Jump to content

[S8 / S8+] Αξεσουάρ (Θήκες, screen protectors κ.λπ.)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα.

Όποιος ψάχνει tempered glass για το s8 plus αλλά δε θέλει/έχει να δώσει το 50ευρω για το Dome glass, μια πολύ καλή λύση είναι το Otao Tempered Glass που βγαίνει γύρω στα 15€ με τα μεταφορικά απο amazon.uk κι έρχεται μέσα σε 10 μέρες περίπου.

Η εφαρμογή είναι πραγματικά παιχνιδάκι. Ότι πιο εύκολο έχω φορέσει λόγω του ''Positioner'' που περιέχει και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κάνετε λάθος.

Κάνει στις περισσότερες θήκες λόγω του ότι είναι case friendly (έχω Nillkin Nature που η γνήσια ζελατίνα της Samsung τη ψιλοπετούσε) και ως εκ τούτου αφήνει ένα ελάχιστο κενό περμετρικά που δεν ενοχλεί όμως. Το rainbow effect είναι το ελάχιστο δυνατό. Στην αρχή στο tοuch της οθόνης ένιωθα λίγα κενά, σαν να μην έχει κολλήσει καλά, αλλά απο την επόμενη μέρα κι όλας δε το νιώθω.

Περιμετρικά, 4 μέρες τώρα, δε δείχνει να πιάνει σκόνη. Δε ξέρω αν θα πιάσει στο μέλλον. Η καθαρότητα της οθόνης είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο.

Το μόνο που θα ήθελα να είναι καλύτερο είναι οι δαχτυλιές που αφήνει. Εχω δει καλύτερα σε αυτά το τομέα αλλά έχω δει και χειρότερα βέβαια.

Συνολικά θα έλεγα 8/10 βαθμολογία.

Πριν είχα τη γνήσια ζελατίνα της samsung και να μεν ήμουν ευχαριστημένος, αλλά πάντα είχα στο νου μου τις πτώσεις και το φόβο για αυτές. Σκεφτόμουν επίσης σε λίγο που θα καλοκαιριάσει τη ταλαιπωρία σε παραλίες, άμμους κτλ. Απο την άλλη δεν ήθελα να δώσω τόσα χρήματα για το Dome που ναι, πιθανόν να είναι καλύτερο.

https://www.amazon.co.uk/Installation-Protector-Case-friendly-Tempered-Positioner/dp/B0744J4TW8/ref=pd_sim_107_2/258-9230864-1021828?_encoding=UTF8&psc=1&refRID=M4S4V5NG83PX9W85ZPZ1

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εδω και μια βδομαδα ψαχνω θηκη λεπτη..cafele δεν εχω βρει και επεσε το ματι μου σε μια της baseus ultra thin https://www.likebrands.gr/Baseus-Ultra-Thin-Lightweight-Wing-TPU-Case-for-Samsung-Galaxy-S8-Black και σε μια της MSVII https://www.likebrands.gr/MSVII-Samsung-Galaxy-S8-Simple-Ultra-Thin-Lightweight-Hard-Case-Matt-Black

καμια γνωμη για τις θηκες αυτες..αξιζει η αγορα τους..

[sIGPIC][/sIGPIC]

εδω και μια βδομαδα ψαχνω θηκη λεπτη..cafele δεν εχω βρει και επεσε το ματι μου σε μια της baseus ultra thin https://www.likebrands.gr/Baseus-Ultra-Thin-Lightweight-Wing-TPU-Case-for-Samsung-Galaxy-S8-Black και σε μια της MSVII https://www.likebrands.gr/MSVII-Samsung-Galaxy-S8-Simple-Ultra-Thin-Lightweight-Hard-Case-Matt-Black

καμια γνωμη για τις θηκες αυτες..αξιζει η αγορα τους..

Έχω την baseus ultra thin. Είναι πολύ ωραία θήκη, εφαρμόζει τέλεια και έχει πολύ ωραία υφή ΑΛΛΑ δεν είναι για σοβαρή προστασία. Είναι μόνο για γρατζουνιές στην πλάτη και τίποτα παραπάνω. Μια φορά μου έπεσε με αυτή τη θήκη αλλά ευτυχώς έπεσε με τέτοιο τρόπο που δεν έπαθε τίποτα. Από τότε δεν την ξαναφόρεσα από φόβο. η χρυσή τομή μεταξύ λεπτής/κομψής θήκης και ικανοποιητικής προστασίας είναι η Cafele. Εγώ αυτήν χρησιμοποιώ κυρίως.

Έχω την baseus ultra thin. Είναι πολύ ωραία θήκη, εφαρμόζει τέλεια και έχει πολύ ωραία υφή ΑΛΛΑ δεν είναι για σοβαρή προστασία. Είναι μόνο για γρατζουνιές στην πλάτη και τίποτα παραπάνω. Μια φορά μου έπεσε με αυτή τη θήκη αλλά ευτυχώς έπεσε με τέτοιο τρόπο που δεν έπαθε τίποτα. Από τότε δεν την ξαναφόρεσα από φόβο. η χρυσή τομή μεταξύ λεπτής/κομψής θήκης και ικανοποιητικής προστασίας είναι η Cafele. Εγώ αυτήν χρησιμοποιώ κυρίως.

να ρωτησω κατι, η cafele βγαζει 2 θηκες, σιλικονης και tpu ή μονο μια? αλλου την αναφερουν σιλικονης και αλλου tpu, ειναι ιδιες?

Παιδια καμμιά μεμβράνης της προκοπής εχετε να προτεινεται απο μαγαζι ιντερνετικό;

Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

"Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!"

Παιδια καμμιά μεμβράνης της προκοπής εχετε να προτεινεται απο μαγαζι ιντερνετικό;

εγώ έχω αυτή (front/back) και είναι ότι καλύτερο

http://mice.re4ction.org/wp-content/uploads/2015/10/asusrog.jpg

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

εγώ έχω αυτή (front/back) και είναι ότι καλύτερο

Eλλάδα υπάρχει;

να ρωτησω κατι, η cafele βγαζει 2 θηκες, σιλικονης και tpu ή μονο μια? αλλου την αναφερουν σιλικονης και αλλου tpu, ειναι ιδιες?

Νομίζω μια είναι απ' όσο έχω ψάξει σε διάφορα χρώματα. Αυτή δηλαδή.

Eλλάδα υπάρχει;

δες εδώ και απλά να επιλέξεις αυτό που λεει 3D που είναι η μπρος πίσω

Το τέρας μου: ASUS ROG GL752VW T4108D Core i7 6700HQ / 4x 2.60GHz / NVIDIA GeForce GTX 960M / 8GB DDR4 / SSD 850 EVO mSATA 250GB

Παιδιά μία βοήθεια. Δικό μου άτομο παρέλαβε σήμερα καινούργιο το S8. Από θήκη θα πάει σε κάποια γνήσια της Samsung αφού θέλει προστασία μόνο για γρατσουνιές από κλειδιά κτλ τώρα επειδή είναι σχετικά άσχετος με την τεχνολογία ανέλαβα να του βρω προστασία για την οθόνη. Σε Whitestone δεν πάει γιατί το κόστος είναι μεγάλο και δεν αναλαμβάνω το ρίσκο να το περάσω εγώ και σκέφτομαι να πάμε σε official screen protector της Samsung. Θέλω γνώμες από άτομα που την έχουν πχ ταιριάζει με θήκες; ξεκολλάει με τον καιρό (σκόνες); μαζεύει πολλές δαχτυλιές; η αίσθηση στην αφή και στα χρώματα στην οθόνη είναι καλή ;
Welcome to Rapture

Gorilla Glass 5 εχει. Οσα κλειδια και κερματα να εχεις στην τσεπη δεν μπορουν να το γρατζουνισουν.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Gorilla Glass 5 εχει. Οσα κλειδια και κερματα να εχεις στην τσεπη δεν μπορουν να το γρατζουνισουν.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιατί παίρνεις στο λαιμό σου τον άνθρωπο;;!!:wacko::p

Φυσικά και κάνει γρατζουνιές, ιδίως μικρές, τις λεγόμενες ''αραχνιές''. Εμέν προσωπικά μου έχει τύχει σε προηγούμενο s8+ και πίστεψε με, είμαι πολύ προσεκτικός με τις συσκευές μου.

https://forums.androidcentral.com/samsung-galaxy-s8-and-s8-plus/798502-gorilla-glass-s8-scratches-very-easily.html

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

δες εδώ και απλά να επιλέξεις αυτό που λεει 3D που είναι η μπρος πίσω

Σε ευχαριστώ πολύ. Αυτή ειναι ετσι; https://pc-evolution.gr/kiniti-tilefonia/prostasia-othonis/screen-protectors/samsung/3mk-arc-3d-protective-foil-frontback-for-samsung-galaxy-s8-g950f/

ναι αυτη ειναι. οτι λεει σε 3d invisible case ή front back κτλ

Επίσης έχει το καλό ότι είναι self healing ας πούμε, αν δεις καμία μικρή φουσκαλίτσα αέρα, μέσα σε 1 μέρα θα έχει εξαφανιστεί.

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη

Edited by linaki_gr

αυτο ειναι :)

Ωραια την παράγγειλα.Εσυ φορας και θηκη;Περιμενω με τη συσκευη και μία spigen

Ωραια την παράγγειλα.Εσυ φορας και θηκη;Περιμενω με τη συσκευη και μία spigen

ναι εχω θήκη σαν αυτη, δεν το ενοχλεί καθόλου

ναι εχω θήκη σαν αυτη, δεν το ενοχλεί καθόλου

Ενταξει.Παντως σε βιντεακι που την ειδα πρεπει να ειναι οντως οτι καλυτερο σε μεμβρανη.Το προστατευει ολοκληρο απο μκροατυχηματα...:)

Ενταξει.Παντως σε βιντεακι που την ειδα πρεπει να ειναι οντως οτι καλυτερο σε μεμβρανη.Το προστατευει ολοκληρο απο μκροατυχηματα...:)

και εγώ από αυτό το βίντεο κόλλησα. γιατί τζαμάκι δεν βρήκα της προκοπής (σε τιμή προσιτή) οπότε η επιλογή μου θα ήταν σε μεμβράνη. δοκίμασα αρκετές αλλά αυτή με βόλεψε. αντε να μας πεις μετα τη δικη σου αποψη οταν το παρεις στα χερια σου. επισης το video κρατα το με την τοποθετηση γιατι με δυσκολεψε μεχρι να το πετυχω

και εγώ από αυτό το βίντεο κόλλησα. γιατί τζαμάκι δεν βρήκα της προκοπής (σε τιμή προσιτή) οπότε η επιλογή μου θα ήταν σε μεμβράνη. δοκίμασα αρκετές αλλά αυτή με βόλεψε. αντε να μας πεις μετα τη δικη σου αποψη οταν το παρεις στα χερια σου. επισης το video κρατα το με την τοποθετηση γιατι με δυσκολεψε μεχρι να το πετυχω

Ναι σιγουρα θα ενημερωσω. Ευχαριστω πολύ.:)

Τελικα μαγκες πηρα την λεπτη θηκη της baseus & MSVII και βρηκα ακριβως αυτο που εψαχνα.ειδικα η baseus ειναι θηκη που κανει το κινητο σαν να μη φοραει τιποτα και το κρατημα της εκπληκτικο.δεν γλιστραει απο το χερι και πισω εχει χωρισμα μεταξυ καμερας και αναγνωστη.τις πηρα απο εληνικο καταστημα και σε 1 ημερα τις ειχα σπιτι μου.η αλλη θηκη ειναι αρκετα σκληροτερη αλλα περιμετρικα αφηνει κενο προσβασης στα κουμπια.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικα μαγκες πηρα την λεπτη θηκη της baseus & MSVII και βρηκα ακριβως αυτο που εψαχνα.ειδικα η baseus ειναι θηκη που κανει το κινητο σαν να μη φοραει τιποτα και το κρατημα της εκπληκτικο.δεν γλιστραει απο το χερι και πισω εχει χωρισμα μεταξυ καμερας και αναγνωστη.τις πηρα απο εληνικο καταστημα και σε 1 ημερα τις ειχα σπιτι μου.η αλλη θηκη ειναι αρκετα σκληροτερη αλλα περιμετρικα αφηνει κενο προσβασης στα κουμπια.
Αυτές έχω βάλει στο μάτι και εγώ, την baseus σε διάφανο. Υπάρχει ένα μοντέλο της μόνο; Μπορείς να βάλεις ένα λινκ;

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Βαλε βρε φιλε ενα λινκ απο το μαγαζί. Δε νομιζω να υπαρχει προβλημα οτι θα σου πει καποιος οτι κανεις διαφίμηση.Ετσι και αλλιως ενα την εχει οπως λες.:cool:

Βαλε βρε φιλε ενα λινκ απο το μαγαζί. Δε νομιζω να υπαρχει προβλημα οτι θα σου πει καποιος οτι κανεις διαφίμηση.Ετσι και αλλιως ενα την εχει οπως λες.:cool:

εχεις δικιο.απλα ημουν απο κινητο πριν..εδω ειναι η BASEUS Με παχος μολις 0.4 mm . και εδω ειναι η MSVII Κατασκευασμένη από σκληρό πολυανθρακικό πλαστικό (PC) για να απορροφά τους κραδασμούς

Το καταστημα εχει μεγαλο αποθεμα και ετοιμοπαρδοτο..και πρωτη φορα αγορασα απο εκει.μου εκανε εντυπωση οτι απο 30 ευρο στελνει δωρεαν.σε μια ημερα τα ειχα σπιτι μου με κουριερ.

Αυτές έχω βάλει στο μάτι και εγώ, την baseus σε διάφανο. Υπάρχει ένα μοντέλο της μόνο; Μπορείς να βάλεις ένα λινκ;

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

σε διαφανο θα ειναι ωραια.οχι εχεις ερκετες θηκες αυτης της εταιριας αλλα εγω ηθελα θηκη που να μην χαλαει την εικονα του κινητου.νιωθεις οτι δεν εχεις καν θηκη.και σημερα λεω να δοκιμασω να βαλω ενα tempered glass της GLASS που εχω γιατι αυτη η θηκη εχει πολλα περιθωρια περιμετρικα να κολλησει καλα ενα τζαμακι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επίσης έχει το καλό ότι είναι self healing ας πούμε, αν δεις καμία μικρή φουσκαλίτσα αέρα, μέσα σε 1 μέρα θα έχει εξαφανιστεί.

Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένη

Την εβαλα αλλα ενω στη πισω πλευρα πηγε μια χαρα στην εμπρος μερια εχει δημιουργησει φουσκαλιτσες... Ιδωμεν.Παντως φαινεται πολυ καλη μεμβρανη.

• The title was changed to [S8 / S8+] Αξεσουάρ (Θήκες, screen protectors κ.λπ.)