konakis Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Εγώ σπάνια βλέπω θερμοκρασίες πάνω από 34 ,35 βαθμούς ακόμη Και σε συνθήκες καύσωνα με τις εφαρμογές που αναφέρεις, μήπως κάνας συγχρονισμός ή τοποθεσία σου ανεβάζει τις τιμές; Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Κλεισε την τοποθεσια απο αυτες τις εφαρμογες.Μου το εκανε και σε μενα πριν τις κλεισω και εγω.Οταν ειναι τις ξαναενεργοποιεις σε αυτες τις εφαρμογες οποτε το χρειαζεται Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis21 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Ειχα οντως ενεργο τον συγχρονισμο....την τοποθεσια οχι...θα το τσεκαρω και τωρα που εχω κλεισει και τον συγχρονισμο...σε εσας δεν ζεστενεται ποτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Ήρθε προχτές! Πόσο όμορφο κινητό! Πραγματικά αίσθηση premium! Και υπέροχη αφή! Είναι λίγο στενό,αλλά συνηθίζεται..όπως και το fingerprint sensor.. Μου αρέσει πως είναι το μενου,μου την έσπασε δε που δε μπορώ να πετάξω κάποια apps παρά μόνο με root(δεν ψήνομαι να το κάνω), όπως το fb app και έτσι τα απενεργοποίησα. Έβγαλα 2 φωτογραφίες, μια με την κεντρική κάμερα και μια με την selfie, και οι 2 βραδινές..το αποτέλεσμα ήταν "άντε γεια", υπέροχες. Και άλλες 2 δυο σε πολύ χαμηλό φωτισμό, και του p9 τις πατάει κάτω, έτη φωτός μπροστά. Που πραγματικά αυτός ήταν ο λόγος που πούλησα το p9 στο 8μηνο πάνω. Τί λάικα και πράσινα άλογα.εδώ είναι ο φακός! Κάτι άλλο δεν έχω δει στο κινητό,ακόμα το ανακαλύπτω. Τελικά πήρα και spigen τζάμι full face case friendly και θήκη spigen. Εφαρμόζουν τέλεια μαζί,αφού το τζάμι είναι σχεδιασμένο για κάθε θήκη spigen. Ένα μικρό κακό,ότι κάνει ελάχιστα τσικ τσικ όταν πατάω την οθόνη κάτω δεξιά όταν γράψω το τζαμάκι,όμως τα πατήματα γίνονται registered χωρίς πρόβλημα.. Ίσως να μην πάτησε καλά εκεί ή να έμεινε λίγος αέρας κ σηκώνει την κόλα του..Το πίεσα όσο μπορούσα σταματάει,αλλά μετά από λιγη ώρα ξάνει τσικ τσικ,αλλά δεν μου φαίνεται για τρελό πρόβλημα,αφού το τζάμι είναι σταθερό..θα το υποστώ.. Γιατί αν βγάλω το τζάμι και το βάλω,πάει η κόλα του,δεν πιστεύω να ξανά κολλήσει! Ίσως να άφηνα λίγο βάρος πάνω του,όπως κανα βιβλίο. Spigen Screen Protector GLAS.tR Full Cover Glass για το Samsung Galaxy S8 565GL21777 Spigen® Rugged Armor θήκη προστασίας για Samsung Galaxy S8 σε χρώμα μαύρο Από μπαταρία είμαι στο στρώσιμο της τώρα,στην 2η αργή ξεφόρτιση!Στην 1η την ήπια την μπαταρία σε 12 ώρες μέσα. Μια ερώτηση όμως,πως θα κάνω την οθόνη να σβήνει τελείως; Εννοώ τώρα που το χω μπροστά μου στο γραφείο και δε το ακουμπάω,δείχνει την ώρα. Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volanis21 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Μπες ρυθμισεις...οθονη...τερμα κατω..always on display..απενεργοποιηση.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. May 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2018 Καλησπέρα! Έχω γραφτεί σε ένα forum & μπαίνω κανονικά από τον υπολογιστή. Από το κινητό μου, ενώ βάζω το ίδιο όνομα & κωδικό, δε μπορώ να συνδεθώ. Δε μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Σε άλλα forum δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Μήπως είναι θέμα κάποιας ρύθμισης στο s8; Ευχαριστώ! Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxizwdogwlo Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Καηκε ο μαμα fast charger μου! Εχουν εγγυηση και αν ναι, ποσο καιρο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Τουλαχιστον 6 μηνες σιγουρα, αν και λογικα 2ετια Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 Το γράφω εδώ κ ελπίζω να το δείτε όλοι όσοι έχετε θέμα με γρατσουνιες στην οθόνη.. Ξεκινήστε να το δουλεύετε σε Facebook κ σε στατικές εικόνες σαν του fb με τέρμα φωτεινότητα μήπως κ πάθετε σύντομα burn in . Το πάτε σε σμαρτεκ κ σε μια ώρα έχετε ολοκαίνουρια οθόνη χωρίς φυσικά γρατσουνιες κ burn in κτλ.. Άλλαξα σε s7 edge έτσι λόγω burn in χωρίς να το θέλω οι γρατσουνιες όμως μ έγιναν κ ας την ψευτονανοτεχνολογια... Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xtrmsnpr Δημ. May 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2018 (edited) έλυσα και το θέμα με το τσικ τσικ! Έβαλα πάνω στο κινητό για κανα 4ωρο 5-6 βιβλία της σχολής και απότι φαίνεται πάτησε και κόλλησε καλά το tempered glass. Μπες ρυθμισεις...οθονη...τερμα κατω..always on display..απενεργοποιηση.. ευχαριστώ το βρήκα! Το γράφω εδώ κ ελπίζω να το δείτε όλοι όσοι έχετε θέμα με γρατσουνιες στην οθόνη.. Ξεκινήστε να το δουλεύετε σε Facebook κ σε στατικές εικόνες σαν του fb με τέρμα φωτεινότητα μήπως κ πάθετε σύντομα burn in . Το πάτε σε σμαρτεκ κ σε μια ώρα έχετε ολοκαίνουρια οθόνη χωρίς φυσικά γρατσουνιες κ burn in κτλ.. Άλλαξα σε s7 edge έτσι λόγω burn in χωρίς να το θέλω οι γρατσουνιες όμως μ έγιναν κ ας την ψευτονανοτεχνολογια... δεν κατάλαβα τίποτα πάντως,αν κατάλαβες εσυ, μετέφρασε μας τον εαυτό σου! Edited May 29, 2018 by xtrmsnpr Παράθεση - - - - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modigliani Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Καλημέρα παιδιά, πριν 4 μέρες έγινα κάτοχος ενός S8. Μπορείτε να μου πείτε αν ειναι καλή κίνηση να κάνω λογαριασμό Samsung ή είναι σκέτος μπελάς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Καλημέρα παιδιά, πριν 4 μέρες έγινα κάτοχος ενός S8. Μπορείτε να μου πείτε αν ειναι καλή κίνηση να κάνω λογαριασμό Samsung ή είναι σκέτος μπελάς; Αν χρειαζεσαι τα θεματα,τα back up κι αλλα εξτραδακια που προσφερει ναι ειναι καλη κινηση.Ειδικα αν χρησιμοποιεις εφαρμογες Samsung και τα κινητα που αλλαζεις ειναι συνηθως Samsung. Να ρωτησω κι εγω κατι τωρα.Χτες πηραμε ενα ροζ S8 καινουριο αλλα ηταν Γερμανικο.Με το που εβαλε την καρτα σιμ μεσα της το γυρισε σε Ελληνικο.Θα παιρνει αναβαθμισεις ή θα εχει θεμα και θα πρεπει να φλασαρω την Ελληνικη ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modigliani Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 (edited) Αν χρειαζεσαι τα θεματα,τα back up κι αλλα εξτραδακια που προσφερει ναι ειναι καλη κινηση.Ειδικα αν χρησιμοποιεις εφαρμογες Samsung και τα κινητα που αλλαζεις ειναι συνηθως Samsung. Να ρωτησω κι εγω κατι τωρα.Χτες πηραμε ενα ροζ S8 καινουριο αλλα ηταν Γερμανικο.Με το που εβαλε την καρτα σιμ μεσα της το γυρισε σε Ελληνικο.Θα παιρνει αναβαθμισεις ή θα εχει θεμα και θα πρεπει να φλασαρω την Ελληνικη ρομ; Τι εννοεις Γερμανικο; το αγορασες απο Ελλαδα και μεσα ηταν στα Γερμανικα; γιατι το δικο μου ηταν στα Ιταλικα. Απλά αλλαξα τη γλωσσα. Μολις το ανοιξα εκανε μονο του αναβαθμιση στην 8. Edited May 29, 2018 by Modigliani Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Τι εννοεις Γερμανικο; το αγορασες απο Ελλαδα και μεσα ηταν στα Γερμανικα; γιατι το δικο μου ηταν στα Ιταλικα. Απλά αλλαξα τη γλωσσα. Μολις το ανοιξα εκανε μονο του αναβαθμιση στην 8.Εννοω οτι δεν ειχε το αυτοκολλητο που εχει το Ελληνικο απ'εξω στο κουτι(δεν θυμαμαι τι γραφει αλλα ειναι λευκο),κι οταν το ανοιξα εγραφε καλως ηρθατε στα Γερμανικα. Και λογω του οτι ειχαμε βαλει την σιμ της Κοσμοτε ,στα καπακια με ρωτησε αν θελω να το γυρισω στα Ελληνικα και πατησα ναι. Εκανε επαναφορα και ξεκινησε στα Ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Είναι Ελληνικό πλέον και θα αναβαθμίζεται με τα Ελληνικά. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 κατοχος Γερμανικου , το Σαββατο ηρθε update περιπου 600mb με τα patch Μαιου , και καποια άλλα πραγματακια , καμερα κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 κατοχος Γερμανικου , το Σαββατο ηρθε update περιπου 600mb με τα patch Μαιου , και καποια άλλα πραγματακια , καμερα κτλείδες αλλαγές εμφανής??Στην κάμερα π.χ Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 να σου πω την αληθεια μετα το update δεν το αγγιξα το κινητο , λογο 3μερου :) απο σημερα που ξεκιναει η εβδομαδα χρήσης θα γραψω αν δω κατι σημαντικο. Φωτογραφίες δεν εβγαζα και δεν βγαζω γενικα , αντε 2 με 3 το μηνα οπότε και αλλαγες να εγιναν στην καμερα δεν ειμαι ο χρήστης που θα της παρει χαμπαρι αμέσως. Όπως και να χει θα ενημερωσω εδω το νημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Κάντου κι ένα Wipe cache partition και το τηλέφωνο θα πετάει, εγώ μετά από το τελευταίο update (s8 plus) του έκανα ένα clear cashe μέσω recovery ( πριν καμιά 20αρια μέρες) κ η συσκευή σκοτώνει. Γενικά ανάλογα την χρήση του καθενός, μια φορά γι μήνα ένα Wipe cache partition βοηθά αρκετά πιστεύω.... απόλαυσε το! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimtz Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Ήρθε και σε μένα η αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Κάντου κι ένα Wipe cache partition και το τηλέφωνο θα πετάει, εγώ μετά από το τελευταίο update (s8 plus) του έκανα ένα clear cashe μέσω recovery ( πριν καμιά 20αρια μέρες) κ η συσκευή σκοτώνει. Γενικά ανάλογα την χρήση του καθενός, μια φορά γι μήνα ένα Wipe cache partition βοηθά αρκετά πιστεύω.... απόλαυσε το! σορρυ αλλα πως γίνεται αυτο ? και αν το κανω τι χάνει απο δεδομένα το κινητο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Εδώ είσαι... έχει αναλυτικά την διαδικασία ποστ 5525 και δεν χάνεις απολύτως τίποτα ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=450250&page=369 Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Εδώ είσαι... έχει αναλυτικά την διαδικασία ποστ 5525 και δεν χάνεις απολύτως τίποτα ;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=450250&page=369 1000 thanks :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
backframe Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 (edited) Μόλις εγκατέστησα και εγώ την αναβάθμιση και έκανα format το cache. Νομίζω ότι έγινε ταχύτερη η συσκευή! Περιμένω όμως να περάσει λίγος χρόνος για να βεβαιωθώ. Μετά από λίγες ώρες χρήσης βλέπω ότι όντως υπάρχει διαφορά στην ταχύτητα. Edited May 29, 2018 by backframe Προσθήκη πληροφοριας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. May 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2018 Το κινητο το εχω FHD+. Επεσε στα χερια μου ενα xiaomi με την ιδια αναλυση.... και τα ματια μου... Ετη φωτος μπροστα η οθοναρα μας... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts