Jump to content

Redmi 4X

phone55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάποια σοβαρή αλλαγή, σε αναβάθμιση από 10.1.1.0 σε 10.3.1.0 έχει παρατηρήσει κάποιος;

Δύο πολύ σοβαρές. Μια θετική και μια αρνητική:

1) Υπάρχει δυνατότητα πλέον να μην κατεβαίνει η κουρτίνα σε κλειδωμένη οθόνη (ώστε να αποτρέπεται απενεργοποίηση gps, data κλπ. από τον κλέφτη)

2) Τα έχουν κάνει μαντάρα με το dark mode που υιοθέτησαν με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο να διαβαστούν τα floating notifications γιατί έχουν μαύρα γράμματα σε σκούρο γκρι φόντο.

Δύο πολύ σοβαρές. Μια θετική και μια αρνητική:

1) Υπάρχει δυνατότητα πλέον να μην κατεβαίνει η κουρτίνα σε κλειδωμένη οθόνη (ώστε να αποτρέπεται απενεργοποίηση gps, data κλπ. από τον κλέφτη)

2) Τα έχουν κάνει μαντάρα με το dark mode που υιοθέτησαν με αποτέλεσμα να είναι αδύνατο να διαβαστούν τα floating notifications γιατί έχουν μαύρα γράμματα σε σκούρο γκρι φόντο.

Thanks για την απάντηση.

Χμ.

Ναι μια τελευταία ερώτηση.

Δεν πείραξαν τη μπαταρία;

Huawei Nova 5T

Note 4X 4/64.

Κινεζικο κανει bootloop.

Μπηκε καινουργια μπαταρια.

Εγραψε αποσυνδεστε το USB.

Οπως οτι εχει χαμηλη θερμοκρασια και μπορει να σβησει.

Πλεον μονο bootlop.

Η infoquest αρνηθικε να δωσει οποιαδηποτε βοηθεια να το φτιαξω μονος μου......επιδει ειναι κινας......

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Note 4X 4/64.

Κινεζικο κανει bootloop.

Μπηκε καινουργια μπαταρια.

Εγραψε αποσυνδεστε το USB.

Οπως οτι εχει χαμηλη θερμοκρασια και μπορει να σβησει.

Πλεον μονο bootlop.

Η infoquest αρνηθικε να δωσει οποιαδηποτε βοηθεια να το φτιαξω μονος μου......επιδει ειναι κινας......

1. Γράφεις στο λάθος θέμα. Εδώ είναι για το "σκέτο" Redmi 4x, με τις 5" οθόνη.

2. Φαντάζομαι η μπαταρία είναι απομίμηση, οπότε δίνει πολύ μικρότερης "δύναμης" ρεύμα, γι' αυτό και έχεις μόνο bootloop. Η μπαταρία είναι αδύναμη για να εκκινήσει το κινητό.

3. Η infoquest "σωστά" αρνήθηκε, αφού εισάγει διαφορετική συσκευή. Αλλά, γιατί να "κρέμεσαι" από αυτούς; Youtube.

Huawei Nova 5T

Εχουν την εμπειρια να μου πουν τι να κανω εγω να το επαναφερω.

Υπαρχουν πουθενα σωστες μπαταριες στην αθηνα....??????

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Εχουν την εμπειρια να μου πουν τι να κανω εγω να το επαναφερω.

Υπαρχουν πουθενα σωστες μπαταριες στην αθηνα....??????

Για δες αν σε βολεύει κάποιο κατάστημα.

https://www.bestprice.gr/search?q=xiaomi+redmi+note+4+%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1

Ρώτα τους κιόλας. Από τον τρόπο που θα σου απαντούν, θα καταλάβεις αν είναι original ή "original"..

Αν έχεις σημειώσει και τον τύπο της original μπαταρίας καλό θα ήταν.

Επίσης, ρώτησε και στο Mi Store αν πωλούν και μπαταρίες.

Huawei Nova 5T

• 1 month later...
οταν το δουλευεις με 2 sim μπορουν να πιανουν και οι 2 σημα 4G? στη 2η μου βγαζει μονο 3G αλλα δε ξερω αν φταιει το δικτυο η το κινητο
[sIGPIC][/sIGPIC]

Οχι μονο η μια δουλευει σε 4g,και συγκεκριμένα αυτή που εχεις ορίσει ως προεπιλεγμένη για ίντερνετ.

Διαβάζω για καινούρια αναβάθμιση σε 10.3.1,στο δικό μου γιατί δεν βγάζει κάτι; 10.2.3

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

• 5 weeks later...

Καλημερα.

Δεν ειχα ποτε το charging on lockscreen

n8ro-FNf-dTVVbV2uzjblV3sR3BLS2UcZDaUFx4CfLu_0522F7JvoRVdmmofvjeqMgyCcNUrR81LoYj-tVFEiCFt-aRPNSFitND2zPiNAuq8VUWBBtAB9oFKWnVIG9Lz8daQn3pw

ουτε στην 8.2 ΡΟΜ που ηρθε απο τη μαμα του ουτε στην 8.5 που το αναβαθμισα.

Εχω αλλο ενα Redmi 4x που τρεχει στην 9.6 και εκεινο εχει, παρολω που διαβαζω οτι το εχουν διαγραψει στην 9.

Δεν καταλαβαινω πως γινεται αυτο?

Μπορω να το βαλω απο το ενα στο αλλο, και πως?

Αν κατάλαβα καλά δεν έχεις βάλει κάποια αλλη ρομ, έχεις κρατησει την εργοστασιακή οπως το πηρες απο το κατάστημα. Υπαρχει καποιος λόγος που δεν περνας τις ενημερώσεις? Στο miui 10 υπάρχει κανονικά αυτο που λες. Φαντάζομαι οτι αν το περασεις θα αλλαξει αυτο οπως και πολλα αλλα βέβαια.

Καλα καταλαβες. Εδω λεει οτι το αφαιρεσαν στη 10.

Το ιδιο λενε και για την 9, ομως το δικο μου το ενα που ειναι στην 9 το εχει.

Τι ισχυει?

Απλα δεν καταλαβαινω πως το ενα κινητο το εχει και το αλλο οχι.

Αυτο που δεν το εχει, ειχε αρχικη ΡΟΜ 8.2.9.0 και με την αναβαθμιση πηρε 8.5.2.0. Η επομενη αναβαθμιση ειναι για 9.6.2.0

Δυστυχως δεν ειχα κοιταξει την αρχικη εκδοση του κινητου που τωρα ειναι στην 9. Μπορει να μην ειχε την 8.2.9.0

Τελος παντων, θα παμε και στη 10 και βλεπουμε.

Απλα ηθελα να δω αν ειναι κατι που μπορουμε να αντιγραψουμε απο το ενα κινητο στο αλλο.

Να μεταφερθεί από το ένα κινητό στο άλλο σίγουρα δεν γίνεται είναι feature της rom. Επειδή τώρα βέβαια είδα πιο καλά τις εικόνες που έβαλες: στην πρώτη οθόνη στο δικό μου δείχνει την ώρα που απομένει για τη λειτουργία της μπαταρίας όταν φτάσει στο 100% η φόρτιση. Δεν δείχνει δηλαδή την ώρα που απομένει για να φορτίσει το κινητό. Και η δεύτερη εικόνα εάν είναι lockscreen όντως δεν υπάρχει. Άρα λοιπόν αυτό το πραγματάκι έχει φύγει σίγουρα στη 10. Εγώ το κινητό το είχα πάρει με την τελευταία έκδοση της 9 και δεν θυμάμαι αν είχε κάτι ανάλογο έκανα κατευθείαν αναβάθμιση στη 10.

Αν ειναι ROM feature θα το δουμε μολις παω στη 9.6.2.0, γιατι οπως ειπαμε το αλλο Redmi που τρεχει 9.6.2.0 το εχει.

Μηπως ομως παιζει να ειναι Theme feature?

2 θέματα που είχα κατεβασμένα εγώ και τα δοκίμασα δεν είδα διαφορά.

Μπορει στο 10 να ειναι ROM feature.

...Και η δεύτερη εικόνα εάν είναι lockscreen όντως δεν υπάρχει.....

Για να δεις τη δευτερη εικονα, πρεπει να πατησεις στον κυκλο που δειχνει το ποσοστο φορτισης.

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

@kmpatra Δοκιμασε να πατησεις και πες μου αν σου βγαζει κατι.

...

1) Υπάρχει δυνατότητα πλέον να μην κατεβαίνει η κουρτίνα σε κλειδωμένη οθόνη (ώστε να αποτρέπεται απενεργοποίηση gps, data κλπ. από τον κλέφτη)...

Αυτο υπηρχε και στην 8 και στην 9. Τι να το κανεις ομως? Επρεπε να ζηταει κωδικο και στην απενεργοποιηση και στην επανεκκινηση...

edit: και στη λειτουργια πτησης και στο αθορυβο.

Edited by drgt

https://ibb.co/xsSs3k0

Δεν το ήξερα αυτό, όντως βγάζει αυτό που βλέπεις εδώ στο link. Και πάλι η διάρκεια είναι αυτή που απομένει σε λειτουργία μπαταρίας, (και συνήθως δεν είναι και ακριβής),και όχι αυτή που απομένει για να φορτίσει το κινητό.

εχω βγαλει το κλειδωμα οθονης και εχω επιλεξει να παρακαμπτει την Lock screen δηλαδη να μη χρειαζεται ουτε swipe up. το προβλημα ειναι οτι αν ακουμπησω με οποιοδηποτε τροπο το δακτυλικο αποτυπωμα ανοιγει αμεσως και ειδικα οταν παω να το βαλω σε τσεπη. Η ερωτηση ειναι αν γινεται να ανοιγει μονο με το δαχτυλο και οχι με οποιοδηποτε τυχαια επαφη δατηρωντας τις επιλογες που ανεφερα πριν.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημερα.

Εχει κατεβει update το οποιο δεν θελω ακομη να εγκαταστησω. Το ερωτημα ειναι πως κανω επανεκιννηση χωρις να γινει εγκατασταση, η πως σβηνω το update που εχει ηδη κατεβει?

Ok. Σβηνω το αρχειο στο φακελο downloaded rom

Το μεταφέρεις σε ένα usb stick ή όπου αλλού θες και το εγκαθιστάς όποτε θες.

Huawei Nova 5T

Ενταξει, λιγο υπερβολη, αφου σχεδον παντα ειμαστε συνδεμενοι στο δικτυο, το ξανακατεβαζω!

Τώρα τελευταία η Xiaomi δεν έχει διαθέσιμα τα updates για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μερικές φορές τα αφήνει διαθέσιμα για 1 μερα. Την έχω πατήσει 2 φορές.

Huawei Nova 5T