Jump to content

[S8 / S8+] Αξεσουάρ (Θήκες, screen protectors κ.λπ.)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχει κανεις την Spigen Thin Fit για το S8; Την ειχα στο S7 Edge χωρις θεματα αλλα καπου διαβασα οτι του S8 ξεφλουδιζει!!!

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φαντάζομαι εξαρτάται από το χρώμα .. Στο s7 edge η μαύρη Thin fit που χρησιμοποιώ τώρα δεν έχει κανένα πρόβλημα.. Η προηγούμενη spigen thinfit ( στο gunmetal χρώμα ) είχε τα θεματάκια της ..

Πάντως είναι εξαιρετική θήκη ( για όποιον θέλει λεπτή - διακριτική προστασία της συσκευής ..)

Θανάσης

Εβαλα σήμερα στο μικρό την προστασία οθόνης της spigen.neo flex.

Εμένα πάντως μου θυμίζει της screenknight.

2 τεμάχιά η συσκευασία.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Καλησπέρα και από εμένα. Από χθες κάτοχος του S8+ Θα ήθελα να μου προτείνετε εάν ξέρετε κάποιον wireless charger που να υποστηρίζει fast charging και να είναι πιο φτηνός από τον Samsung. Υπάρχει κάτι; Επίσης σκέφτομαι για την Samsung clear view cover, αν κάποιος την έχει μπορεί να μου πει εντυπώσεις; Βλέπω επίσης ότι υπάρχουν κάτι clear view cover OEM πολύ φτηνές ξέρουμε κάτι για αυτές αξιζουν, λειτουργούν ως stand όπως η αυθεντική; Αν κάποιος έχει πάρει κάποια από αυτές και αξίζει ας μου πει. Επίσης υπάρχει κάτι σε απλή θήκη για πλάτη πουν να μην ογκώδης και να έχει Σταντάκι; Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το SM-T580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα και από εμένα. Από χθες κάτοχος του S8+ Θα ήθελα να μου προτείνετε εάν ξέρετε κάποιον wireless charger που να υποστηρίζει fast charging και να είναι πιο φτηνός από τον Samsung. Υπάρχει κάτι; Επίσης σκέφτομαι για την Samsung clear view cover, αν κάποιος την έχει μπορεί να μου πει εντυπώσεις; Βλέπω επίσης ότι υπάρχουν κάτι clear view cover OEM πολύ φτηνές ξέρουμε κάτι για αυτές αξιζουν, λειτουργούν ως stand όπως η αυθεντική; Αν κάποιος έχει πάρει κάποια από αυτές και αξίζει ας μου πει. Επίσης υπάρχει κάτι σε απλή θήκη για πλάτη πουν να μην ογκώδης και να έχει Σταντάκι; Ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το SM-T580 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εχω τον περσινό fast charge της samsung για το s7 edge και πήρα και αυτόν εδώ από banggood

https://www.banggood.com/M520-10W-2-Coils-Qi-Wireless-Quick-Charger-Stand-Holder-for-Samsung-S8-Galaxy-Note-5-S6-Edge-Nexus-p-1154682.html?rmmds=myorder

Την ίδια δουλειά κάνουν και είναι αρκετά φθηνότερος

πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23plus

τώρα: s23 ultra 8/256 & s21 fe

καλημερα στην παρεα.σημερα αγορασα το S8 και ψαχνομαι για ασυρματο φορτιστη και ψαχνωντας σε αγγελια βρηκα καινουργιο τον ep-pn920.απλα δεν ξερω αμα ειναι συμβατος.επισης ειναι και αρκετα φθηνοτερος απο τον κανονικο που κανει περιπου 45 ευρο.τον βρηκα στα 20 ευρο.
[sIGPIC][/sIGPIC]

καλημερα στην παρεα.σημερα αγορασα το S8 και ψαχνομαι για ασυρματο φορτιστη και ψαχνωντας σε αγγελια βρηκα καινουργιο τον ep-pn920.απλα δεν ξερω αμα ειναι συμβατος.επισης ειναι και αρκετα φθηνοτερος απο τον κανονικο που κανει περιπου 45 ευρο.τον βρηκα στα 20 ευρο.

Από ότι ξέρω δεν είναι συμβατός εδώ ούτε του galaxy s7 δεν είναι συμβατός όταν τον είχα και τον δοκίμασα με το s8 το κινητό έβραζε και συνεχεια έκανε διακοπές μια φόρτιζε και μια όχι σε επικοινωνία με την samsung μου είπαν ότι μονο με τον καινούριο θα δουλεύει σωστά.Έτσι αγόρασα τον καινούριο και δεν έχω πρόβλημα κανένα ούτε μια φορα δεν έχει σταματήσει η ασύρματη φόρτιση και ούτε μου ζεσταίνεται

Edited by andreas443

spacer.png

Από ότι ξέρω δεν είναι συμβατός εδώ ούτε του galaxy s7 δεν είναι συμβατός όταν τον είχα και τον δοκίμασα με το s8 το κινητό έβραζε και συνεχεια έκανε διακοπές μια φόρτιζε και μια όχι σε επικοινωνία με την samsung μου είπαν ότι μονο με τον καινούριο θα δουλεύει σωστά.Έτσι αγόρασα τον καινούριο και δεν έχω πρόβλημα κανένα ούτε μια φορα δεν έχει σταματήσει η ασύρματη φόρτιση και ούτε μου ζεσταίνεται

δικιο εχεις αλλα ο καινουργιος ειναι ακριβοτατος.θα προτιμουσα να εβρισκα καποιον και ΟΕΜ η αλλη μαρκα φθηνοτερο..εχεις κατι να προτεινεις..??

[sIGPIC][/sIGPIC]

μονο από εξωτερικό αν πάρεις, κάποιον συγκεκριμένο δεν έχω να σου προτείνω γιατί δεν έχω δοκιμάσει πάντα παιρνω τον γνήσιο

spacer.png

μονο από εξωτερικό αν πάρεις, κάποιον συγκεκριμένο δεν έχω να σου προτείνω γιατί δεν έχω δοκιμάσει πάντα παιρνω τον γνήσιο

να σαι καλα.τοτε θα την ψαξω για γνησιο μεταχειρησμενο.και πριν κανα μηνα τους πουλαγε η vodafone μισοτιμης..αλλα που το χα γω στο νου οτι θα παιρνα κινητο...και παλι σε'ευχαριστω.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο ασύρματος πού κυκλοφόρησε πέρυσι μαζί με το s8 είναι απλά τέλειος.

Επίσης βλέπω ότι έχει και κάποιο σύστημά προφανώς με ανεμιστήρα μέσα.

Μόνο γνήσιο παιδιά.

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

εγω χρησημοποιω ενα fast ασυρματο της nillkin

κανενα παραπονο αψογος και τσαμπα!!

23 τον ειχα παρει απο eshop

Μόνο γνήσιο παιδιά.

Κι έχει περάσει αρκετά η τιμή του σε σχέση με όσα πρωτοκυλοφόρησε.

Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μόνο γνήσιο παιδιά.

Καλησπέρα

Μήπως υπάρχει κάποιο link με τον συγκεκριμένο που προτείνεις , ώστε να αποφύγουμε την περίπτωση λάθους στην αγορά ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Θανάσης

Καλησπέρα

Μήπως υπάρχει κάποιο link με τον συγκεκριμένο που προτείνεις , ώστε να αποφύγουμε την περίπτωση λάθους στην αγορά ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

http://www.mytel.gr/index.php?route=product/product&product_id=9592

εγω χρησημοποιω ενα fast ασυρματο της nillkin

κανενα παραπονο αψογος και τσαμπα!!

23 τον ειχα παρει απο eshop

φιλε ποιος ειναι της Nilkin.να τον παρω κι εγω.μηπως ειναι ο NILLKIN MC011 MAGIC DISK 3 .

επισης ψαχνω θηκη ultra thin αλλα οχι σιλικονη,αλλα πλαστικη..και οσο γινετε λιγοτερο χοντροκομενη.η αγορα θελω να γινει απο ελλαδα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

http://www.mytel.gr/index.php?route=product/product&product_id=9592

επισης ψαχνω θηκη ultra thin αλλα οχι σιλικονη,αλλα πλαστικη..και οσο γινετε λιγοτερο χοντροκομενη.η αγορα θελω να γινει απο ελλαδα.

Ok Thanks για την απάντηση για τον φορτιστή :)

Όσο αφορά την θήκη , προτείνω αυτή που έχω εγώ :

https://www.skroutz.gr/s/11702862/Spigen-Thin-Fit-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Galaxy-S8.html

Καταπληκτική θήκη , λεπτή . Απόλυτα ευχαριστημένος , δεδομένου ότι την είχα την ίδια και στο S7 Edge ..:)

Νομίζω ότι αυτή η θήκη σε συνδυασμό με μια ασφάλιση συσκευής ( εγώ το έκανα ήδη ) , είναι ότι καλύτερο , για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και ταυτόχρονα να απολαμβάνεις την συσκευή χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείς χοντρές θήκες ..

Edited by Montoya_f1
Θανάσης

Ok Thanks για την απάντηση για τον φορτιστή :)

Όσο αφορά την θήκη , προτείνω αυτή που έχω εγώ :

https://www.skroutz.gr/s/11702862/Spigen-Thin-Fit-%CE%9C%CE%B1%CF%8D%CF%81%CE%BF-Galaxy-S8.html

Καταπληκτική θήκη , λεπτή . Απόλυτα ευχαριστημένος , δεδομένου ότι την είχα την ίδια και στο S7 Edge ..:)

Νομίζω ότι αυτή η θήκη σε συνδυασμό με μια ασφάλιση συσκευής ( εγώ το έκανα ήδη ) , είναι ότι καλύτερο , για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και ταυτόχρονα να απολαμβάνεις την συσκευή χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείς χοντρές θήκες ..

ενδιαφερον θηκη.αλλα λιγο που το εψαξα..ολοι αναφερουν οτι το υλικο της πλατης...γρατσουναει το κινητο πισω.οντως μια τετοια ψαχνω .γιατι οχι..με την πρωτη ευκαιρια θα την παρω..σιγα τα λεφτα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγω την thin fit gun metal ειχα για το S7 Edge και σε μαυρο τωρα για το S8. Ειναι τελεια. Αυτο οτι γρατζουναει το γυαλι ενα μαλακο πλαστικο ειναι αστειο. Χτυπησα και μια Nillkin Nature απο Κινα για 2η....

Edited by GMF80

Επαναλαμβάνω ότι λόγω λάθος αποστολής σε παραγγελία, διαθέτω μια Cafele Black για Galaxy S8 για όποιον ενδιαφέρεται. Μόνο για Θεσσαλονίκη όμως όποιος θέλει.

@boymanos οι θηκες που προτεινεις δεν ειναι του γουστου μου και τις θεωρω πολυ συμπαγες και οχι λεπτες.αντιθετως η Cafele που πουλαει ο @super_f ειναι η θηκη που ψαχνω.

...και ψαχνωντας για ασυρματο φορτιστη επεσα πανω σε μια προσφορα της vodafone Samsung Σετ Αξεσουάρ για Galaxy S8 στα 50 ευρο και το καλοσκεφτομαι να το παρω..αλλα ο μονος ο προβληματισμος που εχω ειναι οτι ο φορτιστης δεν ειναι ο ιδιος με το ανεμιστηρακι που προτεινετε για το S8 .

[sIGPIC][/sIGPIC]

@boymanos οι θηκες που προτεινεις δεν ειναι του γουστου μου και τις θεωρω πολυ συμπαγες και οχι λεπτες.αντιθετως η Cafele που πουλαει ο @super_f ειναι η θηκη που ψαχνω.

...και ψαχνωντας για ασυρματο φορτιστη επεσα πανω σε μια προσφορα της vodafone Samsung Σετ Αξεσουάρ για Galaxy S8 στα 50 ευρο και το καλοσκεφτομαι να το παρω..αλλα ο μονος ο προβληματισμος που εχω ειναι οτι ο φορτιστης δεν ειναι ο ιδιος με το ανεμιστηρακι που προτεινετε για το S8 .

για μένα δεν αξίζει καλύτερα να πάρεις τον άλλον γλιτώνεις και 3 euro ο μονος λόγος για να τον παρεις είναι η θήκη αν και δεν νομίζω να αξίζει μπορείς να αγοράσεις καλύτερες θήκες από αυτήν

spacer.png

ενδιαφερον θηκη.αλλα λιγο που το εψαξα..ολοι αναφερουν οτι το υλικο της πλατης...γρατσουναει το κινητο πισω.οντως μια τετοια ψαχνω .γιατι οχι..με την πρωτη ευκαιρια θα την παρω..σιγα τα λεφτα.

Καλησπέρα

Σχετικά με την Spigen thin fit , δεν παίζει να κάνει γρατζουνιές στην πλάτη . Εκτός από το S8 που την έχω τώρα , την είχα και στο S7 edge για 7 μήνες.. Πραγματικά αξίζει τον κόπο να την δοκιμάσεις , είναι και σε εξαιρετική τιμή πλέον ..:)

Η Gafele , όντως είναι πολύ ωραία , εξαιρετικά λεπτή , πολύ πιο λεπτή απο την spigen , διαφορετική εντελώς όμως από την spigen ( και σε grip)..

Όσο αφορά τον original ταχυφορτιστή της samsung , το άσχημο είναι ότι σε κανένα κατάστημα δεν είναι πακέτο με τον ταχυφορτιστή που μπάινει στην μπρίζα , ως εκ τούτου ( για να γίνει ολοκληρωμένη η αγορά ) θα χρειστούν συνολικά περίπου 70 €...:(

Θανάσης

Καλησπέρα

Σχετικά με την Spigen thin fit , δεν παίζει να κάνει γρατζουνιές στην πλάτη . Εκτός από το S8 που την έχω τώρα , την είχα και στο S7 edge για 7 μήνες.. Πραγματικά αξίζει τον κόπο να την δοκιμάσεις , είναι και σε εξαιρετική τιμή πλέον ..:)

Η Gafele , όντως είναι πολύ ωραία , εξαιρετικά λεπτή , πολύ πιο λεπτή απο την spigen , διαφορετική εντελώς όμως από την spigen ( και σε grip)..

Όσο αφορά τον original ταχυφορτιστή της samsung , το άσχημο είναι ότι σε κανένα κατάστημα δεν είναι πακέτο με τον ταχυφορτιστή που μπάινει στην μπρίζα , ως εκ τούτου ( για να γίνει ολοκληρωμένη η αγορά ) θα χρειστούν συνολικά περίπου 70 €...:(

φιλε 2 θηκες θα παρω.η μια ειναι η spigen thin fit που ολοι την προτεινετε..αν και μου την σπαει λιγο οι εγκοπες στην γωνια..και η αλλη η CAFELE αλλα σε TPU και οχι σιλικονη.βγαζει και η Baseus TPU και οσα βιντεο και να εχω δει φαινεται ωραια.τωρα ψαχνω να βρω ενα μαγαζι που να εχει και τις 2.για να γλιτωνω μεταφορικα.απο ελλαδα την CAFELE την εχει το itrend.gr αλλα δεν εχει spigen.αμα ξερεις κανενα μαγαζι αλλο πεσ'το.μονο απο ελλαδα.

εγω ψαχνω να βρω τον αυθεντικο σε αγγελια..αλλιως θα παρω καποιον αφτερ που κανει κι'αυτος την ιδια δουλεια.

Edited by RAVER
[sIGPIC][/sIGPIC]

• The title was changed to [S8 / S8+] Αξεσουάρ (Θήκες, screen protectors κ.λπ.)