Jump to content

Μεσημεριανός ύπνος

Ilias1908
 Κοινοποίηση

Κοιμαστε το μεσημερι;  

351 members have voted

1. 1. Κοιμαστε το μεσημερι;

• Ναι! (δικαιολογιστε)
      153
    • Οχι! (δικαιολογιστε)
      198

Recommended Posts

και δηλαδή από τι πεθαίνουν αυτοί που κοιμόυνται περισσότερο? :X :confused: :worry: :blink:

σιγά μην κόψω εγώ τον ύπνο μου :D

Στατιστικά δεδομένα...

Άλλωστε υπάρχουν τριών ειδών ψέματα: το κοινό ψέμα, η ψευδορκία και οι... στατιστικές.

• Απαντήσεις 290
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Δυστυχώς δεν κοιμάμε τα μεσημέρια... Που να προλάβω να κοιμηθώ με το πρόγραμμα που έχω?? Μέχρι να με πάρει ο ύπνος και να ξυπνήσω το 3ωρο φεύγει για πλάκα!!:(

Κάθε μεσημέρι τις καθημερινές επειδή κοιμάμαι αργά και ξυπνάω νωρίς προσπαθώ να την πέσω κάνα 1-2 ώρες αλλά ποτέ δεν τα καταφέρνω λόγω υποχρεώσεων.Κι αν τύχει να τα καταφέρω,όταν ξυπνήσω δεν ξέρω ούτε τι ώρα,ούτε τι μέρα είναι ούτε και που βρίσκομαι!Χάνω τελείως την μπάλα και την υπόλοιπη μέρα είμαι ζαβλακωμένος.

Οπότε καλύτερα να τα αποφεύγω. :p

Είναι ανάλογα τον άνθρωπο πιστεύω..

iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB

Xalara upnakos to mesimeri!An den koimithw olokliro to apogeuma mou einai upotonikio!Fantazeste meta to fagito na min koimithite?Kai na xreiastei na fugete meta amesws apo to spiti!Sernomai!!!! :O

ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000)

Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010

Xalara upnakos to mesimeri!An den koimithw olokliro to apogeuma mou einai upotonikio!Fantazeste meta to fagito na min koimithite?Kai na xreiastei na fugete meta amesws apo to spiti!Sernomai!!!! :O

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ Ο ΥΠΝΟΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ........

Τηλεόραση; Το μεσημέρι; Εκτός από ειδήσεις, τί αλλο μπορείς να δεις;

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Πάντα ύπνο το μεσημέρι όπου γυρνάω απο την δουλεία και μετά το φαγητό είναι ότι πρέπει :yawn: ,εκτός απο κάτι μεσημέρια που θα έχουμε τουρνουά τάβλι,.Βεβαίως κοιμάμαι αργά το βράδυ αλλά σε αυτό φταίει ο Γιαννάκης ο Περπατητής μαζί με κάτι Cuervo... :shifty:
The greatest risk of all is to take no risk at all...

Στατιστικά δεδομένα...

Άλλωστε υπάρχουν τριών ειδών ψέματα: το κοινό ψέμα, η ψευδορκία και οι... στατιστικές.

Protimw na pistevw merikes dekades arthra pou vrika sto internet apo eidikous sto xwro (giatrous) para na vasizomai sta dika mou pistevw (san klasikos ellinaras)

;)

Όποτε ξυπνάω απο μεσημεριανό ύπνο ειμαι ζαβλακωμένος μέχρι το βράδυ χωρις να μπορώ να κάνω κάτι εποικοδομητικό...Άσε που μετα δεν σε πιάνει ο ύπνος το βράδυ...

Εγώ κοιμάμαι 10-12 ώρες καθημερινά άρα δεν έχω ανάγκη τον μεσημεριανό ύπνο...:cool:
http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg

• 9 months later...
Ο ρυθμός ζωής έχει επιταχυνθεί πολύ με αποτέλεσμα ιδιαίτερα στα μεγάλα αστικά κέντρα ο μεσημεριανός ύπνος να αποτελεί πολυτέλεια. Προσωπικά κοιμάμαι μεσημέρια όταν βλέπω κανά βαρετό αγώνα ή όταν διαβάζω κανά πολύ βαρετό μάθημα... Μόνο τότε... (Μιλάω για Αθήνα). Όταν είμαι επαρχία κοιμάμαι ευκολότερα τα μεσημέρια. Ίσως είναι και το κλίμα έτσι.

Ο ρυθμός ζωής έχει επιταχυνθεί πολύ με αποτέλεσμα ιδιαίτερα στα μεγάλα αστικά κέντρα ο μεσημεριανός ύπνος να αποτελεί πολυτέλεια. Προσωπικά κοιμάμαι μεσημέρια όταν βλέπω κανά βαρετό αγώνα ή όταν διαβάζω κανά πολύ βαρετό μάθημα... Μόνο τότε... (Μιλάω για Αθήνα). Όταν είμαι επαρχία κοιμάμαι ευκολότερα τα μεσημέρια. Ίσως είναι και το κλίμα έτσι.

πλάκα πλάκα,κι εγώ όταν φέυγω απο αθήνα κοιμάμαι πιο άνετα.δε ξέρω τι φταίει.

Δε ποτε το μεσημερι 1ον γιατι θεωρω τον υπνο χασημο χρονου και 2ον γιατι δεν προλαβαινω
Τριφυλλαρα μου σε αγαπω,κι οπου παιζεις μαζι σου κι εγω,στις χαρες και στις λυπες μαζι,τριφυλλαρα μου μονο εσυ,εισαι αρρωστια μου μοναδικη,οτι εχω σε αυτη τη ζωη,διακρισεις ταξιδια πολλα,χαραγμενα βαθυα στην καρδια,κι αν δεν εχω καθολου μυαλοοοο,τριφυλλαρα το πηρες κι αυτοοο,κι αν δεν εχω καθολου λεφταααα,π***** Τζιγγερ τα πηρες κι αυτα!!!!

οταν ημουν μαθητρια,κοιμομουν καποια μεσημερια(ειδικα στο λυκειο,κοιμομουν πολυ συχνα)...οντας φοιτητρια,τις πιο πολλες φορες δεν ειμαι σπιτι τις μεσημεριανες ωρες,και οταν ειμαι το πολυ να ξαπλωσω για μιση ωρα ισα ισα να ξεκουραστω,επομενως κοιμαμαι μια και καλη το βραδυ:)

πάντα κοιμάμαι τα μεσημέρια διότι τα καλύτερα μου όνειρα τα ονειρεύομαι τότε..και το καλό είναι οτι θυμάμαι..

ενα τελευτέο που είχα οδηγόυσα την 760Ιλ με 240 άκουγα Αρλέττα ,έπινα ζεστό φραπέ και κάπνιζα ναργιλέ που έβγαινε λέει ο μισός εξω απο την ηλιοροφή και μου μύριζε πετρέλεο ρε παιδιά!:lol: και είχα τσαντιστεί γιατί μια μαιμού απο ένα φορτηγό συνοδηγός φορούσε τραγιάσκα τσιγάρο στο στόμα και μου έκανε κ@λοδάχτυλο την ώρα που με προσπερνούσε με 250:lol:

τζίησους φάκινγ κράιστ:O :X

Εγώ πάλι δεν τα 'χω καλά με τον ύπνο..

Όσο κιαν θέλω να κοιμάμαι, δεν με παίρνει ο ύπνος!

Μόνο όταν ξενυχτήσω καλά καλά ξυπνω κατα το μεσημεράκι την επομένη.

Κατα τ'άλλα δεν κοιμάμαι μεσημέρι..

It's what you do to me..

to vrady molis kleisw ta matia mou se deuterolepta(kyriolektw) exw koimithei

oneira vlepw spaniotata, 1-2 to mina

efialtes pote

(exw provlima?):worry:

mesimeri koimamai spania

http://memimage.cardomain.com/member_images/4/web/700000-700999/700852_28.jpg

Εγώ πάλι θυμάμαι μόνο 2-3 όνειρα που μου έχουν μείνει..

Κυρίως εφιάλτες ψιλοθυμάμαι.. και για να θυμάμαι όνειρο, πάει να πει ότι ήταν αρκετά distracting.

It's what you do to me..

Ο ύπνος χωρίζετε σε κάποια στάδια. Τα όνειρα που θυμόμαστε είναι αυτά που "είδαμε" στο τελευταίο στάδιο και ΜΟΝΟ!

Όνειρα βλέπουμε ΚΑΘΕ φορά που κοιμόμαστε γιατί η μνήμη ανακατέυετε και ηρεμή... Τα όνειρα που βλέπουμε στο τελευταίο στάδιο:

1) Όταν βρίσκονται στην αρχή τους και τα θυμόμαστε είναι συνήθος εφιάλτες.

2) Όταν βρίσκονται στο τέλος τους είναι ευχάριστα όνειρα.

Για την περίπτωση (1) ισχύει ότι αν το όνειρο είναι πολύ τρομακτικό μπορεί να μας φέρει απότομα στο τέλος του τελευταίου σταδίου και να ξυπνήσουμε με τρόμο ή και ανησηχία.

Αυτά για τα όνειρα... Και τώρα πάλι στο θέμα του μεσημεριανού ύπνου :)

Ο μόνος λόγος που μπορεί να με κάνει να κοιμηθώ το μεσημέρι είναι να είμαι τόσο κουρασμένος που να μην έχω άλλη επιλογή. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν είμαι άρρωστος η έχω κάνει κάτι εξωφρενικά κουραστικό... (π.χ. ορειβασία). Ο λόγος είναι ότι αν κοιμηθώ το μεσημέρι μετά όλη την υπόλοιπη μέρα αισθάνομαι χάλια, νυστάζω και αυτή η νύστα με κάνει σαν ζόμπι-άρρωστο. Οπότε κοιμάμε πολύ καλά το βράδυ γύρω στις 10 ώρες και έτσι δεν έχω ανάγκη από μεσημεριανούς ύπνους :)

http://www.estudents.gr/images/links/8831.JPG Το Νο1 φοιτητικό site!!

Πωλείτε JC777 καινούριο για Θεσσαλονίκη 147€: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=217191

Πληροφορίες για JC777 εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=215460

με καλυψε απολυτα ο blackbird πανω στο θεμα:)

ακριβως αυτο παθαινω και εγω!πολυ λιγες φορες εχω κοιμηθει μεσημερι και οταν ξυπνουσα απλα περιφερομουνα σαν "ζομπι":lol:

THE POWER OF FOUR

[sIGPIC][/sIGPIC]