djnick Δημοσιεύτηκε May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 26, 2017 Αποφασισα μετα απο καιρο να αλλαξω το lg optimus g μου. Εχω στη διαθεση μου 500 ευρω και ενω αρχικα ημουν ετοιμος να παω για s7 edge εχω αρχισει και μπαινω σε σκεψεις. Σκεφτομαι γενικα αν αξιζει να παρω το edge ή καποιο αλλο φθηνοτερο. Περιμενουμε καποιο σε παρομοια τιμη που να ειναι καλυτερο μεχρι το τελος ιουνη? Γενικα θελω σιγουρα μεγαλη οθονη και καλη καμερα γιατι θα το κρατησω σιγουρα 3 χρονια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Παραγγελια απο εξω το oneplus 3t θα σε ενδιεφερε; Εχεις κανονικα εγγυηση απλα παιζει ταχυδρομειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanospets Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 one plus 3t s7 htc10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpyrosR Δημ. May 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2017 Σε αυτό το budget προσωπικά θα έπαιζα μεταξύ OP3T και S7 Edge... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djnick Δημ. May 27, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Μεταξυ των s7 edge,htc 10 και op3t ειχα καταληξει σε edge λογω οθονης και καμερας.Η σκεψη μου ηταν στο αν αξιζει να δωσω τοσα ή να παω σε κατι φθηνοτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logica1 Δημ. May 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2017 (edited) Εντος Ιουνιου (ολιγων ημερων δλδ) η τιμη του LG G6 θα πεσει στα ορια που θες... Edited May 30, 2017 by logica1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djnick Δημ. May 31, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Εντος Ιουνιου (ολιγων ημερων δλδ) η τιμη του LG G6 θα πεσει στα ορια που θες... Δηλαδη πιστευεις οτι μεχρι τα μεσα Ιουνιου θα εχει πεσει κανα 50αρι;Γιατι τωρα ειναι στα 550... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
logica1 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 (edited) Δηλαδη πιστευεις οτι μεχρι τα μεσα Ιουνιου θα εχει πεσει κανα 50αρι;Γιατι τωρα ειναι στα 550... Απο εχθες εχει παει στα €529. Πεφτει αισθητα κ ειναι λογικο γιατι ακομη ειναι πανακριβο. Με τη λογικη οτι εχει ακομα λυπος να καψει για να γινει vfm. (γυρω στα €400) Θα σου προτεινα να σταματησεις να ψαχνεις αναμεσα σε φιδια κ σκατζοχοιρους κ να παρεις το G6 σε λιγες μερες. Edited May 31, 2017 by logica1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Huawei p10, Huawei mate 9 και LG g6. Δεν κοιτάς κανένα άλλο σε αυτά τα χρήματα. Τέλος. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arxontas71 Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Καταπληκτική υλοποίηση το Oneplus 3t, επίσης και η συσκευή της υπογραφής μου εφόσον σε ενδιαφέρει μεγάλη οθόνη καλή κάμερα, dac ήχου και κυρίως αποσπωμενη μπαταρία για μακροχρόνια χρήση :) Παράθεση Samsung Galaxy Z Fold4 5G Phantom Black. Samsung Galaxy Watch5 Pro Titanium 45mm. Samsung Galaxy buds live white. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Καλα εχει τοση καλη μπαταρια το 1+3t που μεχρι να πεσει η αυτονομια στα επιπεδα του lg v20 το πιθανοτερο ειναι να χεις αλλαξει και συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Αν δε το βιάζεσαι περίμενε να δεις και το one+ 5 μπας και παρουσιαστεί μέσα Ιουνίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Το θεμα ειναι οτι η oneplus συνηθως με το που βγαλει στην αγορα το καινουργιο, αποσυρει το προηγουμενο. Ας καθυστερι=ησει μεν αλλα οχι πολυ διαφορετικα δεν θα χει επιλογη. Η τιμη του νομιζω αναμενεται κανα 100αρη πανω απο το 3t (οποιος ειναι σιγουρος ας επιβεβαιωσει/διαψευσει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redmanftw Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 S7 Edge αναμφισβητητα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts