souliar Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Πριν 5 μέρες μου ήρθε και εμένα black carbon...απόλυτη εφαρμογή σαν εργοστασιακό... Παράθεση Samsung S8 Plus midnight black Nexus 5 red 16GB Rom Nougat 7.1 aosp [ pixel setup ] TWRP : 3.0.2-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 εμενα ηρθε η vmax γιατι δεν ακυρωθηκε τελικα!την εβαλα τι να κανω.. σαν εφαρμογη ειναι μια χαρα και δεν ενοχλειτε καθολου απο την θηκη αλλααα η αισθηση του touch της οθονης εχει μειωθει κατα 30%. το αρνητικο της ειναι ακομα οτι ειναι μικρη και φιανεται ευκολα οτι εχει κατι... πανω στην οθονη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Πριν 5 μέρες μου ήρθε και εμένα black carbon...απόλυτη εφαρμογή σαν εργοστασιακό... Ελπίζω να την περάσω εύκολα. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Χτύπησα μία Samsung Memory Evo Plus (όχι +) 128 GB τις νέου τύπου με ταχύτητες 100 MB/s read & 90 MB/s write, class 10/U3. https://www.amazon.co.uk/gp/product/B06XFHQGB9/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Έχει κανείς κάποια εικόνα; Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. May 23, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2017 Θηκη μπρατσου ωια άσκηση στην Ελλάδα παιζει;;; Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Δεν δυσκολεύτηκα να το περάσω, αλλά κάνει πανεύκολα δοκιμές (μεμβράνη Samsung). Ίσως κάποια στιγμή παραγγείλω το tempered της nillkin. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Καλημέρα παιδιά. Ένας φορτιστής που να υποστηρίζει το πρότυπο ταχείας φόρτισης; Κατά προτίμηση από κάποια αλυσίδα ελληνική; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIMBOAthens Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 (edited) Καλημέρα παιδιά. Ένας φορτιστής που να υποστηρίζει το πρότυπο ταχείας φόρτισης; Κατά προτίμηση από κάποια αλυσίδα ελληνική; Καλημέρα. Για ρίξε μια ματιά σε αυτούς: http://www.e-shop.gr/samsung-charger-eta-u90e-2000mah-black-bulk-p-TEL.028611 http://www.e-shop.gr/samsung-charger-ep-ta12ebeu-black-bulk-p-TEL.032961 Edited May 24, 2017 by JIMBOAthens Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Κάποιο καλώδιο όπως αυτό http://www.e-shop.gr/samsung-usb-type-c-data-cable-ep-dg950cbe-black-bulk-p-TEL.034000 κάνει και για τη φόρτιση; Αναφέρει μόνο data και με προβληματίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Στο you μπορείς να βρεις τον μαύρο που έχει η συσκευασια. Στο public έχει τον λευκό (με καλώδιο type c) στα 24.90. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Στο you μπορείς να βρεις τον μαύρο που έχει η συσκευασια. Στο public έχει τον λευκό (με καλώδιο type c) στα 24.90. Στάλθηκε από το HUAWEI NXT-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ευχαριστώ πολύ! Έκανα παραγγελία αυτόν του public Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. May 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2017 Εβαλα και εγω την αυθεντικη μεμβράνη της Samsung. Δεν με τρολανε απο ποιοτητα η αληθεια ειναι. Αλλα τι να κανεις... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leonid111 Δημ. May 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2017 Παιδιά τα ακουστικά του S8 ( ή του S8+ φαντάζομαι ίδια είναι ) πωλούνται ξεχωριστά και αν ναι από που μπορεί κανείς να τα πάρει και αν γνωρίζουμε το κόστος τους; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Καλημέρα παιδιά πήρα την clear view πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση;δεν μου δείχνει κάτι το cover όταν είναι κλειστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Εξαιρετική θήκη είναι η Frosted Shield της Nillkin. Ωραία κατασκευή, λεπτή και με καλό grip. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Καλημέρα παιδιά πήρα την clear view πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση;δεν μου δείχνει κάτι το cover όταν είναι κλειστό. Με το πυ την εβαλα την αναγνωρισε το τηλεφωνο αμεσωσ.δν νομιζω οτι χρειαζεται κατι. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Φίλε μου και μένα την αναγνώρισε αλλά δεν είναι ενεργή όταν είναι κλειστό το cover,και από ότι διάβασα έτσι είναι δείχνει για λογικό και μετά μαυρίλα,δεν είναι σαν την aod τεσπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Τι ενεργοποιούμε ρε παιδια;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 (edited) Μάλλον έχει θέμα το cover δεν βγάζω άκρη εμένα μου δείχνει αυτό για 5" και μετά μαυρίλα Edited May 27, 2017 by hittman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Οταν ανοιγεισ τη θηκη ενεργοποιειται το κινητο; η οταν κανεισ κλήση τι δειχνει η οθονη με τη θηκη κλειστη;; Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Οταν ανοιγεισ τη θηκη ενεργοποιειται το κινητο; η οταν κανεισ κλήση τι δειχνει η οθονη με τη θηκη κλειστη;; Και ενεργοποιείται και απαντάω κανονικά σε κλήση αλλά μετά μαυρίλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Ετσι ειναι. Τι εννοείς μαυριλα; δειχνει το ρολοι και μετα απενεργοποιειται. Δεσ και στοyoutube βίντεο. Ετσι λειτουργεί Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Μάλλον έχει θέμα το cover δεν βγάζω άκρη εμένα μου δείχνει αυτό για 5" και μετά μαυρίλα Φιλε μου μαλλον εχεις μπερδευτεί. Ετσι δουλευει η θηκη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Φιλε μου μαλλον εχεις μπερδευτεί. Ετσι δουλευει η θηκη... Άρα είμαι οκ εγώ νόμιζα ότι θα δείχνει συνεχώς όπως η aod δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι. Ευχαριστώ πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hittman Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Ετσι ειναι. Τι εννοείς μαυριλα; δειχνει το ρολοι και μετα απενεργοποιειται. Δεσ και στοyoutube βίντεο. Ετσι λειτουργεί Φιλε μου απλά λεω ποιο το νόημα της ενεργής?θηκης αφου δεν είναι και τοσο ενεργή τελικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts