Giwrgos_Gk Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Παιδιά καλημέρα παλεύω να ξεκλειδώσω bootloader αλλά σταματάει στο 50% βγάζει μήνυμα couldnt verify device καμία ιδέα κανείς; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Καλημέρα. Γιώργο το ξαναπήρες το θηρίο? Πάει το G6? Ρίξε μια ματιά εδω http://en.miui.com/thread-394821-1-1.html Don't mess with Max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Καλημέρα. Γιώργο το ξαναπήρες το θηρίο? Πάει το G6? Ρίξε μια ματιά εδω http://en.miui.com/thread-394821-1-1.html Don't mess with Max 2 Βασικά το πέρασα αυτό το βήμα,τώρα κολλάει στο δεύτερο πάει μέχρι 99% και λέει current device is not bound to this device Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Βασικά το πέρασα αυτό το βήμα,τώρα κολλάει στο δεύτερο πάει μέχρι 99% και λέει current device is not bound to this deviceΈκανες bound τον mi λογαριασμό σου από τα developer settings? Don't mess with Max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Έκανες bound τον mi λογαριασμό σου από τα developer settings? Don't mess with Max 2 Ναι 100 φορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Δεν σε έβγαλε κάποιο error ε? Τι ρωτάω γιατί σε μένα έβγαζε error και έπρεπε να περάσω developer rom USB debug και τα υπόλοιπα τα ενεργοποιήσες? Don't mess with Max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Δεν σε έβγαλε κάποιο error ε? Τι ρωτάω γιατί σε μένα έβγαζε error και έπρεπε να περάσω developer rom USB debug και τα υπόλοιπα τα ενεργοποιήσες? Don't mess with Max 2 Nαι όλα,ντάξει παίζει να το σουτάρω από το παράθυρο :rocket: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Nαι όλα,ντάξει παίζει να το σουτάρω από το παράθυρο :rocket:Χαχα υπομονή. Οι drivers είναι σωστά εγκατεστημένοι? Σε fastboot μπαίνει η συσκευή? Τι Ρομ φοράς τώρα? Don't mess with Max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Καλημέρα. Το volte δουλεύει με frog Cosmote? Δοκίμασε κάνεις? Don't mess with Max 2Το volte είναι για συμβόλαια μονο αν δεν κάνω λάθος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Χαχα υπομονή. Οι drivers είναι σωστά εγκατεστημένοι? Σε fastboot μπαίνει η συσκευή? Τι Ρομ φοράς τώρα? Don't mess with Max 2Την επίσημη σταθερή,ποιους drivers; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Γενικά λέω τους drivers για το αν βλέπει σωστά το pc την συσκευή. Για μένα δοκίμασε να περάσεις την developer rom μέσω updater και ξαναπροσπαθησε. Διαγράφονται όλα με αυτή την διαδικασία οπότε πάρε backup. Don't mess with Max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Γενικά λέω τους drivers για το αν βλέπει σωστά το pc την συσκευή. Για μένα δοκίμασε να περάσεις την developer rom μέσω updater και ξαναπροσπαθησε. Διαγράφονται όλα με αυτή την διαδικασία οπότε πάρε backup. Don't mess with Max 2Μπα το βράδυ την πέρασα, βασικά μήπως χρειάζεται να συμπληρώσω όλες αυτές τις πληροφορίες στον λογαριασμό μου από το site της xiaomi; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Τι να πω.. Οι 72 ώρες πέρασαν για το ξεκλείδωμα ε? Εγώ είχα θέμα με την stable στο ξεκλειδωμα γι αυτό είχα περάσει developer. Don't mess with Max 2 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Τι να πω.. Οι 72 ώρες πέρασαν για το ξεκλείδωμα ε? Εγώ είχα θέμα με την stable στο ξεκλειδωμα γι αυτό είχα περάσει developer. Don't mess with Max 272 ώρες θέλει;Σήμερα μου ήρθε μήνυμα ότι μπορώ να το ξεκλειδώσω. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisma23 Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Όπως ανέφερε και άλλο μέλος πιο πάνω, μου ήρθε σήμερα ΟΤΑ μικρή (64ΜΒ) ενημέρωση σε 9.0.2.0 global NDDMIEI, η οποία περιέχει bug fixes. Μόλις την έκανα και επιφυλάσσομαι για εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 μου ήρθε σήμερα ΟΤΑ μικρή (64ΜΒ) ενημέρωση σε 9.0.2.0 global NDDMIEI, Παρομοίως :) Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 split screen με ποιον τροπο εχουμε στο max2? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 split screen με ποιον τροπο εχουμε στο max2?Με Miui 9 μπορείς να έχεις split screen. Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2017 Με Miui 9 μπορείς να έχεις split screen. Sent from my Amstrad CPC 6128 Την πήρε την 9 αλλά με ποιόν τρόπο το πετυχαίνω? Edit: άκυρο, από τη διαχείριση των εφαρμογών πατώντας το κάτω αριστερά κουμπί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Παιδιά είμαι αρκετές μέρες εκτός σπιτιού, ευτυχώς κράτησα αυτό το τέρας για δεύτερο, και δεν έχω μείνει ποτέ από μπαταρία. Με 50% άνετα ξεκινάω μέρα με data. Απίστευτη διάρκεια μπαταρίας. Με βλέπω να το κρατάω μόνιμα για δεύτερο έστω. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Άλλη μια ερώτηση. Δεν υπάρχει slider για ρύθμιση έντασης ειδοποιήσεων. Ακόμα και βράδυ να είναι , ο θόρυβος ενός email/sms είναι αρκετά δυνατός. Υπάρχει λύση ? Χωρίς προφανώς να το βάλω σε silent mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Άλλη μια ερώτηση. Δεν υπάρχει slider για ρύθμιση έντασης ειδοποιήσεων. Ακόμα και βράδυ να είναι , ο θόρυβος ενός email/sms είναι αρκετά δυνατός. Υπάρχει λύση ? Χωρίς προφανώς να το βάλω σε silent mode. Εννοειται οτι εχει,εαν κατεβασεις την ενταση δεν μειώνεται? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giwrgos_Gk Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Καλημέρα παιδιά,πως βγαίνει αυτή η χαζομάρα από την αρχική; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fouskmech Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Καλησπέρα, στην κεντρική σελίδα του "μαμά" browser, δείχνει τα βασικά bookmarks. Πως γίνεται κάθε ένα εικονίδιο, να πάρει και τη σχετική εικόνα? Έχω βάλει καμμιά 10ριά bookmarks, πχ meteo, booking, expedia, αλλά δε όλα έχει σαν εικόνα το μπλέ τετράγωνο με την υδρόγειο μέσα. Συνδέεται κανονικά σε κάθε bookmark, αλλά δεν κρατάει κάποια εικόνα ώστε να καταλαβαίνεις αμέσως ποιό είναι το bookmark. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. November 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2017 Καλημέρα παιδιά,πως βγαίνει αυτή η χαζομάρα από την αρχική; Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk χαχαχαχ Το ξανά πήρες τελικά εε? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts