panos1985 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 μπα δεν βγάζει τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Δεν βρίσκω κάτι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 (edited) Εδώ; https://oneplus.net/gr/launch edit: Αυτό μάλλον είναι από το προηγούμενο live. Edited September 19, 2017 by dkan Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Δείχνει κάτι?6 διάβασα προηγούμενη σελίδα αλλά δε βλέπω κίνηση. Είμαι βιαστικος που θέλω να ξεκινήσει στην ώρα του; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 δεν ειναι live αυτό. σαν παλιο μου φαίνεται Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkan Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Μια ερώτηση. Το 5 υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση; Παράθεση OnePlus 5 6/64 , LeEco LeMax 2 (x829) tele 26s.49 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Μια ερώτηση. Το 5 υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση;Όχι. Παιδιά κανένα νέο με το live; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RickDangerous Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 (edited) Αν υποθέσουμε ότι τα χρώματα της αφίσας δεν είναι τυχαία πάντως, ίσως να παίξει σε μπλε-κίτρινο http://www.igyaan.in/138486/special-edition-oneplus-5/ και λίγο κόκκινο βλέπω στο όνομα του designer jcc για να δούμε, ωραίο πάντως να παίξουν έτσι ζωντανά χρώματα Edited September 19, 2017 by RickDangerous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Τελικά υπάρχει live; Δεν βρίσκω κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Ισως να είναι κεκλεισμένων των θυρών :o Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alelo Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 μολις ειδα μια ανάρτηση απο καποιο site και λεει 20:00 ωρα Παρίσι. οποτε 21:00 σε εμάς Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Google Pixel 8 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 That said, We'll get to know more about this big reveal today (September 19th) at 8:30 PM Paris Time (12:00 IST). We'll let you know once we get more information regarding this new product. Stay tuned to our Facebook and Twitter page to get the first News. Οπότε υπομονή μέχρι της 21:30 στο Facebook... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zidane72003 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Αρα θα υπάρχει new product...Μπας και βγάλουν κάνα τάμπλετ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Αρα θα υπάρχει new product...Μπας και βγάλουν κάνα τάμπλετ;;; κανά νέο powerbank θα παρουσιάσουν στο τέλος ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Εγώ το θεωρώ απίθανο να βγάλει 5Τ γιατί δεν υπάρχει νέος επεξεργαστής όπως έγινε πέρυσι με τον 821, οπότε τι νέο να βάλει στο 5Τ? Εκτός αν το κάνουν bezeless! Sent from my MHA-L09 using Tapatalk Να βάλουν OIS στις κάμερες που βλακωδώς το βγάλανε στο 5 ενώ το είχαν στο 3T. Τελείως αψυχολόγητη κίνηση. Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με το one plus 5 επειδή δεν είχα σκοπό να το πάρω αλλά τώρα ψάχνω High end συσκευές έτσι ώστε να αποκτήσω μια... Είδα λοιπόν το one plus 5 και γενικά μου άρεσαν τα χαρακτηριστικά του.... ΑΛΛΑ.... Διάβασα για το jelly effect και ξαφνικά μου έφυγε όλη η πρόθεση να το αγοράσω.... Λοιπόν θέλω κάποιος να μου πει αν έχουν όλες οι συσκευές αυτό το θέμα αν ναι είναι όντως τόσο ενοχλητικό; Και εγώ στα ίδια είμαι. Εγώ περίμενα να βγει το 5 για να αλλάξω κινητό. Αλλά ξενέρωσα που αφαίρεσαν το OIS από την κάμερα πρώτον, και δεύτερον με αποθάρρυνε το jelly effect. Δε γουστάρω να δώσω 500 ευρώ (τόσο έκανε όταν βγήκε) και να αγχώνομαι αν θα έχω ζελεδιάρικη οθόνη. Οπότε το πήρα απόφαση να περιμένω το 5Τ (ή όπως αλλιώς θα το πούνε). Και αυτό θα πρότεινα να κάνεις κι εσύ. Πέρσι το 3Τ το είχαν βγάλει Νοέμβριο, οπότε τον γάιδαρο της αναμονής τον φάγαμε σχεδόν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 α καλά... είναι μ@λαλες οι άνθρωποι.. Δεν τσέκαρα καθόλου αν έχει ois το 5, το είχα σίγουρο. Πάλι καλά ππυ το αναφέρατε γιατί περίμενα κουπόνι για να το πάρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Γιατί κάνετε έτσι με το ois αφού έχει eis και κάνει πολύ καλή δουλειά ίσως και καλύτερη από άλλα κινητά με ois Στάλθηκε από το ONEPLUS A5000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 To OIS πιο πολυ το βιντεο δεν επηρεαζει απ'οτι δει; Με τις φωτογραφιες δεν πρεπει να υπαρχει μεγαλο θεμα. Εκτος αν εχει καποιος παρκινσον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Το βίντεο του σε 4Κ πλέον είναι εξαιρετικό.. Τολμώ να πω καλύτερο απο pixel που ειχα πριν. Μένει πολύ σταθερή η κάμερα μετα την αναβάθμιση που δωσανε πριν 2 μηνες και εφτιαχνε το ois. Δουλεύω πάρα πολύ βίντεο με τα πιτσιρίκια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Παντως το 4Κ θα ειναι αχρηστο σε εμενα, καθως δεν εχω καποια πηγη για να το δω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 To OIS πιο πολυ το βιντεο δεν επηρεαζει απ'οτι δει; Με τις φωτογραφιες δεν πρεπει να υπαρχει μεγαλο θεμα. Εκτος αν εχει καποιος παρκινσον. όχι. και στις φωτογραφίες παίζει ρόλο. ειδικά σε σκοτεινά θέματα όπου χρειάζεσαι μικρότερη ταχύτητα στο κλείστρο (μεγαλύτερο χρόνο έκθεσης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 (edited) Are you ready for the #Callection? Watch this space for the official announcement tonight! oneplus.net/jcc OnePlus 5 jcc limited edition Στα 559€ Edited September 19, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Are you ready for the #Callection? Watch this space for the official announcement tonight! oneplus.net/jcc OnePlus 5 για κοριτσακια:lol: Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Awaker Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Όπως αναμενόταν , μια διαφορετική χρωματικά έκδοση του κλασικού oneplus 5 με πινελιές του Γάλου σχεδιαστή.. Παράθεση The sky moves on sideways Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tigreos Δημ. September 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2017 Όλος αυτός ο ντόρος για να παρουσιάσουν μια μ@λ@κια και μισή.... :lost::lost: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts