Jump to content

Xiaomi Mi Max 2

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άρα ισχύει την δίνουν πρώτα σε μερικούς και αν πάει καλά την δίνουν μετά σε όλους.

Eαν εχεις δηλωση beta tester ναι.

Για να εχουν feetback προβληματων απο αυτους,πως αλλιως πως να δουν τα οποια σφαλματα.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Η WIND εκτός των μεγάλων πόλεων είναι για κλάματα σε 4G....Ένα παράδειγμα, το καλοκαίρι σε Λιτόχωρο Πιερίας, και Σκιάθο πάντα με EDGE σήμα και πολλές φορές και καθόλου σήμα! Επειδή έχω και μια κοσμοτε μεσα - σχεδόν παντού 4G...Είναι μεγάλο πλήγμα η απουσία της B20....

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και εγώ που ήμουν με σαμσουνγκ με wind, δεν είμαι σε καλύτερη μοίρα εκτός πόλης.

Και εγώ που ήμουν με σαμσουνγκ με wind, δεν είμαι σε καλύτερη μοίρα εκτός πόλης.

Ειπαμε η wind εχει γενικα θεματακια ακομα,πολλα μαλιστα.

@ Αll.......

Εαν δεν σας καλυπτουν οι εκαστοτε συσκευες μην αγοραζετε.:)

Ειπαμε η wind εχει γενικα θεματακια ακομα,πολλα μαλιστα.

@ Αll.......

Εαν δεν σας καλυπτουν οι εκαστοτε συσκευες μην αγοραζετε.:)

4G και να γράφει η Wind δεν λέει κάτι, είναι μόνιμα με άθλιες ταχύτητες, καλύτερα να έγραφε 2G

Το χειρότερο δίκτυο τελικά

Greek Android & iOS users (FB group)

Στην Αθηνα αν δεν κανω λαθος ανοιξε επισημο καταστημα xiaomi.. Που καλυπτει και εγγυηση και φυσικα παρεχουν ολα τα σερβιςγια οποιοδηποτε μοντελο!

Και παλι δεν ειμαι σιγουρος αλλα καπου ειχα διαβασει ενα αρθρο ..Καποιος να επιβεβαιωσει αν γνωριζει!

Αναλαμβάνουν μόνο τα κινητά που πουλάνε οι ίδιοι και οι επίσημοι μεταπωλητές και δίνουν 2 χρόνια εγγύηση.

Είχα ρωτήσει εάν καλύπτουν και αυτά που είναι αγορασμενα από εξωτερικό έστω και με κόστος και μου είχαν πει όχι!

Τώρα δεν ξέρω εάν άλλαξε αυτό ή εάν πρόκειται να αλλάξει στο μέλλον κάτι που θεωρώ πως δεν είναι απίθανο να γίνει μιας και είναι πάρα πάρα πολλοί αυτοί που έχουν Xiaomi συσκευές αγορασμενες κατευθείαν απ' έξω οπότε αν τις αναλάβουν θα βγάλουν αρκετά χρήματα και σίγουρα περισσότερα από αυτά που βγάζουν τώρα πουλώντας συσκευές.

Βέβαια απ την άλλη παίζει ρόλο και τι αστρονομικές τιμές θα χρεώνουν...... πάντως γενικά από την συγκεκριμένη εταιρία τα τηλέφωνα της δεν βγάζουν προβλήματα (εκτός από κάνα ελαττωματικό μια στο τόσο) οπότε προσωπικά δεν θεωρώ τόσο σημαντική την εγγύηση ξανά λέω για τα συγκεκριμένα μόνο! :)

Αναλαμβάνουν μόνο τα κινητά που πουλάνε οι ίδιοι και οι επίσημοι μεταπωλητές και δίνουν 2 χρόνια εγγύηση.

Είχα ρωτήσει εάν καλύπτουν και αυτά που είναι αγορασμενα από εξωτερικό έστω και με κόστος και μου είχαν πει όχι!

Τώρα δεν ξέρω εάν άλλαξε αυτό ή εάν πρόκειται να αλλάξει στο μέλλον κάτι που θεωρώ πως δεν είναι απίθανο να γίνει μιας και είναι πάρα πάρα πολλοί αυτοί που έχουν Xiaomi συσκευές αγορασμενες κατευθείαν απ' έξω οπότε αν τις αναλάβουν θα βγάλουν αρκετά χρήματα και σίγουρα περισσότερα από αυτά που βγάζουν τώρα πουλώντας συσκευές.

Βέβαια απ την άλλη παίζει ρόλο και τι αστρονομικές τιμές θα χρεώνουν...... πάντως γενικά από την συγκεκριμένη εταιρία τα τηλέφωνα της δεν βγάζουν προβλήματα (εκτός από κάνα ελαττωματικό μια στο τόσο) οπότε προσωπικά δεν θεωρώ τόσο σημαντική την εγγύηση ξανά λέω για τα συγκεκριμένα μόνο! :)

Μονο οτι ερχεται επισημα εχει service.

Μονο οτι ερχεται επισημα εχει service.

Δηλαδη αν πχ θελει ενας να φτιαξει το τηλεφωνο του μια σπασμενη οθονη ενω την εχει αγορασει απο εξωτερικο δεν δεχονται να την φτιαξουν εστω και να πληρωσει ο ιδιος απο την τσεπη του??

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

Δηλαδη αν πχ θελει ενας να φτιαξει το τηλεφωνο του μια σπασμενη οθονη ενω την εχει αγορασει απο εξωτερικο δεν δεχονται να την φτιαξουν εστω και να πληρωσει ο ιδιος απο την τσεπη του??

Όχι αδερφέ. Αυτό ακριβώς γράφω και αναλύω παραπάνω....:)

Σωστα.

Σε κανενα επισημο service δεν γινεται αυτο.

Αλλα υπαρχουν πολλα αλλα καταστηματα,που θα κανουν την οποια εργασια.

Σωστα.

Σε κανενα επισημο service δεν γινεται αυτο.

Αλλα υπαρχουν πολλα αλλα καταστηματα,που θα κανουν την οποια εργασια.

Σας ευχαριστω και τους 2 για την απαντηση!

Κακο βεβαια αυτο!

Αλλα οπως ειπε και ο Κωστας ευτυχως που υπαρχουν πολλα καταστηματα τα οποια αναλαμβανουν την εργασια!

Με την αναβαθμιση οντως παιδια ειδα και γω βελτιωση μπαταριας και εχω περισσοτερη μνημη ελευθερη απο πριν ..

Stupidity RuleZ Την Σημερον Ημεραν...

Σας ευχαριστω και τους 2 για την απαντηση!

Κακο βεβαια αυτο!

Αλλα οπως ειπε και ο Κωστας ευτυχως που υπαρχουν πολλα καταστηματα τα οποια αναλαμβανουν την εργασια!

Με την αναβαθμιση οντως παιδια ειδα και γω βελτιωση μπαταριας και εχω περισσοτερη μνημη ελευθερη απο πριν ..

Όντως κι εγω! Ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας! Πραγματικά ΑΤΈΛΕΙΩΤΗΗΗΗΗΗ! :)

+1 ώρα κλήσεων. c674f5451e24b757d06eafdbd062e60b.jpg

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχω πάθει μεγάλη πλάκα. 9ac710f1b8318eb379e77f38499e6c5a.jpg

Παρήγγειλα κι εγω το θηρίο !!!! Μολις έρθει θα σας πώ εντυπώσεις προερχόμενος απο Lg V10

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Παρήγγειλα κι εγω το θηρίο !!!! Μολις έρθει θα σας πώ εντυπώσεις προερχόμενος απο Lg V10
Θα πάθεις κοκομπλοκο με την μπαταρία ειδικά σε σύγκριση με το v10, αλλά χάνεις σε κάμερα.

Θα πάθεις κοκομπλοκο με την μπαταρία ειδικά σε σύγκριση με το v10, αλλά χάνεις σε κάμερα.

Φωτογράφος είμαι , 3 DSLR έχω δεν μου χρειάζεται η κάμερα του κινητου για κάτι σπουδαίο !

Κατάντησα με το Lg να είμαι με 2 μπαταρίες στην τσέπη και μια μεσα ... δεν παλευεται ... ελπίζω με αυτο να βρω την υγειά μου !

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Φωτογράφος είμαι , 3 DSLR έχω δεν μου χρειάζεται η κάμερα του κινητου για κάτι σπουδαίο !

Κατάντησα με το Lg να είμαι με 2 μπαταρίες στην τσέπη και μια μεσα ... δεν παλευεται ... ελπίζω με αυτο να βρω την υγειά μου !

Δεν πρέπει να υπάρχει καλύτερη μπαταρία σε κινητό θα το λατρέψεις.

Φίλε όταν το παρεις θα ήθελα και εγώ εντυπώσεις.. Και αν μπορείς και ένα συγκριτικό με το LG v10.. Γιατί το έχω βάλει και εγώ στο μάτι.. Μόνο η κάμερα με σταματάει στο να μην το πάρω από τώρα..

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε όταν το παρεις θα ήθελα και εγώ εντυπώσεις.. Και αν μπορείς και ένα συγκριτικό με το LG v10.. Γιατί το έχω βάλει και εγώ στο μάτι.. Μόνο η κάμερα με σταματάει στο να μην το πάρω από τώρα..

Φίλε εγώ το είχα και το LG v10 δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει ιδιαίτερα.

Φίλε εγώ το είχα και το LG v10 δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει ιδιαίτερα.

Ρε έχει τρομερή κάμερα το άτιμο.. Βγάζει απίστευτες photos και φοβάμαι μην ξενερώσω εδώ..

Ρε έχει τρομερή κάμερα το άτιμο.. Βγάζει απίστευτες photos και φοβάμαι μην ξενερώσω εδώ..

Δεν υπάρχει επαφή στην κάμερα στο λέω να το ξέρεις. Αλλά δεν υπάρχει και καμιά σχέση στην μπαταρία, το LG v10 το φορτιζα 2 φορές την μέρα , ενώ τώρα μια φορά κάθε 2-3 μέρες. Ξέρεις τι είναι να φεύγεις με 30% μπαταρία για δουλειά και να μην αγχώνεσαι ότι θα σε αφήσει το κινητό; Και βέβαια το LG v10 είναι κινητό του 2015 με ότι αυτό συνεπάγεται..

Με καλο φωτισμο θα σε καλυψη και το 2 φιλε.

Αλλα για αλλη μια φορα σε αυτην την κατηγορια τιμης υπαρχουν και ορια....

Βεβαια εχω την εντυπωση οτι με ενα πιο καλοδουλεμενο s/w η εν λογο καμερα του 2 μπορει να εχει πολυ καλυτερα αποτελεσματα,ειδικα σε συνθηκες με χαμηλο φωτισμο......

Με καλο φωτισμο θα σε καλυψη και το 2 φιλε.

Αλλα για αλλη μια φορα σε αυτην την κατηγορια τιμης υπαρχουν και ορια....

Βεβαια εχω την εντυπωση οτι με ενα πιο καλοδουλεμενο s/w η εν λογο καμερα του 2 μπορει να εχει πολυ καλυτερα αποτελεσματα,ειδικα σε συνθηκες με χαμηλο φωτισμο......

συμφωνω για τα λεφτα ...!

η μπαταρια η οθονη το ραδιο και τα ηχεια ειναι βασικος λογος που με εχουν κανει να το βαλω στο ματι ..!

με την καμερα εχω καλομαθει γιατι παντα οι συσκευές που αγοραζα ειχαν κορυφη καμερα και εκει θα χαλαστω ..

θα κρατησω ομως το lg να το εχω μονο για photos η κατι τετοιο .. (αν τελικα το αγορασω ..) ...

παιδια η μπαταρια αν τυχων χαλασει η γενικα αν θες να κρατησεις το κινητο καιρο και θες να παρεις καινούργια αλλαζει ευκολα ?

----- προσθήκη μηνύματος 44 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν υπάρχει επαφή στην κάμερα στο λέω να το ξέρεις. Αλλά δεν υπάρχει και καμιά σχέση στην μπαταρία, το LG v10 το φορτιζα 2 φορές την μέρα , ενώ τώρα μια φορά κάθε 2-3 μέρες. Ξέρεις τι είναι να φεύγεις με 30% μπαταρία για δουλειά και να μην αγχώνεσαι ότι θα σε αφήσει το κινητό; Και βέβαια το LG v10 είναι κινητό του 2015 με ότι αυτό συνεπάγεται..

εγω εχω παντα 2 μπαταριες μαζι μου οποτε δεν εχω θεμα ..αλλα ναι συμφωνω οτι απο ενα σημειο και μετα κουραζει λιγο και αυτο ..