GMF80 Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 10 μερες με την Pie νομιζω οτι ειναι το καλυτερο update που εχει δωσει η Samsung. 0 προβληματα και ενα σωρο χρησιμες προσθηκες! Παντα τετοια! Χθες εκλεισα 1 χρονο με το κινητο! Παμε για αλλα ενα! Ποτε δεν ειχα κρατησει κινητο πανω απο 9 μηνες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimo7 Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Θα έρθει στο s8 κανένα update ή τσάμπα περιμένουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Θα έρθει στο s8 κανένα update ή τσάμπα περιμένουμε; Έχει ήδη ξεκινήσει που έλεγαν φαντάσου απο Μάρτη. Υπομονή με τόσα csc λογικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_Andreas Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Καλησπέρα παιδιά, Βρίσκομαι εν αναμονή της PIE λοιπόν στο S8 μου. Ακούω τα καλύτερα από πολλές μεριές. Το δικό μου είναι ελληνικό αγορασμένο από Vodafone. Έχει λάβει κανείς update? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Καλησπέρα παιδιά, Το δικό μου είναι ελληνικό αγορασμένο από Vodafone. Έχει λάβει κανείς update? Ευχαριστώ To ίδιο έχω και δυστυχώς όχι. Αν και τα customized εταιριών αργούν λίγο παραπάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. March 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2019 Υπομονή παιδιά κι εγώ από Vodafone σε note 8 μου ήρθε πριν τρεις μέρες, φοβερή δουλειά, σαν να αγοράζετε νέα συσκευή θα σας φανεί. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Ναι. Πραγματικα ειναι τοσο καλη η pie με το One Ui που δεν βλεπω κανενα λογο να παω σε S10 οταν πεσει η τιμη.... Ισως S11 αν δεν ειναι κυκλωπας... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Έχω μείνει άφωνος.... αναβάθμισα σε Pie και ενεργοποίησα το Night Mode... μιλάμε ότι η αυτονομία της μπαταρίας ανέβηκε τρελά... λες και έχω βάλει καινούργια ή μάλλον λες και διπλασιάστηκε.... Συμβαίνει και σε άλλους??? Έχω ξετρελαθει πάντως με την επιλογή αυτή... Ξεκουράστηκαν και τα μάτια μου... την έχω μόνιμα ενεργή.... Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Από σβελταδα κέρδισε τίποτα? Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrissot Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Παιδες, ξερει κανεις γιατι εξαφανιστηκαν τα tasks απο το calendar? μπορουμε να ανακτησουμε αυτα που ειχαμε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. March 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2019 Πήγαινε στις ρυθμίσεις και κάνε sync.. δεν ξέρω γιατί δεν κάνει αυτόματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 οι ελληνικες εκδοσεις θα την παρουν επιτελους την 9.0????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 οι ελληνικες εκδοσεις θα την παρουν επιτελους την 9.0????????? ήρθε μόλις σε vodafone ελληνικό. Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Καλημέρα. Όσοι έχετε την pie, λειτουργεί η αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας;; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Επιτελους, dark mode και στο Viber! Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 ήρθε μόλις σε vodafone ελληνικό. Για να δούμε... στο ελληνικο vodafone ηρθε και στο καθαρα ελληνικο τιποτε. ελεος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 στο ελληνικο vodafone ηρθε και στο καθαρα ελληνικο τιποτε. ελεος. Ναι, έρχονται τα Vodafone και μας κλέβουν τις αναβαθμίσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Επιτελους, dark mode και στο Viber! Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βγήκε ενημέρωση ή απλώς ανακοινώθηκε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nsourtgr Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 (edited) Ναι, έρχονται τα Vodafone και μας κλέβουν τις αναβαθμίσεις. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Βγήκε ενημέρωση ή απλώς ανακοινώθηκε? Παίζει κανονικά dark mode στο viber.... το έχω ήδη ενεργοποιημένο .... Το ίδιο και στον messenger.... μόνο το gmail για mobile μένει και θα είμαστε super... Και εγώ εδώ και 3-4 μέρες έχω την Pie (Vodafone).... Όλα κυλάνε τέλεια.... έβαλα και dark mode - theme και η αυτονομία της μπαταρίας πετάει !!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: Edited March 5, 2019 by nsourtgr Παράθεση ZX - Spectrum 48K - Αtari 2600 .... και ξερό ψωμί ... :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimo7 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Σε επικοινωνία με τη Samsung σήμερα, είπαν πως για τα ελληνικά η αναβάθμιση ξεκίνησε από 05/03/2019, σήμερα δλδ. Λογικά αύριο, μεθαύριο θα την πάρουν και οι υπόλοιποι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 (edited) Ε τα cosmote πάντα στο τέλος ετσι γιατί μπορούν χαχα Edited March 6, 2019 by thanos1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Παίζει κανονικά dark mode στο viber.... το έχω ήδη ενεργοποιημένο .... Το ίδιο και στον messenger.... μόνο το gmail για mobile μένει και θα είμαστε super... Και εγώ εδώ και 3-4 μέρες έχω την Pie (Vodafone).... Όλα κυλάνε τέλεια.... έβαλα και dark mode - theme και η αυτονομία της μπαταρίας πετάει !!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol: To dark mode στο Viber είναι αυτόνομη ρύθμιση μέσα στο Viber ή υιοθετεί την καθολική ρύθμιση του συστήματος? Εγώ σε oreo δε βλέπω καμιά ρύθμιση για dark mode στο viber. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Αυτόνομη είναι Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 To dark mode στο Viber είναι αυτόνομη ρύθμιση μέσα στο Viber ή υιοθετεί την καθολική ρύθμιση του συστήματος? Εγώ σε oreo δε βλέπω καμιά ρύθμιση για dark mode στο viber.Σου εχει ερθει η τελευταια ενημερωση; Χθες αρχισε να διανεμεται... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samis2 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 Σου εχει ερθει η τελευταια ενημερωση; Χθες αρχισε να διανεμεται... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σήμερα μου ηρθε κι εμενα στο viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2019 ήρθε σε κανένα η pie με EUR?? εστω με smart switch?? Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts