coulis Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Παρελαβα το Ir blaster (μετα απο 15 ημέρες). Έγινε το τεστ στις συσκευές του σπιτιου (tv, hifi, air-condition) και δουλευει ΑΨΟΓΑ!!! Θα γινει κ το απαραίτητο τεστ σε τν καφετέριας :-) super_f σε ευχαριστώ για την υπόδειξη του gadget ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Ποιό πήρες; για δώσε ένα link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 (edited) Ποιό πήρες; για δώσε ένα link Δες πιο πανω, post 1766 https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7596179 Εχει λινκ για το baseus Να σημειωθεί οτι λειτουργεί ΜΟΝΟ με το πρόγραμμα του (zaza remote) κ οχι με αλλα (που ειχα σε προηγουμενα κινητά) ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Edited July 4, 2018 by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Ok ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Παρελαβα το Ir blaster (μετα απο 15 ημέρες). Έγινε το τεστ στις συσκευές του σπιτιου (tv, hifi, air-condition) και δουλευει ΑΨΟΓΑ!!! Θα γινει κ το απαραίτητο τεστ σε τν καφετέριας :-) super_f σε ευχαριστώ για την υπόδειξη του gadget ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. ενδιαφερον! θα το παρω κι'εγω..εφοσον δουλευει μια χαρα.ειδικα για την τιβι το θελω..που το αυθεντικο τηλεχειριστηριο τα εχει παιξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2018 Foto και διαστάσεις ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 τελικα παιδια μονο το Dome Glass ειναι εγγυηση? εκτος απο ακριβη βλεπω και ολοκληρο τελετουργικο εγκαταστασης..!! εχουμε κατι αλλο με Θηκη spigen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Και φθηνοτερο να ηταν εγω αυτο το τελετουργικο που λες δεν θα το εκανα για το dome. Καλη επιλογη ειναι το ΟΤΑΟ tempered glass. Απλη τοποθετηση (εχει βαση που βαζεις το κινητο και απλα εφαρμοζεις το τζαμακι) και οικονομικο. Εχω διαβασει καλες κριτικες. Παραγγειλα απο Amazon και περιμενω. Ειναι η τελευταια αποπειρα που κανω. Αν επηρεαζει πολυ την εμπειρια χρησης το ξηλωνω και αυτο και ζω με τις γρατζουνιες.... https://thetechbeard.com/otao-best-samsung-galaxy-s8-s8-plus-screen-protector-review/ Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 αυτο λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 αυτο λες?Ναι. Διαβασα πολλες θετικες κριτικες απο διαφορα site και με εψησε. Το περιμενω αυτες τις μερες. Οταν ερθει θα γραψω εντυπωσεις. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Ναι. Διαβασα πολλες θετικες κριτικες απο διαφορα site και με εψησε. Το περιμενω αυτες τις μερες. Οταν ερθει θα γραψω εντυπωσεις. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αντε να δουμε..:D:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 Έχουμε να προτείνουμε κάτι καλό σε headset με 3.5mm jack για το S8; εννοώ κανονικά ακουστικά να μπαίνει όλο το αυτι μέσα αλλά να μπαίνει και στο κινητό μας.. Κάτι σχετικά οικονομικό.. 30 το πολύ.. Με καλό μπάσο, και καλό ήχο για κανένα παιχνίδι με όπλα κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2018 ρε παιδια να κανουμε μια σουμα να δουμε τι εχουμε.. μια απλη spigen θηκη θελω για προστασια. δηλαδη σε τζαμακι, εκτος απο το dom δεν εχουμε αλλη λυση?!?! κατι τετοιο ας πουμε δεν μας κανει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 ρε παιδια να κανουμε μια σουμα να δουμε τι εχουμε.. μια απλη spigen θηκη θελω για προστασια. δηλαδη σε τζαμακι, εκτος απο το dom δεν εχουμε αλλη λυση?!?! κατι τετοιο ας πουμε δεν μας κανει? Εγώ έχω βάλει της spigen και δεν δημιουργεί κανένα θέμα. Τώρα κι αυτό που ανέφερες στο λινκ στον τίτλο του αναφέρει ότι είναι συμβατό με θήκες οπότε πιθανόν να μην το "πετάνε" το τζαμι οι κλασικες θήκες. Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 (edited) ρε παιδια να κανουμε μια σουμα να δουμε τι εχουμε.. μια απλη spigen θηκη θελω για προστασια. δηλαδη σε τζαμακι, εκτος απο το dom δεν εχουμε αλλη λυση?!?! κατι τετοιο ας πουμε δεν μας κανει? Εγω αυτο φοραω και ειναι τελειο. Δεν χανει καθολου στην αφη και καθετε τελεια με 2 θηκες που εχω,μια ειναι η https://spaceboy.io/store/spigen-liquid-air-armor-571cs21663-samsung-galaxy-s8-plus-case-black/ και η αλλη η https://www.skroutz.gr/s/12811477/Nillkin-Magic-TPU-Μαύρο-Galaxy-S8.html Χωρις να θελω να σε παρω στον λαιμο μου αλλα στο κινητο μου εχει κατσει τελεια.Το μονο μείον ειναι οι πολλες δαχτυλιες. Υ.Γ ρωτησα πριν μερικες μερες αν υπαρχει προβλημα με την κολλα στην οθονη απο το τζαμακι της dome αλλα δεν πηρα απαντηση,μηπως ξερει καποιος? Edited July 6, 2018 by a_tsa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 (edited) Εγω αυτο φοραω και ειναι τελειο. Δεν χανει καθολου στην αφη και καθετε τελεια με 2 θηκες που εχω,μια ειναι η https://spaceboy.io/store/spigen-liquid-air-armor-571cs21663-samsung-galaxy-s8-plus-case-black/ και η αλλη η https://www.skroutz.gr/s/12811477/Nillkin-Magic-TPU-Μαύρο-Galaxy-S8.html Χωρις να θελω να σε παρω στον λαιμο μου αλλα στο κινητο μου εχει κατσει τελεια.Το μονο μείον ειναι οι πολλες δαχτυλιες. εσυ εχειs το απλο.εχγω λεω για το Plus...;) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ έχω βάλει της spigen και δεν δημιουργεί κανένα θέμα. Τώρα κι αυτό που ανέφερες στο λινκ στον τίτλο του αναφέρει ότι είναι συμβατό με θήκες οπότε πιθανόν να μην το "πετάνε" το τζαμι οι κλασικες θήκες. Ποιος ο συνδυασμο σου φιλε? εννοεις αυτη με ποια θηκη? Edited July 6, 2018 by dp8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 βλεπω το spaceboy εχει αρκετα τζαμακια και θηκες γαι το s8+. απο αυτα που εχει υπαρχει καποιος συνδυασμος spigen με καποιο τζαμακι που να μην το πεταει? εστω και απλη ζελατινα μεχρι να δουμε τι θα κανουμε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 εσυ εχειs το απλο.εχγω λεω για το Plus...;) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποιος ο συνδυασμο σου φιλε? εννοεις αυτη με ποια θηκη? Το s8+ εχω. Εχω τις θηκες που εβαλα στα λινκ με το τζαμακι που μιλαει το παλικαρι που εκανα παραθεση,της x-one. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Αυτό το τζάμι της spigen εχω παρει με αυτή και αυτή τη θήκη τα πάει μια χαρά. Απλά θέλει πολύ προσοχή πως θα το τοποθετήσεις. Να κάτσει ακριβώς στην οθόνη χωρίς κενά να μην μπαίνει σκόνη και το τοποθετείς αφού έχεις το κινητό σε θήκη. Κάπου έχει και ένα βιντεάκι η spigen με οδηγίες Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Το s8+ εχω. Εχω τις θηκες που εβαλα στα λινκ με το τζαμακι που μιλαει το παλικαρι που εκανα παραθεση,της x-one. ααα..οκ-σορι.. αρα εσυ εχει spigen Με x-one... :):) ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό το τζάμι της spigen εχω παρει με αυτή και αυτή τη θήκη τα πάει μια χαρά. Απλά θέλει πολύ προσοχή πως θα το τοποθετήσεις. Να κάτσει ακριβώς στην οθόνη χωρίς κενά να μην μπαίνει σκόνη και το τοποθετείς αφού έχεις το κινητό σε θήκη. Κάπου έχει και ένα βιντεάκι η spigen με οδηγίες ωραιος... ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Υ.Γ ρωτησα πριν μερικες μερες αν υπαρχει προβλημα με την κολλα στην οθονη απο το τζαμακι της dome αλλα δεν πηρα απαντηση,μηπως ξερει καποιος? Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 σε οποιο glass αναφερεται το case frendly,ισχυει ή παλι λοττο παιζουμε..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Παρελαβα το Ir blaster (μετα απο 15 ημέρες). Έγινε το τεστ στις συσκευές του σπιτιου (tv, hifi, air-condition) και δουλευει ΑΨΟΓΑ!!! Θα γινει κ το απαραίτητο τεστ σε τν καφετέριας :-) super_f σε ευχαριστώ για την υπόδειξη του gadget Παρέλαβα κι εγώ σήμερα, όλες οι συσκευές που δοκίμασα ταίριαξαν άψογα εκτός από 1 κλιματιστικό Toyotomi. Σε 2 άλλα διαφορετικά μοντέλα Toyotomi δούλεψαν με αυτά της Gree. Γνωρίζει κανένας με τι κωδικούς άλλων εταιριών θα μπορούσε να δουλέψει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα, όλες οι συσκευές που δοκίμασα ταίριαξαν άψογα εκτός από 1 κλιματιστικό Toyotomi. Σε 2 άλλα διαφορετικά μοντέλα Toyotomi δούλεψαν με αυτά της Gree. Γνωρίζει κανένας με τι κωδικούς άλλων εταιριών θα μπορούσε να δουλέψει; τι μεταφορικα εχει για ελλαδα??? γιατι ψαχνω εδω και μερες να παρω και εναν ασυρματο φορτιστη.αλλα δεν εχω βρει καποιον που να αξιζει η διαφορα στην τιμη απο ελλαδα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. July 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2018 Παρέλαβα κι εγώ σήμερα, όλες οι συσκευές που δοκίμασα ταίριαξαν άψογα εκτός από 1 κλιματιστικό Toyotomi. Σε 2 άλλα διαφορετικά μοντέλα Toyotomi δούλεψαν με αυτά της Gree. Γνωρίζει κανένας με τι κωδικούς άλλων εταιριών θα μπορούσε να δουλέψει; -Απότι ειδα στο zazaremote, εχει εντολες για να αντιγραψεις το κοντρολ σου (βάζοντάς τα φατσα φατσα). -Επανω, εχει γραμμή search, οπου βαζεις τον κωδικο του μοντέλου. -Εαν δεν κάνουν τα δυο πιο πανω, γραφεις στην εταιρία, για προσθεσουν το μοντέλο. (ετσι γραφει στο μενου βοήθειας) τι μεταφορικα εχει για ελλαδα??? . Ειναι χωρις μεταφορικά. ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts