Jump to content

Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τις τελευταίες μέρες έχω πρόβλημα με τοσυγχρονισμό του gmail. Γίνεται μόνο χειροκίνητα. Δεν έρχονται ειδοποιήσεις. Επίσης δεν κάνει συγχρονισμό στις επαφές με τις επαφές του gmail. Αφαίρεσα και ξαναέβαλα το λογαριασμό του gmail. Έκανε μια φορά συγχρονισμό και μετά μόνο χειροκίνητα. Σημειώνω ότι έχω ενεργό τον αυτόματο συγχρονισμό. Τα mail αυτόματα τα λαμβάνω πλέον από την εφαρμογή της samsung.

To έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος?

Επειδη υποστηριζει πολλαπλα lte bands και cdma σε καποιες χωρες για αυτο προοριζεται σε αυτες τις χωρες.επισης μπορεις να ξεκλειδωσεις και καποιες bands..το ειχα επιχειρησει στον 805.ενα αλλο που εμαθα ειναι οτι στον snap 835 λενε οτι ξεκλειδωσε το ραδιο στην σειρα s8/s8+.εγω θα ηθελα να δινει σε ολους τον sony imx333 και οχι τον isocell2.

Εγώ πάλι από εποχής S6 (όπου μάλιστα είχα τον IMX) νομίζω ότι ότι ο ISOCELL προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα ειδικά στις low light. Ο IMΧ στις low light βγάζει μια ανεπαίσθητη κιτρινίλα ενώ ο ISOCELL λιγότερο. Τι να πω, μπορεί να έχει να κάνει με το πως συνεργάζεται με τον επεξεργαστή. Anyway, λεπτομέρειες για μικροσκόπιο...

Εγώ πάλι από εποχής S6 (όπου μάλιστα είχα τον IMX) νομίζω ότι ότι ο ISOCELL προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα ειδικά στις low light. Ο IMΧ στις low light βγάζει μια ανεπαίσθητη κιτρινίλα ενώ ο ISOCELL λιγότερο. Τι να πω, μπορεί να έχει να κάνει με το πως συνεργάζεται με τον επεξεργαστή. Anyway, λεπτομέρειες για μικροσκόπιο...

μαλλον τα θυμασαι αναποδα. Ο ΙΜΧ στα βραδινα ειχε πολυ καλυτερο κιτρινο απο τον Isocell οπου κιτρινιζε τα παντα. Ειχαμε κανει και ειδικα συγκριτικα πανω σε αυτο και η διαφορα ηταν πολυ μεγαλη. Με Σ7 βελτιωθηκε και ηρθαν στα ιδια.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Isocell κι από μένα...εξαιρετικος! Εννοειται πάντα manual mode σε low light ...και πολύ πιο καλός στην διαχείριση της οξύτητας

----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για s7 edge αναφέρομαι φυσικά

Konakis.

Έγινε Port της Google HDR+ camera στις exynos συσκευές s7,s8,note8(μαζί με τις υπόλοιπες εκδόσεις τους).Το δοκίμασα στο δικό μου.

Πάρα πολύ καλή ποιότητα και τρομερή λεπτομέρεια

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Που βρήκες φίλε μου το apk;

Ορίστε φίλε μου η πηγή.Κατέβασε το από το link:download link v5

https://forum.xda-developers.com/galaxy-s7/themes/google-camera-hdr-t3687312

Current:Samsung Galaxy S10

Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται...

Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II.

Ορίστε φίλε μου η πηγή.Κατέβασε το από το link:download link v5

https://forum.xda-developers.com/galaxy-s7/themes/google-camera-hdr-t3687312

Εμένα σε σ7edge δεν με αφήνει γράφει πιο πριν σταδιακή διάθεση και πατάω εγκατάσταση κ δεν πατιεται καθολου

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Είπα κι εγώ να δοκιμάσω την κάμερα της Google δεν με ενθουσίασε χάλια μαύρα μου έβγαζε τις φωτό
My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Τις τελευταίες μέρες έχω πρόβλημα με τοσυγχρονισμό του gmail. Γίνεται μόνο χειροκίνητα. Δεν έρχονται ειδοποιήσεις. Επίσης δεν κάνει συγχρονισμό στις επαφές με τις επαφές του gmail. Αφαίρεσα και ξαναέβαλα το λογαριασμό του gmail. Έκανε μια φορά συγχρονισμό και μετά μόνο χειροκίνητα. Σημειώνω ότι έχω ενεργό τον αυτόματο συγχρονισμό. Τα mail αυτόματα τα λαμβάνω πλέον από την εφαρμογή της samsung.

To έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος?

Ναι το έχει κάνει και σε εμένα, μετά από επαναφορά που έκανα από το samsung restore, λύθηκε μετά από hard reset.

σε οσους εβαλαν το port για google camera μπορουν να βαλουν sample μια φωτογραφία με HDR+ και μια με την native samsung camera app?

samples https://photos.google.com/share/AF1QipPr0iInKCNtyHBolza69-zdXJINVl_Ouheg8pF94tyDqM-GyKs3wZ84rTTBqiBZog?key=NEZpWGdUQTZldkpQb3NwUlVVOHBCMmJhWjdxRTJ3

Edited by charlie_GR

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Είπα κι εγώ να δοκιμάσω την κάμερα της Google δεν με ενθουσίασε χάλια μαύρα μου έβγαζε τις φωτό

Την έβαλα στο Note 8 . Χθες βράδυ είπα να δω σε σκοτεινά σημεία τι κάνει και ήταν απλά φουλ θόρυβο. Σήμερα θα δω την μερα τι διαφορά έχει από την stock

Την έβαλα στο Note 8 . Χθες βράδυ είπα να δω σε σκοτεινά σημεία τι κάνει και ήταν απλά φουλ θόρυβο. Σήμερα θα δω την μερα τι διαφορά έχει από την stock

Σε σκοτεινά σημεία λίγο που την δοκίμασα τα αποτελέσματα που μου έβγαζε ήταν σαν να είχα ένα κινητό με 1 και 2 mp.

My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ )

Σε σκοτεινά σημεία λίγο που την δοκίμασα τα αποτελέσματα που μου έβγαζε ήταν σαν να είχα ένα κινητό με 1 και 2 mp.

Ακριβός το ίδιο και σε μένα. Δεν ξέρω γιατί. Εσένα στις εμφανίζει τις φωτογραφίες στην συλλογή? Εγώ δεν μπορώ να τις βρω εκεί. Πρέπει να μπω από τον φάκελο τα αρχεία μου

Ακριβός το ίδιο και σε μένα. Δεν ξέρω γιατί. Εσένα στις εμφανίζει τις φωτογραφίες στην συλλογή? Εγώ δεν μπορώ να τις βρω εκεί. Πρέπει να μπω από τον φάκελο τα αρχεία μου

Λίγο που ασχολήθηκα όχι ακριβώς το ίδιο με εσένα δεν μου τις εμφανίζει στην συλλογή. Στις φωτογραφίες την εφαρμογή της Google μου τις εμφανίζει εκεί πάντως κανονικά.

Καλημέρα

Μήπως γνωρίζετε πως βάζω default την sd card για αποθήκευση αρχείων όταν καων download ?

Ευχαριστώ

N9 Best phone ever

Καλημέρα.

Από 7 plus πήγα σε one plus 5 αλλά κάτι δε μου άρεσε στο τελευταιο και σκέφτομαι τη μετάβαση σε s8.

Το κινητό το είχα αγοράσει όταν βγήκε αλλά λόγω βλακείας το έδωσα μέσα σε 2-3 μέρες.

Το μοναδικό θέμα που με απασχολεί είναι η απόδοση της συσκευής μετά από καιρό,δηλαδή αν ξεκινάνε τα κολληματάκια όπως συνήθως συμβαίνει με τη Samsung.

Είναι δυνατόν να απενεργοποιηθουν κάποιες εφαρμογές από το bloaware της Samsung ούτως ώστε να μην επιβραδυνθεί πολύ η συσκευή με το πέρασμα του χρόνου;

Κάμερες μπαταρίες κλπ τα ξέρω και δε με απασχολούν.

Ευχαριστώ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Gilles smiles!

Καλημέρα.

Από 7 plus πήγα σε one plus 5 αλλά κάτι δε μου άρεσε στο τελευταιο και σκέφτομαι τη μετάβαση σε s8.

Το κινητό το είχα αγοράσει όταν βγήκε αλλά λόγω βλακείας το έδωσα μέσα σε 2-3 μέρες.

Το μοναδικό θέμα που με απασχολεί είναι η απόδοση της συσκευής μετά από καιρό,δηλαδή αν ξεκινάνε τα κολληματάκια όπως συνήθως συμβαίνει με τη Samsung.

Είναι δυνατόν να απενεργοποιηθουν κάποιες εφαρμογές από το bloaware της Samsung ούτως ώστε να μην επιβραδυνθεί πολύ η συσκευή με το πέρασμα του χρόνου;

Κάμερες μπαταρίες κλπ τα ξέρω και δε με απασχολούν.

Ευχαριστώ

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γιατί δεν κάνεις λίγο υπομονή να πας στο s9?

κατι πατησα και η μπαρα η κατω δεν εμφανιζεται μονιμα αλλα πρεπει να πατησω την κατω επιφανεια να εμφανιστει. πως ξαναερχεται μονιμα? απο ρυθμισεις οθονης? εκει εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι

κατι πατησα και η μπαρα η κατω δεν εμφανιζεται μονιμα αλλα πρεπει να πατησω την κατω επιφανεια να εμφανιστει. πως ξαναερχεται μονιμα? απο ρυθμισεις οθονης? εκει εψαξα αλλα δεν βρηκα κατι

Ρυθμίσεις εμφάνιση γραμμή πλοήγησης

T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge

Ρυθμίσεις εμφάνιση γραμμή πλοήγησης

ευχαριστω πολυ.

Μια ερωτηση ακομη : εχω μια καρτα μνημης σαμσουνγκ αλλα ειναι 5ετιας . οταν ειμαι στη συλλογη και παταω μια φωτο και θελω να την διαγραψω κολλαει. και πρεπει να πατησω να βγω απο την συλλογη και να ξαναμπω. η καρτα ειναι 32γιγα και ειναι φορτωμενη με 15 γιγα υλικο.

φταιει η καρτα μαλλον? σκεφτομαι να παρω μια 64 samsung evo class 10.

• The title was changed to Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)