vagskarm Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Καλημέρα, σας έχει τύχει να χάσετε εισερχόμενες κλήσεις ? Σήμερα το πρωί έχασε 4 από τη μάνα μου και 4 από τη γυναίκα μου. Εκανα reboot και είναι οκ τώρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Καλημέρα, σας έχει τύχει να χάσετε εισερχόμενες κλήσεις ? Σήμερα το πρωί έχασε 4 από τη μάνα μου και 4 από τη γυναίκα μου. Εκανα reboot και είναι οκ τώρα.Εμένα όχι ποτέ. Σε κανένα Xiaomi που είχα. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempelist Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Καλημέρα, σας έχει τύχει να χάσετε εισερχόμενες κλήσεις ? Σήμερα το πρωί έχασε 4 από τη μάνα μου και 4 από τη γυναίκα μου. Εκανα reboot και είναι οκ τώρα.Εμένα ναι αλλά ήταν πάνω στην αλλαγή σήματος από 4g σε 3g ή Ε. Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Καλημέρα, σας έχει τύχει να χάσετε εισερχόμενες κλήσεις ? Σήμερα το πρωί έχασε 4 από τη μάνα μου και 4 από τη γυναίκα μου. Εκανα reboot και είναι οκ τώρα. VODA εχεις? Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Τσέκαρε την κάρτα σιμ και το δίκτυο Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 VODA εχεις? Έχει κάποια σχέση αυτό; Γιατί έχω και εγώ voda αλλά το σήμα είναι κακό σπίτι μου έτσι και αλλιώς, κλήση πάντως (και μάλιστα τόσες πολλές) , δεν έχασα, απλά λόγω κακού σήματος σπίτι (με όλα τα κινητά είχα αυτό το θέμα - το xiaomi έχει το ικανοποιητικότερο σήμα από τα υπόλοιπα, but still) μερικές φορές μπορεί να λάβω κάποια κλήση σε μήνυμα. Nothing serious. Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Έχει κάποια σχέση αυτό; Γιατί έχω και εγώ voda αλλά το σήμα είναι κακό σπίτι μου έτσι και αλλιώς, κλήση πάντως (και μάλιστα τόσες πολλές) , δεν έχασα, απλά λόγω κακού σήματος σπίτι (με όλα τα κινητά είχα αυτό το θέμα - το xiaomi έχει το ικανοποιητικότερο σήμα από τα υπόλοιπα, but still) μερικές φορές μπορεί να λάβω κάποια κλήση σε μήνυμα. Nothing serious. Εχει θεμα η Vodafone,το δικτυο ειναι στημενο να γυρναει στο καλυτερο σημα,ακομα και σε 2G ωστε να μην χανεις κλησεις και sms αν δεν εχεις καλο 3G/4G. Σε Χiaomi δεν το κανει τοσο αλλα σε iPhone ειδικοτερα ναι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Εχει θεμα η Vodafone,το δικτυο ειναι στημενο να γυρναει στο καλυτερο σημα,ακομα και σε 2G ωστε να μην χανεις κλησεις και sms αν δεν εχεις καλο 3G/4G. Σε Χiaomi δεν το κανει τοσο αλλα σε iPhone ειδικοτερα ναι. Ναι εχει θεματακια η εταιρια κατα καιρους,για αυτο και ρωτησα. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Μου έχει κολλήσει η τελευταία αναβάθμιση της Global Dev 8.2.8. Δεν την κατεβάζει με τίποτα. Μένει στο 0% και τέλος. Φυσικά έχω κάνει επανεκκίνηση και έχω δοκιμάσει να αλλάξω και τα δίκτυα από WiFi σε data και το αντίθετο. Αλλά αυτό μουλαρωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Μου έχει κολλήσει η τελευταία αναβάθμιση της Global Dev 8.2.8. Δεν την κατεβάζει με τίποτα. Μένει στο 0% και τέλος. Φυσικά έχω κάνει επανεκκίνηση και έχω δοκιμάσει να αλλάξω και τα δίκτυα από WiFi σε data και το αντίθετο. Αλλά αυτό μουλαρωμένο. Κατεβασε απο το site και περνα απο το update. http://en.miui.com/download-328.html Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 GLOBAL 9.2.1 + TWRP + ROOT + Adblock και η συσκευη παει τραινο. Δεν χρειαζομαι ουτε AOSP ουτε τιποτα. Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Δε θα μου κάνει format; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommybertsen Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Εχει θεμα η Vodafone,το δικτυο ειναι στημενο να γυρναει στο καλυτερο σημα,ακομα και σε 2G ωστε να μην χανεις κλησεις και sms αν δεν εχεις καλο 3G/4G. Σε Χiaomi δεν το κανει τοσο αλλα σε iPhone ειδικοτερα ναι. Σπίτι το γυρνάω σε "μόνο 2G" (το έκανα και στα παλιότερα κινητά), και όλα κομπλέ αλλά αν το ξεχάσω, το σήμα είναι για τα πανηγύρια :lol: Παράθεση http://mowned.com/sig/tommybertsen.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vagskarm Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 VODA εχεις? COSMOTE έχω. Μήπως να παίζει ρόλο ότι επειδή έχω micro sim την έχω στην θέση της δεύτερης και η πρώτη θέση (nano) είναι κενή ? έχει σημασία αυτό ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 COSMOTE έχω. Μήπως να παίζει ρόλο ότι επειδή έχω micro sim την έχω στην θέση της δεύτερης και η πρώτη θέση (nano) είναι κενή ? έχει σημασία αυτό ? καλημέρα, και εγω εκει την εχω και δεν εχω κανενα θεμα απολυτως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wildfires Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Καλησπέρα σε όλους!! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Βρίσκετε λογικό η μπαταρία μέσα μια δυο ώρες να πάει στο 87%για τέτοια μπαταρία;;; και να μου κρατάει μια μέρα ολόκληρη Αντε και μερικές ώρες από την επόμενη; σα να τη ρουφάει λίγο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Καλησπέρα σε όλους!! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Βρίσκετε λογικό η μπαταρία μέσα μια δυο ώρες να πάει στο 87%για τέτοια μπαταρία;;; και να μου κρατάει μια μέρα ολόκληρη Αντε και μερικές ώρες από την επόμενη; σα να τη ρουφάει λίγο.... καλησπέρα, δε νομιζω οτι μπορουμε να την κρινουμε αμα δεν ξερουμε τι ακριβως κανεις με το κινητο! ετσι δεν ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wildfires Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Να οω την αλήθεια το κινητό το αφήνω εντελώς από τα χέρια μου όταν κοιμάμαι την υπόλοιπη μέρα το ψιλό σκίζω δηλαδή είμαι αρκετά στο φεις και στο μεσεντζερ λίγο τηλέφωνο αρκετά βιντεακια σερφαρισμα αρκετό παιχνίδια σχεδόν καθόλου σπάνια θα παίξω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Να οω την αλήθεια το κινητό το αφήνω εντελώς από τα χέρια μου όταν κοιμάμαι την υπόλοιπη μέρα το ψιλό σκίζω δηλαδή είμαι αρκετά στο φεις και στο μεσεντζερ λίγο τηλέφωνο αρκετά βιντεακια σερφαρισμα αρκετό παιχνίδια σχεδόν καθόλου σπάνια θα παίξω... Γενικά πόσες ώρες οθόνη έχεις; γιατί αν σου βγάζει μια μέρα και κάτι αλλά με φουλ οθόνη. Λογικό το βλέπω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wildfires Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Έχω σταθερά πάνω από εννιά ώρες οθόνη χτες μου έβγαλε εννιά μισή ώρες . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Να οω την αλήθεια το κινητό το αφήνω εντελώς από τα χέρια μου όταν κοιμάμαι την υπόλοιπη μέρα το ψιλό σκίζω δηλαδή είμαι αρκετά στο φεις και στο μεσεντζερ λίγο τηλέφωνο αρκετά βιντεακια σερφαρισμα αρκετό παιχνίδια σχεδόν καθόλου σπάνια θα παίξω... τα ίδια με σένα κάνω και μιλάω εγώ βασικά σίγουρα 1 ωρίτσα με 2. Και μου κρατάει 1.5 μέρα βαριά 2η μέρα με το ζόρι. Η ενεργή οθόνη πιάνει 11 ωρίτσες σίγουρα. Οπότε καλά είμαστε...:D Πρώτη φορά δεν αγχώνομαι για το αν θα μου φθάσει η μπαταρία μέχρι να τελειώσει η μέρα! Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wildfires Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Ναι ακριβώς έτσι κι εγώ στα ίδια. είμαστε. Η ενεργή οθόνη εμένα κυμαίνεται από 9 μέχρι δέκα ρες με ρεκόρ τις έντεκα μισή αλλά μέσο όρο θα έλεγα εννιάμιση ώρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 (edited) Να οω την αλήθεια το κινητό το αφήνω εντελώς από τα χέρια μου όταν κοιμάμαι την υπόλοιπη μέρα το ψιλό σκίζω δηλαδή είμαι αρκετά στο φεις και στο μεσεντζερ λίγο τηλέφωνο αρκετά βιντεακια σερφαρισμα αρκετό παιχνίδια σχεδόν καθόλου σπάνια θα παίξω... αναφερομαι ΜΟΝΟ στις 2 ωρες που λες και οχι σε γενικη χρηση! σε αυτες τις 2 ωρες λοιπον τι εκανες και επεσε τοσο πολυ η μπαταρια? μια δυο λες ή δεν το καταλαβα καλα? εμενα μου κραταει αρκετες μερες με την χρηση που κανω δεν τις μετραω πλεον ομως, τωρα μειωθηκε λιγο γιατι εχω ανοιχτες 2 επιπλεον εφαρμογες για το mi band 2 (το mi fit και το mi band tools), ανοιχτο και συνεχεια το bluetooth πλεον, μονο οταν κοιμαμε μπαινει σε πτηση να ξεκουραστει και αυτο το κακομοιρο! αχχαχαχαχαχα :P Edited March 1, 2018 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wildfires Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 (edited) Ήμουν στο facebook έγραφα στο μεσεντζερ είδα ένα βιντεακι μίλησα πέντε λεπτά τηλέφωνο και σκάλισμα λίγο κάνα δεκάλεπτο σε κάτι σαΐτς που με ενδιαφερουν Edited March 1, 2018 by wildfires Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Ήμουν στο facebook έγραφα στο μεσεντζερ είδα ένα βιντεακι μίλησα πριν πέντε λεπτά τηλέφωνο και σκάλισμα λίγο κάνα δεκάλεπτο σε κάτι σαΐτα που με ενδιαφερουν τελικα 1 ή 2 ωρες λες οτι επεσε τοσο? αρα ολο αυτο το διαστημα ηταν συνεχεια ανοιχτη η οθονη εκτος οταν μιλουσες? δεν μου εχει τυχει δεν εχω κανει κατι που να το εχω συνεχεια ανοιχτο για δω ποσο πεφτει η μπαταρια. Ειμαι σιγουρος οτι αμα εβλεπα καμια ταινια στο nova go θα την εσκιζε, αλλα αμα θελω βλεπω στο ταμπλετ λογω μεγαλυτερης οθονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts