andreasomageiras Δημ. June 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2018 στο τηλέφωνο μου το εβγαζε ενεργό γιαυτο την πατισα. Παράθεση http://www.whylinuxisbetter.net/index_el.php?lang=el Προφανώς, καλό είναι να μην χάνουμε την μπάλα και νομίζουμε ότι κάθε προϊόν που βγάζει η κάθε εταιρία, έχει target group εμάς! (έχω πάρει άδεια για την χρήση της υπογραφής) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maverik13 Δημ. June 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2018 ακομα τπτ ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskampouris Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Μπορεις καποιος να μου πει αν το τηλεφωνο εχει αυτοματη επανακληση;δηλ οταν παιρνω καποιον κ ειναι κατειλημενος να καλει ξανα αυτοματα; Πολλες φορες το εβγαζε μονο του κ ηθελε πατημα αλλα τωρα οχι πως γινεται αυτο; Υπαρχει ρυθμιση καπου; Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Για κάντε ένα κόπο εσείς με τα 4gb μήπως και... Κάτι μαγειρεύεται... Από την αναβάθμιση τελιτσες και λήψη τελευταίου πλήρους πακέτου Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavroskampouris Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Ξερει κανεις αν εχει επανακληση το κινητο; Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Νομίζω αν ανοίξεις τον dialer και πατήσεις το κουμπί της κλήσης κάνει επανακληση Ξερει κανεις αν εχει επανακληση το κινητο; Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anilia Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 τυχαίνει και σε εσάς πολλές φορές εκεί που το λειτουργείτε το κινητό απλά να κλείσει (κλείδωμα οθόνης δηλάδη) να δείξει το φόντο που θα είχε αν του έβαζες τη θήκη του την smart view book και να τα δείχνει ουσιαστικά μισά; μου το κάνει όλη την ώρα και με έχει παραξενεύσει :worry: Παράθεση Sony Xperia U - 4.0.4 Stock Rom (my first smartphone) Huawei P10 Lite - 7.0 Stock Rom (my current device) “There is no dark side in the moon, really. Matter of fact it's all dark. The only thing that makes it look alight is the sun.” ― Pink Floyd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PARA2 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Για κάντε ένα κόπο εσείς με τα 4gb μήπως και... Κάτι μαγειρεύεται... Από την αναβάθμιση τελιτσες και λήψη τελευταίου πλήρους πακέτου Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλημέρα όχι κάτι ακόμα προς το παρόν η Β210 σε μένα (4gb) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. June 15, 2018 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Διαγράφτηκαν μυνύματα εκτός όρων. Κριτική σε πρόσωπα ΔΕΝ επιτρέπεται. Παρακαλώ να μην επαναληφθεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Οκ ανέβηκαν στον Firmware finder τα builds 361 και 362 . Πλησιάζουμε Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Για κάντε ένα κόπο εσείς με τα 4gb μήπως και... Κάτι μαγειρεύεται... Από την αναβάθμιση τελιτσες και λήψη τελευταίου πλήρους πακέτου Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4GB εδώ, έκανα και σήμερα αλλά τίποτα ακόμα (Β210)... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Νέες version... Θέλω να πιστεύω θέμα ημερών Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 Για να δουμε τι θα δούμε.. και κανα VoLTE & Wificalling μακάρι... Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 Παιδια πουλαω το κινητο μου.Οποιος θελει inbox Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stedes Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 https://www.gsmarena.com/huawei_p9_might_not_get_the_android_80_oreo_update-news-31746.php το p9 άκυρο πάντως δεν το σηκώνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavromania Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Καλησπέρα , έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το bloutouth ? απ όταν είχε γίνει μια ενημέρωση λογισμικού 2 μήνες πίσω αν θυμάμαι καλά κάτι με VoLTE & Wificalling , από τότε έως και σήμερα όταν συνδέω συσκευή bloutouth ακούω καλά όποιον καλώ ή με καλεί αλλά οι άλλοι με ακούνε για 2 δεύτερα στην αρχή και μετά τίποτα (δεν χάνετε η σύνδεση μόνο δεν με ακούνε).Έχει κάνεις το ίδιο πρόβλημα ?πάντως και στο Ρ8 lite που είχα πριν πάλι θεματάκια είχαν παρουσιαστεί πάλι με το bloutouth. Ευχαριστώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Δοκίμασες να διαγράψεις και να ξαναβάλεις τις συσκευές; Εμένα κάνει ψιλοδιακοπες σύνδεσης το μπλε δόντι . Στην 8 λένε για βελτίωση του μπλουτουθ με έξτρα λειτουργίες Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavromania Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 Καλησπέρα, έχω συνδέσει 3 διαφορετικές συσκευές και κάνει το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. June 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2018 καποια κινητικοτητα υπαρχει στο xda... εντος των ημερων μαλλον αρχιζει η αναβαθμιση... λογικα οι μονοκαρτοι θα παρουν την 361 και οι 2καρτοι την 362 Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsoulas Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Μου ηρθε σημερα αναβαθμιση σε Oreo WAS-LX1 8.0.0.363(C02) 2.54GB. Εχω το μονοκαρτο απο vodafone. Οποτε ξεκιναει επιτελους η αναβαθμιση!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Μόλις διάβασα ξεκίνησε και η αναβάθμιση σε Oreo στην Γερμανία για τα international C432 Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Μου ηρθε σημερα αναβαθμιση σε Oreo WAS-LX1 8.0.0.363(C02) 2.54GB. Εχω το μονοκαρτο απο vodafone. Οποτε ξεκιναει επιτελους η αναβαθμιση!!!Εμένα ακόμα τίποτα, είμαι με την C02b141 μονοκαρτο vodafone. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 https://www.gsmarena.com/android_80_oreo_rollout_begins_for_the_huawei_mate_10_lite_and_p10_lite-news-31934.php Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgci Δημ. June 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2018 Μου ηρθε σημερα αναβαθμιση σε Oreo WAS-LX1 8.0.0.363(C02) 2.54GB. Εχω το μονοκαρτο απο vodafone. Οποτε ξεκιναει επιτελους η αναβαθμιση!!! πες μας εντυπωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostanen Δημ. July 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2018 Κατι δεν καταλαβαίνω, έχω την c432b137 σε ελληνικό δικαρτο 4/64 , δεν είναι πολύ πίσω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts