Jump to content

OnePlus 5

dragonmaster
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

8% παραπάνω αυτονομία, είναι κοντά ένα δυωρο επιπλεον χρήσης. Αν το θεωρούμε ένα τίποτα και αυτό, τότε εύχομαι κινητά με 1,5 χιλιοστό πάχος και μονίμως στην πρίζα.

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

• Απαντήσεις 4,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το s7 δεν έκανε 800 ευρώ επειδή χώρεσε μεγάλη

μπαταρία,, αν είναι δυνατόν.

Είχε edge display και brand name που δεν έχει η OnePlus. Γι' αυτό κοστίζει.

Μην λέμε τώρα τα αυτονόητα.

Και άλλο παράδειγμα: η huawei στο p10 plus, 3750 μπαταρία χώρεσε.

Και πόσες άλλες εταιρίες και μοντέλα που βαριέμαι τώρα να ψάξω να στις πω.

Δεν είναι τοσο δύσκολο να γίνει, όταν τόσες εταιρίες το έχουν κάνει.

Το να λες ότι εσύ προσωπικά δεν το θέλεις γιατί το προτιμάς το κινητό λεπτότερο , είναι προσωπική σου άποψη και απολύτως σεβαστή.

Άλλο αυτό και άλλο όμως να υποστηρίζεις οτι δεν γίνεται καν, όταν αποδεδειγμένα σου έχω φέρει παραδείγματα ότι γίνεται.

Και μην προβαίνεις ασκοπως σε χαρακτηρισμούς. Το να μιλάς με επιχειρήματα και να συζητας, λέγεται διάλογος κι όχι γκρίνια.

Εχεις δει κανα τηλεφωνο φτηνο να εχει μικρα μπεζελ; Αναρωτηθηκες γιατι;

Γιατι πχ η htc στο u ultra και στο u11 εβαλε 3000 μπαταρια; H lg 3.300 σε 5.7" τηλεφωνο;

Ζητας απο τηλεφωνο 400-500 να κανει πραγματα που κανουν μερικες πιο ακριβες ναυαρχιδες (p10 plus - s7 edge) τη στιγμη που παμπολλα τηλεφωνα, επισης ακριβες νααυρχιδες, δεν εχουν καν μεγαλη μπαταρια (s8 - lg g6 - u11- u ultra)

Αδικα το συζηταμε.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

8% παραπάνω αυτονομία, είναι κοντά ένα δυωρο επιπλεον χρήσης. Αν το θεωρούμε ένα τίποτα και αυτό, τότε εύχομαι κινητά με 1,5 χιλιοστό πάχος και μονίμως στην πρίζα.

Οριστε;

Το 5 ωρες οθονη (300 λεπτα) γινονται σχεδον 5.5 (324), οι 15 ωρες αναμονη γινονται16 κλπ

Αυτο ειναι σοβαρη διαφορα;

Μα ....οι mainsteram ναυαρχιδες είναι πιο χοντρές...

S8: 8 mm πάχος

S8+ : 8.1 mm πάχος

G6: 7.9 mm πάχος

Htc U11: 7.9 mm

Xperia xz : 7.9 mm πάχος

Pixel XL : 8.5 mm πάχος

Αν και η one plus διατηρούσε το ίδιος πάχος με τις ανωτέρω ναυαρχιδες, θα χωρούσε πολύ μεγαλύτερη μπαταρία.

Ο κόσμος θα ήταν ήδη συνηθισμένος σε αυτό το παχος , αφού όλες οι ναυαρχιδες είναι έτσι, όμως μια χαρά θα καταλάβαινε την αυξημένη αυτονομία.

s8/g6 έχουν το wow factor της και καλά no bezel οθόνης, το htc και το xperia θα το πάρουν πάλι μόνο οι ρομαντικοί και το pixel είναι της google κι αυτό τα λέει όλα.

Πιστεύω διάβασες το ''ανταγωνιστεί''. Το νόημα στον ανταγωνισμό είναι να κάνεις κάτι καλύτερο όχι το ίδιο. Ο Ceo της έχει δηλώσει ότι θα είναι η πιο λεπτή συσκευή ( της/γενικά who knows ) οπότε σαφέστατα και την νοιάζει πιο πολύ η εμφάνιση όπως και τον περισσότερο κόσμο.

Ακόμα και η xiaomi μιας και ανέφερες το note 3 pro στις ναυαρχίδες της έχει πάχος 7.3 πέρσυ και 7.5 φέτος.

Εχεις δει κανα τηλεφωνο φτηνο να εχει μικρα μπεζελ; Αναρωτηθηκες γιατι;

Γιατι πχ η htc στο u ultra και στο u11 εβαλε 3000 μπαταρια; H lg 3.300 σε 5.7" τηλεφωνο;

Ζητας απο τηλεφωνο 400-500 να κανει πραγματα που κανουν μερικες πιο ακριβες ναυαρχιδες (p10 plus - s7 edge) τη στιγμη που παμπολλα τηλεφωνα, επισης ακριβες νααυρχιδες, δεν εχουν καν μεγαλη μπαταρια (s8 - lg g6 - u11- u ultra)

Αδικα το συζηταμε.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Οριστε;

Το 5 ωρες οθονη (300 λεπτα) γινονται σχεδον 5.5 (324), οι 15 ωρες αναμονη γινονται16 κλπ

Αυτο ειναι σοβαρη διαφορα;

Όχι , δεν ζητάω από την one plus να αντιγράψει από τις ακριβές ναυαρχιδες features που κοστίζουν.

Όπως, edge display, infinity display, no bezel design, και σούπερ κάμερα.

Γιατί αυτά κοστίζουν στις επώνυμες ναυαρχιδες.

Η μπαταρία δεν ανεβάζει το κόστος ενός κινητού, αν είναι δυνατόν.

Απλά σχολιάζω αρνητικά το γεγονός ότι ενώ μπορεί να βάλει μεγαλύτερη μπαταρία , χωρίς να ανεβάσει το κόστος , και ενώ χωράει η μπαταρία στο σασί του κινητού (αφού δεν υιοθετεί no bezel design ), εν τέλει επιλέγει να μην το κάνει, εις βάρος της αυτονομίας, μόνο και μόνο για να βγάλει την λεπτότερη ναυαρχίδα κάτω από 7.3 mm.

Είναι σαφέστατο αυτό που λέω.

Νομίζω είναι εύκολα αντιληπτό.

Από εκεί και πέρα, ο καθένας θα κρίνει και θα αγοράσει ανάλογα με τις ανάγκες του φυσικά.

Υπάρχει πρόβλημα κατανόησης παιδιά, μην ασχολείστε.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα.

Και για όσους λένε ότι δεν χωράει, στο OnePlus 3t έβαλε 400mah μεγαλύτερη μπαταρία στις ίδιες διαστασεις, οπότε νομίζω μια χαρά χωράει

Και για όσους λένε ότι δεν χωράει, στο OnePlus 3t έβαλε 400mah μεγαλύτερη μπαταρία στις ίδιες διαστασεις, οπότε νομίζω μια χαρά χωράει

Έβαλε όντως όμως? Γιατί στο one plus 3 που την δοκίμασε ο Jerry everything την διάβαζε ως 3000mAH. Λένε ότι έκαναν κάποια πατέντα και φαίνεται για 3.400 στο 3T.

Όχι , δεν ζητάω από την one plus να αντιγράψει από τις ακριβές ναυαρχιδες features που κοστίζουν.

Όπως, edge display, infinity display, no bezel design, και σούπερ κάμερα.

Γιατί αυτά κοστίζουν στις επώνυμες ναυαρχιδες.

Η μπαταρία δεν ανεβάζει το κόστος ενός κινητού, αν είναι δυνατόν.

Απλά σχολιάζω αρνητικά το γεγονός ότι ενώ μπορεί να βάλει μεγαλύτερη μπαταρία , χωρίς να ανεβάσει το κόστος , και ενώ χωράει η μπαταρία στο σασί του κινητού (αφού δεν υιοθετεί no bezel design ), εν τέλει επιλέγει να μην το κάνει, εις βάρος της αυτονομίας, μόνο και μόνο για να βγάλει την λεπτότερη ναυαρχίδα κάτω από 7.3 mm.

Είναι σαφέστατο αυτό που λέω.

Νομίζω είναι εύκολα αντιληπτό.

Από εκεί και πέρα, ο καθένας θα κρίνει και θα αγοράσει ανάλογα με τις ανάγκες του φυσικά.

Ναι, ειναι ευκολα αντιληπτο οτι προτιμαει να βγαλει ευχρηστο, λεπτο 5.5" κινητο που μπορεις και να το χρησιμοποιησεις με το ενα χερι.

Το εκαναε και με το 1+3 --> τηλεφωναρα που οποιος την πιανει εντυπωσιαζεται απο το μικρο του μεγεθος.

Υπάρχει πρόβλημα κατανόησης παιδιά, μην ασχολείστε.

:lol::lol:

Ευτυχως η oneplus συμφωνει μαζι μου, οποτε ολα αυτα ειναι φιλολογικα.

Για τους υπολοιπους εχει και redmi note 4, ειναι "μονο 1.1mm" η διαφορά

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ναι, η μπαταρια ειχε τις ιδιες ακριβως φυσικες διαστασεις, απλα με καλυτερο quality control εδωσε παραπανω voltage αρα και χωρητικοτητα.

Μαζι με 2-3άλλα, να 40€ διαφορά :rolleyes:

Έβαλε όντως όμως? Γιατί στο one plus 3 που την δοκίμασε ο Jerry everything την διάβαζε ως 3000mAH. Λένε ότι έκαναν κάποια πατέντα και φαίνεται για 3.400 στο 3T.

Δεν χρειαζεται το προγραμμα να διαβαζει μετρησεις μπαταριας.

Ξερει οτι εχει να κανει με 1+3 απο το device ID και λεει 3.000mah.

Έβαλε σίγουρα εγώ έχω καλύτερη απόδοση μπαταρίας από το 3

3.300 θα είναι η μπαταρία όπως φαίνεται...

http://www.gizchina.com/2017/06/02/oneplus-5-new-leaked-images-hint-3300-mah-battery/amp

Powerd by OnePlus 7 Pro

Καμία φωτογραφία από μπροστά δεν υπάρχει? Δηλαδή περίπου τι bezels θα έχει? Εννοώ πραγματική φωτογραφία.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Οι ελπιδες εχουν πεσει στο 5αρι για αλλαγη του nexus 5 που εχω. Σε ολα τα υπολοιπα που εχουν βγει, κατι με χαλαει.

Ελπιζω να εχει BT 5, αδιαβροχοποιηση, wireless charging, πολυ καλη καμερα/μπαταρια/ηχο, led, μικρα bezels και ας κανει και 600. Προσωπικα παιρνω κινητο 1 φορα τα 4-5 χρονια.

Edited by ardi21

Οι ελπιδες εχουν πεσει στο 5αρι για αλλαγη του nexus 5 που εχω. Σε ολα τα υπολοιπα που εχουν βγει, κατι με χαλαει.

Ελπιζω να εχει BT 5, αδιαβροχοποιηση, wireless charging, καλη καμερα/μπαταρια/ηχο, led, μικρα bezels και ας κανει και 600. Προσωπικα παιρνω κινητο 1 φορα τα 4-5 χρονια.

Ακομα υπαρχουν κατοχοι nexus5 που "περιμενουν να βγει κατι καλυτερο" για να αναβαθμισουν; :lol:

Τι σε χαλαει; Τιποτα δεν σε χαλαει, ειναι καμια 50ρια τηλεφωνα καλυτερα απο το nexus 5 απο τοτε που βγηκε.

Εγώ πήγα από n5 σε OP3 και δεν το μετάνιωσα, η συσκευή είναι άψογη, βέβαια δε μπορώ να πω ότι έχω ιδιαίτερο κίνητρο να περάσω σε op5 προς το παρόν τουλάχιστον

Ακομα υπαρχουν κατοχοι nexus5 που "περιμενουν να βγει κατι καλυτερο" για να αναβαθμισουν; :lol:

Τι σε χαλαει; Τιποτα δεν σε χαλαει, ειναι καμια 50ρια τηλεφωνα καλυτερα απο το nexus 5 απο τοτε που βγηκε.

Eιπα οτι αλλαζω συσκευη καθε 4 χρονια περιπου. Και ηρθε η ωρα αυτην την περιοδο. Πιο πριν δεν κοιτουσα.

Αν και το 5αρι δεν εχει ολα αυτα που θελω θα αποφασισω ποιο θα παρω. Δεν ειπα οτι δεν υπαρχουν καλυτερες συσκευες.

Ελληνικα μιλαω.

Edited by ardi21

Ειμαι και εγω στην αναζητηση νεου δικαρτου κινητου μετα το καλοκαιρι και το oneplus παιζει ψηλα στη λιστα μου.

Απο την αλλη δεν ξερω εαν θα πεσει χωμα η τιμη στο LG g6 dual και παω προς τα εκει.

Ελπιζω να μην κανουν καμια ******* με το παχος εις βαρος της μπαταριας.

Ελπιζω η καμπανια τους να μην ειναι "το λεπτοτερο flagship killer".

Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3

Ειμαι και εγω στην αναζητηση νεου δικαρτου κινητου μετα το καλοκαιρι και το oneplus παιζει ψηλα στη λιστα μου.

Απο την αλλη δεν ξερω εαν θα πεσει χωμα η τιμη στο LG g6 dual και παω προς τα εκει.

Ελπιζω να μην κανουν καμια ******* με το παχος εις βαρος της μπαταριας.

Ελπιζω η καμπανια τους να μην ειναι "το λεπτοτερο flagship killer".

Υπόψιν ότι με το LG g6 dual ξεχνάς εγγύηση από την LG (μόνο από το μαγαζί θα έχεις), με ότι αυτό συνεπάγεται.

Κατά τα άλλα είναι μια τίμια πρόταση καθώς έχει καλούδια που το ευρωπαϊκό G6 δεν έχει.

He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past.

Δε βγάζει κάπου το λινκ φίλε

https://techblog.gr/mobile/%ce%bfne%cf%80lus-5-camera-samples-leak-suggesting-monochrome

----- προσθήκη μηνύματος 45 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δεν ξέρω γιατί δεν δουλεύει.

Τώρα δουλεύει.

Εμένα απτο κινητό που το ανοίγω μου λέει οτι δεν βρέθηκε τίποτα

Εμένα απτο κινητό που το ανοίγω μου λέει οτι δεν βρέθηκε τίποτα

Αν χρησιμοποιείς chrome επέλεξε "αίτηση ιστότοπου για υπολογιστές "

• The title was changed to OnePlus 5