narf Δημ. March 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2018 μου ήρθε ενημερωση εχθές WAS-LX1C432B204 443ΜΒ, λέει οτι το update εχει σχεση με το volte, την έχει κάνει κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
helios21 Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 μου ήρθε ενημερωση εχθές WAS-LX1C432B204 443ΜΒ, λέει οτι το update εχει σχεση με το volte, την έχει κάνει κανείς;Ναι μου έχει έρθει από την προηγούμενη εβδομάδα. Όλα καλά, δεν παρατήρησα καμία αλλαγή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2018 Η 204 σας έχει έρθει σε δίκαρτα/μονόκαρτα 3GB/4GB ram? Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narf Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 Σε δικαρτο 3GB από πλαίσιο. Αυτό δεν σημαίνει κάτι, γιατί στου αδερφού μου το ίδιο τηλέφωνο από το ίδιο μαγαζί που λογικά θα είναι της ίδιας σειράς δεν του ήρθε. Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο αν έχεις sim cosmote, Vodafone, ή wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zwiros Δημ. March 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2018 (edited) Μου ήρθε και μένα, αλλά τι να το κάνουμε το volte την στιγμή που δεν μπορούμε να το ενεργοποιήσουμε... Edited March 23, 2018 by zwiros Παράθεση Νίκας - Μανίκας - Λιας - Καραμπαλίκας - Γενικολλιάς - Βουρδουμπάς - Κεντρικόπουλος και μπροστά μόνος του ο Νίκωνας :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xlidas Δημ. March 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2018 Καλημέρα, νομίζω ότι ο κύκλος μου με το P10 lite έχει κλείσει, καλό, χρυσό αλλά θέλω μεγαλύτερη οθόνη.. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει μνμ. Παράθεση -------------------------------------- S 20 + Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
melampous Δημ. April 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2018 Σε σχέση με το Huawei Nova (1) ποιο θεωρείται καλύτερο; Ως προς την ποιότητα κατασκευής, ταχύτητα, κάμερα, αυτονομία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis33 Δημ. April 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2018 Γεια σας παιδια! Πηρε προχθες η γυναικα μου το p10 lite. Απο εκει που το πηρε ειχαν ενα προστατευτικο οθονης tempered glass το οποιο της ειπαν οτι επειδη ειναι καμπυλη η οθονη του κινητου στις ακρες, δεν θα καθεται καλα το προστατευτικο και ισως ξεκολλησει. Εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο προστατευτικο που να ταιριαζει και να καθεται σωστα στην οθονη? Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 (edited) Τι το περίεργο βλέπετε εκτός από το ότι πρέπει να κόψω το τσιγάρο; https://cloud.tapatalk.com/s/5ac6392e73076/VID_20180405_174915.mp4 Edited April 5, 2018 by PoLiThS Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sargio01 Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Οτι είναι χρονισμένο στα 2,36 ή οτι δουλεύουν όλοι οι πυρήνες; Παράθεση Ό,τι είμαστε, είναι αποτέλεσμα του πως σκεφτόμαστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PoLiThS Δημ. April 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2018 Θεωρητικα παντα ο 658 δουλευει 2.1 αλλα κανει κατι αλματα στο 2,36.. Παράθεση Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaspan133 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 (edited) Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα.Θα ηθελα να ρωτησω αν κατα την διαρκεια της φορτισης το notification led παραμενει πρασινο η εχει διαφορετικο χρωμα οταν φορτιζει.. Edited April 6, 2018 by vaspan133 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα.Θα ηθελα να ρωτησω αν κατα την διαρκεια της φορτισης το notification led παραμενει πρασινο η εχει διαφορετικο χρωμα οταν φορτιζει..Σε μένα είναι κόκκινο και γίνεται πράσινο στο 90%. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα.Θα ηθελα να ρωτησω αν κατα την διαρκεια της φορτισης το notification led παραμενει πρασινο η εχει διαφορετικο χρωμα οταν φορτιζει.. Σε μένα είναι κόκκινο και γίνεται πράσινο στο 90%. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Έμενα είναι πράσινο από τη ώρα που θα το βάλω στην πρίζα :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaspan133 Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 Το ιδιο συμβαινει και με μενα.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ξερει κανεις αν υπαρχει ρυθμιση γι αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakSof Δημ. April 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2018 (edited) Καλησπερα και καλη ανασταση σε ολους. Edited April 7, 2018 by MakSof Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonakic Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Έμενα είναι πράσινο από τη ώρα που θα το βάλω στην πρίζα :worry: Εμενα ειναι λευκο και γινετε πρασινο στο 90%.:blink: Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sargio01 Δημ. April 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2018 Εμένα κόκκινο απο 0 εως 20%, κίτρινο εως 90% και πράσινο για το υπόλοιπο, μετά την τελευταία ενημέρωση βέβαια έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων(ώστε να "κάτσει" τέλεια η ενημέρωση, ως καθαρή εγκατάσταση να το πω έτσι). Παράθεση Ό,τι είμαστε, είναι αποτέλεσμα του πως σκεφτόμαστε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Καλησπερα και Χριστός ανέστη. Ξερετε εαν υπάρχει το double tap στη συσκευή? Χωρις επιπλέον εφαρμογές και root. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nionios4 Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Καλησπερα και Χριστός ανέστη. Ξερετε εαν υπάρχει το double tap στη συσκευή? Χωρις επιπλέον εφαρμογές και root. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν νομίζω λόγο δαχτυλικου αποτυπωματος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g3o1982 Δημ. April 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2018 Δηλαδη?? Ποιο ειναι το πρόβλημα? Ο αισθητηρας ειναι απο πισω.. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
player21 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά, έχω δυο ερωτήσεις και θέλω λίγο βοήθεια. Το κινητό από την μέρα που το πείρα δεν μου έχει βγάλει ενημέρωση είμαι στην B187, απο ff όταν πάει να κάνει εγκατάσταση της ενημέρωσης μου λέει ότι δεν είναι εξουσιοδοτημένο το αρχείο εγκατάστασης και απο το hicare δεν δείχνει καμία ενημέρωση. Το άλλο πρόβλημα είναι ότι ενώ έχει υποδοχή η συσκευή για δεύτερη sim όταν βάζω δεύτερη κάρτα δεν την διαβάζει, γιατι; Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά, έχω δυο ερωτήσεις και θέλω λίγο βοήθεια. Το κινητό από την μέρα που το πείρα δεν μου έχει βγάλει ενημέρωση είμαι στην B187, απο ff όταν πάει να κάνει εγκατάσταση της ενημέρωσης μου λέει ότι δεν είναι εξουσιοδοτημένο το αρχείο εγκατάστασης και απο το hicare δεν δείχνει καμία ενημέρωση. Το άλλο πρόβλημα είναι ότι ενώ έχει υποδοχή η συσκευή για δεύτερη sim όταν βάζω δεύτερη κάρτα δεν την διαβάζει, γιατι;Γιατί είναι branded, και ενημερώσεις περνει μόνο από την εταιρία που το πήρες (cosmote-vodafone-wind)! Την δεύτερη υποδοχή την έχουν φραγμένη. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
player21 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Γιατί είναι branded, και ενημερώσεις περνει μόνο από την εταιρία που το πήρες (cosmote-vodafone-wind)! Την δεύτερη υποδοχή την έχουν φραγμένη. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η συσκευή είναι αγορασμένη απο eshop.gr παίζει να είναι branded; Ποιος ο λόγος να την έχουν φραγμένη; Παράθεση :tease: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2018 Η συσκευή είναι αγορασμένη απο eshop.gr παίζει να είναι branded; Ποιος ο λόγος να την έχουν φραγμένη;Για e-shop δεν ξέρω αν και κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι branded! Πάντως όλα δείχνουν ότι είναι branded τι να σου πω. Πάρε στο e-shop και ρώτα. Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts