dp8 Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 αυτο το εχει δοκιμασει καποιο με spigen θηκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gab Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 (edited) Επειδή γράφεται αρκετοί εδώ για προβλήματα ασυμβατότητας με τα γυάλινα προστατευτικά οθόνης υπάρχει ακόμη μία λύση πού το έχω κάνει στο δικό μου s8 plus από ανάγκη βέβαια γιατί μετά από μία καλή πτώση άπο τόν ουρανό τού αυτοκινήτου μου έχει σπασίματα στο κατω δεξί καί πάνω αριστερά μέρος της συσκευής στο μπροστά και στο πίσω τζάμι. Βάζοντας ένα πίσω tempered glass https://m.aliexpress.com/item/32839070246.html?pid=808_0000_0101&spm=a2g0n.search-amp.list.32839070246& Το τηλέφωνο κάθεται πιο εξω στη θήκη και δεν πιέζεται το μπροστινό tempered glass Η θήκη που χρησιμοποιώ είναι η celly διάφανη από κοτσοβολο Edited July 7, 2018 by gab Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. July 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2018 @gab...διόρθωσε το λινκ που έχεις βάλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2018 (edited) ειναι ευκολο να συγκεντρωσουμε τα δοκιμασμενα glass σε συνδυασμο με θηκες(κατα προτιμηση spigen) για να βρουμε μια ακρη? Edited July 8, 2018 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2018 με το Whitestone Dome εχουμε παλι θεμα μηπως το πεταξει καποια θηκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Μου ηρθε το Otao tempered glass για το S8. Πανευκολη τοποθετηση, αψογη εφαρμογη και ποιοτητα γυαλιου και κανενα προβλημα συμβατοτητας με τις θηκες Ringke slim, Spigen Thin Fit και Nillkin Nature. Η αφη ανεπηρεαστη και μαζευει και λιγοτερες δαχτυλιες απο οτι η γυμνη οθονη. Και φυσικα δεν φαινονται οι γρατζουνιες που ειχα στην οθονη. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Μου ηρθε το Otao tempered glass για το S8. Πανευκολη τοποθετηση, αψογη εφαρμογη και ποιοτητα γυαλιου και κανενα προβλημα συμβατοτητας με τις θηκες Ringke slim, Spigen Thin Fit και Nillkin Nature. Η αφη ανεπηρεαστη και μαζευει και λιγοτερες δαχτυλιες απο οτι η γυμνη οθονη. Και φυσικα δεν φαινονται οι γρατζουνιες που ειχα στην οθονη. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk να ισχυει το ιδιο και για το plus..?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Λογικα ναι. Γιατι οχι; 17 ευρω με μεταφορικα απο το Amazon UK το πηρα. Κλασεις ανωτερο απο οτι αλλο ειχα δοκιμασει.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Λογικα ναι. Γιατι οχι; 17 ευρω με μεταφορικα απο το Amazon UK το πηρα. Κλασεις ανωτερο απο οτι αλλο ειχα δοκιμασει.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 9,60 τελικη αλλα δεν βλεπω και τα καλυτερα σχολια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Εγω το εψαξα σε διαφορα site. Καπου δεν εχει τα καλυτερα καπου αλλου εχει. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Εγω το εψαξα σε διαφορα site. Καπου δεν εχει τα καλυτερα καπου αλλου εχει. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk παρακολουθα το εσυ και θα δουμε..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Σαν 1η εντυπωση ειναι τελειο παντως. Η αφη δεν χανει πουθενα και η ευκρινεια ειναι παρα πολυ καλη. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Σαν 1η εντυπωση ειναι τελειο παντως. Η αφη δεν χανει πουθενα και η ευκρινεια ειναι παρα πολυ καλη. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ωραια-καλο αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 (edited) ωραια-καλο αυτο...Ανακαλυψα το αδυναμο σημειο του μετα απο λιγο ψαξιμο ακομα. Σε ολα του τελειο αλλα στις ακρες δεξια και αριστερα δεν ακουμπαει 100%. Το εχω εφαρμοσει τελεια. Οποτε αυτο σημαινει οτι θα μαζευει σκονη.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 10, 2018 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Ανακαλυψα το αδυναμο σημειο του μετα απο λιγο ψαξιμο ακομα. Σε ολα του τεκειο αλλα στις ακρες δεξια και αριστερα δεν ακουμπαει 100%. Το εχω εδαρμοσει τελεια. Οποτε αυτο σημαινει οτι θα μαζευει σκονη.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk μαστα...:(:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Iσως δεν το εβαλα εγω 100% ακριβως... Αλλα εχει βαση πανω στην οποια το εφαρμοζεις οποτε ειναι στανταρντ πως θα μπει. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Iσως δεν το εβαλα εγω 100% ακριβως... Αλλα εχει βαση πανω στην οποια το εφαρμοζεις οποτε ειναι στανταρντ πως θα μπει. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk φανταζομαι δυσκολο να βγει και να μπει παλι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Οχι ιδιαιτερα. Το δοκιμασα 5-6 φορες αλλα παλι με τον ιδιο τροπο εφαρμοζει.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2018 Οχι ιδιαιτερα. Το δοκιμασα 5-6 φορες αλλα παλι με τον ιδιο τροπο εφαρμοζει.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οκ-αστο-μπορει να κατσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 η Neoflex παντως καθεται πολυ καλα και μπαινει πολυ ευκολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 οκ-αστο-μπορει να κατσει.Μπα. Θα το ξηλωσω και αυτο. Ηδη εχει παρει σκονη απο κατω.. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Μπα. Θα το ξηλωσω και αυτο. Ηδη εχει παρει σκονη απο κατω.. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk α καλα... εγω περιμενω αυτο . διαβαζω καλα σχολια. μολις ερθει θα το τεσταρω και θα σας πω. προς το παρον μενω με την neoflex που καθισε αψογα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Μπα εγω τα παραταω. Εχω σκασει 100 ευρω χωρις λογο.... Υπαρχει και το dome βεβαια αλλα δεν ασχολουμε με τετοια πολυπλοκη τοποθετηση.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 Μπα εγω τα παραταω. Εχω σκασει 100 ευρω χωρις λογο.... Υπαρχει και το dome βεβαια αλλα δεν ασχολουμε με τετοια πολυπλοκη τοποθετηση.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εγω θα τεσταρω αυτα που θα ερθουν. εαν δεν κανω δουλεια, αναγκαστικα dome με προσοχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. July 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2018 α καλα... εγω περιμενω αυτο . διαβαζω καλα σχολια. μολις ερθει θα το τεσταρω και θα σας πω. προς το παρον μενω με την neoflex που καθισε αψογα. Περιμένω εντυπώσεις πως έκατσε στην οθόνη αν δεν το πετάνε οι θήκες. Παραγγέλνω κι εγώ από Ali οπότε θα το τσιμπήσω :D Στην περιγραφή ο Κινέζος λέει για case friendly οπότε θετικό αυτό Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts