Jump to content

[S8 / S8+] Αξεσουάρ (Θήκες, screen protectors κ.λπ.)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι Γιωργο, σου δινει την αισθηση της ασφαλειας,κ αφου εκατσε καλα ολα οκ! Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Samsung galaxy s8 - black

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Aν εννοείς εμένα... Γιώργο με λένε και όχι Κώστα.

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Σημερα την εβαλα κ εγω, σιγουρα σκετη οθονη ειναι το κατι αλλο ομως εχω να πω οτι ειναι παρα πολυ ποιοτικη μεμβρανη! Την πρωτη την εβαλα χαλια,κ την πεταξα. Μετα λεω οτι γινει, αλλιως το αφηνω γυμνο. Χωρις αγχος μπηκε εκπληκτικα! Σαν να μην υπαρχει πανω! Οπως κ το τζαμακι. Και το touch οπως κ με γυμνη οθονη. Φιλε Γιωργο σ ευχαριστω! Τωρα αν γρατζουνιζεται ευκολα θα δειξει!

Σωστός

ουδέποτε έχω βάλει μεμβράνη ή τζαμάκι σε κανένα από τα κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια μου και ουδέποτε είχα πρόβλημα με την οθόνη. Για μένα είναι πεταμένα λεφτά. Είναι σαν να παίρνεις καινούργιο αμάξι και να του βάζεις καλύμματα στα καθίσματα.

:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

Σωστός

ουδέποτε έχω βάλει μεμβράνη ή τζαμάκι σε κανένα από τα κινητά που έχουν περάσει από τα χέρια μου και ουδέποτε είχα πρόβλημα με την οθόνη. Για μένα είναι πεταμένα λεφτά. Είναι σαν να παίρνεις καινούργιο αμάξι και να του βάζεις καλύμματα στα καθίσματα.

μα θα πρέπει να βάζεις καλύμματα στα καθίσματα. πως αλλιώς θα αποστρέψεις ατυχήματα και βρωμιές;

το ίδιο ακριβώς είναι και οι μεμβράνες/τζαμάκια :P Να' χεις δώσει μια περιουσία και να δεις γρατσουνιές, αυτό για μένα είναι ένα μινι εγκεφαλικό, ειδικά αν κρατάς τις συσκευές σου για μεταπώληση

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Παιδιά καλημέρα,φοράω την alcadara τις Samsung,και τζαμί φυσικά,αλλά μέσα σε 10 μέρες ξεκόλλησε απ την αριστερή μεριά το τζαμι,διαβάζω που λέτε για την ζελατίνα της Samsung, αξίζει να την φορέσω στο κινητό, που μπορώ να πάω για την αγορά και τοποθέτηση?

Ευχαριστώ

Εμενα παντως μου ξεκολαγε η γνησια ζελατινα τι να πω ....

CASE:BitfenixNeos PSU:CoolerMaster G650M MotherBoard:AsRockH97Anniversary CPU:i5 4460 GPU:R9 380 MSI 2GΒ RAM:Kingstone HyperX (4x4) 16Gb DDR3 1866MHz HD:1TBSamsung7200RPM SSD: Samsung850evo 250GB CPU COOLER: Raijintek Aidos

Εμενα παντως μου ξεκολαγε η γνησια ζελατινα τι να πω ....

Καλημέρα μάλλον δεν την είχες τοποθετήσει σωστά 2 φορες που μου την είχαν βάλει έκατσε τέλεια και δεν σηκώθηκε ποτε αλλα πρόσεχα και εγώ η ζελατίνα δεν είναι συμβατή με όλες τις θήκες.

Aν είσαι κοντά στο Αιγάλεω περνα από το http://www.extreme-mobile.gr και τις 2 φορες μου τις τοποθέτησε τέλεια και μου εξήγησε και με πειες θήκες δεν είναι συμβατή,ένα κακό έχει η ζελατίνα όμως πολύ δαχτυλιά μαζεύει

Edited by andreas443

spacer.png

Παρήγγειλα και εγώ τις αυθεντικές μεμβράνες. Είχα ένα τζαμάκι baseus αλλά το touch στα άκρα είναι χάλια.. Θα καταφέρω να τη βάλω μόνος μου ή θα την καταστρέψω; Είμαι επαρχία και δεν έχω κάποιον υπόψη..

Εγω την πρωτη την εβαλα χαλια, διοτι την εβαλα κατευθείαν πανω σαν αυτοκολλητο και εγινε ολο με φουσκάλες. Τη πεταξα αμεσως και στην δευτερη προσεκτικα την τοποθετησα από πανω προς τα κατω σπροχνωντας την κατω σιγα σιγα με τα δαχτυλα μου για να μπει σωστα. Αυτό να προσεξεις. 4-5 φουσκάλες φυσικα και εκανε αλλα τις εξαφανισα μετα σπρώχνοντας με τα δαχτυλα. Μην χρησιμοποιησεις για μενα το πλαστικο φτιαρακι ας πουμε για τις φουσκαλες που εχει διοτι την γρατζουνάει ανετα αν δεν προσεξεις

galaxy Κ zoom - white

Εγω την πρωτη την εβαλα χαλια, διοτι την εβαλα κατευθείαν πανω σαν αυτοκολλητο και εγινε ολο με φουσκάλες. Τη πεταξα αμεσως και στην δευτερη προσεκτικα την τοποθετησα από πανω προς τα κατω σπροχνωντας την κατω σιγα σιγα με τα δαχτυλα μου για να μπει σωστα. Αυτό να προσεξεις. 4-5 φουσκάλες φυσικα και εκανε αλλα τις εξαφανισα μετα σπρώχνοντας με τα δαχτυλα. Μην χρησιμοποιησεις για μενα το πλαστικο φτιαρακι ας πουμε για τις φουσκαλες που εχει διοτι την γρατζουνάει ανετα αν δεν προσεξεις

Με το πλαστικο φτιαρακι για τις φουσκαλες που λες φιλε μου, εαν το ντυσεις με το πανακι του δεν υπαρχει προβλημα για γρατζουνιες. Βεβαια ο καθε ενας οπως τον βολευει.:)

Καλημέρα. Έχω στο s8 μου την γνωστή θήκη Samsung back cover διαφανή η οποία αν και πολύ ωραία στην αίσθηση μου την σπάει ότι στο κάτω μερος της έχει ακάλυπτο το κινητό. Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή θήκη λεπτή και διακριτική που να μην χαλάει δηλαδή την εμπειρία χρήσης αλλά να καλύπτει και το κάτω μέρος που δεν καλύπτει η μαμα?? Ευχαριστώ ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;)

Spigen Thin Fit και σε σιλικονη Nillkin Nature

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα. Έχω στο s8 μου την γνωστή θήκη Samsung back cover διαφανή η οποία αν και πολύ ωραία στην αίσθηση μου την σπάει ότι στο κάτω μερος της έχει ακάλυπτο το κινητό. Έχετε να μου προτείνετε κάποια καλή θήκη λεπτή και διακριτική που να μην χαλάει δηλαδή την εμπειρία χρήσης αλλά να καλύπτει και το κάτω μέρος που δεν καλύπτει η μαμα?? Ευχαριστώ ;)

Φιλε μου αυτη ειναι εξαιρετικη καλυπτει τα παντα κ ειναι πολυ ομορφη στην αφη κ οχι χοντροκομενη. Ειναι ευκαμπτη και διαφανη , μην σε μπερδευει η φωτο. Εχει στογγυλεμενες γωνιες κ ειναι διακριτικη κ πολυ μαζεμενη. Εμενα απο ολες που εχω,ακομη κ την samsumg που ειναι πολυ καλη,μου εδωσε την αισθηση οτι δεν φοραει θηκη αλλα το προστατευεις κ παραλληλα.

http://www.skroutz.gr/s/11551548/Celly-Gelskin-Διάφανο-Galaxy-S8.html

Edited by user_pixon12

galaxy Κ zoom - white

Η κοροιδία και η ανευθυνότητα σε όλο το μεγαλείο της από το e-shop.

Έγινε παραγγελία στις 27-03 ένα γυαλί X-ONE για Samsung S8 (https://www.e-shop.gr/x-one-tempered-glass-lcd-protector-9h-for-samsung-sm-950-galaxy-s8-3d-full-glue-full-face-black-p-TEL.046185) γράφοντας στο site "Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας σε 4-7 εργάσιμες ημέρες".

Την Μεγ. Δευτέρα που πήρα τηλ. με ενημέρωσαν ότι θα παραλάβω εκείνη την ημέρα, την Τρίτη για την Τρίτη, Τετάρτη για Τετάρτη και σήμερα Μεγ. Πέμπτη 5/04 για 10/04...κι έχει ο Θεός γιατί να τους πιστέψω άλλωστε!!! Ενημέρωση από το κατάστημα όλο αυτό τον καιρό δεν είχα καμία για τον λόγο καθυστέρησης της παραγγελίας πέρα από την δική μου καθημερινή ενόχληση κι απαντώντας μου αβάσιμα κι άτοπα κάθε φορά.

Σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του e-shop στην ενότητα "Περιορισμός ευθύνης"... https://www.e-shop.gr/protection

"Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται και δεν υπέχει υποχρέωση αποζημίωσης από τη μη εκτέλεση ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης τους, για οποιαδήποτε αιτία. Δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που εκτίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά ενημερώνει με βάση τα τηρούμενα στοιχεία για την διαθεσιμότητα ή μη τον ενδιαφερόμενο πελάτη και αναλαμβάνει σε περίπτωση μεταβολής των στοιχείων αυτών, να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας οπότε και στην περίπτωση αυτή δεν υπέχει καμία περαιτέρω ευθύνη."

Edited by xalaros

Η κοροιδία και η ανευθυνότητα σε όλο το μεγαλείο της από το e-shop.

Έγινε παραγγελία στις 27-03 ένα γυαλί X-ONE για Samsung S8 (https://www.e-shop.gr/x-one-tempered-glass-lcd-protector-9h-for-samsung-sm-950-galaxy-s8-3d-full-glue-full-face-black-p-TEL.046185) γράφοντας στο site "Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας σε 4-7 εργάσιμες ημέρες".

Την Μεγ. Δευτέρα που πήρα τηλ. με ενημέρωσαν ότι θα παραλάβω εκείνη την ημέρα, την Τρίτη για την Τρίτη, Τετάρτη για Τετάρτη και σήμερα Μεγ. Πέμπτη 5/04 για 10/04...κι έχει ο Θεός γιατί να τους πιστέψω άλλωστε!!! Ενημέρωση από το κατάστημα όλο αυτό τον καιρό δεν είχα καμία για τον λόγο καθυστέρησης της παραγγελίας πέρα από την δική μου καθημερινή ενόχληση κι απαντώντας μου αβάσιμα κι άτοπα κάθε φορά.

Σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του e-shop στην ενότητα "Περιορισμός ευθύνης"... https://www.e-shop.gr/protection

"Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται και δεν υπέχει υποχρέωση αποζημίωσης από τη μη εκτέλεση ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης τους, για οποιαδήποτε αιτία. Δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που εκτίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά ενημερώνει με βάση τα τηρούμενα στοιχεία για την διαθεσιμότητα ή μη τον ενδιαφερόμενο πελάτη και αναλαμβάνει σε περίπτωση μεταβολής των στοιχείων αυτών, να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας οπότε και στην περίπτωση αυτή δεν υπέχει καμία περαιτέρω ευθύνη."

Μέγα σφάλμα το δούλεμα. Και εμένα με εκνευρίζει να μου λένε σημερα, αυριο και να μην το έχω ποτέ.

Αυτό που δεν έλαβες υπόψιν σου είναι ότι την προηγούμενη βδομάδα υπήρχε το καθολικό πάσχα και σιγά μην ερχόταν τίποτε απέξω, μιας και την παρασκευη και την δευτερα ηταν αργιες. και αυτη τη βδομαδα σιγα μην υπήρχαν μεταφορές. σε αυτά όταν είναι εν μέσω εορτων καλυτερα να ειναι ετοιμοπαραδοτα.

γενικα το eshop το έχω καταργησει από τοτε που ειχαν μπει σε πτωχευση. κακιστο after sales και ακομα πιο κακιστο καταστημα, παλαι ποτε από τα καλυτερα τρομαρα τους

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Φιλε μου αυτη ειναι εξαιρετικη καλυπτει τα παντα κ ειναι πολυ ομορφη στην αφη κ οχι χοντροκομενη. Ειναι ευκαμπτη και διαφανη , μην σε μπερδευει η φωτο. Εχει στογγυλεμενες γωνιες κ ειναι διακριτικη κ πολυ μαζεμενη. Εμενα απο ολες που εχω,ακομη κ την samsumg που ειναι πολυ καλη,μου εδωσε την αισθηση οτι δεν φοραει θηκη αλλα το προστατευεις κ παραλληλα.

http://www.skroutz.gr/s/11551548/Celly-Gelskin-Διάφανο-Galaxy-S8.html

Εξαιρετική θήκη.Την αγόρασα χθες από Κωτσόβολο.Μάλιστα είναι συμβατή και με την ζελατίνα της Samsung

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Να σας ρωτήσω. Χρησιμοποιήτε κάποιο φακό πρόσθετο στην κάμερα του κινητού για wide angel ή fish eye ; Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει ειδικά για το S8 το μικρό για να προσαρμόζετε εύκολα. Ή υπάρχει μόνο το universal με το μανταλάκι.

Καλημέρα και χρόνια πολλά! Να σας ρωτήσω. Χρησιμοποιήτε κάποιο φακό πρόσθετο στην κάμερα του κινητού για wide angel ή fish eye ; Θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχει ειδικά για το S8 το μικρό για να προσαρμόζετε εύκολα. Ή υπάρχει μόνο το universal με το μανταλάκι.

Xριστος Ανέστη. Φιλε μου εδω https://www.amazon.com/CamKix-Lens-Samsung-Galaxy-Plus/dp/B071FZT834. Το συγκεκριμένο ειναι οτι καλυτερο υπαρχει. Εχει θηκη δικη του που βιδωνεις το φακο πανω.

Edited by giorgos1966

Xριστος Ανέστη. Φιλε μου εδω https://www.amazon.com/CamKix-Lens-Samsung-Galaxy-Plus/dp/B071FZT834. Το συγκεκριμένο ειναι οτι καλυτερο υπαρχει. Εχει θηκη δικη του που βιδωνεις το φακο πανω.

Σε ευχαριστώ πολύ! Τελικά πήρα ένα άλλο από ebay λίγο πιο φτηνό γιατί δεν ήθελα το zoom και το τρίποδα.

Σε ευχαριστώ πολύ! Τελικά πήρα ένα άλλο από ebay λίγο πιο φτηνό γιατί δεν ήθελα το zoom και το τρίποδα.

Για δωσε ενα λινκ να το εχω στα υπ' οψιν

Για δωσε ενα λινκ να το εχω στα υπ' οψιν

Εγώ πήρα αυτό https://www.ebay.com/itm/282578159153

Εγώ πήρα αυτό https://www.ebay.com/itm/282578159153

A ναι το ειχα δει και αυτο απο αλλου. Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι η θηκη του...αλλα γουστα ειναι αυτα. Καλοδουλευτο φιλε μου.Γραψε εντυπωσεις οταν το παρεις.:)

A ναι το ειχα δει και αυτο απο αλλου. Το μονο που δεν μου αρεσει ειναι η θηκη του...αλλα γουστα ειναι αυτα. Καλοδουλευτο φιλε μου.Γραψε εντυπωσεις οταν το παρεις.:)

Και εμένα η θήκη του δε μου αρέσει, αλλά σκέφτηκα ότι είναι 30 ευρώ πιο φτηνό απ το άλλο (γιατί το άλλο είχε και 22 ευρώ μεταφορικά όπου και να το έψαχνα) και επίσης ότι θα την έχω κουμπωμένη την θήκη σε καμία βόλτα, όχι κάθε ώρα και λεπτό. Τεσπα. Θα δούμε. Πάντως άλλο να μη μου αρέσει και να χάσω 15 ευρώ και άλλο 47 που έκανε η άλλη...

• The title was changed to [S8 / S8+] Αξεσουάρ (Θήκες, screen protectors κ.λπ.)