Jump to content

Redmi 4X

phone55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιο είναι το EU express, βλέπω τις εξής επιλογές:

Available shipping methods:

Shipping Estimated Shipping Time Shipping Cost

Unregistered Air Mail 15 - 20 business days FREE SHIPPING

Registered Air Mail 10 - 25 business days FREE SHIPPING

Priority Line 5 - 7 business days €15.46

Expedited Shipping 3 - 10 business days €6.98

Please note: the standard and expedited shipping costs are only estimates; the actual shipping price will be shown on the order page.

• Απαντήσεις 1,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δουλεύει και για το 2/16 Gold από Ιταλία, βγαίνει στα 111€, εδώ στα ~130€ στα σκρουτζομάγαζα - ίσως δεν αξίζει τον κόπο...

Επίσης το eu express που ανοίγει στο dispatch κοστίζει 28.88$ Edited by fufutos

Η μπαντα B20 το πρόσφερει; Αν δεν την έχει, τι πρόβλημα εχω;

Τέλος, αν εσω το κινητό πώς διαπιστώνω αν είναι global ή όχι ;

Στάλθηκε από το NEM-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

H B20 είναι βασική μπάντα φάσματος του 4G στη Wind και τη Vodafone.
ΚΑΙ ΣΤΗΝ cosmote

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Αυτή είναι η global έκδοση https://tokinito.gr/mobile-phones-tablets-accessories/mobiles/smartphones/google-android/xiaomi-redmi-4x-4g-32gb-dual-sim-gold-eu.html#yt_tab_products2 ; Γυαλάκι και θήκη παίρνει ίδια με το redmi 4 ;

Αυτή είναι η global έκδοση https://tokinito.gr/mobile-phones-tablets-accessories/mobiles/smartphones/google-android/xiaomi-redmi-4x-4g-32gb-dual-sim-gold-eu.html#yt_tab_products2 ; Γυαλάκι και θήκη παίρνει ίδια με το redmi 4 ;

Δύο ποστ επάνω έχω γράψει το κωδικό για να ρωτάτε στο εκάστοτε μαγαζί. Θήκη δεν ξέρω αν ταιριάζει του redmi 4 εγώ πήρα για redmi 4x.

Ερώτηση για όποιον το έχει πάρει από geekbuying Ιταλία μεριά, έχει κανονικά ευρωπαϊκό φορτιστή και ελληνικά? Γιατί στην περιγραφή διαβάζω για ανταπτορα και χωρίς ελληνικά. Μήπως έχουν κάνει αντιγραφή την περιγραφή του απλού?

Ερώτηση για όποιον το έχει πάρει από geekbuying Ιταλία μεριά, έχει κανονικά ευρωπαϊκό φορτιστή και ελληνικά? Γιατί στην περιγραφή διαβάζω για ανταπτορα και χωρίς ελληνικά. Μήπως έχουν κάνει αντιγραφή την περιγραφή του απλού?

Ελληνικά έχει κανονικά, είναι το global edition με το κωδικό MAG 138.

Απλώς έχει UK plug με ένα ανταπτορα UK to Eu είσαι εντάξει.

Ελληνικά έχει κανονικά, είναι το global edition με το κωδικό MAG 138.

Απλώς έχει UK plug με ένα ανταπτορα UK to Eu είσαι εντάξει.

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Νόμιζα πως όλα τα global όπως και το note 4 έχουν ευρωπαϊκό φορτιστή, αλλά μικρό το κακό.

Να υποθέσω σου στέλνουν μαζί.

Σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Νόμιζα πως όλα τα global όπως και το note 4 έχουν ευρωπαϊκό φορτιστή, αλλά μικρό το κακό.

Να υποθέσω σου στέλνουν μαζί.

Πριν κάτι μήνες που πήρα για τον πατέρα μου το Xiaomi 3s από geekbuying το global είχε κανονικά ευρωπαϊκό φορτιστή. Να σου πω και εγώ δεν το περίμενα, αλλά όντως μικρό το κακό(είχα ήδη φορτιστή από άλλο xiaomi)

Πάντως με ένα ανταπτορακι κάνεις την δουλειά σου.(Το αγοράζεις από εδώ δεν το έχει στη συσκευασία)

Edited by petran7777

Παιδιά όταν λέμε "global version" νομίζω θα έπρεπε να είναι προφανές ότι σημαίνει παγκόσμια έκδοση. Και "παγκόσμια" σημαίνει ότι θα πουλιέται και με Αμερικάνικο και με Αγγλικό και με οποιοδήποτε άλλο φις (για αυτό άλλωστε λέγεται παγκόσμια). Κόσμος δεν είναι μόνο η Ευρώπη. Απορώ γιατί απορείτε και το συζητάτε ακόμα... Κάποια κομμάτια global εισάγονται από μερικούς πωλητές με μη-ευρωπαϊκά φις γιατί ίσως τα βρίσκουν σε καλύτερες τιμές.

@petran7777 Ευχαριστώ για την διευκρίνηση!

@theo1973 Όντως, έχεις δίκιο, δεν το γνώριζα. Είδα ότι σε μερικά το διευκρινίζει κιόλας, πχ IT stock UK plug global ver.

Το πηρα απο geekbuing IT stock με UK φορτιστη (γιατι δεν ειχαν διαθεσιμο με EU φορτιστη) και μου ειχαν μεσα ΚΑΙ ανταπτορα (UK to EU) δωρεαν, προφανως αφου ειδαν οτι ειμαι Ελλαδα και θα τον χρειαζομουν

Παιδιά ερώτηση.

Το απλό 4a που είχα πάρει για την ανιψιά μου είχε διπλό ταπ για ξύπνημα της οθόνης.

Αυτό εδώ δυστυχώς λίγο που το περιεργαστηκα στο public πριν λίγο δε βρήκα τη σχετική ρύθμιση.

Μου διαφεύγει κάτι ή όντως δεν έχει???

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Όχι δεν έχει αφού έχει αποτύπωμα για ξεκλείδωμα της οθόνης.

Κατ αρχή ευχαριστώ.

Κρίμα να μην έχει γιατί πολλές φορές απλά θέλω να ξυπνάω την οθόνη χωρίς να την ξεκλειδώσω και είναι λίγο δυσχρηστο χωρίς double tap η κουμπί μπροστά αλλά Samsung

Κρίμα, δε το περίμενα γιατί το απλό είχε...

Και νόμιζα έφταιγε η rom που φοράνε στα public

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παντα φιλικα Μανος

Τί σχέση έχει το double tap με το δακτυλικό αποτύπωμα;! Το double tap είναι για να ξυπνάς την οθόνη, το αποτύπωμα ή η εισαγωγή pin/μοτίβου κλπ είναι για το ξεκλείδωμα του κινητού. Μήπως απλώς δεν είχε ενεργοποιημένη την ρύθμιση για το double tap?

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

Τί σχέση έχει το double tap με το δακτυλικό αποτύπωμα;! Το double tap είναι για να ξυπνάς την οθόνη, το αποτύπωμα ή η εισαγωγή pin/μοτίβου κλπ είναι για το ξεκλείδωμα του κινητού. Μήπως απλώς δεν είχε ενεργοποιημένη την ρύθμιση για το double tap?

Έχεις απόλυτο δίκιο για το double tap.

Όσο για την ρύθμιση δυστυχώς δεν είχε το μοντέλο στα public κ στην wind που είδα.

Σε αντίθεση με το απλό που είχε όπως είχε και το note 4x το οποίο δε το θέλω γιατί είναι στο ίδιο σχεδόν μέγεθος με το S8 Plus που έχω..

Κρίμα γιατί θα το είχα αγοράσει και ας είχε 199€(179 στη wind)

61b7a72c5cd710c50dc65183759cde14.jpg852c88f64509f78d03bddc8493d2003a.jpg

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by manan69t

Παντα φιλικα Μανος

γεια σας παιδια..που μπορω να βρω drivers σταθερο η/υ?

Για να αναγνωριστεί από το PC απλά σαν αποθηκευτικός χώρος και να μπορείς να μεταφέρεις φωτογραφίες κλπ. συνήθως δεν χρειάζεται κάτι. Αναγνωρίζεται αυτόματα μόλις το συνδέσεις και επιλέξεις "MTP-μεταφορά αρχείων" κατεβάζοντας την "κουρτίνα".

Αν δεν το αναγνωρίζει ή θέλεις να κάνεις άλλες διεργασίες όπως φλασαρίσματα κλπ. εδώ υπάρχει ένας οδηγός εγκατάστασης: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23910-%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-drivers-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CE%AC-Xiaomi-%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%B1-%CF%84%CE%B1-Windows-x64-%CF%8786/

Συνιστώ να τον ακολουθήσεις.