Jump to content

Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όπως είπε και ο Θάνος στης 4 ώρες.. Χωρίς 4g βγάζει 5+ άνετα .. Παιδιά επειδή έχω μείνει λόγο συνθηκώνγια χωρίς κινητό και θέλω να ξανά πάρω καινούριο όμως galaxy σε λίγο διάστημα πιστεύεται ότι τα 90 ευρώ διαφορά γιατί τόσο μου βγαίνει με επιστροφή ΦΠΑ του s9 με το s8 αξίζουν η όχι? :p Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Ένα καλό μεταχειρισμένο s8 νομίζω πως σε καλύπτει,κράτα καβα την επιλογή τιμολογίου για κάποιο επερχόμενο νέο μοντέλο με κάποια ταυτόχρονα πιθανή έκπτωση. Εγώ πήρα το 8 plus τον περασμένο Γενάρη στα 515 ευρώ τελική τιμή. Σούπερ ευχαριστημένος ειδικά με την oreo τι κινητό φυσάει και η μπαταρία εξαιρετική για τέτοια ανάλυση και μέγεθος.
Konakis.

Ένα καλό μεταχειρισμένο s8 νομίζω πως σε καλύπτει,κράτα καβα την επιλογή τιμολογίου για κάποιο επερχόμενο νέο μοντέλο με κάποια ταυτόχρονα πιθανή έκπτωση. Εγώ πήρα το 8 plus τον περασμένο Γενάρη στα 515 ευρώ τελική τιμή. Σούπερ ευχαριστημένος ειδικά με την oreo τι κινητό φυσάει και η μπαταρία εξαιρετική για τέτοια ανάλυση και μέγεθος.

Συμφωνώ σε αυτό που λες την επιλογή του τιμολογίου κλπ ίσως την έχω και του χρόνου ... Από το παλιό s8 που είχα πήρα 390 γιατί να μην δώσω ξανά τα ίδια λεφτά για καινούργιο και να πάρω με τα ίδια λεφτά μεταχειρισμένο ενός χρόνου + - γιατί λίγο μηνών δεν βρίσκεις εύκολα η να έβαζα συν 90 ευρώ για το s9...??? Του χρόνου τέτοια εποχή να μαστε καλά πρώτα ο Θεός αν έχει βγει κάνα σούπερ ντουπερ π.χ s10 που να έχει και 2-3 καινοτομίες που να αξίζουν πραγματικά το βλέπουμε το συζητάμε τότε. Τώρα τι γίνεται ... ;) ;)

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Όπως είπε και ο Θάνος στης 4 ώρες.. Χωρίς 4g βγάζει 5+ άνετα .. Παιδιά επειδή έχω μείνει λόγο συνθηκώνγια χωρίς κινητό και θέλω να ξανά πάρω καινούριο όμως galaxy σε λίγο διάστημα πιστεύεται ότι τα 90 ευρώ διαφορά γιατί τόσο μου βγαίνει με επιστροφή ΦΠΑ του s9 με το s8 αξίζουν η όχι? :p

παρότι είναι μικρές οι διαφορές των δυο εν λόγω κινητών, είναι μικρή και η διαφορά στα χρήματα. 100% θεωρώ πως αξίζει να πας στο s9

Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Τελικά παιδιά κυρίως λόγο οικονομικών αλλά και επειδή δεν μου έκανε ουσιώδες κλικ το s9 ξανά είμαι με s8 ... !! :D Οπότε όλα καλά !! ;) ;)

Welcome back ✌ να το ευχαριστηθείς, πέρασε του και την Oreo (αν δεν την έχει) και είσαι κομπλέ!
Konakis.

Κι εγω στο S8 πηγα γιατι ειναι πιο λεπτο και φτηνοτερο.Παμε για το S10 κατευθειαν μετα.

Παιδιά καλησπέρα, έχω το s7edge αλλά επειδή το νήμα δεν έχει πια πολύ κόσμο ποστάρω μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος σχετικός...

μετά την αναβάθμιση σε oreo όταν κάνω εκαθαρριση wipe cache μου βγάζει στη γραμμή εντολών κάτω κάτω το εξής:

-Cache wipe complete

-E:Failed to clear BCB message: Failed to find/misc partition

Ξέρει κάποιος τη σημαίνει αυτό?

Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι εγω στο S8 πηγα γιατι ειναι πιο λεπτο και φτηνοτερο.Παμε για το S10 κατευθειαν μετα.

καλοριζικο, πρωτη φορα το πηρες ; Μηπως ειχες πριν xiaomi να μας πεις εντυπωσεις αν αξιζει σαν αλλαγη ;

εχω note 5 xiaomi .

My Name Is George V.

Παιδιά καλησπέρα, έχω το s7edge αλλά επειδή το νήμα δεν έχει πια πολύ κόσμο ποστάρω μήπως μπορεί να βοηθήσει κάποιος σχετικός...

μετά την αναβάθμιση σε oreo όταν κάνω εκαθαρριση wipe cache μου βγάζει στη γραμμή εντολών κάτω κάτω το εξής:

-Cache wipe complete

-E:Failed to clear BCB message: Failed to find/misc partition

Ξέρει κάποιος τη σημαίνει αυτό?

Κάποιο πρόβλημα θα έχει η πλακέτα... εγω με τέτοιο θέμα παλιά το είχα πάει και μου έκαναν αλλαγή.

Δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει όμως από προσωπική εμπειρία σου λέω. (όταν είχα και εγώ το s7edge όχι τώρα που έχω το s8 plus)

Παιδια εχω αγορασει το package disabler pro + αλλα δεν θυμάμαι ποιο PDP Engine δουλευει γιατι με το τελευταιο δεν δουλευει.. :wacko:

Κάποιο πρόβλημα θα έχει η πλακέτα... εγω με τέτοιο θέμα παλιά το είχα πάει και μου έκαναν αλλαγή.

Δεν ξέρω τι ακριβώς φταίει όμως από προσωπική εμπειρία σου λέω. (όταν είχα και εγώ το s7edge όχι τώρα που έχω το s8 plus)

Το τηλέφωνο δουλεύει απροβλημάτιστα....θα το κοιτάξω φίλε, σε ευχαριστώ πάντως

Μα εγω δεν το πηγα στο service για κάποιο πρόβλημα... αλλα γιατί ήθελα να μου αλλάξουν μπαταρία.. και τους ειπα απλά οτι ζεστάνετε (χωρίς να ισχύει)

Μα εγω δεν το πηγα στο service για κάποιο πρόβλημα... αλλα γιατί ήθελα να μου αλλάξουν μπαταρία.. και τους ειπα απλά οτι ζεστάνετε (χωρίς να ισχύει)

Κατάφερες να την αλλάξεις? Σκέφτομαι να πάω και εγώ αλλα δεν ξέρω κατα πόσο θα δεχτούν για αλλαγή. Μπορείς να πεις λιγο την διαδικασία και τι τους είπες για να ξέρω τι παίζει? Έχω χασει τουλάχιστον 13%--14% μετα απο 7 μήνες χρήσης..

Κατάφερες να την αλλάξεις? Σκέφτομαι να πάω και εγώ αλλα δεν ξέρω κατα πόσο θα δεχτούν για αλλαγή. Μπορείς να πεις λιγο την διαδικασία και τι τους είπες για να ξέρω τι παίζει? Έχω χασει τουλάχιστον 13%--14% μετα απο 7 μήνες χρήσης..

Μην πεις πολλά...

1.Μου αρχίζει και ζεστενετε ενώ έχω κλειστή την οθόνη και δεν κάνω τίποτα και

2.Χανει μπαταρία και δεν αντέχει ουτε 2 ώρες.

Θα επιμείνεις στον υπάλληλο κάτω να στο ελέγξουν και μετά ότι γίνει έγινε.

Το κακό είναι πιο δεν έχεις επαφή με τον τεχνολογικό πάνω αλλά μόνο με την εξυπηρέτηση.. και ότι γράψει αυτός/ή στο χαρτί της αναφοράς.

Καλή τύχη

Edited by thanos1989

Νέα αναβάθμιση 573mb

τι περιλαμβανει αυτο το update???

[sIGPIC][/sIGPIC]

μόνο μη χαλάσουν την πολύ καλή αυτονομία της μπαταρίας.
Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W.

Μόλις την πέρασε και εγώ για να δούμε Ελπίζω να είναι όλα καλά. ;)

Πολυ καλή αυτονομία που λετε κάποιοι δεν υπάρχει στην 8αρα!

Η 7αρα κλάσεις ανώτερη!

Και το εχω δει σε s7e/s8+/s9+/n8

Οπου έδωσε η σαμμυ 8αρα το κατάστρεψε το κινητό!!!

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Εγω παλι βλεπω +2 ωρες SOT με Oreo.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πολυ καλή αυτονομία που λετε κάποιοι δεν υπάρχει στην 8αρα!

Η 7αρα κλάσεις ανώτερη!

Και το εχω δει σε s7e/s8+/s9+/n8

Οπου έδωσε η σαμμυ 8αρα το κατάστρεψε το κινητό!!!

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε s8+ πάντως δεν ισχύει αυτό. Πολύ καλύτερη η 8!

• The title was changed to Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)