giannis_fe Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 αυτο το θεμα ειναι εντελως υποκειμενικο... εγω που κανω καταχρηση δεν υπαρχει τηλ εκει εξω που να με κραταει... εχω φιλους που λενε ποσο ευχαριστημενοι ειναι και κλεινουν κ τα δεδομενα καθε φορα που μπαινουν σπιτι κ εμενα ειναι ολα τσιτα καθε μερα... bluetooth 4g wifi gps λογω καποιων εφαμρογων 10 λογ/μοι push μειλ face twitter messng insta viber κ γενικα 87 εφαρμογες εγκατεστημενες συμφωνα με τον μετρητη του τηλ.. :lol: για μην τα πολυλογω αλλοι βγαινουν απο το σπιτι με κινητο τσιγαρα κλειδια ε εγω ειμαι κινητο powerbank κλειδια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickolas84 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Παρακολουθώ πολλούς χρήστες να αναζητούν παραπάνω από μία ημέρα διάρκεια μπαταρίας. Ποιο το όφελος των δύο ή των τριών ημερών; Κάθε βράδυ δεν βάζετε τη συσκευή για φόρτιση; εάν τη βάζετε κάθε δύο βράδια ποια η διαφορά; (Πραγματική μου απορία). :) To βασικό όφελος των 2 ή 3 ημερών είναι ότι θα σου βγάλει την 1 ημέρα άνετα ό,τι και να κάνεις...που συνήθως είναι αυτήν την ημέρα που το χρειάζεσαι περισσότερο. πχ. ταξίδια. 2-3 μέρες νορμάλ χρήσης= ξεκινάς την ημέρα σου χωρίς να σκέφτεσαι το θέμα μπαταρία και που θα φορτίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Komis Drakulas Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Εξαιρετικη η αυτονομια του xiaomi redmi note 3 "Kate".. 4050mAh φτανουν με αρκετη χρηση για μια ημερα και περισσευει και κατι ;) Παράθεση Just donate some blood !! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MTza89 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Παρα πολύ, 4 μερες με μετρια χρηση... meizu m3 note 4100mah.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ttheodorou Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Παρακολουθώ πολλούς χρήστες να αναζητούν παραπάνω από μία ημέρα διάρκεια μπαταρίας. Ποιο το όφελος των δύο ή των τριών ημερών; Κάθε βράδυ δεν βάζετε τη συσκευή για φόρτιση; εάν τη βάζετε κάθε δύο βράδια ποια η διαφορά; (Πραγματική μου απορία). :) η διαφορά είναι απλή. αν αντέχει μια μέρα νορμάλ χρήση σημαίνει αντέχει 2-3 ώρες παιχνίδι η gps. 2-3 μέρες (καλύτερα μια βδομάδα) σημαίνει ξυπνάς χρησιμοποιώντας το gps να πας όπου θέλεις και βγάζεις και την μέρα. άσε που τέτοιες μπαταρίες όταν χάσουν διάρκεια θα βγάζουν ακόμα την μέρα. τα παιχνίδια των εταιρειών με βελτιστοποίηση λογισμικού είναι μ.......ς. θέλουμε μπαταρίες μεγάλες να αντέχουν με ότι χρήση γουστάρουμε, μέρες. P.S. ένα σωρό λεφτά τους σκάμε θέλουμε να έχει η συσκευή τα πάντα P.S.2. η διαφορά πότε το βάζεις για φόρτιση είναι ψυχολογική. κάποτε τα κινητά άντεχαν μέρες πολλές. θέλουμε τις ίδιες μέρες που είχαν τότε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Πάρα πολύ. Με 10 λεπτά δεδομένα την ημέρα κατά μέσο όρο και 2G, με λειτουργία πτήσης για το βράδυ μου βγάζει 8 μέρες - Moto X Play. Παιχνίδια δε παίζω. Είναι battery και (το κυριότερο) life (time) drainers. Κάνω αυτά που θέλω, όχι αυτά που θέλει ο κατασκευαστής της συσκευής μου. Αλλάζω τις συσκευές μου, δεν με αλλάζουν οι συσκευές μου... Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cyber_Spartacus Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 αχχχ που ειναι το Ζ2 μου... Σαμσουνγκ S7 edge για τα μπαζα Παράθεση I amar prestar aen, han mathon ne nen, han mathon ne chae a han noston ned 'wilith. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis2788 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 με χαλαρη χρηση μπορει να φτασει και την μιαμιση μερα οριακα και με ανοιχτα μονιμα τα δεδομενα. Αλλα επειδη εργαζομαι σε περιοχη που το σημα ειναι επιεικως χάλια και οι εφαρμογες τυπου viber & whats app δουλευουν υπερωριες επιστρεφω σπιτι οριακα πριν κλεισει. Για το xiaomi mi4 πιστευω οτι ειμαι στα προβλεπομενα οποτε ειμαι αρκετα ικανοποιημενος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimger Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Πλεόν με το redmi 3s μπορώ να πω αρκετά. Όχι σε κανέναν τρελό βαθμό όμως. Με 4g και full χρήση νομίζω βγάζει τη μέρα. Με 4g-2g και κάμποση χρήση βγάζει 2ήμερο με 6+ SOT. Με σχεδόν όλη την ώρα 2g και χωρίς ιδιαίτερη χρήση πάει και 4 ημέρες με 8 ώρες SOT. Πάντα γενικά με wifi ανοιχτό είναι δεν είναι συνδεδεμένο. Γενικά καταναλώνει αρκετά αν έχει gps για navigation νομίζω. Απλά για 5 inch και 4100mah μπαταρία θα ήθελα κάτι ελαφρά καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimaros Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Αρκετά. Iphone 7 plus. Θα μπορούσε να φοράει μεγαλύτερη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskokos Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Με το le pro 3 έχω βρει την υγεία μου πραγματικά με 6-7 plus ώρες οθονης και το κινητό να δουλεύει συνέχεια χωρίς σταματημό με βγάζει πολύ άνετα μέρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_G Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Eξαρταται τη χρηση που κανω καθε μερα. Αλλες φορες με βγαζει ανετα απ τις 9 το πρωι μεχρι τις 12 το βραδυ και αλλες στις 6 το απογευμα θελει ξανα φορτιση. Οποτε ψηφιζω ''Αρκετα''. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Από τότε που πήρα το Xiaomi (Note 3 SP) έχω ξενοιάσει με την αυτονομία. Με το Nexus 4 καλό χρυσό από επιδόσεις αλλά ήμουν μέσα στο άγχος θα βγάλω δεν θα βγάλω τη μέρα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
digitheos Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 oukitel k6000 pro , με χαλαρη χρηση , 5 μερες το λιγοτερο χωρις να το κλεινω το βραδυ,εννοειται οτι το βραδυ δεν ειναι ανοιχτα τα data... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 με το leeco le2 και 3.000 ma μπαταρια,δεν θυμαμαι να εχω βγαλει ολη την ημερα χωρις δευτερη φορτιση. ευτυχως που εχει ταχεια φορτιση,αλλοιως θα ειχα προβλημα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilisR Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Redmi 4 prime.2 μέρες αυτονομίας. Με αρκετή χρήση. wifi μόνιμα ανοιχτό, 7~8 ώρες 4g,4~5 ώρες ραδιόφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joanjapan Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Μετά το g4 που ήταν χάλια το s7 μου βγάζει την μέρα ότι και να του κάνω. Το Σαββατοκύριακο πολλές φορές Επειδή το χρησιμοποιώ λίγο το φορτίζω Παρασκευή βράδυ και μετά Κυριακή βράδυ για να το πάρω Δευτέρα για δουλειά. Παράθεση Practice what you preach Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Έχω ένα Power bank 10000 οπότε βγάζω όλη μέρα με όλα φουλ όπου και να είμαι. Αλλιώς έχω δεύτερη μπαταρία και την αλλάζω σε μισό λεπτό. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evzonas Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Αρκετά. MICROSOFT 640 XL Dual sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zerga08 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Αρκετά ευχαριστημένος. Huawei honor 4c. Με νορμάλ έως εντατική χρήση μου βγάζει 1,5-2 μέρες. Αν το χρησιμοποιήσω μόνο ως τηλέφωνο μπορεί να μου βγάλει και 4 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill79 Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 Αρκετα με το ZUK Z2, αλλα το περιμενα καλυτερο με βαση τη χωρητικοτητα της μπαταριας του. Ειχα καλομαθει και με το Ζ3c πριν... Παρακολουθώ πολλούς χρήστες να αναζητούν παραπάνω από μία ημέρα διάρκεια μπαταρίας. Ποιο το όφελος των δύο ή των τριών ημερών; Κάθε βράδυ δεν βάζετε τη συσκευή για φόρτιση; εάν τη βάζετε κάθε δύο βράδια ποια η διαφορά; (Πραγματική μου απορία). :) Ελα ντε! Εγω παντως με μια μερα διαρκεια μπαταρια (24h SOT δηλαδη :p ) θα ημουν ευχαριστημενος! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. May 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2017 καθολου, iphone απ᾽ ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannismal Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Αρκετά, 1.5 μέρα με όλα ανοιχτά, S8+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 (edited) το θέμα δεν είναι να τα έχουμε ανοικτά αλλά και να τα χρησιμοποιούμε,κι όποιος νομίζει για π.χ ότι θα έχει το ίδιο sot με το gps ανοικτό και χρήση προγραμματος πλοήγησης κάνει μεγάλο λάθος Edited May 22, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis_sougias Δημ. May 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2017 Zuk z1, πολύ ευχαριστημένος εδώ και 10 μήνες, δύο μέρες με σκληρή χρήση, 3-4 με μέτρια χρήση. Πάντα ανοιχτό 4g και wifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts