emm_stra Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 (edited) Απο αγγλια το γυαλι https://gr.mobilefun.com/63747-whitestone-dome-glass-galaxy-s8-plus-full-cover-screen-protector.htm Απο σκρουτζομαγαζα τη θηκη. Δε την εχω δοκιμάσει αλλα απ οτι εχω διαβασει η πλειοψηφια γραφει οτι ειναι μακράν το καλυτερο γυαλι το whitestone.Πόσο γρήγορα ήρθε το γυαλί; και η θήκη; Μπορείς να μου δώσεις λινκ για θήκη σε παρακαλώ; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 25, 2018 by emm_stra Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Πόσο γρήγορα ήρθε το γυαλί; και η θήκη; Μπορείς να μου δώσεις λινκ για θήκη σε παρακαλώ; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Περιπου 10 εργασιμες αν θυμαμαι καλα. H θηκη εχει πολλα χρωματα εγω σε μαυρο κινητο εχω την gunmetal. Παρε οποια σου αρεσει περισσοτερο! https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn/m/11647/Spigen/f/714478/Galaxy-S8.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Περιπου 10 εργασιμες αν θυμαμαι καλα. H θηκη εχει πολλα χρωματα εγω σε μαυρο κινητο εχω την gunmetal. Παρε οποια σου αρεσει περισσοτερο! https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn/m/11647/Spigen/f/714478/Galaxy-S8.htmlΕυχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Ωχ τόσο πολύ κάνει;; από Amazon λες να έρθει νωρίτερα; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 To amazon δεν στέλνει Spigen Ελλάδα θα μπεις απο το spigen UK αλλα έχει ακριβά μεταφορικά και θα κανει καμία βδομάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 To amazon δεν στέλνει Spigen Ελλάδα θα μπεις απο το spigen UK αλλα έχει ακριβά μεταφορικά και θα κανει καμία βδομάδα.Το γυαλί; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Το γυαλί; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια το γυαλί δεν γνωρίζω κανε ενα τσεκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Για το γυαλί δεν γνωρίζω κανε ενα τσεκ.Οκ. Ευχαριστώ πολύ. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Περιπου 10 εργασιμες αν θυμαμαι καλα. H θηκη εχει πολλα χρωματα εγω σε μαυρο κινητο εχω την gunmetal. Παρε οποια σου αρεσει περισσοτερο! https://www.skroutz.gr/c/579/thikes-kinhtwn-thlefwnwn/m/11647/Spigen/f/714478/Galaxy-S8.html καλημερα. Τα λινκ που μου δινεις ειναι για το s8 plus. πιστευω να ισχυουν τα ιδια και για το s8... Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 καλημερα. Τα λινκ που μου δινεις ειναι για το s8 plus. πιστευω να ισχυουν τα ιδια και για το s8... Το s8+ ειναι πιο μεγαλο σε διαστάσεις ------------- Στάλθηκε με Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 καλημερα. Τα λινκ που μου δινεις ειναι για το s8 plus. πιστευω να ισχυουν τα ιδια και για το s8... Για το s8 ειναι αλλο αλλες διαστάσεις. υπαρχει αντίστοιχο για s8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Για το s8 ειναι αλλο αλλες διαστάσεις. υπαρχει αντίστοιχο για s8.Τελικά παρήγγειλα την θήκη spigen NEO hybrid crystal και όχι την neo hybrid. Πιστεύω να μην έχω θέμα... Μου άρεσε η διάφανη... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimitrisAndNiki Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Τελικά παρήγγειλα την θήκη spigen NEO hybrid crystal και όχι την neo hybrid. Πιστεύω να μην έχω θέμα... Μου άρεσε η διάφανη... Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Η neo hybrid είναι πολύ κλασσάτη. η crystal ...απλά διάφανη :) Anyways περι ορέξεως... Μεγειά σου, καλοφόρετη! Παράθεση “When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Η neo hybrid είναι πολύ κλασσάτη. η crystal ...απλά διάφανη :) Anyways περι ορέξεως... Μεγειά σου, καλοφόρετη!Ευχαριστώ πολύ. Απλά ρώτησα αν θα δημιουργεί πρόβλημα στην προστασία οθόνης whitestone.. Λογικά είναι ίδια με την μη διάφανη...; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. January 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2018 Ευχαριστώ πολύ. Απλά ρώτησα αν θα δημιουργεί πρόβλημα στην προστασία οθόνης whitestone.. Λογικά είναι ίδια με την μη διάφανη...; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ολες οι Spigen είναι το ίδιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnmakro Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 (edited) Ολες οι Spigen είναι το ίδιο! Δεν ειναι όλες συμβατές και ιδιες οι spigen. Η rugged armour δεν ειναι συμβατη με whitestone. Η crystal ειναι μια χαρα παντως ταιριάζει με το γυαλί. Edited January 27, 2018 by johnmakro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Χθες το παρέλαβα και είδα ότι έχει την android 7.0. Είναι λογικό; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Χθες το παρέλαβα και είδα ότι έχει την android 7.0. Είναι λογικό; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι μια χαρά είσαι. Σε κάνα μήνα θα πάρουμε και την 8.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Ναι μια χαρά είσαι. Σε κάνα μήνα θα πάρουμε και την 8.0.Και μια άκομη ερώτηση. Αυτό το bixby το χρησιμοποιείτε; αν ναι σε τι. Γιατί ελληνικά δεν έχει.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Δεν ειναι όλες συμβατές και ιδιες οι spigen. Η rugged armour δεν ειναι συμβατη με whitestone. Η crystal ειναι μια χαρα παντως ταιριάζει με το γυαλί. Ούτε η liquid crystal ταιριάζει. Τα είχα και το ξέρω και το λένε πολλοί άλλοι. Αυτός ο τύπος στο review έχει μπερδέψει πολύ κόσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Και μια άκομη ερώτηση. Αυτό το bixby το χρησιμοποιείτε; αν ναι σε τι. Γιατί ελληνικά δεν έχει.. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ χρησιμοποιώ μόνο το κουμπί με την εφαρμογή bx Actions που σου δίνει πολλές επιλογές παραμετροποίησης. Την εφαρμογή την έχω απενεργοποιήσει γενικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Εγώ χρησιμοποιώ μόνο το κουμπί με την εφαρμογή bx Actions που σου δίνει πολλές επιλογές παραμετροποίησης. Την εφαρμογή την έχω απενεργοποιήσει γενικά.Δλδ μπορείς να αλλάξεις τι θα κάνει το κουμπί; πως; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Δλδ μπορείς να αλλάξεις τι θα κάνει το κουμπί; πως; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk bxActions Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Ούτε η liquid crystal ταιριάζει. Τα είχα και το ξέρω και το λένε πολλοί άλλοι. Αυτός ο τύπος στο review έχει μπερδέψει πολύ κόσμο.Καλησπέρα. Εγώ δεν πήρα την liquid crystal. Αλλά την neo hybrid crystal. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Καλησπέρα. Εγώ δεν πήρα την liquid crystal. Αλλά την neo hybrid crystal. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑα οκ τότε! Γιατί η liquid crystal σίγουρα δεν κάνει με το whitestone dome. Βέβαια κατα τη γνώμη μου είναι από τις καλύτερες θήκες που συνδυάζουν εμφανίση και προστασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. January 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2018 Εγώ χρησιμοποιώ μόνο το κουμπί με την εφαρμογή bx Actions που σου δίνει πολλές επιλογές παραμετροποίησης. Την εφαρμογή την έχω απενεργοποιήσει γενικά. Το είχα βάλει και εγώ αλλά μου έτρωγε πολύ μπαταρία... τι λειτουργια εχεις βαλει εσύ και πόσο ενέργεια σου τρώει.... στο περίπου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts