ChaosAD Δημ. November 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2017 Αρκετά ευχαριστημένος σε σχέση με το s6+ που είχα. Δεύτερη μόλις πλήρη φόρτιση κ είναι λίγο πάνω από τις 6 ώρες sot. Με πολύ Wi-Fi, καπου στις 7-8 ώρες 4g κ 50 min ομιλία. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Get BIG and RIPPED or DIE trying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Μπορεί κάποιος με s8 plus να κάνει το παρακάτω και να μου πει τι ένδειξη του βγάζει? "Κατεβασε την εφαρμογη file explorer root browser. Επειτα πας: root directory-sys-class-power supply-battery και ανοιγεις με εναν text editor το fg_fullcapnom" Δεν απαιτεί root και υποτίθεται ότι δείχνει την πραγματική χωρητικότητα της μπαταρίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Μπορεί κάποιος με s8 plus να κάνει το παρακάτω και να μου πει τι ένδειξη του βγάζει? "Κατεβασε την εφαρμογη file explorer root browser. Επειτα πας: root directory-sys-class-power supply-battery και ανοιγεις με εναν text editor το fg_fullcapnom" Δεν απαιτεί root και υποτίθεται ότι δείχνει την πραγματική χωρητικότητα της μπαταρίας. εμενα φιλε μου , μου εβγαλε 3127. Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Μπορεί κάποιος με s8 plus να κάνει το παρακάτω και να μου πει τι ένδειξη του βγάζει? "Κατεβασε την εφαρμογη file explorer root browser. Επειτα πας: root directory-sys-class-power supply-battery και ανοιγεις με εναν text editor το fg_fullcapnom" Δεν απαιτεί root και υποτίθεται ότι δείχνει την πραγματική χωρητικότητα της μπαταρίας. 3309 εδώ. EUR αγορασμένο πριν από 2 μήνες ακριβώς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Κατά πόσο είναι έγκυρο αυτό με τη χωρητικότητα της μπαταρίας; Εμένα δείχνει 3166 και είναι σχεδόν 4 μηνών η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Καθόλου έγκυρα παιδιά. Η κάθε συσκευή προσπαθεί να προσδιορίσει στο περίπου το ποσοστό της μπαταρίας, με ελάχιστη όμως ακρίβεια στην πραγματικότητα. Σε άλλες περιπτώσεις πέφτει εντελώς εκτός, σε άλλες λιγότερο, σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί ακριβής μέτρηση. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Καθόλου έγκυρα παιδιά. Η κάθε συσκευή προσπαθεί να προσδιορίσει στο περίπου το ποσοστό της μπαταρίας, με ελάχιστη όμως ακρίβεια στην πραγματικότητα. Σε άλλες περιπτώσεις πέφτει εντελώς εκτός, σε άλλες λιγότερο, σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί ακριβής μέτρηση. Sent from my SM-G955F using TapatalkΕγώ πάντως που άλλαξα μπαταρία στο s7, από 2450 πηγα 2980 με την εφαρμογή και εννοείται μηδένισαν οι κύκλοι φόρτισης Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2017 Δεν αντιλέγω. Απλά αυτό είναι εκτίμηση από το software, όχι πραγματική μέτρηση της χωρητικότητας της μπαταρίας! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Εμένα λέει 3250, ποιο το νόημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Η εκτίμηση της πτώσης της μπαταρίας στον χρόνο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Η εκτίμηση της πτώσης της μπαταρίας στον χρόνο :) Αν είναι έτσι τότε το δικό μου χάνει 100mAh το μήνα. Πράγμα που σημαίνει ότι σε ένα χρόνο θα έχει χάσει το 1/3. Ελπίζω να μην σημαίνει αυτό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Δηλαδή εμένα του χρόνου τον Ιούλιο θα έχει 2300; με βάση αυτή την λογική ; κι αν κάνω καμία λαλακια και το κρατήσω και του παραχρονου θα παω σε 1100; Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Δηλαδή εμένα του χρόνου τον Ιούλιο θα έχει 2300; με βάση αυτή την λογική ; κι αν κάνω καμία λαλακια και το κρατήσω και του παραχρονου θα παω σε 1100;Και στα 3 χρόνια θα είναι στα -100 και δεν θα ανάβει ούτε με τον φορτιστή :lol: Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. November 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2017 Χαχαχαχα...Έτσι ακριβώς φίλε. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. November 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2017 Βράχος η μπαταρία μετά από 4 μήνες! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. December 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2017 Έχω πάθει πλάκα με την μπαταρία του καθώς είναι και το δικαρτο. Η χρήση που του κάνω βέβαια δεν είναι πολύ βαριά. Έχω μονίμως ανοιχτό Wi-Fi και GPS στην εξοικονόμηση ενέργειας, όλοι οι συγχρονισμοί και το back up on, και φωτεινότητα στο αυτόματο. Τηλέφωνα λίγα και πιο πολύ fb, internet και tapatalk. Σε σύγκριση με το s6 edge plus που είχα βγάζει διπλάσιους χρόνους που δεν το περίμενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Μέρα στο σπίτι σήμερα, με 2g όλη την ώρα και WiFi on. Bluetooth όλη την ώρα συνδεδεμένο, από εκεί έγιναν και όλες οι κλήσεις, πολύ YouTube, Facebook, WhatsApp, Viber κλπ. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2017 Μια χαρά είναι ✌ Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2017 Μετά το νέο update, η μπαταρία απλά δεν υπάρχει παιδιά...όλη μέρα συνδεδεμένο bt από το οποίο έγιναν όλα οι κλήσεις. Πολύ Facebook, messenger, twitter, WhatsApp και tapatalk, καμία ώρα βίντεο στο youtube. Κάνα μισάωρο φωτογραφίες μιας και το τεστάρω με το Oneplus 5t σε φωτογραφικές δυνατότητες συνέχεια. Όλη μέρα σε wifi αποκλειστικά. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Άραγε το δίνεις για να κάνεις μετάβαση σε κάνα mate 10 pro που μου κ@λ@τριβεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Με 4000mAh & χαμηλότερη ανάλυση οθόνης από το s8 plus , το Huawei έχει σίγουρα καλύτερη απόδοση μπαταρίας... κάπου πήρε το μάτι μου κοντά στις 10 ώρες sot .... διόλου απίθανο με βάση τα specs του. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Με 4000mAh & χαμηλότερη ανάλυση οθόνης από το s8 plus , το Huawei έχει σίγουρα καλύτερη απόδοση μπαταρίας... κάπου πήρε το μάτι μου κοντά στις 10 ώρες sot .... διόλου απίθανο με βάση τα specs του. εμενα με πειθει το γεγονος που ακουγεται οτι δεν εχεις το αγχος της φορτισης με το mate!απλα δεν ξερω αν θα εχω τον ενθουσιασμο οπως την πρωτη μερα που επιασα στην κατοχη μου το 8+ γιαυτο και οι μονοι που μπορουν να βοηθησουν σε διληματα τετοια ειναι μονο οσοι εχουν και τις δυο συσκευες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Περίμενε λίγες μέρες που περιμένω το mate. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 Περίμενε λίγες μέρες που περιμένω το mate. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αντε να χαρω εγω,,γιατι μονο ετσι μπορει να γινει συγκριτικο με τις δυο συσκευες!περιμενουμε πληροφοριεες για μπαταρια και γενικα για total comparison Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts