wolf_35 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Ρυθμίσεις - - -) εφαρμογές συστήματος - - - - -) τηλέφωνο Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝα σαι καλα σ'ευχαριστω πολυ,δεν το ηξερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassa Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Μόλις παρέλαβα και εγώ! Απιστευτη συσκευή μέχρι στιγμής απόλυτα ευχαριστημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Να σαι καλα σ'ευχαριστω πολυ,δεν το ηξεραΠου είναι αυτό το θέμα εγώ δεν το βρίσκω στις εφαρμογές συστήματος. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Μια ερώτηση παιδιά... Ποιο χρώμα ταιριάζει καλύτερα στο τηλέφωνο το ασπρο(χρυσό) η το μαύρο? Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Μια ερώτηση παιδιά... Ποιο χρώμα ταιριάζει καλύτερα στο τηλέφωνο το ασπρο(χρυσό) η το μαύρο?Κοίτα είναι τι αρέσει στον καθένα. Εγώ το έχω μαύρο και το προτιμώ έτσι. Ειδικά σε τέτοιο μέγεθος το μαύρο είναι καλύτερο. Don't mess with Max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Με ενδιαφέρει το κινητό για αγορά (από βδομάδα που θα'χω το κασέρι :p ), άμεση όμως, δεν πρόκειται να το πάρω από έξω. Ξέρει κανείς μαγαζί από το οποίο αγόρασε και είχε κανονικά φορτιστή ευρωπαϊκό (ή αντάπτορα ) και Global Rom κανονική ώστε να το προτιμήσω για να μην μπλέκω με φλασαρίσματα αμέσως αμέσως :p ; Εαν ναι , please elaborate :rolleyes: :D Θα κρατήσω και το G4 αλλά θα λειτουργώ με αυτό. Η έλλειψη 800ρας σημαίνει ότι δεν θα έχω 4G σε κάποια σημεία της πόλης; Έχω vodafone. @Johnnyman μάλλον ο κύβος ερρίφθη φίλε μου, δεν με βλέπω για κάτι άλλο :) :happy: ΥΓ: Κοιτάζω ΜΟΝΟ το μαύρο. Αυστηρά. Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε φάση :p Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Αντε με το καλό να το πάρεις man. Σς αυτή την τιμή δεν έχει αντίπαλο. Παιδιά όποιος φοράει tempered αλλοιώνει τα χρώματα και το μαύρο της οθόνης? Σε μένα δυστυχώς αυτό που φοράω νομίζω τα αλλοιώνει... Don't mess with Max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Αντε με το καλό να το πάρεις man. Σς αυτή την τιμή δεν έχει αντίπαλο. Παιδιά όποιος φοράει tempered αλλοιώνει τα χρώματα και το μαύρο της οθόνης? Σε μένα δυστυχώς αυτό που φοράω νομίζω τα αλλοιώνει... Don't mess with Max 2 Ευχαριστώ μαν! Νομίζω ότι θα πάρω αυτό που πρότεινες για tempered, αλλά θα το φορέσω αφού απολαύσω το κινητό πρώτα κάνα μήνα. Τώρα ελπίζω να μην το γρατσουνίσω, προσεκτικά σε τσαντάκι μπαίνουν τα κινητά μου, δεν έχω γρατσουνίσει στο ελάχιστο το πανάρχαιο optimus G μου τόσα χρόνια χωρίς προστασία!!! Την θηκούλα θα του την φορέσω όμως :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Ευχαριστώ μαν! Νομίζω ότι θα πάρω αυτό που πρότεινες για tempered, αλλά θα το φορέσω αφού απολαύσω το κινητό πρώτα κάνα μήνα. Τώρα ελπίζω να μην το γρατσουνίσω, προσεκτικά σε τσαντάκι μπαίνουν τα κινητά μου, δεν έχω γρατσουνίσει στο ελάχιστο το πανάρχαιο optimus G μου τόσα χρόνια χωρίς προστασία!!! Την θηκούλα θα του την φορέσω όμως :) Αμα τα προσεχεις οπως λες,μην βαλεις τιποτα στην οθονη.....απολαυσε την σκετη.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Είπαμε, γυαλάκι της Nillkin. Ψάξτε στο eBay. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Είπαμε, γυαλάκι της Nillkin. Ψάξτε στο eBay. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑυτό δεν χαλάει καθόλου το μαύρο και τα χρώματα? Είχα παλιότερα στο G5 και v10 αλλά δεν θυμάμαι πως ήταν. Don't mess with Max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Είπαμε, γυαλάκι της Nillkin. Ψάξτε στο eBay. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γυαλάκι της nillkin έχω (2.5D 9Η+ ) στο G4, και σε λίγο δεν θα βλέπω από τις γρατσουνιές που έχει πάνω. Που να μην το πρόσεχα κιόλας δηλαδή :p Έχεις κάτι υπόψιν; ΠΧ Πουθενά δε βλέπω για max 2 πάντως. Κάπου διάβασα ότι του max του πρώτου είναι η ίδια ακριβώς. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Γυαλάκι της nillkin έχω (2.5D 9Η+ ) στο G4, και σε λίγο δεν θα βλέπω από τις γρατσουνιές που έχει πάνω. Που να μην το πρόσεχα κιόλας δηλαδή :p Έχεις κάτι υπόψιν; ΠΧ Πουθενά δε βλέπω για max 2 πάντως. Κάπου διάβασα ότι του max του πρώτου είναι η ίδια ακριβώς.Φόρεσα του mi max 1 δεν είναι ακριβώς τέλειο πάνω αλλά είναι το καλύτερο που έβαλα, καμία αλλοίωση σε χρώματα κλπ και καθαρίζει πολύ εύκολα. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Είπαμε, γυαλάκι της Nillkin. Ψάξτε στο eBay. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δώσε λινκ αδερφέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Που είναι αυτό το θέμα εγώ δεν το βρίσκω στις εφαρμογές συστήματος. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρυθμισεις---εφαρμογες συστημστος---ρυθμισεις κλησεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Γυαλάκι της nillkin έχω (2.5D 9Η+ ) στο G4, και σε λίγο δεν θα βλέπω από τις γρατσουνιές που έχει πάνω. Που να μην το πρόσεχα κιόλας δηλαδή :p Έχεις κάτι υπόψιν; ΠΧ Πουθενά δε βλέπω για max 2 πάντως. Κάπου διάβασα ότι του max του πρώτου είναι η ίδια ακριβώς.Εγώ το πήρα από αθήνα από το mymegastore.gr. Λέει ότι έχει ένα χρόνο εγγύηση κατάστηματος αχρείαστη να είναι. Είναι κανονικά το global και είχε και αντάπτορα. Έχει και θήκες και tempered το συγκεκριμένο κατάστημα για δεις και live. Με το καλό να το πάρεις Send by Xiaomi Mi Max 2 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Εγώ το πήρα από αθήνα από το mymegastore.gr. Λέει ότι έχει ένα χρόνο εγγύηση κατάστηματος αχρείαστη να είναι. Είναι κανονικά το global και είχε και αντάπτορα. Έχει και θήκες και tempered το συγκεκριμένο κατάστημα για δεις και live. Με το καλό να το πάρεις Send by Xiaomi Mi Max 2 LOL, το είχα bookmarked από αυτό το κατάστημα ακριβώς. Αυτά που δεν καταλαβαίνω είναι τα "τιμή web, τιμή καταστήματος". Δηλαδή αν πάω να το πάρω από εκεί, θα μου πούνε "φίλε 260 κάνει"; Δηλαδή αν μπω από το κινητό και το παραγγείλω επί τόπου, θα κάνει 238; :lol::lol::lol: Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TUPAC_RIP Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 LOL, το είχα bookmarked από αυτό το κατάστημα ακριβώς. Αυτά που δεν καταλαβαίνω είναι τα "τιμή web, τιμή καταστήματος". Δηλαδή αν πάω να το πάρω από εκεί, θα μου πούνε "φίλε 260 κάνει"; Δηλαδή αν μπω από το κινητό και το παραγγείλω επί τόπου, θα κάνει 238; :lol::lol::lol:Ναι . . Παράθεση LG G2 D802 32GB, NEU, S/N 309..., ROM: Google Edition 1.5, KERNEL: Xceed LP-prod-bld14-wpr, RECOVERY: TWRP 2.8.7.3 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 https://m.ebay.co.uk/itm/Nillkin-Amazing-9H-PRO-9H-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-Xiaomi-HTC-Phone/202050998427?hash=item2f0b2d909b:m:m2uVaWW6QT-BYCy1WW2FXdA ορίστε βρήκα Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 LOL, το είχα bookmarked από αυτό το κατάστημα ακριβώς. Αυτά που δεν καταλαβαίνω είναι τα "τιμή web, τιμή καταστήματος". Δηλαδή αν πάω να το πάρω από εκεί, θα μου πούνε "φίλε 260 κάνει"; Δηλαδή αν μπω από το κινητό και το παραγγείλω επί τόπου, θα κάνει 238; :lol::lol::lol:Ο νέος νόμος αυτό ορίζει. Ότι ακόμα και αν κάνεις την παραγγελία on line αν πας να παραλάβεις από εκεί έχει άλλη τιμή. Εγώ στο συγκεκριμένο κατάστημα δεν είχα θέμα. Στο άλλο που είχα κλείσει αρχικά μου είπαν άλλη τιμή παρόλο που είχα κλείσει on line και εννοείται δεν παρέλαβα Send by Xiaomi Mi Max 2 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 (edited) Ο νέος νόμος αυτό ορίζει. Ότι ακόμα και αν κάνεις την παραγγελία on line αν πας να παραλάβεις από εκεί έχει άλλη τιμή. Εγώ στο συγκεκριμένο κατάστημα δεν είχα θέμα. Στο άλλο που είχα κλείσει αρχικά μου είπαν άλλη τιμή παρόλο που είχα κλείσει on line και εννοείται δεν παρέλαβα Send by Xiaomi Mi Max 2 Εννοείται πως πριν κάνω οτιδήποτε θα καλέσω να κάνω μία ερώτηση. Μόλις μπορέσω να το πάρω, θα ενημερώσω ότι μπήκα επισήμως στο xiaomi club :p Thanx για τις διευκρινίσεις! Edited December 10, 2017 by tommybertsen Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. December 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2017 Καλησπερα παιδια Μολις εγινα κατοχος κ γω αυτης της κινηταρας Αυτη η θηκη πως σας φενετε? https://www.mythiki.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_category_id=907&virtuemart_product_id=15259&Itemid=2249 Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karteo Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Καλοδούλευτο! Ο καρτεο απ το thrylos fans εισαι btw; an.ma.87 εδω. Κι εγω εχθές την πήρα την κινηταρα ελα ρε. :) πολλες καλημερες και καλοριζικο. τωρα περιμενω το 72ωρο να το ξεκλειδωσω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Καλησπερα παιδια Μολις εγινα κατοχος κ γω αυτης της κινηταρας Αυτη η θηκη πως σας φενετε? https://www.mythiki.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_category_id=907&virtuemart_product_id=15259&Itemid=2249 Αυτήν θα πάρω όταν το αποκτήσω με το καλό!! :) Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akisthegreat Δημ. December 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2017 Καλημέρα σε όλους. Έχει πέσει στην αντίληψη κάποιου καμιά τρελή προσφορά όπως πήρε ένας φίλος που γράφει πριν 2 σελίδες ότι το πήρε στα 165 ευρώ συμπεριλαμβανομένου και του priority line? Αν κάποιος ξέρει ας δώσει ένα λινκ. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts