lagouko Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Η καλυτερη λύση για εμένα τελικά για να μην χάσεις καθόλου από την ομορφιά του κινητού και για να μην μοιάζει με ψευτοκινεζικο παλαιών χρόνων είναι μεμβράνη της σαμσουνγκ και clear back view για πισω πάλι της σαμσουνγκ και καθαρισες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Παιδιά άλλο στο βίντεο άλλο η πραγματικότητα... Το έχει βάλει κάποιος το white stone να μας πει τελικά αν μπαίνει εύκολα?αν ταιριάζει και με ποιες θήκες? Εγώ το έχω βάλει και για αυτά που ρωτάς απλά αξίζει με τα χίλια Απλά να δεις το video και να έχεις 1 ώρα άνετα μπροστά σου χωρίς άγχος και η επιφάνεια εργασίας να μην έχει κλίση και όλα θα πάνε μια χαρά Sent from my SM-G955F using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 31 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ έχω άλλη απορία σχετικά με το Whitestone... Αν πάρει κατά την τοποθέτηση καμια τριχιά η σκονιτσα τι φαση μετά? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να μη πάρει...lol Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 παιδιά η θήκη spigen Ultra Hybrid είναι συμβατή με την μεμβράνη τις samsung? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zoid70 Δημ. September 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2017 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ pouch case σε ότι κινητό είχα και είμαι υπερ-ευχαριστημένος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Παρέλαβα σήμερα την Spigen neo hybid silver για το S8.Πολύ καλή θήκη,αρκετά εμφανίσημη προστατεύει καλά και έχει καλό κράτημα στο χέρι.Αλλά δυστιχώς δεν είναι συμβατή με την ζελατίνα της Samsung.Ευτυχώς πέταγε μόνο την αριστερή κάτω γωνία και την έκοψα λίγο με το ψαλίδι :lol: Τελικά σε Spigen για σιγουριά είναι μονόδρομος μία CaseFit ζελατίνα:rolleyes: Θα ανεβάσω φωτο από την θήκη φορεμένη στο κινητό μόλις βρω δεύτερο κινητό για να τις τραβήξω :) Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 Παρέλαβα σήμερα την Spigen neo hybid silver για το S8.Πολύ καλή θήκη,αρκετά εμφανίσημη προστατεύει καλά και έχει καλό κράτημα στο χέρι.Αλλά δυστιχώς δεν είναι συμβατή με την ζελατίνα της Samsung.Ευτυχώς πέταγε μόνο την αριστερή κάτω γωνία και την έκοψα λίγο με το ψαλίδι :lol: Τελικά σε Spigen για σιγουριά είναι μονόδρομος μία CaseFit ζελατίνα:rolleyes: Θα ανεβάσω φωτο από την θήκη φορεμένη στο κινητό μόλις βρω δεύτερο κινητό για να τις τραβήξω :) Η ζελατινα περαστηκε με ακρίβεια? Σε ρωτάω γιατί στο δικό μου s8 plus υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με την μεμβράνη τις samsung και την spigen neo hybrid. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 (edited) Η ζελατινα περαστηκε με ακρίβεια? Σε ρωτάω γιατί στο δικό μου s8 plus υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με την μεμβράνη τις samsung και την spigen neo hybrid. Πάντως για πολύ λίγο την πέταγε εκεί,ίσως για πολύ λίγο να την έχω βάλει λάθος αν και δεν φαινόταν σε μένα παλιά :/ Την είχα περάσει με βάση τα σημάδια της ζελατίνας και είχαν ταιριάξει ακριβώς οπότε μιλάμε για πολύ λίγο Edited September 12, 2017 by andreas1992 Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. September 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2017 (edited) Ηρθε και το Dome Glass.. Οταν περαστει θα σας πω νεοτερα.. Προς το παρων το μονο που μπορω να πω εχει να κανει με την Caseology Vault 2 που επισης ηρθε. Πολυ ομορφη απο κοντα, λεπτη και με ωραια αισθηση στο χερι γενικως οπως επισης και στο πατημα των κουμπιων. Διακρινω μαλλον ελαχιστα λιγοτερη προστασια σε σχεση με μια Spigen Rugged Armor ας πουμε, επειδη ακριβως ειναι και λεπτοτερη απ'οσο μπορω να καταλαβω. Κατα τα αλλα αψογη και πολυ ποιοτικη. Μεχρι και σημερα ειχα Spigen Ultra Hybrid, που υποτιθεται την βαζεις για να αναδειξεις το κινητο απο πισω, ομως πρωτον γυαλιζει εντονα με αποτελεσμα να μη φαινεται σχεδον καθολου και δευτερον με τοση δαχτυλια το θεαμα δεν ειναι και το καλυτερο. Edited September 12, 2017 by Rottweiler Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Μόλις μου βγήκε off η απεικόνιση των led ενδείξεων στην original θήκη led view cover. Τι να πω τώρα. Τα ίδια σκ@τ@ είχαν συμβεί και με την αντίστοιχη που φορούσε το S7 Edge που είχα και τότε η Samsung το αναγνώριζε σιωπηρά και δεν παραδέχτηκε ποτέ επίσημα ότι υπήρχε θέμα με τις συγκεκριμένες θήκες. Απαράδεκτο. Άντε να τρέχω πάλι στα service. Και η πλάκα είναι ότι η θήκη έχει εγγύηση μόνο 6 μηνών... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Είχε κι άλλος θέμα με το pilling στο screenknight? Γιατί παλέυω κάνα μισάωρο τώρα κι έχω κατεβάσει ότι καντήλι υπάρχει :angry: Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mimis82 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Ξέρει κανείς να μου απαντήσει αν το Spigen 3D Glass συνεργάζεται καλά με την γνήσια θήκη σιλικόνης της Samsung; Παράθεση -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 για πειτε οσοι περασατε την screenknight τελεια χωρις φουσκαλες και παρατραγουδα πως ακριβως το κανατε τι υγρο βαλατε (νερο σκετο με υγρο πιατων;) κλπ γιατι αυριο την περιμενω .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Είχε κι άλλος θέμα με το pilling στο screenknight? Γιατί παλέυω κάνα μισάωρο τώρα κι έχω κατεβάσει ότι καντήλι υπάρχει :angry:Τι είναι αυτό αδερφέ;για πειτε οσοι περασατε την screenknight τελεια χωρις φουσκαλες και παρατραγουδα πως ακριβως το κανατε τι υγρο βαλατε (νερο σκετο με υγρο πιατων;) κλπ γιατι αυριο την περιμενω ..Σε ένα μπολ με νερό βάλε πολύ λίγο κρεμοσαπουνο. Κάνε την αρχή για να βγει η μεμβράνη και μετά βρεξε τα δάχτυλα σου, βγάλε την μεμβράνη, βουτά την μέσα στο μπολ και μετά πέρασε την. Εγώ έτσι την έχω περάσει δύο φορές. Φουσκαλες θα μείνουν λίγες αλλά θα φύγουν μετά από κάποιες ώρες. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Τι είναι αυτό αδερφέ;Σε ένα μπολ με νερό βάλε πολύ λίγο κρεμοσαπουνο. Κάνε την αρχή για να βγει η μεμβράνη και μετά βρεξε τα δάχτυλα σου, βγάλε την μεμβράνη, βουτά την μέσα στο μπολ και μετά πέρασε την. Εγώ έτσι την έχω περάσει δύο φορές. Φουσκαλες θα μείνουν λίγες αλλά θα φύγουν μετά από κάποιες ώρες. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkωραια ευχαριστω για τις πληροφοριες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jackdaniels Δημ. September 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2017 Τι είναι αυτό αδερφέ;Σε ένα μπολ με νερό βάλε πολύ λίγο κρεμοσαπουνο. Κάνε την αρχή για να βγει η μεμβράνη και μετά βρεξε τα δάχτυλα σου, βγάλε την μεμβράνη, βουτά την μέσα στο μπολ και μετά πέρασε την. Εγώ έτσι την έχω περάσει δύο φορές. Φουσκαλες θα μείνουν λίγες αλλά θα φύγουν μετά από κάποιες ώρες. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μου πήρε κάνα μισάωρο να διαχωρίσω τη μεμβράνη από το χαρτί που είναι κολλημένη! Τέλος καλό όλα καλά πάντως, έκατσε άψογα και δείχνει να μην έχει πρόβλημα με την spigen. Σημαντικό να μπει το κινητό πρώτα στη θήκη και μετά η μεμβράνη ώστε να ευθυγραμμιστεί σωστά...πιστεύω! Παράθεση http://www.erepublik.com/en/referrer/Jack+C.+Daniels Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Είχε κι άλλος θέμα με το pilling στο screenknight? Γιατί παλέυω κάνα μισάωρο τώρα κι έχω κατεβάσει ότι καντήλι υπάρχει :angry: Το έχω ξαναγράψει και παλιότερα..Από μεμβράνη μόνο την γνήσια.. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 μολις πεταξα αλλα 11,5 ευρω στον κουβα και εχω ξενερωσει ασχημα,σημερα μου ηρθε η skreenknight την περασα μια χαρα μπηκε τελεια ελα ομως που η θηκη της nilkin(nature)ειχε αλλη αποψη και την σηκωνε απο κατω μερια,μετα προσπαθησα να την περασω απο κατω πρωτα, παλι τα ιδια μετα απο λιγο την φουσκωνε η απο δεξια η απο αριστερα προσπαθησα να κοψω λιγο την μια γωνια της ζελατινας την πατησα δεν ρην πετουσε αλλα φαινοταν ασχημα σαν να ειχε σπασμενη οθονη το κινητο...την συνεχεια την φανταζεστε την εβγαλα τελειως και στα σκουπιδια,για εμενα το θεμα ζελατινας τζαμιου τελειωσε εκτος αν βγει κατι αξιοπιστο και οικονομικο μεχρι τοτε το κινητο θα μεινει ετσι μονο με την θηκη αξιομαχο και τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 (edited) Επανερχομαι σχετικα με το Whitestone Dome Glass. Αρχικα εκατσε οπως πρεπει κεντρικα αλλα και περιμετρικα απο ακρη σε ακρη. Η αισθηση στο αγγιγμα ειναι ισαξια με σκετη την οθονη εννοωντας πως το δαχτυλο σου γλυστραει πανω στο τζαμι πολυ ομορφα. Δαχτυλιες βλεπω ελαχιστες οι οποιες με ενα πανακι καθαριζονται αμεσα. Η οθονη πεντακαθαρη, φωτεινη και με τα χρωματα οπως πρεπει, φυσιολογικο δηλαδη αφου μιλαμε για γυαλι και οχι ζελατινα. Η ευαισθησια του touch ειναι στο 100% διχως να χρειαζεται να βαζω καθολου εξτρα πιεση, ειτε στο πανω μερος που κατεβαζω την μπαρα, ειτε στην edge οθονη, ειτε οπουδηποτε. Η τοποθετηση μου πηρε 15 λεπτα μετρημενα. Αυτα τα ασπρα σαν σκονες που βλεπετε γυρω γυρω ειναι κολλα η οποια ξεραθηκε μετα την εγκατασταση. Η αληθεια ειναι πως την ωρα που εριξα το τζαμι στην οθονη και αρχισε η κολλα να πηγαινει παντου, βγηκε ελαχιστη και εξω με αποτελεσμα να ξεραθει σε καποια σημεια. Φυσικα την προλαβα και την καθαρισα αμεσα με τα αλκοολουχα πανακια που ειχε μεσα η συσκευασια και σημερα θα καθαρισω και τα υπολοιπα που μεινανε. Αυτα τα ολιγα. :) Edited September 14, 2017 by Rottweiler Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 Επανερχομαι σχετικα με το Whitestone Dome Glass. Αρχικα εκατσε οπως πρεπει κεντρικα αλλα και περιμετρικα απο ακρη σε ακρη. Η αισθηση στο αγγιγμα ειναι ισαξια με σκετη την οθονη εννοωντας πως το δαχτυλο σου γλυστραει πανω στο τζαμι πολυ ομορφα. Δαχτυλιες βλεπω ελαχιστες οι οποιες με ενα πανακι καθαριζονται αμεσα. Η οθονη πεντακαθαρη, φωτεινη και με τα χρωματα οπως πρεπει, φυσιολογικο δηλαδη αφου μιλαμε για γυαλι και οχι ζελατινα. Η ευαισθησια του touch ειναι στο 100% διχως να χρειαζεται να βαζω καθολου εξτρα πιεση, ειτε στο πανω μερος που κατεβαζω την μπαρα, ειτε στην edge οθονη, ειτε οπουδηποτε. Η τοποθετηση μου πηρε 15 λεπτα μετρημενα. Αυτα τα ασπρα σαν σκονες που βλεπετε γυρω γυρω ειναι κολλα η οποια ξεραθηκε μετα την εγκατασταση. Η αληθεια ειναι πως την ωρα που εριξα το τζαμι στην οθονη και αρχισε η κολλα να πηγαινει παντου, βγηκε ελαχιστη και εξω με αποτελεσμα να ξεραθει σε καποια σημεια. Φυσικα την προλαβα και την καθαρισα αμεσα με τα αλκοολουχα πανακια που ειχε μεσα η συσκευασια και σημερα θα καθαρισω και τα υπολοιπα που μεινανε. Αυτα τα ολιγα. :) άψογος φίλε μου!!!!Φαίνεται να έχει μπει τελεια!!!!Στο κατέβασμα του τζαμιού σε δυσκόλεψε με το τριγωνακι που δίνει η συσκευσια?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 άψογος φίλε μου!!!!Φαίνεται να έχει μπει τελεια!!!!Στο κατέβασμα του τζαμιού σε δυσκόλεψε με το τριγωνακι που δίνει η συσκευσια?? Μπα καθολου. Σε εκεινη τη φαση απλως τραβας σιγα σιγα το τριγωνακι και το τζαμι πεφτει εκει που πρεπει. Συγκεκριμενα ακολουθησα τις οδηγιες απο ΑΥΤΟ το βιντεο και ολα κυλησαν ρολοι. Γενικοτερα ενω ισως φαινεται αστροφυσικη με τοσα βηματα που πρεπει να ακολουθησεις, στην πραξη ειναι πανευκολο αρκει να τα κανεις ολα οπως πρεπει. Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. September 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2017 (edited) Μπα καθολου. Σε εκεινη τη φαση απλως τραβας σιγα σιγα το τριγωνακι και το τζαμι πεφτει εκει που πρεπει. Συγκεκριμενα ακολουθησα τις οδηγιες απο ΑΥΤΟ το βιντεο και ολα κυλησαν ρολοι. Γενικοτερα ενω ισως φαινεται αστροφυσικη με τοσα βηματα που πρεπει να ακολουθησεις, στην πραξη ειναι πανευκολο αρκει να τα κανεις ολα οπως πρεπει.οχι φαίνεται εύκολο απλα πρέπει να ακολουθήσεις τις οδηγίες επακριβώς....π. χ εκει στην κολα που βιδώνεις θελει προσοχή μην το ξεβιδωσεις ανάποδα. επίσης πρέπει να εισαι τελείως σε ίσια επιφάνεια μην σου φύγει η κηλίδα Edited September 14, 2017 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 (edited) Και πανω που σας εδειξα ποσο ωραια τοποθετηθηκε..................μου επεσε σημερα το κινητο και ραγισε το glass στις 2 κατω γωνιες! Την δουλεια του την εκανε βεβαια μιας και η οθονη δεν επαθε απολυτως τιποτα, αλλα δεν το λες και απολυτη ευτυχια το γεγονος πως εδωσες 50 ευρω για 2 μερες! Παντως οσο κι αν τρελενομαι και μονο στην ιδεα, μαλλον θα αγορασω ξανα το ιδιο.... Πολλα λεφτα για αξεσουαρ... ΠΟΛΛΑ ομως... Σκεφτειτε πως εδωσα ηδη καμια 30 ευρω για ενα τζαμι της Nillkin, 20 ευρω για ενα της X-One, 50 ευρω για το Dome... Και παω για ακομη σχεδον 50... ΟΚ γελοιο ισως, ομως δεν παιζει να την παλεψω με ζελατινα, σιχαινομαι την αισθηση και θεωρω πως χανεις πολυ απο την πραγματικη οθονη του κινητου... Και το Dome ειναι το μοναδικο που εβαλα και επαθα πλακα (καποτε ηταν αυτονοητο πως το προστατευτικο τζαμι θα λειτουργει οπως πρεπει, τωρα πλεον κανουμε πανηγυρι αν βρουμε καποιο σωστο)! Απλως θα γλυτωσω μερικα ευρω αυτη τη φορα μιας και θα αγορασω το πακετο χωρις τη λαμπα μεσα, που το πουλανε φθηνοτερα. Edited September 15, 2017 by Rottweiler Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkbhd Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Έβαλα τη screen knight αλλά είναι για τα σκουπίδια.... Κανει κάτι ρυτίδες και η αίσθηση στο δάχτυλο είναι χάλια..... Αλλά δεν δινω 50 ευρώ για dome.... Θα το έχω γυμνό και τελειωσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Έβαλα τη screen knight αλλά είναι για τα σκουπίδια.... Κανει κάτι ρυτίδες και η αίσθηση στο δάχτυλο είναι χάλια..... Αλλά δεν δινω 50 ευρώ για dome.... Θα το έχω γυμνό και τελειωσε Απ'οσο διαβασα, η αυθεντικη ζελατινα της Samsung πρεπει να ειναι μαλλον λιγο πιο ποιοτικη απο την screen knight. Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. September 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2017 Απ'οσο διαβασα, η αυθεντικη ζελατινα της Samsung πρεπει να ειναι μαλλον λιγο πιο ποιοτικη απο την screen knight. Εγώ που την έχω στο S8 δεν έχω δει ούτε ψευγάδι.Γλυστράει ωραία το δάκτυλο πάνω στην οθόνη χωρίς να παρατηρώ κάποιο "φρενάρισμα" που έβλεπα στις ζελατίνες άλλων κινητών.Και στα χρώματα της δεν παρατηρώ κάποια αλλοίωση :D Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts