Jump to content

[S8 / S8+] Αξεσουάρ (Θήκες, screen protectors κ.λπ.)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά δείτε και την Brando (αλλά αυτή με την 96% κάλυψη). Σε μαύρο πάνω και κάτω, είναι συμβατή με όλες τις θήκες (ακόμη και τις UAG). Μοναδικό ψεγαδι η πιθανότητα εισροης σκόνης/άμμου, όταν έχουμε το κινητό σε συγκεκριμένα μέρη (πχ τσέπες, παραλία κλπ). Επίσης, όλα τα tempered glasses έχουν μια γυαλιστερή ημιγαλακτωδη επιφάνεια που αλλάζει κάπως την οθόνη όπως τη ξέρουμε.
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

• Απαντήσεις 2,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγώ παρήγγειλα ενα tempered glass τις nillkin εκτος απο την γνήσια ζελατίνα για να δουμε Edited by lazman
Γιαννης

Εγώ παρήγγειλα ενα tempered glass τις nillkin εκτος απο την γνήσια ζελατίνα για να δουμε

Μόλις έβαλα και εγώ παραγγελία του nillkin tempered glass.

Δεν είμαι αισιόδοξος αλλά μόνο και μόνο για το όνομα nillkin.

Είμαι με iq shield case frienly, που λίγο ενοχλείτε από την spigen liquid Air και spigen Rugged Armor και είπα να δοκιμάσω και το tempered της nillkin.

40€ στην Ελλάδα, 11€ από ebay.

Για να δούμε..

kountouraN

Μόλις έβαλα και εγώ παραγγελία του nillkin tempered glass.

Δεν είμαι αισιόδοξος αλλά μόνο και μόνο για το όνομα nillkin.

Είμαι με iq shield case frienly, που λίγο ενοχλείτε από την spigen liquid Air και spigen Rugged Armor και είπα να δοκιμάσω και το tempered της nillkin.

40€ στην Ελλάδα, 11€ από ebay.

Για να δούμε..

Ετσι και γω οτι πηρα σε nillkin γυαλι ηταν καλο.μακαρι να κάτσει κατι εδω γιατι θυμάσαι την πικρα του s7 edge .

Γιαννης

Ετσι και γω οτι πηρα σε nillkin γυαλι ηταν καλο.μακαρι να κάτσει κατι εδω γιατι θυμάσαι την πικρα του s7 edge .

Πιστεύω ότι θα είναι καλύτερα τα πράγματα σε σχέση με το s7 edge.

Είναι εμφανές, ευτυχώς για μένα, ότι η "κουρμα" δεν είναι τόσο μεγάλη όσο στο s7 edge.

Αλλά και πάλι πόσο καλά να είναι όταν το τζάμι κολλάει μόνο περιμετρικά?

Από την άλλη για να τόλμησε η nillkin να βγάλει τζάμι φέτος μπορεί να σημαίνει αισιόδοξο αποτέλεσμα.

Μένει μόνο να το δοκιμάσουμε πλέον.

kountouraN

Πηρα ενα full tempered για το σ8 και με την θηκη clear view Samsung δεν εδενε με τιποτα. Δεν μπορουσα να πατησω στο 20 τα 100 της οθονης με τσαντησε και το εσπασα. Εχετε να προτείνετε κατι με που να τεριαζει με αυτη τη θηκη??

Το τζαμι ηταν case friendly?ή επιανε ολη την οθονη απο edge to edge χωρις να αφηνει καποια κενα?

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

Δεν είδα πουθενά case friendly... 0λη την επιανε

Ισως εφταιγε αυτο.υπαρχουν τζαμια που ειναι case friendly συμφωνα με αυτα που λενε και δεν πιανει,ολοκληρη την οθονη.αφηνει περιμετρικα καποια κενα

iphone 3gs,iphone 4/4s,galaxy s3,galaxy s4 duos,galaxy note 3 duos,note 4 duos,note 5 duos,note 7 duos,LG V20 duos,galaxy c9 pro duos,Samsung s8+ orchid grey,Samsung galaxy Note 8 duos,Samsung galaxy note 9 duos,Samsung galaxy Note 10+, iphone 11 pro,samsung galaxy s20, samsung galaxy note 20 ultra,samsung galaxy s23 ultra.

Παιδιά δείτε και την Brando (αλλά αυτή με την 96% κάλυψη). Σε μαύρο πάνω και κάτω, είναι συμβατή με όλες τις θήκες (ακόμη και τις UAG). Μοναδικό ψεγαδι η πιθανότητα εισροης σκόνης/άμμου, όταν έχουμε το κινητό σε συγκεκριμένα μέρη (πχ τσέπες, παραλία κλπ). Επίσης, όλα τα tempered glasses έχουν μια γυαλιστερή ημιγαλακτωδη επιφάνεια που αλλάζει κάπως την οθόνη όπως τη ξέρουμε.

Ειναι σίγουρο αυτό; δεν υπάρχει κανένα τελείως διάφανο;

Ειναι σίγουρο αυτό; δεν υπάρχει κανένα τελείως διάφανο;

Μα και αυτά τελείως διάφανα είναι. Απλά, όταν τα κοιτάς ειδικά από το πλάι φαίνονται γυαλιστερά (δεν ξέρω πως να το εξηγήσω καλύτερα). Αυτή τη γυαλάδα δε τη βλέπεις στη σκέτη οθόνη. Επίσης, ξέχασα να αναφέρω ότι δεν έχουν ελαιοφοβική επιφάνεια και μαζεύουν αποτυπώματα και λιπαρότητα πολύ εύκολα (θέλουν συνέχεια καθάρισμα με πανάκι). :mad:

ξαναγραφω διοτι στο σκροθτζ υπαρχει case friendly tempered σε δυο περιπτωσεις μια 29.9 και μια 39.90 . εχετε εσεις στο μυαλο σας κατι αλλο καινα βγαινει και σε καλυτερη τιμη να παρω δυο?

ειναι αυτο http://plusmobi.net/VMAX-screen-protector-%CE%93%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%AF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-Fullcover-BS-BLUE-STAR-Tempered-Glass-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Samsung-G950F-Galaxy-S8-DIAFANO-CLEAR-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%BF-CURVED

το εχει και σε μαυρο δεν καταλαβαινω την διαφορα.

ευχαριστω

Edited by koloko

Εμενα ηρθε σημερα η θηκη σιλικόνης και η ζελατινες ολα original .τα περασα ολα οκ και συνδυάζονται αψογα , μου αρεσε πολυ το αποτέλεσμα αν και δυσκολεύτηκα λιγο με την ζελατινα να την περασω ειναι λιγο μανίκι αλλα αν την βαλεις σωστα καθετε φοβερά.
Γιαννης

Εμενα ηρθε σημερα η θηκη σιλικόνης και η ζελατινες ολα original .τα περασα ολα οκ και συνδυάζονται αψογα , μου αρεσε πολυ το αποτέλεσμα αν και δυσκολεύτηκα λιγο με την ζελατινα να την περασω ειναι λιγο μανίκι αλλα αν την βαλεις σωστα καθετε φοβερά.

Η γνήσια μεμβράνη της Samsung, στο πλάι φτάνει έως το μέταλλο η ως εκεί που φωτίζει η οθόνη.?

kountouraN

Η γνήσια μεμβράνη της Samsung, στο πλάι φτάνει έως το μέταλλο η ως εκεί που φωτίζει η οθόνη.?

ενα τσικ παραπανω απο την οθονη.ειναι πολυ ποιοτικη αλλα θελει προσοχη στο περασμα.

Γιαννης

ξαναγραφω διοτι στο σκροθτζ υπαρχει case friendly tempered σε δυο περιπτωσεις μια 29.9 και μια 39.90 . εχετε εσεις στο μυαλο σας κατι αλλο καινα βγαινει και σε καλυτερη τιμη να παρω δυο?

ειναι αυτο http://plusmobi.net/VMAX-screen-protector-%CE%93%CF%85%CE%B1%CE%BB%CE%AF-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1%CF%82-Fullcover-BS-BLUE-STAR-Tempered-Glass-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-Samsung-G950F-Galaxy-S8-DIAFANO-CLEAR-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%BF-CURVED

ευχαριστω

έριξα την παραγγελία, για να δούμε.. ελπίζω να κάτσει καλά στις άκρες και να μη κλαίω τα λεφτά μου

θα ενημερώσω όταν παραλάβω

έριξα την παραγγελία, για να δούμε.. ελπίζω να κάτσει καλά στις άκρες και να μη κλαίω τα λεφτά μου

Είναι ολόιδια με την Brando που φοράω εγώ (με τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που ανέφερα παραπάνω).

Η γνήσια της samsung,κι εννοώ η ζελατίνα,είναι πολύ καλή αλλά δε κάθεται με θήκες....

Μόνο με την sbs ως τώρα υπάρχει σωστή συνεργασία.

Κάποια άλλη πρόταση;

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

Η γνήσια της samsung,κι εννοώ η ζελατίνα,είναι πολύ καλή αλλά δε κάθεται με θήκες....

Μόνο με την sbs ως τώρα υπάρχει σωστή συνεργασία.

Κάποια άλλη πρόταση;

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και αύριο θα παραλάβω, (τις μεμβρανες της Samsung για δοκιμή).

Καθόλου καλή συνεργασία με spigen θήκες?

Εγώ έχω αυτή την στιγμή iq shield case frienly αλλά υπάρχει πρόβλημα με spigen Rugged Armor και liquid Air έστω και μικρό.

Εν τω μεταξύ η iq για το s7 edge είχε μεμβράνη case frienly και κανονική.

Η case frienly ήταν μια χαρά.

Τώρα με το s8 έχει την κανονική, την case frienly, και την case frienly edge to edge όπως την ονομάζει.

Εγώ πήρα την δεύτερη.

Σε μια άλλη παραγγελία ίσως δοκιμάσω την case frienly edge to edge.

Εκτός την υψηλή τιμή (22€) το πακέτο που έχει δύο μεμβρανες μέσα, υπάρχει και μεγάλη αναμονή.

2 εβδομάδες τουλάχιστον.

kountouraN

Καλησπέρα στην παρέα. Προσανατολίζομαι για την αγορά της led cases για το S8+ και θέλω γνώμες από όσους την έχουν. Και μια ερώτηση για να δουλέψει πρέπει να είναι το nfc ενεργοποιημένο? Γιατί στο s7 edge το είχα κλειστό και δούλευε η θήκη μια χαρά

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα στην παρέα. Προσανατολίζομαι για την αγορά της led cases για το S8+ και θέλω γνώμες από όσους την έχουν. Και μια ερώτηση για να δουλέψει πρέπει να είναι το nfc ενεργοποιημένο? Γιατί στο s7 edge το είχα κλειστό και δούλευε η θήκη μια χαρά

Δεν χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένο το NFC Πολύ ποιοτική θήκη και λειτουργία-χρήση ακριβώς όπως αυτή του S7 Edge...

Εγώ το έχω μέσα σε πουγκί όταν είμαι στην δουλειά και όταν βγαίνω έξω τι έχω μέσα στην τσέπη μου. Τέτοιο κινητό είναι να το χαίρεσαι χωρίς θήκη.

Από αύριο θα έχω και το Samsung 360 (2017)

Έχουν να πέσουν πολλά ανεβάσματα φωτογραφιών και βίντεο.

Απλά δεν ξέρω αν στην συσκευασία μέσα θα έχει κάρτα microsd.

Vw CC 1.8TSI K04.. :D

Δεν χρειάζεται να είναι ενεργοποιημένο το NFC Πολύ ποιοτική θήκη και λειτουργία-χρήση ακριβώς όπως αυτή του S7 Edge...

Να σαι Καλά φίλε μου Ευχαριστώ

ευχαριστω

Λοιπόν μου ήρθε το τζάμι το πρωί, όλα καλά με την τοποθέτηση (πιάνει και τις άκρες και όντως είναι case friendly) αλλά δυστυχώς αλλοιώνει αρκετά τα χρώματα της οθόνης όπως και την απόκριση στο touch. Είχα θέμα ειδικά στα gestures μιας και χρησιμοποιώ το nova launcher. Συνεπώς δεν άντεξα και το πέταξα πριν λίγο, θα το έχω γυμνό και όσο μπορώ περισσότερο θα το προσέχω.

Μόλις τοποθέτησα την μεμβράνη samsung και παρα την δύσκολη τοποθέτηση, την πέρασα καλύτερα και από εργοστασιακή.

Έβαλα θήκη spigen liquid Air και Rugged Armor για δοκιμή και την πήρα στο χέρι.

Άρα samsung μεμβράνη με αυτές τις δύο θήκες, καμία συνεργασία.

Ευτυχώς το πακέτο iq shield είχε δύο μέσα, πεταξα την Samsung και ξανά iq shield.

Καλύτερα να ενοχλείτε ένα δέκατο στην μια μεριά παρά να ξεκκολαει τελείως.

Αυριο περιμένω και spigen neo hybrid, να δω μήπως με αυτή είναι καλύτερη η συνεργασία με iq shield.

kountouraN

• The title was changed to [S8 / S8+] Αξεσουάρ (Θήκες, screen protectors κ.λπ.)