doganos Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 εφυγε η παραγγελια σε 2 δευτερολεπτα..αχαχαχα :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Ο κωδικός στο early bird είναι clearer photos Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. June 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 500e μαλιστα. Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 και οταν προχωρας εδω https://oneplus.net/gr/early-drop τι κωδικο βαζεις?το παρακαναν παντως με την τιμη...το μεγαλο ποσο θα παει 580? 499€ (6/64), 559€ (8/128) Clearer Photos ο κωδικός για "προωρη" παραγγελία Τωρα που υπάρχει μονο μια "παγκόσμια" έκδοση (προδιαγραφών δικτύου εννοώ), συμφέρει να μας το "φερουν" φίλοι από USA ($479=435€) Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Πλήρωσα με paypal πηραν τα λεφτα βλεπω, αλλα οταν παω στις παραγγελιες μου γραφει "pending payment" ακομα. Γιατι; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Άστεια πράγματα, το ξεφτύλισαν τελείως στην τιμή. Μου αρέσει που είπαν ότι τα sites έπεσαν έξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 εφυγε η παραγγελια σε 2 δευτερολεπτα..αχαχαχα :) εφυγε κι απο εμενα για το 8-128 Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Το 1+5 ειναι πολυ πολυ δυνατο τηλεφωνο, μου φανηκε σαν 1+3τ2.... :p Απλο refresh για εμας που εχουμε 1+3 και 1+3τ, δεν ειδα τιποτα νεο και συνταρρακτικο. Αν δεν ειχα το 1+3, θα το εσκαγα το 500ρικο και θα ειχα τηλεφωνο για 2 χρονια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgos1 Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 αξιζει να δωσεις 60ε παραπανω για 2gb ram? απο μεριας χωρητικοτητας τα 6gb μου ειναι αρκετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Ούτε εγώ σκέφτομαι να αλλάξω το 3αρι μου. Δεν μου έκανε κάτι τόσο εντύπωση να με πείσει. Επίσης να πω την αλήθεια πιο εύκολα θα έπαιρνα το s8 από αυτό.. Έχει καμία πιστοποίηση ip ή τίποτα?? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 review απο linus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 (edited) παιδια εμενα γιατι λεει Pending Payment ενω εχει ολοκληρωθει με το παυπαλ να εχει παρει τα λεφτα απο καρτα? το εκανε και σε αλλον αυτο? Edited June 20, 2017 by teosard Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Μην αγχεστε ρε παιδια, και σε μενα ετσι λεει καθε φορα που ψωνιζω απο αλιεξπρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Πλήρωσα με paypal πηραν τα λεφτα βλεπω, αλλα οταν παω στις παραγγελιες μου γραφει "pending payment" ακομα. Γιατι; το ιδιο ακριβως και σε εμενα. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xabos Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 http://www.gsmarena.com/oneplus_5-review-1623.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 το ιδιο ακριβως και σε εμενα. μετα απο 5-10 λεπτα αλλαζει, περιμενε και σε εμενα ετσι εκανε :) Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 μετα απο 5-10 λεπτα αλλαζει, περιμενε και σε εμενα ετσι εκανε :) αλλαξε μολις τωρα ολα καλα.απο περιεργεια ποιο πηρες? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 ok έμενα αλλαξε σε Pending Shipment αγχώθηκα για μια στιγμή Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 παιδια εμενα γιατι λεει Pending Payment ενω εχει ολοκληρωθει με το παυπαλ να εχει παρει τα λεφτα απο καρτα? το εκανε και σε αλλον αυτο? Και σε εμένα και εγώ εβαλα και μου γράφει τα ίδια!!! Πήρα την 128αρα έκδοση με τα 8gb σε midnight black Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Μόλις είδα ένα rewiew και λέει ότι δεν έχει ούτε OIS στην καμερα, ούτε πιστοποίηση ip. Καλά για το δεύτερο το περίμενα, αλλά κρίμα αν όντως δεν έχει ois Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 8/128GB πηρα παιδια Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 (edited) 8/128 πήρα και εγώ με το OnePlus 5 Exclusive Welcome Bundle ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μόλις είδα ένα rewiew και λέει ότι δεν έχει ούτε OIS στην καμερα, ούτε πιστοποίηση ip. Καλά για το δεύτερο το περίμενα, αλλά κρίμα αν όντως δεν έχει ois εχει OIS εγω ειδα review που ελεγε οτι εχει Edited June 20, 2017 by teosard Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonmaster Δημ. June 20, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 πως κανουμε redeem αυτο το κουπονι θα θελα να ξερα... Παράθεση Όσοι θυσιάζουν στοιχειώδεις ελευθερίες για λίγη ασφάλεια, δεν αξίζουν ούτε ελευθερία ούτε ασφάλεια. Μη πάντα επίστασθαι προθύμεο, μη πάντων αμαθής γένη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 8/128 πήρα και εγώ με το OnePlus 5 Protect Yo Self Bundle ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εχει OIS εγω ειδα review που ελεγε οτι εχει Εγώ πάλι το πήρα με το welcome bundle αλλά το Protect your self bundle δεν το είδα!!! Τι περιλαμβάνει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Μόλις είδα ένα rewiew και λέει ότι δεν έχει ούτε OIS στην καμερα, ούτε πιστοποίηση ip. Καλά για το δεύτερο το περίμενα, αλλά κρίμα αν όντως δεν έχει ois EIS έχει σύμφωνα με τις προδιαγραφές... ας δούμε τα reviews Από ανθεκτικότητα πάντως, σκίζει Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts