pgetsopoulos Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Τέλεια, γιατρεύτηκε κατά 5% η μπαταρία μου!!!! :lol::lol::lol: 4g, data, wifi, sync 4 mail, location, δεν κλείνουν ποτέ. AOD εννοείται όλη μέρα και την κλείνω χειροκίνητα όταν πέφτω για ύπνο, όπως κάνω και με το ν9 από το 2011 (με ενοχλεί, όχι ότι με καίει η μπαταρία). Flight mode βάζω όταν πετάω στο αεροπλάνο, την συσκευή μου την κάνω restart μόνο όταν έρχεται update (δεν κλείνει ποτέ), η ανάλυση είναι φουλ, η φωτεινότητα αυτόματη και τέλος δεν κλείνω πότε τίποτα και δεν κάνω "βελτιστοποίηση" κλπ παπατζιλικια. Υγ. Ακόμα και το θέμα μου είναι το stock που είναι κάτασπρο, χωρίς εντελώς μαύρα wallpaper κλπ :lol: Με την ιδια χρηση σημερα (4G, 4 mail, location κτλ) εχω μεχρι στιγμης με αρκετο περπατημα αθηνα (αρα κυριως data και φουλ φωτεινοτητα) 57% με 3 ωρες οθονη, κανα 45λεπτο spotify με κλειστη οθονη. Για την AOD Γιατι δε τουμπαρεις απλως το κινητο ρε; :p Οσο για Bixby, δε νομιζω να ηταν αυτο το θεμα σου με το Android System, ολες οι εφαρμογες συστηματος ιδια καταναλωση μου δειχνουν (εκει που ελεγες apps > bixby home/voice) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 :lol::lol::lol: Με την ιδια χρηση σημερα (4G, 4 mail, location κτλ) εχω μεχρι στιγμης με αρκετο περπατημα αθηνα (αρα κυριως data και φουλ φωτεινοτητα) 57% με 3 ωρες οθονη, κανα 45λεπτο spotify με κλειστη οθονη. Για την AOD Γιατι δε τουμπαρεις απλως το κινητο ρε; :p Οσο για Bixby, δε νομιζω να ηταν αυτο το θεμα σου με το Android System, ολες οι εφαρμογες συστηματος ιδια καταναλωση μου δειχνουν (εκει που ελεγες apps > bixby home/voice)Γιατί μου θυμίζει το iPhone που έπρεπε να το αφήνεις ανάποδα για να μην αναβοσβήνει η οθόνη και εκνευρίζομαι! :lol: Ναι, στην oreo ομαδοποιεί αρκετά στο android system οπότε δεν έχεις ξεκάθαρη εικόνα. Ωστόσο σε μένα ήταν σίγουρα η Bixby γιατί την ενεργοποίησα τελευταία για να δω τι ψάρια πιάνει και μόλις την απενεργοποίησα επανήλθαν οι προηγούμενοι χρόνοι! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhss19 Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 καλησπέρα τεσταρα την μπαταρια μου εχτες και θελω να μου πειτε τα ποσοστα αν είναι καλα! μολις το φωρτισα το επιασα αμεσως από 100% με φουλ μπαταια και χρηση 5 ωρες οθονης πιο πολύ facebook μεσεντζερ καμια φωτο και 10 λεπτα ένα παιχνιδι η μπαταρια πηγε στο 28% τα ποσοστα πως τα βλέπετε υπαρχη θεμα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 καλησπέρα τεσταρα την μπαταρια μου εχτες και θελω να μου πειτε τα ποσοστα αν είναι καλα! μολις το φωρτισα το επιασα αμεσως από 100% με φουλ μπαταια και χρηση 5 ωρες οθονης πιο πολύ facebook μεσεντζερ καμια φωτο και 10 λεπτα ένα παιχνιδι η μπαταρια πηγε στο 28% τα ποσοστα πως τα βλέπετε υπαρχη θεμα ? Μια χαρά είσαι. Μην ανησυχείς. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. March 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2018 Καλημέρα σε όλο το forum. Χρειάζομαι την βοήθεια σας. Είμαι σε καθεστώς DOA και έχω μια υποψία ότι η μπαταρία μου είναι ελλατωματικη.Η εφαρμογή Phone Ιnfo μου δείχνει battery health 93%.Εχω screen on time περίπου 4 με 4,5 ώρες. Έχετε τα ίδια νούμερα.?Αν όχι να το γυρίσω πίσω ως ελλατωματικο... Ευχαριστώ εκ των προτέρων Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk πάρε γνώμη από εξουσιοδοτημένο service πρώτα (smartec) και αν όντως υπάρχει πρόβλημα αλλαγή Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. March 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2018 Μετά από αρκετές φορτίσεις - αποφορτίσεις με την oreo, κατέληξα στο συμπέρασμα πως καταναλώνει περισσότερη μπαταρία από nougat. Στην πραγματικότητα, όταν βάζω λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας, τότε μόνο φτάνω στα επίπεδα της nougat. Συνήθως τεστάρω από το 100% μέχρι το 90% και ελέγχω την on screen time στο 50%. Στο 50% με nougat είχα 4 με 4:15 ώρες οθόνη. Τώρα 3:30 περίπου και αν. Από 100 στο 90, με nougat είχα γύρω στη μία ώρα. Με oreo 45 λεπτά και με εξοικονόμηση 1 ώρα και 10 λεπτά. Θα κάνω μια επαναφορά με το που έρθει το λάπτοπ από σέρβις και αν δεν αλλάξει τπτ, λειτουργία εξοικονόμησης για πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Ρε παιδιά, έχει κανένας άλλος με τη δεύτερη ορεο τόσο μεγάλη κατανάλωση από το σύστημα Android; Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Εποχές s7 edge στις αρχές μου θυμίζει το διψήφιο ποσοστό σου. Τώρα με το 8plus & 8.0 πάνω από 8% δεν έχω δει, βέβαια δεν έχω ενεργοποιημένο τον συγχρονισμό ούτε το μπλε δόντι. Όταν τα χρειάζομαι τότε φυσικά τα ενεργοποιώ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Με clean install το πέρασα το ρημαδι... Και πάλι κοίτα που είναι. Η χρήση είναι αποκλειστικά με WiFi και το δίκτυο γυρισμένο σε 2g Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Όντως κάτι τρέχει από πίσω και καταναλώνει, είναι υψηλό το ποσοστό. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 Όντως κάτι τρέχει από πίσω και καταναλώνει, είναι υψηλό το ποσοστό. κοιταξτε το bixby στις εφαρμογες ποσο καταναλωνει , εκει ηταν το προβλημα σε μενα και κλειστε το , καθως και στην λειτουργια πτησης το βραδυ πρεπει πριν την βαλεις να αλλαζεις τα δικτυα σε 2g αντι για 4g εχει bug . Αυτα προς το παρον , ειναι ημιμετρα το ξερω αλλα μεχρι να βγαλουν σωστο update προτεινω τα παραπανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. March 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2018 To bixby δε μπορουμε να δουμε ποσο τρωει, οπως και καμια εφαρμογη του συστηματος Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 To bixby δε μπορουμε να δουμε ποσο τρωει, οπως και καμια εφαρμογη του συστηματος Μπορεις απο το μενου εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Αλλαξε με την ενημερωση Μαρτιου; Γιατι εμενα αυτο που μου δειχνει ειναι το συνολικο του Συστηματος Android μολις πατησω πανω του και σε ολα τα αναλογα μου λεει πχ 6% Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2018 (edited) crb7 vs crc7 εξολοκλήρου 4g Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 3, 2018 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 S8 plus ελληνικό Vodafone ... σε 52 ώρες χρήσης συμπελιαμβανομένου του τελευταίου update ( χτες το έκανα) τώρα είναι στο 32% η μπαταρία, έχει 5 ώρες και ένα τέταρτο περίπου οθόνη, 2 ώρες κλήσεις και κάτι. Φωτεινότητα στην μέση συνήθως. Εξαιρετική η Oreo μην διστάσετε να την περάσετε, γρήγορο ανάλαφρο και στο browsing απόλαυση! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 S8 plus ελληνικό Vodafone ... σε 52 ώρες χρήσης συμπελιαμβανομένου του τελευταίου update ( χτες το έκανα) τώρα είναι στο 32% η μπαταρία, έχει 5 ώρες και ένα τέταρτο περίπου οθόνη, 2 ώρες κλήσεις και κάτι. Φωτεινότητα στην μέση συνήθως. Εξαιρετική η Oreo μην διστάσετε να την περάσετε, γρήγορο ανάλαφρο και στο browsing απόλαυση! Φίλε μου την περασες από πάνω ή με hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Από πάνω ΟΤΑ κανονικά, σε όλα μου τα κινητά έτσι τα περνάω τα updates, ποτέ δεν είχα το παραμικρό θέμα. Η Oreo είναι περασμένη 2 βδομάδες περίπου, χτες πέρασα το τελευταίο update ,με διορθώσεις σφαλμάτων κι επίπεδο ασφαλείας Μαρτίου 415 Mb αρχείο ήταν περίπου. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Από πάνω ΟΤΑ κανονικά, σε όλα μου τα κινητά έτσι τα περνάω τα updates, ποτέ δεν είχα το παραμικρό θέμα. Η Oreo είναι περασμένη 2 βδομάδες περίπου, χτες πέρασα το τελευταίο update ,με διορθώσεις σφαλμάτων κι επίπεδο ασφαλείας Μαρτίου 415 Mb αρχείο ήταν περίπου. Ωραία,μάλλον και εγώ θα την περάσω αρχικά την 8αρα και έπειτα το καινούριο ασφαλείας!όταν περνούσα μεγάλες αναβαθμίσεις έκανα επαναφορά,τώρα για πρώτη φορά θα το κάνω έτσι από πάνω! Άντε να δούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jonnkipas2 Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Pedia exo provlima me to s8+ to exo 3 mines kai me evgale provlima simera pou piga na to fortoso leei argi fortosi eno to fortono me to kanoniko tou to vgazo vazo vgazo vazo kamia 20 fores kai tote leei grigori fortisi ti kano pedia kserete/?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Άλλο καλώδιο έχεις δοκιμάσει; Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Pedia exo provlima me to s8+ to exo 3 mines kai me evgale provlima simera pou piga na to fortoso leei argi fortosi eno to fortono me to kanoniko tou to vgazo vazo vgazo vazo kamia 20 fores kai tote leei grigori fortisi ti kano pedia kserete/?? Θα βρεις άλλον φορτιστή για s8 όπως λέει και ο φίλος πάνω αν δουλεύει οκ παίρνεις άλλον.. Αν δεν δουλεύει κάνεις μια επαναφορά εργοστασιακων μήπως στρώσει αν δεν δουλεύει κ τότε το πας για service δεν είναι για στεναχώρια αυτά αν κ ολοι θα φρίκαραμε στην αρχή Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Pedia exo provlima me to s8+ to exo 3 mines kai me evgale provlima simera pou piga na to fortoso leei argi fortosi eno to fortono me to kanoniko tou to vgazo vazo vgazo vazo kamia 20 fores kai tote leei grigori fortisi ti kano pedia kserete/?? Κατ αρχάς καλωσήρθες στο φορουμ αλλά να γράφεις ελληνικά για να σε καταλαβαίνουμε Ξεκίνα από αλλαγή φορτιστή και πας βήμα βήμα Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Pedia exo provlima me to s8+ to exo 3 mines kai me evgale provlima simera pou piga na to fortoso leei argi fortosi eno to fortono me to kanoniko tou to vgazo vazo vgazo vazo kamia 20 fores kai tote leei grigori fortisi ti kano pedia kserete/??Κατά πάσα πιθανότητα βγήκε off το καλώδιο. Το δικό μου έκανε ακριβώς το ίδιο και πήγα στην Samsung για να είμαι σίγουρος ότι φταίει αυτό και όχι η συσκευή (δεν είχα άλλο type C να δοκιμάσω). Μου δώσανε νέο και όλα κομπλέ. Πήρα κι άλλο ένα μαμά φορτιστή με καλώδιο αργότερα για να μην με "κρεμάσει", αλλά δουλεύει άψογα εδώ και μήνες. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgiak Δημ. April 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2018 Καλημέρα παίδες. Είναι ιδεα μου ότι με το Oreo γενικα πέφτει πιο γρήγορα η μπαταρια η όντως παίζει κάτι τετοιο; το είχα ξαναπάρει το κινητό πέρυσι τον Ιούλιο και κράταγε πιο πολύ η μπαταρία. Όχι ότι δεν βγάζω μέχρι το βράδυ πάλι, αλλά οκ. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts