Bayern7 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Καταρχάς δεν είναι διαφορετικές συσκευές για να υπάρχει δίλλημα. Είναι η ίδια συσκευή με διαφορετική οθόνη . Σε άλλο κοινό απευθύνεται η μια και σε άλλο η άλλη. Η μία συσκευή δεν ακυρώνει την άλλη.Όπως η samsung και η apple βγάζουν τα απλά μοντέλα και τα plus έτσι και η 1+ βγαζει τώρα το 5 και το 5t. Απλώς δεν τα παρουσίασε μαζί αλλά με διαφορά λίγων μηνών. Είπαμε διαφορετικό target group το ένα μοντέλο και διαφορετικό το άλλο. Σε εμένα προσωπικά δεν αρέσουν τα τηλέφωνα τύπου τηλεκοντρόλ. Και τα δυο τηλέφωνα να τα παρουσίαζαν μαζί πάλι το απλό 5 θα διάλεγα και όχι το t. Καλά και εμένα δε με τρελαίνουν τα τηλεκοντρόλ και επίσης με χαλάει απίστευτα το δαχτυλικό αποτύπωμα πίσω, αλλά κακά τα ψέματα το 5Τ θα πάρω τώρα. Σιγά μην δώσω 550ευρά για να πάριο ΤΟ ΠΑΛΙΟ.:shifty: ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πιο κλισε απαντηση πεθαινεις... Το τι θα κανουμε στο μελλον ειναι αλλο θεμα. Ομως, εχοντας ΤΩΡΑ αγορασει το κινητο της ΤΑΔΕ εταιρειας και αντιμετωπιζοντας ΤΩΡΑ μια κατασταση που θεωρουμε (εστω και υποκειμενικα) αδικη προς εμας, εχουμε δικαιωμα να γκρινιαξουμε. Δεν προσφερει τιποτα η απαντηση σου , για τον λογο οτι ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ εχει τα θετικα και τα αρνητικα της. Αν λοιπον σε καθε αρνητικο της καθε εταιρειας η απαντηση ειναι : μην ξαναγορασεις, με αυτη τη λογικη δεν θα επρεπε να αγορασουμε κινητο απο καμια :worry: Μα αυτό το ήξερες φίλε μου. Εδώ και 2 χρόνια (φέτος είναι ο τρίτος) η oneplus βγάζει ένα μοντέλο το καλοκαίρι και ένα τον Νοέμβρη. Δεν "δικαιούσαι" να γκρινιάζεις γι αυτό το πράγμα. Έπρεπε να το είχες συνυπολογίσει όταν το αγόραζες. Δεν το λέω με σκωπτική διάθεση ούτε για να στην πω. Ελπίζω να καταλαβαίνεις το ύφος μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Solidarity Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Μα αυτό το ήξερες φίλε μου. Εδώ και 2 χρόνια (φέτος είναι ο τρίτος) η oneplus βγάζει ένα μοντέλο το καλοκαίρι και ένα τον Νοέμβρη. Δεν "δικαιούσαι" να γκρινιάζεις γι αυτό το πράγμα. Έπρεπε να το είχες συνυπολογίσει όταν το αγόραζες. Δεν το λέω με σκωπτική διάθεση ούτε για να στην πω. Ελπίζω να καταλαβαίνεις το ύφος μου. Να σου πω την αληθεια δεν το ηξερα, δεν την παρακολουθουσα την Oneplus. Γνωριζα οτι ειχε βγαλει το 3 και καποια στιγμη το 3Τ που επαιρνε πολυ καλες κριτικες, αλλα ειχα την εντυπωση οτι ειχε περασει αρκετος καιρος. Εστω και ετσι ομως, μακαρι να παει καλα και το νεο της κινητο, μου εχει κανει καλη εντυπωση γενικα ως εταιρεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Έχουμε να δούμε πολλά καλά ακόμα τεχνολογικά από την OnePlus,οι συσκευές της βρίσκονται πάντα μεταξύ των κορυφαίων και εμένα δεν μου αρέσει και πολύ που βγαίνει καινούριο μοντέλο είναι ψυχολογικό όπως έγραψε εύστοχα και ένας φίλος αλλά σίγουρα δεν ακυρώνει το OnePlus 5 το οποίο είναι συσκευαρα Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikko_ Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Αν είχα να διαλέξω αυτή τη στιγμή μεταξύ 5 και 5Τ πάλι το 5 θα επέλεγα γιατί με καλύπτει πλήρως, όντας φθηνότερο και έχοντας το fingerprint sensor μπροστά. Έχω δει το έργο με τον σενσορα πίσω και δεν την παλεύω με τίποτα. Κι όπως το βλέπω αυτή τη στιγμή μάλλον θα το κρατήσω κιόλας όσο αντέξει. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 8210, Nokia 7250, E-Ten Glofiish X500, Samsung SGH-ZV60, Acer Neotouch F1, Samsung Galaxy Nexus, Samsung Duos 1182, LG Nexus 5, Microsoft Lumia 640 DS, Doogee X5 Pro, Honor 5X, OnePlus 5, Honor 20 Lite, Samsung S21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Σαρ γνωρίζουμε για το 5τ; Sent from my LG-D802 using Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Πιο κλισε απαντηση πεθαινεις... Το τι θα κανουμε στο μελλον ειναι αλλο θεμα. Ομως, εχοντας ΤΩΡΑ αγορασει το κινητο της ΤΑΔΕ εταιρειας και αντιμετωπιζοντας ΤΩΡΑ μια κατασταση που θεωρουμε (εστω και υποκειμενικα) αδικη προς εμας, εχουμε δικαιωμα να γκρινιαξουμε. Δεν προσφερει τιποτα η απαντηση σου , για τον λογο οτι ΚΑΘΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ εχει τα θετικα και τα αρνητικα της. Αν λοιπον σε καθε αρνητικο της καθε εταιρειας η απαντηση ειναι : μην ξαναγορασεις, με αυτη τη λογικη δεν θα επρεπε να αγορασουμε κινητο απο καμια :worry: Έτσι δουλεύει η OnePlus εδώ και χρόνια Δεν είναι σωστό αλλά για 6 μήνες κρατάει την ναυαρχίδα Μετά την αποσύρει εντελώς από τα ράφια και βάζει την καινούργια Συνήθως κάθε εταιρεία κρατάει τις συσκευές ένα χρόνο για αυτό σου κακό φαίνεται αλλά γιατί αυτό να είναι το standard; Εγώ πχ που πήρα iPhone 7 τον Ιούνιο γιατί σε 3 μήνες η apple τον Σεπτέμβριο να βγάλει το 8; Το ήξερα όμως. Έτσι λειτουργεί η εταιρεία χρόνια τώρα Κάπως έτσι είναι και η δική σου περίπτωση Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Παιδιά, η εταιρία συντηρείται από μια συσκευή και μόνο, αντίθετα με όλες τις άλλες εταιρίες. Αν την κρατάει για 12 μήνες, οι πωλήσεις στο δεύτερο εξάμηνο θα κάνουν βουτιά, και μαζί τους και η εταιρία. Εκτός αν ρίξει την τιμή πώλησης, πράγμα δύσκολο, αφού η τιμή είναι ήδη συμπιεσμένη, σε σχέση με το παρεχόμενο hardware. Ως εναλλακτική, η OP βρήκε το "σύστημα" της αντικατάστασης της βασικής συσκευής στο εξάμηνο από μια βελτιωμένη στα σημεία. Έτσι συντηρεί το αγοραστικό ενδιαφέρον για το προϊόν της, κρατώντας χαμηλά το κόστος εξέλιξης. Οι έχοντες το "ψώνιο" της κατοχής του "τελευταίου μοντέλου" (καλοπροαίρετα το λέω), ας συνυπολογιστούν το έξτρα κόστος. Δεν μπορούν να έχουν και την πίτα ολόκληρη (φτηνή ναυαρχίδα) και το σκύλο χορτάτο (12μηνος κύκλος αντικατάστασης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 (edited) Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάνετε έτσι μερικοί με το θεμα 5t. Για την samsung γιατί δεν λέτε κάτι (και για κάθε samsung) που βγάζει το S8+ ας πούμε και μετά από λίγους μήνες βγάζει το ακόμα καλύτερο note 8 και μετά από λίγους μήνες το ακόμα καλύτερο S9+ και πάει λέγοντας. Ανα 6μηνο αλλαγή δηλαδή. Ξεκολλάτε και χαρείτε το κινητό σας. Edited November 3, 2017 by teosard Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Καλά γενικά να'χαμε να λέγαμε για την γκρίνια. Εμένα μου κάνει εντύπωση που κάποιοι δεν θεωρούν ότι αγοράζουν κάποια συσκευή, αλλά κάτι άλλο. Λες και θα'πρεπε να τους ρωτήσει η κάθε εταιρία πότε θα ξαναβγάλει και τι είδους συσκευή. Γιατί φυσικά αν βγάλει καινούρια, ξαφνικά αυτή που έχουν ήδη δεν θα τους καλύπτει για κάποιο λόγο. Λες και δεν την αγοράζουν για να την "δουλεύουν", αλλά για να λένε ότι έχουν το τελευταίο μοντέλο της τάδε εταιρείας. Επίσης, μήπως να άνοιγε κάποιο topic για το 5T ή γενικά περί της εταιρείας Oneplus και να μεταφερόντουσαν κάποια post; Μόνο για το 5 δεν γίνεται κουβέντα σε αυτό το topic εδώ και κάποιες σελίδες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Selespeed Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Λέτε συνεχώς για την αλλαγή μοντέλου μετά από 6 μήνες και ότι είναι αποδεκτό. Δέχομαι ότι είναι η τακτική της (όμως, όπως λέει και ένας φίλος παραπάνω, δεν την παρακολουθώ για να ξέρω). Ήμουν έτοιμος να πάρω το 5 αλλά στους 4 μήνες καταργήθηκε από το site της OnePlus. 2 μήνες χωρίς κάποια συσκευή;;; Δε με θέλει ως πελάτη; :confused: Ξέρω, μπορώ και στα κινέζικα. Έχω πάρει πολλά. Αλλά πρώτη φορά μετά από 7 χρόνια, αποφάσισα να πάω στα ακριβά κινητά ΜΕ υποστήριξη και εγγύηση. Αλλά δε με ήθελε... Και λόγω ζημιάς στο τωρινό μου κινητό, βιαζόμουν και πήγα προς Xiaomi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Να ρωτήσω όσους παρακολουθούν γενικώς την εταιρεία....Από την στιγμή που θα σταματήσει ένα κινητό να είναι διαθέσιμο στο site της δεν ξαναγίνεται ποτέ; Σταματάνε την παραγωγή του γενικώς; Αν θέλει κάποιος να πάρει δηλαδή το 5 μόνο από αλλού; Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Να ρωτήσω όσους παρακολουθούν γενικώς την εταιρεία....Από την στιγμή που θα σταματήσει ένα κινητό να είναι διαθέσιμο στο site της δεν ξαναγίνεται ποτέ; Σταματάνε την παραγωγή του γενικώς; Αν θέλει κάποιος να πάρει δηλαδή το 5 μόνο από αλλού; Ναι έτσι είναι. Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά απ' όσο ξέρω δεν τρέχει 2 γραμμές παραγωγής η oneplus. Από τη στιγμή που ξεκινάει η παραγωγή του 5Τ, σταματάει του 5. Γι αυτό υπάρχει και αυτή η έλλειψη λίγο καιρό τώρα. Γιατί ήδη έχουν ξεκινήσει την παραγωγή του 5Τ. Και ότι είχε μείνει από το 5άρι έφυγε σαν φρέσκο ψωμί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Ναι έτσι είναι. Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά απ' όσο ξέρω δεν τρέχει 2 γραμμές παραγωγής η oneplus. Από τη στιγμή που ξεκινάει η παραγωγή του 5Τ, σταματάει του 5. Γι αυτό υπάρχει και αυτή η έλλειψη λίγο καιρό τώρα. Γιατί ήδη έχουν ξεκινήσει την παραγωγή του 5Τ. Και ότι είχε μείνει από το 5άρι έφυγε σαν φρέσκο ψωμί. Κάπως έτσι Είναι εταιρεία μικρής εμβέλειας που διαλέγει να πουλάει τις συσκευές της μόνη της χωρίς πόρους για πολύ διαφήμιση Έχει και ευρωπαϊκή αποθήκη για να γλυτώνουμε εμείς εδώ την αναμονή και τους ελέγχους στα τελωνεία Είχε ξεκινήσει από τα πολύ οικονομικά στάδια με καλά όμως χαρακτηριστικά Πλέον έχει ανεβάσει τον πήχη και σε ποιότητα και λίγο όμως σε τιμή Από εκεί και πέρα σταματάει την παραγωγή του τωρινού μοντέλου και ξεκινάει η παραγωγή του επόμενου. Προφανώς δεν μπορεί να παράγει 2 μοντέλα ταυτόχρονα όπως προείπα είναι μικρή εταιρεία Υπάρχει ένα μεσοδιάστημα περίπου 2 μηνών ας το πούμε που δεν έχει συσκευές για να μας πουλήσει. Πες το marketing πες το αδυναμία κάλυψης φόρτου πωλήσεων Δεν μπορούμε να ξέρουμε ακριβώς το γιατί αλλά πιστέψτε με αν μπορούσε θα τα είχε στα ράφια. Δεν είναι χαζοί τα λεφτά μας θέλουν. Απλά δεν έχουν ακόμα την οικονομική άνεση να κατασκευάζουν 2-3 συσκευές ταυτόχρονα ίσως από θέμα εργοστασίων, μηχανημάτων, εξαρτημάτων, συμφωνιών με άλλες εταιρίες που προμηθεύονται hardware Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το επόμενο τηλέφωνο μου. Τώρα έχω το V10 και επειδή είναι το κουμπί με το δαχτυλικο αποτύπωμα πίσω, μπαίνω σε σκέψεις μήπως τελικά βολεύει καλύτερα αν είναι μπροστά όπως του 5. Αλλά αν είναι να κοστίζει το ίδιο με το 5t μάλλον θα προτιμήσω το νεότερο μοντέλο. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι το επόμενο τηλέφωνο μου. Τώρα έχω το V10 και επειδή είναι το κουμπί με το δαχτυλικο αποτύπωμα πίσω, μπαίνω σε σκέψεις μήπως τελικά βολεύει καλύτερα αν είναι μπροστά όπως του 5. Αλλά αν είναι να κοστίζει το ίδιο με το 5t μάλλον θα προτιμήσω το νεότερο μοντέλο. Ναι αλλά και το 5t πίσω θα έχει το δακτυλικό αποτύπωμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flandra Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Ναι αλλά και το 5t πίσω θα έχει το δακτυλικό αποτύπωμα Ναι το ξέρω. Τουλάχιστον θα είναι πιο γρήγορο από το V10 που πρέπει πρώτα να το πατήσεις και μετά να ξεκλειδώσει. Αν είναι να δώσω τα ίδια χρήματα προτιμώ το νεότερο μοντέλο με τη εγγύηση των δύο χρόνων από την εταιρεία και ας συμβιβαστώ με το αποτύπωμα. Παράθεση Φιλικά, Κατερίνα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Ναι το ξέρω. Τουλάχιστον θα είναι πιο γρήγορο από το V10 που πρέπει πρώτα να το πατήσεις και μετά να ξεκλειδώσει. Αν είναι να δώσω τα ίδια χρήματα προτιμώ το νεότερο μοντέλο με τη εγγύηση των δύο χρόνων από την εταιρεία και ας συμβιβαστώ με το αποτύπωμα. Δεν χρησιμοποιώ το αποτύπωμα και δεν μπορώ να σου πω Το v10 είναι και λίγο παλαιότερη συσκευή και είναι λογικό να είναι πιο αργό το αποτύπωμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 6 ώρες πριν 100% μπαταρία. Τώρα 49%. Το κινητό είναι αρκετά ζεστό. Πως μπορώ να δω τι τρώει την μπαταρία; WiFi 18% Google services 6% Android system 8% Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 6 ώρες πριν 100% μπαταρία. Τώρα 49%. Το κινητό είναι αρκετά ζεστό. Πως μπορώ να δω τι τρώει την μπαταρία; WiFi 18% Google services 6% Android system 8% Κάνε μια επανεκκίνηση αρχικά μήπως κάτι κόλλησε στο παρασκήνιο Για να έχεις σαφή εικόνα φόρτισε ξανά στο 100% και όταν φτάσεις στο 10% τότε κοίταξε στα στατιστικά της μπαταρίας. Θα βρεις κάτι ύποπτο που δεν το έχεις δουλεύει και καταναλώνει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 προερχόμενος από Xiaomi Redmi 3 pro - Kenzo, μπορώ να πω ότι η μπαταρία με έχει εντυπωσιάσει!!! Κινείται στα ίδια επίπεδα του kenzo και ίσως λιγο καλύτερα μερικές φορές, για τη χρήση που του κάνω πάντα... SOT: 6~6,5 h Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Έχουμε 8αρα beta εδώ :) https://forum.xda-developers.com/oneplus-5/how-to/leaked-official-oxygen-os-oreo-8-0-t3699753 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 6 ώρες πριν 100% μπαταρία. Τώρα 49%. Το κινητό είναι αρκετά ζεστό. Πως μπορώ να δω τι τρώει την μπαταρία; WiFi 18% Google services 6% Android system 8% Εγώ έχω το 3Τ,αλλά μερικές φορές μου βγάζει παρόμοια αποτελέσματα με τα δικά σου...Οπότε βλέπω κάτι τέτοιο,ανοίγω την εφαρμογή της μπαταρίας,και έχει σαν μεγάλη κατανάλωση η τραπεζική εφαρμογή που έχω δουλέψει,η το messenger... Λογικά και σε σένα κάποια εφαρμογή θα ρουφάει την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotgold Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 6 ώρες πριν 100% μπαταρία. Τώρα 49%. Το κινητό είναι αρκετά ζεστό. Πως μπορώ να δω τι τρώει την μπαταρία; WiFi 18% Google services 6% Android system 8%Δοκίμασε το wakelock detector. Απενεργοποιήσε κ την συνεχή αναζήτηση WiFi. Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindtrapper Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Προσωπικά θεωρώ λάθος που η εταιρία πάει σε αναλογίες "τηλεκοντρόλ" χωρίς να έχει και ένα "φυσιολογικό" μοντέλο στην αγορά. Δεν νομίζω ότι αυτό το ratio είναι ακόμα τόσο mainstream που να μπορούν να στηριχτούν πάνω του για 6-8 μήνες μέχρι το Oneplus 6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gialakias Δημ. November 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2017 Εγώ πήρα το 5 την μέρα που ανακοινώθηκε, πως ακριβώς ακυρώνει την αγορά μου το 5T;Το λέω καθαρά σε θέμα μεταπωλητικης αξίας. Το 5 σαν συσκευή είναι μια από τις κορυφαίες. Sent from my Nexus 6P using Tapatalk Παράθεση OnePlus 5 | Galaxy nexus i9250 maguro OOS | DU 11.2 Kernel : Flash 1.27 | stock Root MagiskSU Recovery : Twrp 3.2.0.0 | Twrp 3.2.0.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts