DesertSMisSRaiN Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Εμείς συμφωνούμε. Το 90% όμως των fan του Saw, βρίσκει το 2o ΠΟΛΥ χειρότερο από το 1ο. Αυτό προσπαθώ να σου πω. :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Κι σρ αυτο συμφωνουμε :lol::p κι εγω θεωρω οτι αυτο γινεται επειδη η ταινια ειναι συνεχεια γενικα τις συνεχςιες τις υποτιμουν γιατι δεν ειναι κατι καινουριο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Ναι, σίγουρα. Και όταν μάλιστα η πρώτη ταινία επαναπροσδιόρισε το είδος και δημιούργησε αρκετούς μιμητές, είναι λογικό η δεύτερη να μην ικανοποίησε πολλούς. Βέβαια, ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ τι καλύτερο θα μπορούσαν να είχαν κάνει, αλλά αυτές είναι απόψεις. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristinoula Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Απλα ισως θελουν μια νεα ανατροπη ενα νεο saw αλλα αυτο δεν γινετι ν χουμε ανατροπες καθε μερα..Ε ναι οκ ειναι αποψεις κι σε αυτο εμεις οι 2 ειμαστε μειοψηφια:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Δε ξέρω αν θα παω να το δω.Το πρώτο μέρος πραγματικά με πόρωσε και πιστεύω ότι ίσως ήταν η καλύτερη ταινία που εχω δει κι αν όχι σίγουρα η πιο ανατρεπτική.Το δεύτερο μέρος αρκετά καλό αλλά περίμενες την ανατροπή και δε με εντυπωσίασε τόσο.Το τρίτο όμως ήταν επιεικώς απαράδεκτο,ωμή βιαιότητα χωρίς λόγο,ένιωσα ότι η ταινία έφυγε από είδος του ανατρεπτικού εντυπωσιασμού και μετακινήθηκε στον αιματηρό εντυπωσιασμό.Το 4 νιώθω ότι θα ναι ακόμα χειρότερο και ίσως το δω στο σπίτι όμως.Η ταινία έπρεπε να τελειώσει στο 2.Κρίμα που για χάρη οικονομικής εκμεταλεύσης μια αριστουργηματική ταινία που απέδειξε ότι το χρήμα δεν είναι το παν σε μια παραγωγή απογοήτευσε έτσι... Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 λετε να δουμε και πεμπτο? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Δε ξέρω αν θα παω να το δω.Το πρώτο μέρος πραγματικά με πόρωσε και πιστεύω ότι ίσως ήταν η καλύτερη ταινία που εχω δει κι αν όχι σίγουρα η πιο ανατρεπτική.Το δεύτερο μέρος αρκετά καλό αλλά περίμενες την ανατροπή και δε με εντυπωσίασε τόσο.Το τρίτο όμως ήταν επιεικώς απαράδεκτο,ωμή βιαιότητα χωρίς λόγο,ένιωσα ότι η ταινία έφυγε από είδος του ανατρεπτικού εντυπωσιασμού και μετακινήθηκε στον αιματηρό εντυπωσιασμό.Το 4 νιώθω ότι θα ναι ακόμα χειρότερο και ίσως το δω στο σπίτι όμως.Η ταινία έπρεπε να τελειώσει στο 2.Κρίμα που για χάρη οικονομικής εκμεταλεύσης μια αριστουργηματική ταινία που απέδειξε ότι το χρήμα δεν είναι το παν σε μια παραγωγή απογοήτευσε έτσι... Το μονο σιγουρο που μπορω να σου πω ειναι πως το τεταρτο ειναι καλυτερο απο το τριτο, θυμιζει λιγο το δευτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 λετε να δουμε και πεμπτο? Δε λέμε. Θα δούμε. Έχει ήδη κανονιστεί για του χρόνου το Halloween. Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Έκτο θα δούμε; Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Για εκτο δεν ξερω αλλα για το τεταρτο και το πεμπτο το ειχαν αποφασισει οταν βγηκε το τριτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Για εκτο δεν ξερω αλλα για το τεταρτο και το πεμπτο το ειχαν αποφασισει οταν βγηκε το τριτο. Άρα του χρόνου (που θα βγει το πέμπτο), θα ανακοινωθεί και το έκτο... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Το μονο σιγουρο που μπορω να σου πω ειναι πως το τεταρτο ειναι καλυτερο απο το τριτο, θυμιζει λιγο το δευτερο. Συμφωνώ! Το πρώτο SAW που είδα ήταν το 2ο και όντως ήταν καλογυρισμένο και ανατρεπτικό (για εμένα που δεν είχα δει το 1) και γενικά το καλύτερο του είδους του. Το 3ο ήταν απογοήτευση. Δεν προσέφερε απολύτως τίποτα πέρα από κάποιες εντυπωσιακές σκηνές. Το 4ο όμως ήταν αρκετά καλό (ειδικά για 4η συνέχεια!) σίγουρα καλύτερο από το 3ο και με υπόθεση που σε κάνει να σκέφτεσαι σε όλη τη διάρκεια του έργου. Γενικά όσοι είστε σχετικά fan του είδους και απογοητευτήκατε από το 3 θα έλεγα να δείτε το 4 μιας και το αξίζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Συμφωνώ! Το πρώτο SAW που είδα ήταν το 2ο και όντως ήταν καλογυρισμένο και ανατρεπτικό (για εμένα που δεν είχα δει το 1) και γενικά το καλύτερο του είδους του. Το 3ο ήταν απογοήτευση. Δεν προσέφερε απολύτως τίποτα πέρα από κάποιες εντυπωσιακές σκηνές. Το 4ο όμως ήταν αρκετά καλό (ειδικά για 4η συνέχεια!) σίγουρα καλύτερο από το 3ο και με υπόθεση που σε κάνει να σκέφτεσαι σε όλη τη διάρκεια του έργου. Γενικά όσοι είστε σχετικά fan του είδους και απογοητευτήκατε από το 3 θα έλεγα να δείτε το 4 μιας και το αξίζει! Το 4o είναι τρίτη συνέχεια :) Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Original: "Give me the coroner's office" Μετάφραση: "Δώσε μου τις γωνίες". :wacko::lol::lol: Α ρε αθάνατοι μεταφραστές/προσαρμογείς υποτίτλων με τα Lower σας... :p Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Mαλιστα...Οπως το Ζοdiac δηλαδη....Κατα την γνωμη σου ειναι δλδ ενα ωραιο θριλερ :X Το Zodiac κατ'εμέ ήταν απλά καλό και θα μπορούσα να το πω αστυνομικό θρίλερ. Αλλά κακώς συνέδεσες το παράδειγμα μου με αποκλειστικά αστυνομικές ταινίες.Απλά τυχαίνει πολλές φορές ο συνδυασμός να είναι πολύ καλός. Όπως στο σιωπή των αμνών ή στο bone collector. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Original: "Give me the coroner's office" Μετάφραση: "Δώσε μου τις γωνίες". :wacko::lol::lol: Α ρε αθάνατοι μεταφραστές/προσαρμογείς υποτίτλων με τα Lower σας... :p Σου κάνει αυτό για Lower?? Ούτε Elementary δεν είναι!! Καλά, όταν βάζουν υπότιτλους, παρακολουθούν τις ταινίες ή απλά το πηγαίνουν λέξη λέξη και ότι κάτσει;; Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση ούτε έτσι δεν δικαιολογείται, αλλά λέμε τώρα... :mad::mad: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Demis_CY Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 μπας και χρησιμοποιούν το altavista? Παράθεση Instagram : http://www.instagram.com/demiscy[/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 μπας και χρησιμοποιούν το altavista? Το πιθανότερο... :p Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 μπας και χρησιμοποιούν το altavista? Aποκλείεται! Ακόμα και το Altavista, βγάζει μετάφραση (την παραθέτω ακριβώς όπως την έβγαλε) "Μου δώστε το γραφείο του δικαστή" - που και πάλι είναι σωστότερη και πιο ακριβής από των άλλων! Συνεπώς: άχρηστες οι εταιρείες υποτιτλισμού. Καλύτερα να βάζουμε το σεναριάκι από Altavista, μπας και βγει κανα νόημα! Άκου εκεί "δώστε μου τις γωνίες". Ούτε σαν φράση δεν βγάζει νόημα. Καλά δεν του έκανε καμία εντύπωση την ώρα που το μετέφραζε;;; Τέτοια πλήρης αδιαφορία ποια; :mad::mad::mad: Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Παιδιά, η τέταρτη ταινία είναι πολύ, ΠΟΛΥ καλύτερη απ' την τρίτη και κατά τη γνώμη μου και από τη δεύτερη!! Αγωνία από την αρχή μέχρι το τέλος, πανέξυπνο σενάριο και πολύ καλομελετημένο!! Έκαναν πολύ καλή δουλειά και η απόδοση του σεναρίου ήταν φοβερή στην ταινία. Καταφέρνει να σε ξεγελάσει για ακόμη μία φορά και το τέλος σε ξαφνιάζει! Όσοι λένε ότι απογοητεύτηκαν απ' την ταινία, πιστεύω πως το λένε γιατί πολύ απλά δεν κατάλαβαν το νόημα της ταινίας και το τί ακριβώς παίχτηκε. Ότι δηλαδή ο Χόφμαν δεν ήταν ο νέος jingsaw, αλλά τον χρησιμοποίησε ο jingsaw για να τον βοηθήσει στο παιχνίδι του Rigg και για να βοηθήσει την Amanda στο στήσιμο των παγίδων της. Μετά, στο τέλος στη νεκροψία, του λέει ότι "νόμιζες πως θα ξέφευγες χωρίς να σε τεστάρω;" Που σημαίνει ότι στην επόμενη ταινία θα τον βάλει κι αυτόν σε παγίδα. Η κασέτα δηλαδή αναφερόταν στον Χόφμαν. Ο jingsaw τον εκμεταλεύτηκε! (Που σημαίνει ότι ο πραγματικός συνεργός δεν έχει εμφανιστεί ακόμη!) Κατά τη γνώμη μου πολύ καλή συνέχεια! Μετά το πρώτο Saw, το δεύτερο αγαπημένο μου, γιατί σε κάνει να σκέφτεσαι πολύ για το τί παίχτηκε. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mercyful_Fate Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Άκου εκεί "δώστε μου τις γωνίες". Ούτε σαν φράση δεν βγάζει νόημα. Καλά δεν του έκανε καμία εντύπωση την ώρα που το μετέφραζε;;; Τέτοια πλήρης αδιαφορία ποια; :mad::mad::mad: Αυτό ακριβώς σκέφτομαι και εγώ και εκνευρίζομαι. Προφανώς άκουσε κάτι σαν "give me %#^% corners office", και επειδή δεν του καθόταν καλά το "corner" και το "office", έφαγε το τελευταίο και άφησε σκέτο "corners". Και voila η μετάφραση "δώστε μου τις γωνίες". ΠΑΡΤΕΣ. :lol: Ερασιτέχνες... :mad: Παράθεση CheckThisOut: http://check-this-out.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lerris Δημ. November 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2007 Αυτό ακριβώς σκέφτομαι και εγώ και εκνευρίζομαι. Προφανώς άκουσε κάτι σαν "give me %#^% corners office", και επειδή δεν του καθόταν καλά το "corner" και το "office", έφαγε το τελευταίο και άφησε σκέτο "corners". Και voila η μετάφραση "δώστε μου τις γωνίες". ΠΑΡΤΕΣ. :lol: Ερασιτέχνες... :mad: Όντως, η μετάφραση ήταν αρκετά χάλια! Το πρόσεξα κ 'γω σε πολλά σημεία! Άλλα έλεγαν στην ταινία κι άλλα έγραφαν από κάτω! :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] "To Be or Not to Be a Snarf"? That's the real question! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 To είδα χθες. ΣΙΓΟΥΡΑ καλύτερο από το 3ο αλλά δεν μπορώ να πω ότι ξεπέρασε το δεύτερο και ούτε κατά διάνοια έφτανε το πρώτο! Πάντως ήταν όλοι πολύ καλοί στους ρόλους τους με εξαίρεση τον Scott Patterson (γνωστό από τo Gilmore Girls και το Aliens In America), ο οποίος ήταν πραγματικά χάλια. Υπερβολικός σε όλες τις σκηνές του, καθόλου μα καθόλου πειστικός και σου δημιουργούσε ένα άγχος πότε θα φύγει από την οθόνη να δεις την ταινία με την ησυχία σου. Πραγματικά δεν περίμενα τέτοιο χάλι από αυτόν. Επίσης ναι, η μετάφραση είναι (ακόμα μια φορά) ότι να'ναι! Παράθεση "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sheik Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Πολυ καλο,μου αρεσε κι εμενα.. Επισης στο τελος εννοει οτι τα γεγονοτα συνεβαιναν παραλληλα με το 3,ετσι δεν ειναι? Παράθεση From the dawn of our species, Man has been blessed with curiosity. Our most precious gift, without exception, is the desire to know more - to look beyond what is accepted as the truth and to imagine what is possible. --Alvar Hanso-- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eugenios20 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 Πολυ καλο,μου αρεσε κι εμενα.. Επισης στο τελος εννοει οτι τα γεγονοτα συνεβαιναν παραλληλα με το 3,ετσι δεν ειναι? Ναι και εγω αυτο κατάλαβα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts