Jump to content

[S8 / S8+] Αξεσουάρ (Θήκες, screen protectors κ.λπ.)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παρελαβα το Ir blaster (μετα απο 15 ημέρες).

Έγινε το τεστ στις συσκευές του σπιτιου (tv, hifi, air-condition) και δουλευει ΑΨΟΓΑ!!!

Θα γινει κ το απαραίτητο τεστ σε τν καφετέριας :-)

super_f σε ευχαριστώ για την υπόδειξη του gadget

-------------

Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ποιό πήρες; για δώσε ένα link

Δες πιο πανω, post 1766

https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7596179

Εχει λινκ για το baseus

Να σημειωθεί οτι λειτουργεί ΜΟΝΟ με το πρόγραμμα του (zaza remote) κ οχι με αλλα (που ειχα σε προηγουμενα κινητά)

-------------

Edited by coulis

Έγινε το τεστ στις συσκευές του σπιτιου (tv, hifi, air-condition) και δουλευει ΑΨΟΓΑ!!!

-------------

ενδιαφερον! θα το παρω κι'εγω..εφοσον δουλευει μια χαρα.ειδικα για την τιβι το θελω..που το αυθεντικο τηλεχειριστηριο τα εχει παιξει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Foto και διαστάσεις

yT1X7Dv.jpg

6clstzi.jpg

-------------

τελικα παιδια μονο το Dome Glass ειναι εγγυηση?

εκτος απο ακριβη βλεπω και ολοκληρο τελετουργικο εγκαταστασης..!!

εχουμε κατι αλλο με Θηκη spigen?

Και φθηνοτερο να ηταν εγω αυτο το τελετουργικο που λες δεν θα το εκανα για το dome. Καλη επιλογη ειναι το ΟΤΑΟ tempered glass. Απλη τοποθετηση (εχει βαση που βαζεις το κινητο και απλα εφαρμοζεις το τζαμακι) και οικονομικο. Εχω διαβασει καλες κριτικες. Παραγγειλα απο Amazon και περιμενω. Ειναι η τελευταια αποπειρα που κανω. Αν επηρεαζει πολυ την εμπειρια χρησης το ξηλωνω και αυτο και ζω με τις γρατζουνιες....

https://thetechbeard.com/otao-best-samsung-galaxy-s8-s8-plus-screen-protector-review/

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

αυτο λες?
Ναι. Διαβασα πολλες θετικες κριτικες απο διαφορα site και με εψησε. Το περιμενω αυτες τις μερες. Οταν ερθει θα γραψω εντυπωσεις.

Ναι. Διαβασα πολλες θετικες κριτικες απο διαφορα site και με εψησε. Το περιμενω αυτες τις μερες. Οταν ερθει θα γραψω εντυπωσεις.

αντε να δουμε..:D:D

Έχουμε να προτείνουμε κάτι καλό σε headset με 3.5mm jack για το S8; εννοώ κανονικά ακουστικά να μπαίνει όλο το αυτι μέσα αλλά να μπαίνει και στο κινητό μας.. Κάτι σχετικά οικονομικό.. 30 το πολύ..

Με καλό μπάσο, και καλό ήχο για κανένα παιχνίδι με όπλα κλπ

ρε παιδια να κανουμε μια σουμα να δουμε τι εχουμε..

μια απλη spigen θηκη θελω για προστασια.

δηλαδη σε τζαμακι, εκτος απο το dom δεν εχουμε αλλη λυση?!?!

κατι τετοιο ας πουμε δεν μας κανει?

Εγώ έχω βάλει της spigen και δεν δημιουργεί κανένα θέμα. Τώρα κι αυτό που ανέφερες στο λινκ στον τίτλο του αναφέρει ότι είναι συμβατό με θήκες οπότε πιθανόν να μην το "πετάνε" το τζαμι οι κλασικες θήκες.

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Εγω αυτο φοραω και ειναι τελειο.

Δεν χανει καθολου στην αφη και καθετε τελεια με 2 θηκες που εχω,μια ειναι η https://spaceboy.io/store/spigen-liquid-air-armor-571cs21663-samsung-galaxy-s8-plus-case-black/ και η αλλη η https://www.skroutz.gr/s/12811477/Nillkin-Magic-TPU-Μαύρο-Galaxy-S8.html

Χωρις να θελω να σε παρω στον λαιμο μου αλλα στο κινητο μου εχει κατσει τελεια.Το μονο μείον ειναι οι πολλες δαχτυλιες.

Υ.Γ ρωτησα πριν μερικες μερες αν υπαρχει προβλημα με την κολλα στην οθονη απο το τζαμακι της dome αλλα δεν πηρα απαντηση,μηπως ξερει καποιος?

Edited by a_tsa

Εγω αυτο φοραω και ειναι τελειο.

Δεν χανει καθολου στην αφη και καθετε τελεια με 2 θηκες που εχω,μια ειναι η https://spaceboy.io/store/spigen-liquid-air-armor-571cs21663-samsung-galaxy-s8-plus-case-black/ και η αλλη η https://www.skroutz.gr/s/12811477/Nillkin-Magic-TPU-Μαύρο-Galaxy-S8.html

Χωρις να θελω να σε παρω στον λαιμο μου αλλα στο κινητο μου εχει κατσει τελεια.Το μονο μείον ειναι οι πολλες δαχτυλιες.

εσυ εχειs το απλο.εχγω λεω για το Plus...;)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ έχω βάλει της spigen και δεν δημιουργεί κανένα θέμα. Τώρα κι αυτό που ανέφερες στο λινκ στον τίτλο του αναφέρει ότι είναι συμβατό με θήκες οπότε πιθανόν να μην το "πετάνε" το τζαμι οι κλασικες θήκες.

Ποιος ο συνδυασμο σου φιλε?

εννοεις αυτη με ποια θηκη?

Edited by dp8

βλεπω το spaceboy εχει αρκετα τζαμακια και θηκες γαι το s8+.

απο αυτα που εχει υπαρχει καποιος συνδυασμος spigen με καποιο τζαμακι που να μην το πεταει?

εστω και απλη ζελατινα μεχρι να δουμε τι θα κανουμε..

εσυ εχειs το απλο.εχγω λεω για το Plus...;)

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ποιος ο συνδυασμο σου φιλε?

εννοεις αυτη με ποια θηκη?

Το s8+ εχω.

Εχω τις θηκες που εβαλα στα λινκ με το τζαμακι που μιλαει το παλικαρι που εκανα παραθεση,της x-one.

Αυτό το τζάμι της spigen εχω παρει με αυτή και αυτή τη θήκη τα πάει μια χαρά. Απλά θέλει πολύ προσοχή πως θα το τοποθετήσεις. Να κάτσει ακριβώς στην οθόνη χωρίς κενά να μην μπαίνει σκόνη και το τοποθετείς αφού έχεις το κινητό σε θήκη. Κάπου έχει και ένα βιντεάκι η spigen με οδηγίες

iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro 

Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra

Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a

Το s8+ εχω.

Εχω τις θηκες που εβαλα στα λινκ με το τζαμακι που μιλαει το παλικαρι που εκανα παραθεση,της x-one.

ααα..οκ-σορι..

αρα εσυ εχει spigen Με x-one...

:):)

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτό το τζάμι της spigen εχω παρει με αυτή και αυτή τη θήκη τα πάει μια χαρά. Απλά θέλει πολύ προσοχή πως θα το τοποθετήσεις. Να κάτσει ακριβώς στην οθόνη χωρίς κενά να μην μπαίνει σκόνη και το τοποθετείς αφού έχεις το κινητό σε θήκη. Κάπου έχει και ένα βιντεάκι η spigen με οδηγίες

ωραιος...

ευχαριστω πολυ

Υ.Γ ρωτησα πριν μερικες μερες αν υπαρχει προβλημα με την κολλα στην οθονη απο το τζαμακι της dome αλλα δεν πηρα απαντηση,μηπως ξερει καποιος?

Konakis.

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα, όλες οι συσκευές που δοκίμασα ταίριαξαν άψογα εκτός από 1 κλιματιστικό Toyotomi. Σε 2 άλλα διαφορετικά μοντέλα Toyotomi δούλεψαν με αυτά της Gree. Γνωρίζει κανένας με τι κωδικούς άλλων εταιριών θα μπορούσε να δουλέψει;

Παρέλαβα κι εγώ σήμερα, όλες οι συσκευές που δοκίμασα ταίριαξαν άψογα εκτός από 1 κλιματιστικό Toyotomi. Σε 2 άλλα διαφορετικά μοντέλα Toyotomi δούλεψαν με αυτά της Gree. Γνωρίζει κανένας με τι κωδικούς άλλων εταιριών θα μπορούσε να δουλέψει;

τι μεταφορικα εχει για ελλαδα??? γιατι ψαχνω εδω και μερες να παρω και εναν ασυρματο φορτιστη.αλλα δεν εχω βρει καποιον που να αξιζει η διαφορα στην τιμη απο ελλαδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

-Απότι ειδα στο zazaremote, εχει εντολες για να αντιγραψεις το κοντρολ σου (βάζοντάς τα φατσα φατσα).

-Επανω, εχει γραμμή search, οπου βαζεις τον κωδικο του μοντέλου.

-Εαν δεν κάνουν τα δυο πιο πανω, γραφεις στην εταιρία, για προσθεσουν το μοντέλο. (ετσι γραφει στο μενου βοήθειας)

τι μεταφορικα εχει για ελλαδα??? .

Ειναι χωρις μεταφορικά.

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

• The title was changed to [S8 / S8+] Αξεσουάρ (Θήκες, screen protectors κ.λπ.)