Jump to content

[S8 / S8+] Φωτογραφίες & Βίντεο

hrc_thanos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ευχαριστώ είναι κατατοπιστικό το βιντεάκι. Στα υπόλοιπα ποιό είναι καλύτερο? S8 ή Mate 10 Pro?

Επειδή εδώ είναι ένα νήμα του s8 όπου δε θα πάρεις κατά βάση αντικειμενικές απαντήσεις (όπως και στο αντίστοιχο του mate 10), καλό είναι να ανοίξεις ένα θέμα "vs" παρακάτω: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145&switched=true

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 194
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ευχαριστώ είναι κατατοπιστικό το βιντεάκι. Στα υπόλοιπα ποιό είναι καλύτερο? S8 ή Mate 10 Pro?

ειχα το s8 και πηρα το mate 10 μετα.

το s8 εχει καλυτερη οθονη, καλυτερο βιντεο, πιο γρηγορο φοκους και το βραδυ ατο auto για μενα βγαζει καλυτερες φωτο.

το ματε 10 εχει καλυτερο πιασιμο στο χερι δεν ειναι το μακροστενο που εχει το s8, εχει καλυτερη μπαταρια, στο μανουαλ βγαζει θεωρω πιο καλες φωτο.

ισαξια την μερα στη φωτο.

ειχα το s8 και πηρα το mate 10 μετα.

το s8 εχει καλυτερη οθονη, καλυτερο βιντεο, πιο γρηγορο φοκους και το βραδυ ατο auto για μενα βγαζει καλυτερες φωτο.

το ματε 10 εχει καλυτερο πιασιμο στο χερι δεν ειναι το μακροστενο που εχει το s8, εχει καλυτερη μπαταρια, στο μανουαλ βγαζει θεωρω πιο καλες φωτο.

ισαξια την μερα στη φωτο.

Είμαι ζωγράφος και μ' ενδιαφέρει να φωτογραφίζω με μάνουαλ τα έργα μου. Επειδή όμως μου αρέσει η φωτο μ' ενδιαφέρει και η απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Είμαι ζωγράφος και μ' ενδιαφέρει να φωτογραφίζω με μάνουαλ τα έργα μου. Επειδή όμως μου αρέσει η φωτο μ' ενδιαφέρει και η απόδοση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
Αν θέλεις να βγάζεις στο auto πάρε το Samsung.

Στάλθηκε από το BLA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το περίεργο με μένα είναι ότι οι 2 τελευταίες εκδόσεις στη δική μου συσκευή δείχνουν μαύρο! Έχω ακολουθήσει κατά γράμμα τις οδηγίες εγκατάστασης αλλά μόνο η έκδοση 2.6 δουλεύει. :/

Σε άλλα s8+ δεν υπάρχει πρόβλημα.

Με την 2.9.2 οταν βγαζω portrait μου επεξεργαζετε την φωτο και μου την κανει μωβ.Πολυ κουφο...

Τις κανονικες τις βγαζει μια χαρα.

Βγήκε καινούργια έκδοση 3.1...για δοκιμάστε με καθαρή εγκατάσταση μήπως λυθεί το πρόβλημά σας.

Edited by xalaros

Βγήκε καινούργια έκδοση 3.1...για δοκιμάστε με καθαρή εγκατάσταση μήπως λυθεί το πρόβλημά σας.

Δουλεύει μια χαρά.

Είχα καταφέρει να εγκαταστήσω με επιτυχία και τη προηγούμενη έκδοση τελικά κάνοντας εκκαθάριση δεδομένων της εφαρμογής μετά την εκκαθάριση.

Όλα καλά λοιπόν.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Έχω κατεβάσει την gcam για το s9 plus μήπως ξέρει κάποιος επειδή θέλω το portrait mode τι ρύθμιση να βάλω γιατί θέλω να βγάζω κ σκοτάδι με θόλωμα πίσω όπως έκανα κ με το s8 plus

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

• 3 months later...

Αυτό που με χαλάει για την ώρα στην κάμερα είναι ότι αν έχω κάποιο φως κόντρα στο γακο (κυριως από από προβολέα το έχω παρατηρήσει), γίνεται μια αντανακλαση η οποία δημιουργεί ένα κλώνο της πηγής του προβολέα μέσα στη φωτογραφία.

Κάποιο tip για αυτό;

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

HTC HD2 TyphooN CyanogenMod 7

iPhone4s iPhone 6 iPhone 6sPlus

Huawei P10

Samsung Galaxy S8+

Samsung Galaxy S10

μολις πηρα το s8 plus και εχω το εξης θεμα με την καμερα , οτι και να κανω στις ρυθμισεις η φωτογραφιες που βγαζει δεν πανε απο ακρη σε ακρη , δηλαδη οπως εχεις το κινητο οριζοντια αφηνουν μαυρο κενο αριστερα και δεξια. γιατι το κανει αυτο ρε παιδια ?
:X

Στις ρυθμίσεις, στο μέγεθος εικόνας, επέλεξε το 18 ,5:9 (7,9 MP) για να καλύπτει όλη την οθόνη.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

When the going gets tough,the tough get going...

μολις πηρα το s8 plus και εχω το εξης θεμα με την καμερα , οτι και να κανω στις ρυθμισεις η φωτογραφιες που βγαζει δεν πανε απο ακρη σε ακρη , δηλαδη οπως εχεις το κινητο οριζοντια αφηνουν μαυρο κενο αριστερα και δεξια. γιατι το κανει αυτο ρε παιδια ?

Να έχεις υπόψιν οτι αν βάλεις ανάλυση με αναλογία 16:9 ή 18.5:9 οι φωτογραφίες είναι λιγότερο ευρυγωνιες

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Στις ρυθμίσεις, στο μέγεθος εικόνας, επέλεξε το 18 ,5:9 (7,9 MP) για να καλύπτει όλη την οθόνη.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε τι μέγεθος είναι προτιμότερο γενικά να το βάζουμε για μέγιστη απόδοση; 4:3....16:9....ή 18,5:9

Στο Default στα 12MP

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Ο,τι βολεύει τον καθένα.

Εγώ τραβάω σε 16:9 γιατί τις βλέπω σε 16:9 μόνιτορ και τα κενά στην οθόνη της συσκευής είναι μικρά όταν τις βλέπω στην οθόνη της συσκευής.

Εάν φυσικά η σκηνή ή το πορτρέτο είναι ιδανικό σε κάδρο, απλά γυρνάω σε 4:3.

Λίγο κουραστικό βέβαια το να μπορείς να αλλάξεις άμεσα από 18,5:9 σε 4:3/16:9 άμεσα με ένα κλίκ, αλλά δεν μπορείς να αλλάξεις άμεσα από 16:9 σε 4:3..

• 4 weeks later...
Ναι την έβαλα χθες. Φωτογραφίες μου φάνηκαν αρκετά χειρότερες σε χαμηλό φωτισμό, το βίντεο δουλεύει καλά

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Παιδιά όταν πατάω εγγραφή για slow motion στα 480fps με το νέο update μετά από μισό δευτερόλεπτο περίπου σταματάει η εγγραφή.. Έτσι δουλεύει αυτό; Δεν υπάρχει τρόπος όπως ξεκινάω εγώ την εγγραφή να σταματάω με πάτημα;

• 1 month later...

Γεια σας είμαι κάτοχος του Galaxy S8+ και το τελευταίο καιρό έχω θέμα με την μπροστινή κάμερα (selfie). Όταν ανοίγω την μπροστινή κάμερα στην αρχή είναι θολή/θαμπή η εικόνα για 1 με 2 λεπτά, μετά ξεθολώνει και λειτουργεί κανονικά.

Τι πρέπει να κάνω για να λυθεί το πρόβλημα;

Ευχαριστώ πολυ.

Καλησπερα παιδια.Καμμια Gcam απροβληματιστη χωρις θεματα κτλ εχει βγει τελευταια για τη συσκευη μας; Και μία 2η ερωτηση: εχω βαλει την καμερα να γραφει βιντεο στο FHD 60 καρε 1920 χ 1080. Οταν το βλεπω ομως στο pc αυτο το βιντεο κρασαρει...παιζει μεν αλλα κομπιαζει στη ροη. Edited by giorgos1966

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

• The title was changed to [S8 / S8+] Φωτογραφίες & Βίντεο