Jump to content

Αντισύλληψη

vg
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 400
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γεια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. αφορα ενα ατυχημα που ειχα με την κοπελα μου κατα τη διαρκεια του σεξ!!!!μπορω να ρωτησω???

γεια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. αφορα ενα ατυχημα που ειχα με την κοπελα μου κατα τη διαρκεια του σεξ!!!!μπορω να ρωτησω???

Καλωσόρισες στο forum. Μπορείς να ρωτήσεις ότι θέλεις, εφόσον φυσικά παραμείνεις σε κόσμιο επίπεδο. :wink: :)

This blessed plot, this earth, this realm, this England...

William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1

London is a state of mind

• 2 years later...

Καλησπερα παιδια,ειμαι καινουργιος στην παρεα και θα ηθελα να κανω καποιες ερωτησεις.

Εχω συχνες σεξουαλικες επαφες με την κοπελα μου (ειμαστε και οι 2 17 χρονων).Καθε φορα που ερχομαστε σε επαφη χρησιμοποιουμε προφυλακτικο και την ωρα της κορυφωσης τραβιεμαι και τελειωνω απεξω (παντα ομως φορωντας το προφυλακτικο).Εχει τυχει να αλλαξουμε πολλα προφυλακτικα στην διαρκεια μιας βραδιας και καθε φορα που αλλαζω πηγαινω στο μπανιο και πλενομαι ωστε να μπορεσω να βαλω καινουργιο προφυλακτικο αφοβα.(Αυτο γινεται μετα απο μαρτυριο που τραβηξα πριν κανα μηνα οταν η κοπελα μου εμφανιζε συμπτωματα εγκυμοσυνης αλλα τελικα ηταν ηλιαση.Ειχα διαβασει στον ιντερνετ τα συμπτωματα και των 2 και ηταν παρομοια.Περιμεναμε μεχρι να της ερθει περιοδος και οταν της ηρθε ημασταν μια χαρα).Την τελευταια φορα ομως που ηρθαμε σε επαφη αλλαξαμε πολλες στασεις και η επαφη ειχε διαρκεια περιπου 25-30 λεπτα ομως χωρις να τελειωσω στο τελος(ενιωθα πως αντεχα κιαλο).Η ερωτηση μου ειναι η εξης, μηπως λογω της μεγαλης διαρκειας και της εντονης διεισδησης υπηρχε περιπτωση να σπασει το προφυλακτικο και να απελευθερωθει εστω μια μικρη ποσοτητα σπερματος εντος του κολπου?Να συμπληρωσω πως υποστηριξε πως δεν ειναι στις γονιμες μερες τις αλλα δεν θελω να βασιζομαι σε αυτο μιας και δεν εχει σταθερο κυκλο.Η κοπελα μου περιεμενε περιοδο την παρασκευη 20/9 αλλα οπως ειπα δεν εχει σταθερο κυκλο οποτε δν ειναι σιγουρη.Βεβαια εκανε μια συζητηση με τον καθηγητη της περι ιατρικου απορρητου και της ηρθε στο μυαλο η πιθανοτητα εγκυμοσυνης και αγχωθηκε για το τι θα γινει αν ειναι και πως θα το αντιμετωπισουμε.Πιστευω πως η καθυστερηση ειναι επειδη αγχωθηκε μονο και μονο απο την σκεψη αλλα θα ηθελα να μου πειτε και την δικη σας γνωμη.

εσπασε το προφυλακτικο? οχι. εφοσον και εσυ δεν εκσπερματισες, η πιθανοτητα εγκυμοσυνης ειναι απειροελαχιστη(μηδενικη)

αν εχετε ενδοιασμους καντε ενα τεστ εγκυμοσυνης.

Δεν νομιζω να εσπασε αλλα στο 1 απο ολα αυτα οταν το εβγαλα και ελενξα αν ειχε σπασει ή τρυπησει πουθενα ειχε πανω καποια υγρα αλλα φανταστηκα πως θα ηταν απο αυτα που βρισκονται εσωτερικα του κολπου(το πιεσα λιγακι αλλα δν βγηκε το σπερμα απο καποια τρυπα ή σχισμη για να θεωρησω πως ειναι δικα μου τα υγρα).Τωρα για αυτο που λες το εφοσον δεν εκσπερματωσα ναι και εγω αυτο ειχα στο μυαλο μου αλλα με το "μπες βγες" ολο και κατι βγαινει οχι βεβαια ολοκληρη η ποσοτητα αλλα κατι λιγο.Επισης ξεχασα να αναφερω, εχει πρησμενο στηθος χωρις ομως να ποναει εχει καποιους πονους χαμηλα και ειναι και λιγο πρησμενη η κοιλια της, αυτα λογικα ειναι συμπτωματα αναμονης περιοδου?

πιστευω πως δεν υπαρχει λογος να ανησυχειτε :)

+1

Όπως έλεγε ένας φίλος: "Αν ρε φίλε γίνει τπτ τότε το παιδί θα το ονομάσω γκοντζίλα":lol:

Το ξέρω ότι υπάρχει το άγχος και όλοι λίγο πολύ έχουμε περάσει από τέτοιες στιγμες αγωνίας. Αν βάλεις όμως τις πιθανότητες θα δεις ότι είναι απειροελάχιστες.;)

δεν περασε πολυς καιρος που βρεθηκα σε παρομοια κατασταση (αλλα με σπασμενο προφυλακτικο-duo)

ειμαι "φρεσκος" δηλαδη ακομη :lol:

τελικα υπηρχε/υπαρχει αλλο θεμα. καμια σχεση με εγκυμοσυνη ;)

για να σε φυγει αγχος, κλπ καντε το τεστ (προσωπικα δε το καναμε)

25 και 30 λεπτά είναι μια χαρά. Εδώ κάτι φορές με 2 και 3 ώρες και δεν καταλαβαίνουν τίποτα τα προφυλακτικά. Κι αφού το πίεσες και δεν βγήκε τίποτα, μην ανησυχείς!

Καλού κακού κάντε κι ένα τέστ. Είχα πάρει κάποια απο ebay μια φορά, τα 12 τέστ, 3 ευρώ περίπου :lol:. (Βέβαια μπορεί μια γυναίκα να είναι με την κοιλιά τούρλα κι αυτά τα τέστ να λένε οτι δεν είναι έγκυος :lol: αλλά όσα είχαμε δοκιμάσει ήταν όλα μια χαρά...!)

http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

Αυτο το αγχος τα κανει ολα,ομως οχι αυτο που εχω εγω αλλα αυτο που εχει εκεινη.Θα το καθυστερησουμε λιγο ακομα για το τεστ για να μην πανε τζαμπα τα 5-10€ που κοστιζει.Θα ενημερωσω για οτι εγινε και ας ελπισουμε να μην ειναι τιποτα γιατι μετα πρεπει να βρω καραβι να φυγω.

Αγχωθηκε και γι αυτό καθυστερεί.

Πάρτε κι ένα τεστ,μόλις κάνει το τεστ θα χαλαρώσει και θα έρθει..

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Androidoθαυμάστρια.

ανεκδοτο:

Παει ενας στο φαρμακιο..

-Καλησπερα, θα ηθελα ενα κουτι προφυλαχτικα.

-Μας τελειωσαν, συγνωμη.

-Δεν πειραζει, ευχαριστω..

-Να σας ζησει!.. :lol:

Αυτο το αγχος τα κανει ολα,ομως οχι αυτο που εχω εγω αλλα αυτο που εχει εκεινη.Θα το καθυστερησουμε λιγο ακομα για το τεστ για να μην πανε τζαμπα τα 5-10€ που κοστιζει.Θα ενημερωσω για οτι εγινε και ας ελπισουμε να μην ειναι τιποτα γιατι μετα πρεπει να βρω καραβι να φυγω.

οχι καραβι αλλα κανα διαστημοπλιο διοτι ουτε στα νησια Φιτζι σε βλεπω καλα μιας και η κοπελια ειναι under you know:X

το νου σου και υπευθυνα εσυ κυριως.

ανεκδοτο:

Παει ενας στο φαρμακιο..

-Μας τελειωσαν, συγνωμη.

μην λες τετοια και τον ''αγχωσεις'' περισσοτερο.:lol:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Να το προσέξεις το άγχος γιατί μπορεί αυτές τις πρώτες μέρες να σας κάνει σημάδια εγκυμοσύνης χωρίς να υπάρχει στην πραγματικότητα τίποτα. Π.χ. ενας πόνος άσχετος, που λόγω άγχους θα σας κάνει να λέτε "ωχ, το μωρό κλωτσάει"...

ανεκδοτο:

Παει ενας στο φαρμακιο..

-Μας τελειωσαν, συγνωμη.

Πάει ένας στο φαρμακείο και ζητάει 10 προφυλακτικά.

Πίσω του ήταν 2 κοπέλες, που μόλις ακουσαν για τα 10 προφυλακτικά άρχισαν να γελούν ειρωνικά.

Γυρνάει ο τύπος, τις κοιτάζει, και μετά λέει του φαρμακοποιού: "Φέρε μου άλλα 2" :lol:

Να το προσέξεις το άγχος γιατί μπορεί αυτές τις πρώτες μέρες να σας κάνει σημάδια εγκυμοσύνης χωρίς να υπάρχει στην πραγματικότητα τίποτα.

Παθων στο πιο χοντρό.... Ενώ είχε σταθερότατο κύκλο αυτός λόγω άγχους (πλησίαζαν πανελλήνιες)ειχε απόκλιση. Λοιπόν εκείνη την περίοδο μια κοπέλα έμεινε έγκυος στο σχολείο και στην τηλεόραση είχε όλο εκπομπές & ταινίες με εγκυμοσύνες...βάλε κ κάτι πονοκεφάλους κ.α και η κατάσταση ήταν ειδυλιακή :D

Να το προσέξεις το άγχος γιατί μπορεί αυτές τις πρώτες μέρες να σας κάνει σημάδια εγκυμοσύνης χωρίς να υπάρχει στην πραγματικότητα τίποτα. Π.χ. ενας πόνος άσχετος, που λόγω άγχους θα σας κάνει να λέτε "ωχ, το μωρό κλωτσάει"...

αν στις πρωτες μερες καθυστερησης ή και εγκυμοσυνης κάποιος νομιζει πως το μωρο κλωτσαει, τοτε εκτος απο απροσεκτος ειναι και χαζος:lol::p
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

τζαμπα δεν ειναι. ισα ισα για το δικο σας καλο ειναι. και στην τελικη τι ειναι; 2-3 καφεδες που θα πινατε. σιγα

Συζητατε τωρα για τεστ εγκυμοσυνης αν καταλαβα καλα;

Γιατι δεν παιρνει κατευθειαν τα χαπια για να ειστε σιγουροι να μην προχωρησει η εγκυμοσυνη?

Τα 5-10 ευρω λυπασαι; Τα 800 μετα οχι;..

Ενταξει παιδια σημερα το πρωι της ηρθε κανονικα περιοδος αν και με εσκασε μεχρι να μου το πει.Πρωτα μου ανεφετε κατι για ανακατοσουρες μετα οτι ζαλιζετε σε καποια φαση και μετα οτι της ηρθε περιοδος.Επαθα 4 εμφραγματα ολα μαζι + 3 εγκεφαλικα. :lol:.Δεν με ειχε πιασει εμενα το αγχος οπως την προηγουμενη φορα και την ηρεμουσα παιζει να βοηθησε και αυτο, αλλα δεν με νοιαζει πως και τι αφου δεν παιζει θεμα εγκυμοσυνης ολα καλα :cool:

προσοχη απο δω και περα.

τα προφυλακτικα μη τα βλεπετε μονο για αποφυγη εγκυμοσυνης. αλλα για προστασια απο ΣΜΝ

Ενταξει παιδια σημερα το πρωι της ηρθε κανονικα περιοδος αν και με εσκασε μεχρι να μου το πει.Πρωτα μου ανεφετε κατι για ανακατοσουρες μετα οτι ζαλιζετε σε καποια φαση και μετα οτι της ηρθε περιοδος.Επαθα 4 εμφραγματα ολα μαζι + 3 εγκεφαλικα. :lol:.Δεν με ειχε πιασει εμενα το αγχος οπως την προηγουμενη φορα και την ηρεμουσα παιζει να βοηθησε και αυτο, αλλα δεν με νοιαζει πως και τι αφου δεν παιζει θεμα εγκυμοσυνης ολα καλα :cool:

Δε θέλω να σε αγχωσω, αλλά παλιά που το είχα ψάξει είχα βρει ότι εάν η σύλληψη γίνει λίγο πριν την περίοδο, αυτή έρχεται κανονικά. Αίμα, πόνοι δηλαδή κλπ, απλά δεν φεύγει το ωάριο...

με το αγχος αγκυμοσυνης ευκολα στις κοπελιες αργει η περιοδος..

παθων κι εδωωωω:)

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

Δε θέλω να σε αγχωσω, αλλά παλιά που το είχα ψάξει είχα βρει ότι εάν η σύλληψη γίνει λίγο πριν την περίοδο, αυτή έρχεται κανονικά. Αίμα, πόνοι δηλαδή κλπ, απλά δεν φεύγει το ωάριο...

Ναι το γνωριζω και εγω αυτο, αλλα η τελευταια μας επαφη δεν ηταν τις μερες πριν της ερθει ηταν πιο πριν απλα ειχε αυτην την καθυστερηση και ανυσηχησαμε.