Jump to content

Redmi 4X

phone55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εχω πάρει 2 REDMI 4X για τις κόρες μου από Gearbest ( που να μην τα επαιρνα, μου στοίχισαν πιο ακριβά από να τα αγόραζα τον Κωτσόβολο ) Τέλος πάντων, μου παραπονούνται και οι 2 κόρες μου ότι τα μπάσα του είναι χάλια και όταν ακούνε μουσική το ηχείο ανεβοκατεβαίνει η ένταση από μόνη της Καμμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ??

Δεν τα πήρες με τριγωνική αποστολή ε?

Τελοσπάντων, για το πρόβλημα με τον ήχο ποντάρω σε μούφα ρομ.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχω πάρει 2 REDMI 4X για τις κόρες μου από Gearbest ( που να μην τα επαιρνα, μου στοίχισαν πιο ακριβά από να τα αγόραζα τον Κωτσόβολο ) Τέλος πάντων, μου παραπονούνται και οι 2 κόρες μου ότι τα μπάσα του είναι χάλια και όταν ακούνε μουσική το ηχείο ανεβοκατεβαίνει η ένταση από μόνη της Καμμία ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει ??

Aν και μάλλον είναι θέμα της ρομ, ας δοκιμάσουν να κατεβάσουν κάποιο soundbooster ή κάποια άλλη music player εφαρμογή μήπως και δουν κάποια βελτίωση.

Μολις εγινα κατοχος της συσκευης. Ζεσταινεται και σε εσας σε 4g? Εχω global edition.

Γενικά ναι λόγω της μεταλλικής πλάτης νιώθεις τη θερμότητα.

Μολις εγινα κατοχος της συσκευης. Ζεσταινεται και σε εσας σε 4g? Εχω global edition.

Kαι στο 3g, αλλά λιγότερο. Γι αυτό το έχω μόνιμα σε 3g. Αλλά και για εξοικονόμηση μπαταρίας.

Ρε παιδιά να κάνω μια ερώτηση, αγόρασα το κινητο τον Αύγουστο, στο κουτί πάνω και στο κατάστημα όπου το πήρα έγραφε ότι ήταν το Xiaomi Redmi Note 4 (global). Ωστόσο πήγα σε ένα μαγαζί να πάρω ένα τζαμακι και αυτός ο τύπος μου είπε ότι είναι το 4X επειδή είδε ότι στο επάνω μέρος του κινητού, η θύρα τον ακουστικών και οι υπέρυθρες ήταν στις δύο ακριανες πλευρές, ενώ λέει στο 4

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Η εμπειρια χρησης της ελληνικης rom που εχουν φτιαξει τα παιδια προσθετει και που μας χρειαζεται γενικοτερα;

Εχω δει τα features αλλα δεν ξερω ακομα πως συμπεριφερεται το κινητο για να το κρινω

Το πηρα σημερα, 2 μερες εκανε να ερθει απο το geekbuying ιταλιας. Μια χαρα. Ομορφο, κομψο... Τα bezels δεν ειναι πολυ μεγαλα,

η 2.5d οθονη κανει την οθονη να "φαινεται" μεγαλυτερη

παίδες καλησπέρα, πήρα το δικό μου 4Χ ως τρίτο κινητό σήμερα από Ελληνικό μαγαζί και είναι η global έκδοση. Ερώτηση: με δύο κάρτες sim γίνεται να τις έχω και τις δύο σε 2G; από ότι έψαξα στις ρυθμίσεις δεν γίνεται, δλδ, όταν έχω δηλωμένη για data την μία τότε μπορείς να την ρυθμίσεις σε 2G αλλά την άλλη την κρατάει πάντα στο 4G,3G. Αυτό το κάνει με οποιαδήποτε εναλλαγή στις κάρτες στη ρύθμιση για data. Σε όποια δίκαρτα κινητά και να είχα ή έχω ακόμα και στο redmi pro μέχρι που το έδωσα αυτή η ασυμβατότητα δεν υπήρχε, μπορούσα δλδ να έχω και τις δυο κάρτες σε 2G ανεξάρτητα με το ποια είναι δηλωμένη για data. Όπως το έχω και τώρα με το Samsung Galaxy J7 2017 που τρέχει ρολόι με τις δύο κάρτες. Συμπεραίνω ότι ίσως είναι θέμα software, παρεμπιπτόντως να αναφέρω ότι το τηλέφωνο φοράει την 8.5.2.0 stable έκδοση. Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα ή αναμένουμε νέα αναβάθμιση; Ευχαριστώ!! Edited by frastgr
frastgr

*#*#4636#*#* στον dialer

Απο κει μπορείς να δηλώσεις σε ποια ταχυτητα δικτυου(2g/3g/4g) θες να εκπέμπουν οι κάρτες

Στο ριμπουτ χάνεται η ρύθμιση

*#*#4636#*#* στον dialer

Απο κει μπορείς να δηλώσεις σε ποια ταχυτητα δικτυου(2g/3g/4g) θες να εκπέμπουν οι κάρτες

Στο ριμπουτ χάνεται η ρύθμιση

' Η πολύ απλά μπαίνεις από ρυθμίσεις εκεί που λέει "δικτυα κινητης τηλεφωνίας" και το βάζεις από εκεί. Χωρίς να χάνεται η ρύθμιση.

' Η πολύ απλά μπαίνεις από ρυθμίσεις εκεί που λέει "δικτυα κινητης τηλεφωνίας" και το βάζεις από εκεί. Χωρίς να χάνεται η ρύθμιση.

Φίλε μου σε εκείνο το σημείο που γράφεις βρίσκεται το bug και από ότι διαβάζω σε ξένα site είναι θέμα software.

frastgr

Απο κει μπορεις να ρυθμίσεις μονο την μια σιμ

Η αλλη μπαίνει σε 3g αυτοματα

Απο κει μπορεις να ρυθμίσεις μονο την μια σιμ

Η αλλη μπαίνει σε 3g αυτοματα

Αυτό ακριβώς αναφέρω παραπάνω, το οποίο δεν υπάρχει έτσι, ας πούμε, ως πρόβλημα σε άλλα δίκαρτα όπως και στο Redmi pro που είχα πριν λίγο καιρό. Λέγεται ότι σε επόμενη αναβάθμιση θα διορθωθεί και σε αυτό το τηλέφωνο, θα δείξει...

frastgr

Μισο λεπτό γιατί μπερδεύτηκα. Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις?

Εdit: Α οκ, τώρα το είδα πιο προσεκτικά. Ναι στο 4χ δεν γίνεται. Δοκίμασε τον τρόπο που σου είπε ο φίλος.

Edited by Zerga08

Γεια σας φιλοι. Στην γραμμη ειδοποιησεων εμφανιζεται συνεχως η ενδειξη θερμοκρασιας του τοπου που βρισκομαι απο την ενσωματωμενη εφαρμογη καιρου. Πως μπορει αυτη η ενδειξη να φυγει ?

Στις ρυθμισεις του καιρού εψαξες?

Αλλιώς στις ρυθμίσεις της στατους μπαρ

Στις ρυθμισεις του καιρού εψαξες?

Αλλιώς στις ρυθμίσεις της στατους μπαρ

Εννοειται οτι εχω απενεργοποιησει τις ειδοποιησεις της εφαρμογης . Αλλα η θερμοκρασια και ο τρεχων καιρος εκει , οτι και να κανω.

Οταν ξεκλειδωνω τον bootloader, απενεργοποιειται η επιλογη find the device και οι υπολοιπες περι banking?

Εννοειται οτι εχω απενεργοποιησει τις ειδοποιησεις της εφαρμογης . Αλλα η θερμοκρασια και ο τρεχων καιρος εκει , οτι και να κανω.

Reboot εκανες?

Οταν ξεκλειδωνω τον bootloader, απενεργοποιειται η επιλογη find the device και οι υπολοιπες περι banking?

Οχι, τουλαχιστον στο νοτε 4 δε πρόσεξα κατι τετοιο

Εννοειται οτι εκανα reboot χωρις ομως αποτελεσμα. Οταν πατησω πανω στην ειδοποιηση της θερμοκρασιας δεν με παει στον καιρο , με παει στο ημερολογιο. Αρα ειναι ειδοποιηση του ημερολογιου. Το θεμα ειναι οτιοταν απενεργοποιω στην επιλογη ημερολογιων το weather παλι παραμενει η συγκεκριμενη. Σε κανεναν αλλο δεν υπαρχει η συγκεκριμενη μπαρα ?

Με την official global και ακόμα καλύτερα με την xtrv stable της ελληνικής κοινότητας.