andreas443 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 (edited) Καλημέρα και καλή σαρακοστή θέλω να αγοράσω την nillkin nature αλλα δεν ξέρω σε πια απόχρωση έχω το s8 plus το μπλε πια μου προτείνεται? κοιτάζω και για την Nillkin Synthetic Carbon Fiber αλλα στο ebay την βρίσκω και με διαχωριστικό πίσω στην κάμερα και με χωρίς τελικά έχει διαχωριστικό η όχι? Edited February 19, 2018 by andreas443 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Καλημέρα, την gray θα σου συνιστούσα. Η διάφανη θα κιτρινίσει στο 6μηνο και η χρυσή δεν ταιριαζει! Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Καλημέρα, την gray θα σου συνιστούσα. Η διάφανη θα κιτρινίσει στο 6μηνο και η χρυσή δεν ταιριαζει!Δυστυχώς όλες οι διάφανες στον μήνα πάνω γίνονται χάλια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 (edited) καλησπερα, μηπως καποιος εχει παρει την παρακατω θηκη της nillkin να μου πει αν ταιριαζει με την μεμβρανη της samsung ? https://bbshop.gr/product/nillkin-synthetic-fiber-samsung-galaxy-s8-black/ Edited February 20, 2018 by boymanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 καλησπερα, μηπως καποιος εχει παρει την παρακατω θηκη της nillkin να μου πει αν ταιριαζει με την μεμβρανη της samsung ? https://bbshop.gr/product/nillkin-synthetic-fiber-samsung-galaxy-s8-black/ Από ότι την βλέπω πρέπει να ταιριάζει αλλα αυτό που παρατηρώ είναι στις πάνω φωτογραφίες δείχνει ότι δεν έχει διαχωριστικό ανάμεσα στην κάμερα και στο αποτύπωμα ενώ ποιο κάτω βλέπω σε αλλη φωτογραφία ότι έχει για κοίταξε το Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boymanos Δημ. February 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2018 Από ότι την βλέπω πρέπει να ταιριάζει αλλα αυτό που παρατηρώ είναι στις πάνω φωτογραφίες δείχνει ότι δεν έχει διαχωριστικό ανάμεσα στην κάμερα και στο αποτύπωμα ενώ ποιο κάτω βλέπω σε αλλη φωτογραφία ότι έχει για κοίταξε το καλα που το προσεξες, αυτα που κυκλοφορουν εδω δεν εχουν χωρισμα, μπηκα ομως στο ebay και ειδα οτι υπαρχουν και με χωρισμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 (edited) Πέρα από γυαλί dome, μεταξύ γνήσιας μεμβράνης Samsung και νανοτεχνολογίας Mediamarkt ποια θα προτείνατε σε διάρκεια χρόνου σαν πιο αξιόπιστη σε αίσθηση (touch) και προστασία; Edited February 22, 2018 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Πέρα από γυαλί dome, μεταξύ γνήσιας μεμβράνης Samsung και νανοτεχνολογίας Mediamarkt ποια θα προτείνατε σε διάρκεια χρόνου σαν πιο αξιόπιστη σε αίσθηση (touch) και προστασία;100% γνήσια μεμβράνη Samsung Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 (edited) 100% γνήσια μεμβράνη Samsung Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε θέμα touch, να γλιστράει ομοιόμορφα το δάκτυλο, φωτεινότητα, ευκρίνεια χρωμάτων, εφαρμογή κι αξιοπιστία στη διάρκεια του χρόνου δεν θα έχω πρόβλημα; Επίσης που μπορώ να την προμηθευτώ κι αν υπάρχει κανένα μαγαζί στην Αθήνα να την τοποθετεί. Έχω κάνει ασφάλεια στην generali και δεν θα ήθελα να δώσω τόσα λεφτά για την dome από την στιγμή που δεν πιάνουν τα χέρια μου. Edited February 22, 2018 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesia Δημ. February 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2018 Σε θέμα touch, να γλιστράει ομοιόμορφα το δάκτυλο, φωτεινότητα, ευκρίνεια χρωμάτων, εφαρμογή κι αξιοπιστία στη διάρκεια του χρόνου δεν θα έχω πρόβλημα; Επίσης που μπορώ να την προμηθευτώ κι αν υπάρχει κανένα μαγαζί στην Αθήνα να την τοποθετεί. Έχω κάνει ασφάλεια στην generali και δεν θα ήθελα να δώσω τόσα λεφτά για την dome από την στιγμή που δεν πιάνουν τα χέρια μου. Πίστεψε με είναι εύκολη στην τοποθέτησή της. Προσπάθησε το. Δεν είναι μεμβράνες που υπήρχαν παλιά. Παράθεση Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 (edited) Έχει δοκιμάσει κανένας αυτό το γυαλί της X-One; http://www.iself.gr/el/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BF%CE%B8%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%83/temperedfullface/fullfacex-one3dfullgluetemperedglasssamsungs8black-scts83dfgb.html Edited February 23, 2018 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 (edited) Επίσης μήπως κάποιος έχει δοκιμάσει κι αυτό το γυαλί? https://buypeel.com/products/galaxy-s8-peel-glass-screen-protector Sent from my SM-G950F using Tapatalk Edited February 23, 2018 by Alexander_T Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Χαλαρε κ Αλεξανδρε δεν ανοίγει κανένα από τα δύο Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Όταν λες δεν ανοίγει τι εννοείς? Sent from my SM-G950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mesia Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Μάλλον τα link. Εμένα μου άνοιξαν κανονικά. Όταν στο τζάμι του χαλαρου είσαι κόντρα στην τιμή του dome γιατί να το ρισκάρεις; Παράθεση Επιτρέπεται να πέσεις, επιβάλλεται να σηκωθείς... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 εγω παω να ανοιξω απο tapatalk με πάνε chrome αλλα λεει not found Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexander_T Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 Δεν ξέρω γιατί, με copy paste το link, το βάζω σε chrome ή samsung internet και ανοίγει, ενώ βάζοντάς το εδώ δε δουλεύει... Sent from my SM-G950F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2018 (edited) απο tapa δεν ανοίγει μπηκα απο pc κ τα ειδα τα γυαλιά που προτείνεται...... δεν θα το επιχειρούσα να δωσω αυτα τα λεφτά με ρισκο να μην είναι καλα απο ολες τις απόψεις αν κ το x-one εχω δει σε βίντεο οτι έχει τύπου loca όπως το dome glass σε ολη την επιφάνεια κόλλα..... δώστε λίγα ακόμα κ πάτε στο dome.. δεν υπάρχει το γυαλί..... εγω το φοράω κ είναι όπως το έβαλα την πρώτη μέρα... ακομα κ για άλλο κινητό με επίπεδη επιφάνεια θα το αγόραζα... τόσο ξεχωριστό είναι Edited February 23, 2018 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denis897 Δημ. February 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2018 Καλησπερα , ειδα και σε αλλα θεματα οτι αναφερθηκε η ασφαλιστικη "generalli". θα ηθελα να μου πειτε αν ξερετε τι γινεται σε περιπτωση κλοπης , ενοω οτι πρωτα αγωραζεις καινουργια συσκευη και επειτα σου καταθετουν τα χρηματα ? ή μολις προσκομισεις τα απαραιτητα εγγραφα σου τα καταθετουν ? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos0101 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Καλημέρα, θέλω να αγοράσω μια βάση αυτοκινήτου για το s8 που να είναι σταθερή. θα ήθελα να στηρίζεται στον εξαερισμό γιατί μου φαίνονται πιο σταθερές. κοιτάω αυτή εδώ http://www.e-shop.gr/sweex-ds110v2-car-phone-holder-45-57--p-TEL.024618 καλή είναι? έχετε να προτείνεται κάποια άλλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Καλημέρα, θέλω να αγοράσω μια βάση αυτοκινήτου για το s8 που να είναι σταθερή. θα ήθελα να στηρίζεται στον εξαερισμό γιατί μου φαίνονται πιο σταθερές. κοιτάω αυτή εδώ http://www.e-shop.gr/sweex-ds110v2-car-phone-holder-45-57--p-TEL.024618 καλή είναι? έχετε να προτείνεται κάποια άλλη? θα σου πρότεινα να αποφύγεις βάσεις που στηρίζονται στον εξαερισμό. Ψάξε στο ebay και θα βρεις άπειρες καλύτερες λύσεις. Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 θα σου πρότεινα να αποφύγεις βάσεις που στηρίζονται στον εξαερισμό. Ψάξε στο ebay και θα βρεις άπειρες καλύτερες λύσεις. π. χ. Δώσε μας καλύτερες εναλλακτικές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 π. χ. Δώσε μας καλύτερες εναλλακτικές? Προσωπικά με έχει βολεψει αφάνταστα η παρακάτω cd slot mount holder. Άλλωστε δε χρησιμοποιώ cd στο αυτοκίνητο και μου είναι άχρηστο, αλλά και πάλι μπορεί να παίζει και cd ταυτόχρονα. https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B074W7TLNZ/ref=mp_s_a_1_9?ie=UTF8&qid=1519633441&sr=8-9&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=cd+slot+phone+mount&dpPl=1&dpID=41D7OghlH-L&ref=plSrch Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros46 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 π. χ. Δώσε μας καλύτερες εναλλακτικές? εδώ θα βρεις πολλές εναλλακτικές για όλα τα γούστα. https://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=samsung+galaxy+s8+plus+car+holder&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.Xsamsung+galaxy+s8+plus+car+mount+holder.TRS0&_nkw=samsung+galaxy+s8+plus+car+mount+holder&_sacat=0 εγώ έχω αυτές τις δύο όταν χρειαστεί γιατί συνήθως χρησιμοποιώ συσκευή gps για πλοήγηση και για τηλέφωνο οι χειρισμοί γίνονται μέσω αυτοκινήτου από το τιμόνι και από την οθόνη που διαθέτει. Οτιδήποτε άλλοι χειρισμοί του τηλεφώνου όταν οδηγεί κανείς είναι επικίνδυνοι κατά τη προσωπική μου άποψη και τους αποφεύγω. https://www.ebay.com/itm/Universal-360-Rotation-Car-Windshield-Mount-Holder-Cradle-For-Mobile-Phone-GPS/222621443890?epid=2163081499&hash=item33d545a732:m:m7b1MmyEtDz7eAS22R50ouQ https://www.ebay.com/itm/2017-HOT-Universal-Car-Dashboard-Hippo-Mount-Holder-Stand-Cradle-For-Smart-Phone/282393174038?hash=item41bff1e016:m:m53ux-nnZhRXPhOyHCNe3sA Παράθεση :protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Εχει κανεις την Spigen Thin Fit για το S8; Την ειχα στο S7 Edge χωρις θεματα αλλα καπου διαβασα οτι του S8 ξεφλουδιζει!!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts