scorpio3 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Ευχαριστω,αλλά εναλλάσσω τις 2 θηκες συχνα,οποτε δεν θα με καλυπτε αυτο που προτεινεις...:( Οι neoflex που αναφερθηκε πιο πανω τι λενε?Που τις βρισκουμε?Ειναι curved ή οχι?:confused:οι neoflex ειναι ζελατίνες φίλε μου της spigen υγρού τύπου κ η rugged παλι την πετάει Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cotzak Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 οι neoflex ειναι ζελατίνες φίλε μου της spigen υγρού τύπου κ η rugged παλι την πετάει Οκ αρα δεν ειναι για χτυπηματα δηλαδη αλλά μονο για μικρογρατζουνιες λες,να μην τις δω?...:worry: Παράθεση Ποτέ μην λές ποτέ :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2018 Οκ αρα δεν ειναι για χτυπηματα δηλαδη αλλά μονο για μικρογρατζουνιες λες,να μην τις δω?...:worry:αν θες προστασία μόνο dome glass... αλλά ξεχνάς την rugged armor..... παρε. την caseology vault II που ειμαι σεβασμος κ ταιριάζει με dome... εγω αυτον τον συνδιασμό έχω Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2018 Έχετε να μου προτείνετε καποιο stick type c με υπέρυθρες για το τηλέφωνο μας? (αν υπάρχει) ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 Έχετε να μου προτείνετε καποιο stick type c με υπέρυθρες για το τηλέφωνο μας? (αν υπάρχει) ------------- Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Δες μερικά post πιο πίσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. June 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2018 (edited) Χρησιμοποιείτε κάποιον αξιόπιστο αντάπτορα για υπέρυθρες (IR Blaster); Όταν πήρα το κινητό, επειδή ερχόμουν από το S6, πίστευα ότι οι υπέρυθρες θα μου λείψουν πολύ. Έτσι αγόρασα 2 αντάπτορες, έναν Baseus και έναν noname από το ebay. Ο Baseus σε συνδυασμό με την εφαρμογή ZaZa Remote δούλεψε μια χαρά, τις 3 φορές που το χρησιμοποίησα συνολικά! Σ' ευχαριστώ. Έχεις κάποιο link γι' αυτό; Βασικά θα ήθελα να δουλέψω την Galaxy Universal Remote, δεν νομίζω να έχει θέμα συμβατότητας. Έχετε να μου προτείνετε καποιο stick type c με υπέρυθρες για το τηλέφωνο μας? (αν υπάρχει) Δες μερικά post πιο πίσω. @super_f...Το Baseus που μου είχες προτείνει αν δεν κάνω λάθος είναι 3.5 mm που δεν είναι και ότι το καλύτερο συγκριτικά με τα USB C IR blaster. Αν υπάρχει κάτι άλλο δοκιμασμένο ας μας πει κάποιος. Επίσης αν έχετε να προτείνετε DVB TV Tuner. Το tivizen pico που έχω δεν παίζει με το ανταπτοράκι σε usb type c. Edited June 17, 2018 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 αρα παιδια,απ`οτι καταλαβαινω,για να εχουμε εναν ωραιο και αξιοπιστο συνδυασμο glass-θηκη,παμε στο 50αρι του ακριβου τζαμιου με καποια spiden,η μετα το χαος..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 αρα παιδια,απ`οτι καταλαβαινω,για να εχουμε εναν ωραιο και αξιοπιστο συνδυασμο glass-θηκη,παμε στο 50αρι του ακριβου τζαμιου με καποια spiden,η μετα το χαος..?με κάποια θήκη που ταιριάζει σωστά οχι μετα το χάος Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα... εννοω χαος σε οτι αναφορα το Glass.. γιατι παροτι βλεπω αρκετα Glass στην αγορα δεν βλεπω κανενα αλλο αξιοπιστο απ`οσο λετε τουλαχιστον... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 μαλλον δεν το διατυπωσα σωστα... εννοω χαος σε οτι αναφορα το Glass.. γιατι παροτι βλεπω αρκετα Glass στην αγορα δεν βλεπω κανενα αλλο αξιοπιστο απ`οσο λετε τουλαχιστον...ναι φιλε μου δεν έχει τίποτα καλο δυστυχώς αυτο ειναι το τιμημα. με τις edge οθόνες αν θες προστασία Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 μαλιστα.. ευχαριστω πολυ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 (edited) αρα παιδια,απ`οτι καταλαβαινω,για να εχουμε εναν ωραιο και αξιοπιστο συνδυασμο glass-θηκη,παμε στο 50αρι του ακριβου τζαμιου με καποια spiden,η μετα το χαος..? Διαφωνώ ότι είναι μονόδρομος...όπως έχω γράψει και παλιότερα σε S8 έχω βάλει την θήκη Caseology Vault II με tempered glass της X-one full glue, full face . Μέχρι στιγμής μετά από 2 μήνες χρήσης κανένα πρόβλημα τόσο σε εμφάνιση, αίσθηση, χρώματα, αφή με κόστος συνολικά 52 ευρώ και τα 2. Edited June 18, 2018 by xalaros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnda Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Υπάρχει μήπως κάποια φωτογραφία με το X-one ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 Διαφωνώ ότι είναι μονόδρομος...όπως έχω γράψει και παλιότερα σε S8 έχω βάλει την θήκη Caseology Vault II με tempered glass της X-one full glue, full face . Μέχρι στιγμής μετά από 2 μήνες χρήσης κανένα πρόβλημα τόσο σε εμφάνιση, αίσθηση, χρώματα, αφή με κόστος συνολικά 52 ευρώ και τα 2. η X-ONE ειναι glass Με πλαισιο απ`οτι βλεπω..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linaki_gr Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 (edited) Διαφωνώ ότι είναι μονόδρομος...όπως έχω γράψει και παλιότερα σε S8 έχω βάλει την θήκη Caseology Vault II με tempered glass της X-one full glue, full face . Μέχρι στιγμής μετά από 2 μήνες χρήσης κανένα πρόβλημα τόσο σε εμφάνιση, αίσθηση, χρώματα, αφή με κόστος συνολικά 52 ευρώ και τα 2. Συμφωνώ και εγώ. Με ένα Forever full είμαι κομπλέ εδώ και 6 μήνες χωρίς προβλήματα, μόνο τα σπάω. Η μόνη δυσκολία που αντιμετώπισα ήταν αυτή που με υπομονή και αρκετή πίεση στα πλαϊνά κόλλησε άψογα. Τώρα περιμένω την PURO Impact Pro Hard Shield σε κανα 10αριά μέρες να δω πως θα κάτσει με το τζάμι. Κόστος για το τζάμι με το ζόρι 15€ Edited June 18, 2018 by linaki_gr Παράθεση http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. June 18, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2018 (edited) @super_f...Το Baseus που μου είχες προτείνει αν δεν κάνω λάθος είναι 3.5 mm που δεν είναι και ότι το καλύτερο συγκριτικά με τα USB C IR blaster. Αν υπάρχει κάτι άλλο δοκιμασμένο ας μας πει κάποιος. Επίσης αν έχετε να προτείνετε DVB TV Tuner. Το tivizen pico που έχω δεν παίζει με το ανταπτοράκι σε usb type c. Όταν είχα ψάξει δεν υπήρχε κάτι αντίστοιχο σε USB C. Όπως επίσης και για DVB Tuner που επίσης και γω έχω και μου έμεινε στο χέρι! Θα ψάξω ξανά τώρα που το έφερε η κουβέντα μπας και έχει βγει τίποτα. Τελικά IR Blaster για USB C έχει βγει από την Baseus και φαίνεται και ομορφούλικο. Παρόλα αυτά έχει το ίδιο μέγεθος με το 3,5mm και δουλεύει με το ίδιο app (ZaZa Remote). Δε ξέρω αν κερδίζεις κάτι δηλαδή σε σχέση με το απλό. TV Tuner δε βρήκα κάποιο. Edited June 18, 2018 by super_f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. June 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2018 @super_f...Σ' ευχαριστώ πολύ, παράγγειλα το Baseus...για να δούμε. Μακάρι να βρεθεί κάτι και σε TV tuner. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2018 @super_f Μας παρέσυρες :-) Μολις και οοοοταν παραλάβω, γραφω εντυπώσεις για το πως κ εαν λειτουργει το ir ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. June 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2018 @super_f...Σ' ευχαριστώ πολύ, παράγγειλα το Baseus...για να δούμε. Μακάρι να βρεθεί κάτι και σε TV tuner. @super_f Μας παρέσυρες :-) Μολις και οοοοταν παραλάβω, γραφω εντυπώσεις για το πως κ εαν λειτουργει το ir Λέτε να πάω να κάνω καριέρα στις πωλήσεις? :lol: Πάντως παιδιά ενώ όταν ήρθα στο S8 από το S6 είχα τρομερούς ενδοιασμούς για την έλλειψη των υπερύθρων, τα IR blaster που είχα πάρει απ' την αρχή (το baseus 3,5 και ένα noname 3,5 από ebay) ζήτημα να τα έχω χρησιμοποιήσει πάνω από 3 φορές. Όλα πλέον έχουν έλεγχο μέσω Wi-Fi. Τηλεόραση, κλιματιστικό, ότι θες έχει το δικό του app. Προφανώς και θα ήθελα να τις έχω ενσωματωμένες αλλά τελικά μικρό το κακό. Παρόλα αυτά όταν τα πάρετε γράψτε εντυπώσεις μήπως με παρασύρετε εσείς με τη σειρά σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. June 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2018 (edited) Νέος κάτοχος του Galaxy S8 πολύ ευχαριστημένος :D Σταθερά και σ'αυτο το κινητό ψάχνω να παραγγείλω Spigen θήκες, οποιον τον ενδιαφέρει έχει αυτή και αυτη με -75% και -84% αντίστοιχα θεωρώ είναι σε πολύ καλές τιμές :dance: Edited June 22, 2018 by filipsyros Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Εχω την thin fit σε 3 χρωματα! Για μενα η καλυτερη τετοιου τυπου θηκη για το κινητο. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Νέος κάτοχος του Galaxy S8 πολύ ευχαριστημένος :D Σταθερά και σ'αυτο το κινητό ψάχνω να παραγγείλω Spigen θήκες, οποιον τον ενδιαφέρει έχει αυτή και αυτη με -75% και -84% αντίστοιχα θεωρώ είναι σε πολύ καλές τιμές :dance: Τσίμπησα την Liquid Crystal ευχαριστώ για την πληροφορία :D Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. June 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2018 Mε το που το αγόρασα για αρχή πήρα τις ζελατίνες της σαμσουνγκ και μια απλή θήκη sbs απο παμπλικ δυστυχώς έγινε αυτό που περίμενα "πετάει" τη ζελατίνα στις άκρες κατα μεγάλο βαθμό :( Οπότε λέω να πάρω και αυτό το tempered glass της spigen πάλι, ώστε να μην υπάρχει θέμα με τις spigen θήκες Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Mε το που το αγόρασα για αρχή πήρα τις ζελατίνες της σαμσουνγκ και μια απλή θήκη sbs απο παμπλικ δυστυχώς έγινε αυτό που περίμενα "πετάει" τη ζελατίνα στις άκρες κατα μεγάλο βαθμό :( Οπότε λέω να πάρω και αυτό το tempered glass της spigen πάλι, ώστε να μην υπάρχει θέμα με τις spigen θήκες Το εχεις ξαναδοκιμασει αυτο το τζαμακι τις spigen?ειναι καλο? Μια αλλη ερωτηση,οσοι εχετε βαλει αυτο τζαμακι με την κολλα και το φουρνακι uv,θελω να μου πειτε αν μετα η κολλα ξεκολαει ή αν κανει ζημια στο gorilla glas?δεν εχω καταλαβει τι γινεται μετα η με την κολλα. Φουρνακι εχω τις γυναικας που κανει νυχια,χαχαχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. June 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2018 Το εχεις ξαναδοκιμασει αυτο το τζαμακι τις spigen?ειναι καλο? Αυτό έχω βάλει τώρα πάνω κάθεται τελεία και δεν έχει κανένα θέμα με τις θήκες spigen δεν το πετάνε καθόλου. Φαντάζομαι και με άλλες θήκες εκτός από spigen το ίδιο. Το μόνο παράπονο οτι κάποιες φορές νιώθω λίγο μειωμένη απόκριση στην αφή αλλά δεν συμβαίνει πάντα. Γενικα ειμαι πολύ ευχαρηστημενος και δεν θα γύρναγα στη ζελατίνα της σαμσουνγκ για την οποία μετάνιωσα τα 14€ Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts