Jump to content

Αγορά κινητού 400-500 ευρώ

djnick
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αποφασισα μετα απο καιρο να αλλαξω το lg optimus g μου.

Εχω στη διαθεση μου 500 ευρω και ενω αρχικα ημουν ετοιμος να παω για s7 edge εχω αρχισει και μπαινω σε σκεψεις.

Σκεφτομαι γενικα αν αξιζει να παρω το edge ή καποιο αλλο φθηνοτερο.

Περιμενουμε καποιο σε παρομοια τιμη που να ειναι καλυτερο μεχρι το τελος ιουνη?

Γενικα θελω σιγουρα μεγαλη οθονη και καλη καμερα γιατι θα το κρατησω σιγουρα 3 χρονια.

Παραγγελια απο εξω το oneplus 3t θα σε ενδιεφερε; Εχεις κανονικα εγγυηση απλα παιζει ταχυδρομειο.

Μεταξυ των s7 edge,htc 10 και op3t ειχα καταληξει σε edge λογω οθονης και καμερας.Η σκεψη μου ηταν στο αν αξιζει να δωσω τοσα ή να παω σε κατι φθηνοτερο.

Εντος Ιουνιου (ολιγων ημερων δλδ) η τιμη του LG G6 θα πεσει στα ορια που θες...

Δηλαδη πιστευεις οτι μεχρι τα μεσα Ιουνιου θα εχει πεσει κανα 50αρι;Γιατι τωρα ειναι στα 550...

Δηλαδη πιστευεις οτι μεχρι τα μεσα Ιουνιου θα εχει πεσει κανα 50αρι;Γιατι τωρα ειναι στα 550...

Απο εχθες εχει παει στα €529. Πεφτει αισθητα κ ειναι λογικο γιατι ακομη ειναι πανακριβο. Με τη λογικη οτι εχει ακομα λυπος να καψει για να γινει vfm. (γυρω στα €400)

Θα σου προτεινα να σταματησεις να ψαχνεις αναμεσα σε φιδια κ σκατζοχοιρους κ να παρεις το G6 σε λιγες μερες.

Edited by logica1

Huawei p10, Huawei mate 9 και LG g6. Δεν κοιτάς κανένα άλλο σε αυτά τα χρήματα. Τέλος.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Καταπληκτική υλοποίηση το Oneplus 3t, επίσης και η συσκευή της υπογραφής μου εφόσον σε ενδιαφέρει μεγάλη οθόνη καλή κάμερα, dac ήχου και κυρίως αποσπωμενη μπαταρία για μακροχρόνια χρήση :)

Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. 

Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. 

Samsung Galaxy buds live white. 

hqdefault.jpg

Καλα εχει τοση καλη μπαταρια το 1+3t που μεχρι να πεσει η αυτονομια στα επιπεδα του lg v20 το πιθανοτερο ειναι να χεις αλλαξει και συσκευη.

Το θεμα ειναι οτι η oneplus συνηθως με το που βγαλει στην αγορα το καινουργιο, αποσυρει το προηγουμενο. Ας καθυστερι=ησει μεν αλλα οχι πολυ διαφορετικα δεν θα χει επιλογη. Η τιμη του νομιζω αναμενεται κανα 100αρη πανω απο το 3t (οποιος ειναι σιγουρος ας επιβεβαιωσει/διαψευσει)