baiosss Δημ. November 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2017 Αν έχεις βάλει την αναβάθμιση των επαφών με apk, φταίει αυτό. Κάνε την εφαρμογή disable και enable και ξαναδοκίμασε. Sent from my ONEPLUS A5000 using TapatalkΝαι την είχα αναβαθμίσει μέσω apk mirror και το υποψιαστηκα και αυτό. Αλλά εφόσον διορθώθηκε, κανένα πρόβλημα. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Παντως πραγματικα ενοχλητικο η ενταση των ειδοποιησεων να ειναι ιδια με την ενταση των κλησεων.. Εγω το βραδυ θελω να εχω ηχο στις κλησεις, αλλα να μην εχω στο viber και στις υπολοιπες εφαρμογες.. Λογικα ειναι οι νεες "καινοτομιες" των εκδοσεων android.. Μη μιλησω για το ηλιθιο κουμπι αλλα iphone για να μπαινει στο αθορυβο.. Οποιος εχει βρει λυση, ας με βοηθησει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Και εμένα με ενοχλεί αυτό ας ελπίσουμε τώρα με το beta program να το προσθέσουν, εγώ θα τους το γράψω πάντως Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 μακάρι να βρεθει λύση για το θεμα της έντασης διαχωρισμού ηχου κλήσης απο τις ειδοποιήσεις, beta program σαν το OP3 που εβγαζαν beta 1με2φορες το μηνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Δλδ είναι θέμα εταιρίας και όχι Android; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 το do not disturb δεν εχει κανονες για το τι θα ερχεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 έτσι είναι το στοκ αντροιντ, με ίδια ένταση ήχου και ειδοποιήσεων. Στο 1+ λύνεται πολύ εύκολα με xposed η καστομ ρομ. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Παντως πραγματικα ενοχλητικο η ενταση των ειδοποιησεων να ειναι ιδια με την ενταση των κλησεων.. Εγω το βραδυ θελω να εχω ηχο στις κλησεις, αλλα να μην εχω στο viber και στις υπολοιπες εφαρμογες.. Λογικα ειναι οι νεες "καινοτομιες" των εκδοσεων android.. Μη μιλησω για το ηλιθιο κουμπι αλλα iphone για να μπαινει στο αθορυβο.. Οποιος εχει βρει λυση, ας με βοηθησει.. Το ηλίθιο κουμπί αλλά iphone κάνει ακριβώς αυτό που θέλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Το ηλίθιο κουμπί αλλά iphone κάνει ακριβώς αυτό που θέλειςΤο οποίο ηλίθιο κουμπί, είναι ότι πιο πρακτικό εκεί έξω. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Δεν το έχω συνηθίσει και το ξεχνάω ρε Βαϊε Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2017 Δεν το έχω συνηθίσει και το ξεχνάω ρε Βαϊε Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαι γω στην αρχή δεν το χρησιμοποιούσα, αλλά κάποια στιγμή το έκανα και κατάλαβα ότι βοηθάει. Ποτέ όμως δεν το είδα με κακό μάτι και θεωρώ ότι είναι μία επιπλέον ευκολία που δεν σου δίνουν άλλοι κατασκευαστές. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτή επιλογή "παιχνίδι σε εξέλιξη, μην ενοχλείτε" υπήρχε ανέκαθεν η προστέθηκε πρόσφατα στις προηγμένες ρυθμίσεις? Ρωτάω γιατί θυμάμαι κάποιοι το ζητούσαν. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_94 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Μπορει να μου πει καποιος απο που μπορω να κανω ρυθμιση, ωστε να βλεπω οτι ενα sms παραδωθηκε; Δε ολα μου τα τηλεφωνα ειχα αυτη την ενδειξη, αλλα εδω δεν μπορω να βρω την ρυθμιση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Μπες στα μυνήματα Πάνω δεξιά πάτα 3τελιτσες Επέλεξε αναφορα παράδοσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_94 Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 ευχαριστω. εγω δοκιμαζα να παω απο Πειραιά στην Αθηνα μέσω Ελευσινας !!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 ευχαριστω. εγω δοκιμαζα να παω απο Πειραιά στην Αθηνα μέσω Ελευσινας !!!! Πρόσεχε!!! Έχει πλημμυρίσει ο τόπος εκεί!!!! :p Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iPap Δημ. November 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2017 Επειδή σκέφτομαι την αγορά είτε του 5είτε του 5Τ θα μπορούσατε ίσως να μου πείτε αν είστε ευχαριστημένοι από το drain σε stand by mode? Το Galaxy μου πίνει την μπαταρία όταν είναι σε αναμονή και με έχει κουράσει αρκετά. Ευχαριστώ! Παράθεση ZTE Blade, ZTE Nubia Z5s mini, Coolpad F1, Samsung Galaxy S6, OnePlus 5T, Samsung Galaxy S20 5G (SD865), Google Pixel 4a. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 (edited) Το stock SMS app δεν έχει ρύθμιση για 160 χαρακτήρες στα ελληνικά; Edited November 20, 2017 by TimDeLAY Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Όχι θα βάλεις την εφαρμογή της Google για sms Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Επειδή σκέφτομαι την αγορά είτε του 5είτε του 5Τ θα μπορούσατε ίσως να μου πείτε αν είστε ευχαριστημένοι από το drain σε stand by mode? Το Galaxy μου πίνει την μπαταρία όταν είναι σε αναμονή και με έχει κουράσει αρκετά. Ευχαριστώ!Πάρτο με κλειστά μάτια. Βγάζει σχεδόν 24 ώρες με κοντά στις 7 ώρες οθόνη. Αλλιώς περισσότερο. Χωρίς να παίζω παιχνίδια αυτό. Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Όχι θα βάλεις την εφαρμογή της Google για sms Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο Android Messages λες ε; Thanks. Γίνεται αυτό integrate με το stock app για contacts; Δηλαδή αν βρεις μια επαφή και θες να στείλεις SMS να σου ανοίγει το Android Messages μέσω του (stock) contacts app, όχι να πρέπει να βρεις την επαφή στο Android Messages. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Δεν ξέρω δεν την χρησιμοποιώ την εφαρμογή γιατί δεν δουλεύω τα μηνύματα Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Το Android Messages λες ε; Thanks. Γίνεται αυτό integrate με το stock app για contacts; Δηλαδή αν βρεις μια επαφή και θες να στείλεις SMS να σου ανοίγει το Android Messages μέσω του (stock) contacts app, όχι να πρέπει να βρεις την επαφή στο Android Messages. Φυσικα και γινεται. Πηγαινεις στην επαφη που θες να στειλεις το μηνυμα, πατας το εικονιδιο μηνυματος μεσα απο την επαφη και σε οδηγει κατευθειαν στην συνταξη του μηνυματος. Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Αυτό εννοώ, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Γνωρίζουμε αν και πότε η συσκευή θα πάρει oreo; Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Γνωρίζουμε αν και πότε η συσκευή θα πάρει oreo;Open beta θα βγει μέχρι το τέλος του μήνα και η stable αρχές του 18 Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts