johnnyman25 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Καλορίζικο φίλε μου. Λευκό ή μαύρο? Don't mess with Max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karteo Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Καλορίζικο φίλε μου. Λευκό ή μαύρο? Don't mess with Max 2 το μαυρο ειναι. του εβαλα και μια θηκη που ειχα παρει και τωρα πρεπει να το στησω σιγα σιγα update, unlock bootloader, root κλπ κλπ κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 το μαυρο ειναι. του εβαλα και μια θηκη που ειχα παρει και τωρα πρεπει να το στησω σιγα σιγα update, unlock bootloader, root κλπ κλπ κλπΚαλοδούλευτο! Ο καρτεο απ το thrylos fans εισαι btw; an.ma.87 εδω. Κι εγω εχθές την πήρα την κινηταρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 (edited) Κάποιες manual,όπως π.χ. τη προσθήκη του dun και τον τύπο MVNO αλλά οι περισσότερες είναι αυτόματα από το δίκτυο. Τις αλλαγές αυτές δε τις έβγαλα απο το μυαλό μου,απλά τυγχάνει να παρακολουθώ και το νήμα του redmi note 4 που και εκεί φαίνεται πως κάποιοι είχαν το ίδιο πρόβλημα. Απ' ότι κατάλαβα είναι κοινό πρόβλημα σε πολλές συσκευές της xiaomi. Απο εκεί λοιπόν το βρήκα και γω και μιάς και αντιμετώπιζα το πρόβλημα είπα να δοκιμάσω και εν τέλει πέτυχε. Έκτοτε έχω tethering κανονικά. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγω έκανα τις αλλαγές και συνεχίζει να υφίσταται το ίδιο πρόβλημα!:cry: Αντίθετα με COSMOTE μια χαρά παίζει το tethering. Μόνο με Vodafone έχω το θέμα.:( Edited December 8, 2017 by vtag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ageranos Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Εγω έκανα τις αλλαγές και συνεχίζει να υφίσταται το ίδιο πρόβλημα!:cry: Αντίθετα με COSMOTE μια χαρά παίζει το tethering. Μόνο με Vodafone έχω το θέμα.:(Τις αλλαγές φαντάζομαι τις αποθήκευσες στο τέλος έ? Γιατί αν δεν πατήσεις για αποθήκευση κρατάει τις παλιές ρυθμίσεις. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sent from my Ulefone Power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 παιδια μια ερωτηση μιας κ με ψηνει το κινητο.... καπου διαβασα οτι δεν παιζει με wind Ισχυει? γιατι εχω q καρτουλα Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Φυσικά και παίζει απλά όπου χρησιμοποιεί την 800αρα η wind δεν θα πιάνεις 4g Don't mess with Max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 ευχαριστω παρα πολυ Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos23 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 (edited) Ακομα ειμαι αναποφασιστος εχει λογικη λετε να πουλησω huawei mate 7 dual sim 3gb κ samsung galaxy tab s2 που εχω κ να παρω το mimax2 για να εχω μια συσκευη κ οχι κινητο κ tablet ? με ιντριγκαρει πολυ η αυτονομια μιας κ οι δυο παραπανω συσκευες εχουν θεμα σε αυτον το τομεα Edited December 8, 2017 by panos23 Παράθεση Η Λυδία όλων μας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2017 Ακομα ειμαι αναποφασιστος εχει λογικη λετε να πουλησω huawei mate 7 dual sim 3gb κ samsung gakaxy tab s2 που εχω κ να παρω το mimax2 για να εχω μια συσκευη κ οχι κινητο κ tablet ? με ιντριγκαρει πολυ η αυτονομια μιας κ οι δυο παραπανω συσκευες εχουν θεμα σε αυτον το τομεα Φιλε ζυγισε το σεναριο,εσενα τι σε καλυπτη,τι να σου πουμε εμεις.....ο καθε ενας εχει διαφορετικες αναγκες,να σου πω κατι και να σε παρω στον λαιμο μου δεν λεει. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Τις αλλαγές φαντάζομαι τις αποθήκευσες στο τέλος έ? Γιατί αν δεν πατήσεις για αποθήκευση κρατάει τις παλιές ρυθμίσεις. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πλάκα κάνεις! Δεν το είχα πατήσει όχι! :( Τώρα δουλεύεις ρολόι!! Ευχαριστώ πάρα πολύ! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Ακομα ειμαι αναποφασιστος εχει λογικη λετε να πουλησω huawei mate 7 dual sim 3gb κ samsung galaxy tab s2 που εχω κ να παρω το mimax2 για να εχω μια συσκευη κ οχι κινητο κ tablet ? με ιντριγκαρει πολυ η αυτονομια μιας κ οι δυο παραπανω συσκευες εχουν θεμα σε αυτον το τομεαΕγώ δοκίμασα το συνδυασμό δεκάρι τάμπλετ κινητού και δεν μου βγήκε. Έπιανα τον εαυτό μου με το Max 2 όλη την ώρα!! Και η μπαταρία power bank κανονικό χαχα. Στο μόνο που θέλω το τάμπλετ είναι σε κάνα βίντεο στο YouTube τίποτα άλλο!! Όλα τα κάνω άμεσα απ το Max 2 Social FB browsing tapatalk σημειώσεις τηλέφωνα μουσική, φωτογραφίες τα πάντα εύκολα απλά και ατελείωτα λόγω μπαταρίας!!! Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Καλημερα,εχει εγκαταστησει κανεις x-posed? ειμαι με 8.5 ακομα.Αν καποιος εχει δοκιμασει ας μου πει και καποιο λινκ,ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Καλημερα,εχει εγκαταστησει κανεις x-posed? ειμαι με 8.5 ακομα.Αν καποιος εχει δοκιμασει ας μου πει και καποιο λινκ,ευχαριστω Βαλε την 9 φιλε πρωτα απο ολα......:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Βαλε την 9 φιλε πρωτα απο ολα......:)Στην 9 εχουμε xposed? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Στην 9 εχουμε xposed? Φαγωθηκες με το xpd......:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Φαγωθηκες με το xpd......:lol: Χα χα χα,ξερεις το χρησημοποιουσα παντα,παλιοτερα και ειναι καποια πραγματακια χρησιμα που μπορεις να κανεις;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Χα χα χα,ξερεις το χρησημοποιουσα παντα,παλιοτερα και ειναι καποια πραγματακια χρησιμα που μπορεις να κανεις;);) Ναι το ξερω,κατσαβιδακιας και εγω,απλα στο max δεν χρειαζεται να κανω τιποτα,οποτε και δεν το πειραξα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Ναι το ξερω,κατσαβιδακιας και εγω,απλα στο max δεν χρειαζεται να κανω τιποτα,οποτε και δεν το πειραξα.Ξερεις ειχα παει σε 9 και ειχα ενα θεμα με τη φωτεινοτητα.Σε 9stable eu.Για την ιδια φωτεινοτητα σε xtrv 8.5 stable miui gr ,εχοντας τον κερσορα στο 30%,στην 9 επρεπε να ειναι στο 50% με αποτελεσμα στον ηλιο ειχα θεμα.Δεν ειχα δοκιμασει βεβαια ελληνικη,γυρισα κατευθειαν σε 8.Το μονο θεμα οου ειχα ηταν αυτο.Τωρα για το xposed οκ το βρηκα.Παιζει και στην 9 και στην 8,τα βρηκα και τα δυο.Θελω βασικα να αφαιρεσω την αυξανομενη ενταση στην εισερχομενη κληση που μου τη σπαει.Ξερεις κανα κολπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Ξερεις ειχα παει σε 9 και ειχα ενα θεμα με τη φωτεινοτητα.Σε 9stable eu.Για την ιδια φωτεινοτητα σε xtrv 8.5 stable miui gr ,εχοντας τον κερσορα στο 30%,στην 9 επρεπε να ειναι στο 50% με αποτελεσμα στον ηλιο ειχα θεμα.Δεν ειχα δοκιμασει βεβαια ελληνικη,γυρισα κατευθειαν σε 8.Το μονο θεμα οου ειχα ηταν αυτο.Τωρα για το xposed οκ το βρηκα.Παιζει και στην 9 και στην 8,τα βρηκα και τα δυο.Θελω βασικα να αφαιρεσω την αυξανομενη ενταση στην εισερχομενη κληση που μου τη σπαει.Ξερεις κανα κολπο? Μα αυτό ρυθμίζεται αυτόματα μέσα στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου. Μπες στις ρυθμίσεις τηλεφώνου και απενεργοποίησε την αυξανόμενη ένταση εισερχόμενης κλήσης Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_21 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Μόλις παρέλαβα το θηρίο με 8.5.5.0 σταθερή.μπορω να περασω beta απο τον updater κατευθείαν η θα χω θέμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Μα αυτό ρυθμίζεται αυτόματα μέσα στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου. Μπες στις ρυθμίσεις τηλεφώνου και απενεργοποίησε την αυξανόμενη ένταση εισερχόμενης κλήσης Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιο θέμα είναι αυτό με το μαύρο ή είναι κάποια ρύθμιση? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Ποιο θέμα είναι αυτό με το μαύρο ή είναι κάποια ρύθμιση?Ψάξε το official Mi max 2 theme Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf_35 Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Μα αυτό ρυθμίζεται αυτόματα μέσα στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου. Μπες στις ρυθμίσεις τηλεφώνου και απενεργοποίησε την αυξανόμενη ένταση εισερχόμενης κλήσης Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε ποιο μενου ειναι φιλε μου?στο:ηχος-δονηση?γιατι δεν το βρισκω.Μιλαω για την 8.5 δεν ειμαι στην 9.Μηπως ειναι εξτρα που το εχει η 9? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. December 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2017 Σε ποιο μενου ειναι φιλε μου?στο:ηχος-δονηση?γιατι δεν το βρισκω.Μιλαω για την 8.5 δεν ειμαι στην 9.Μηπως ειναι εξτρα που το εχει η 9?Ρυθμίσεις - - -) εφαρμογές συστήματος - - - - -) τηλέφωνο Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts