maria1998 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 καλησπέρα. ξερω ότι το θεμα που που σχολιαζω ειναι άκυρο με την ερωτηση μ αλλα δεν βρηκα ππυ να ρωτησω μ έκλεψαν προσφατα τη συσκευη κ θέλω να μαθω αν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στα αρχεία μ φώτο κτλ. ειχα πιν κ δακτυλικό αποτύπωμά. ολοι μ ειπαν ότι για να ανοίξουν το κινητπ θα το κάνουν φορματ αλλα εγώ ανησυχώ. υπαρχει περίπτωση να αντέγραψαν αρχεία κτλ; την συσκευη την κλειδωσα τηη επομένη μέρα. παρακαλώ αμα γνωρίζετε κατι να μ πείτε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria1998 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 καλησπέρα. ξερω ότι το θεμα που που σχολιαζω ειναι άκυρο με την ερωτηση μ αλλα δεν βρηκα ππυ να ρωτησω μ έκλεψαν προσφατα τη συσκευη κ θέλω να μαθω αν μπορούσαν να έχουν πρόσβαση στα αρχεία μ φώτο κτλ. ειχα πιν κ δακτυλικό αποτύπωμά. ολοι μ ειπαν ότι για να ανοίξουν το κινητπ θα το κάνουν φορματ αλλα εγώ ανησυχώ. υπαρχει περίπτωση να αντέγραψαν αρχεία κτλ; την συσκευη την κλειδωσα τηη επομένη μέρα. παρακαλώ αμα γνωρίζετε κατι να μ πείτε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 αξιζει η μεταβαση απο nexus 5x σε s8 στον τομεα φωτογραφια? γενικα για 380 που κανει τωρα το κινητο αξιζει? Οθόνη, μπαταρία, αδιάβροχο ανώτερο ποιοτικά και κατασκευαστικά κόσμημα με πολύ καλύτερο εννοείται επεξεργαστή ...όμως στην φωτογραφία θα υπάρχει κόντρα μεταξύ τους. Πιστεύω την διαφορά θα την δεις στις manual ρυθμίσεις και δυνατότητες της συσκευής σε συνδυασμό με τον 1.7f φακό. Γνώμη μου να βρεις ένα καλό μεταχειρισμένο πάνω κάτω στα 280 ευρώ. Θα το ευχαριστηθείς! Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Δεν ξερω αν αξιζει στα 380 spec wise αλλα εγω που αλλαζα 4 κινητα το χρονο κλεινω 1 χρονο με τη συσκευη και δεν την αλλαζω. Οτι κινειται με τρυπες στην οθονη, νοτς κλπ με αφηνει παγερα αδιαφορο. Σε αποδοση και μπαταρια και φωτογραφια με ικανοποιει απολυτα... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Δεν ξερω αν αξιζει στα 380 spec wise αλλα εγω που αλλαζα 4 κινητα το χρονο κλεινω 1 χρονο με τη συσκευη και δεν την αλλαζω. Οτι κινειται με τρυπες στην οθονη, νοτς κλπ με αφηνει παγερα αδιαφορο. Σε αποδοση και μπαταρια και φωτογραφια με ικανοποιει απολυτα... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk οντως πρεπει να περιμενουμε αναγκαστικα να φυγουν απο τη μοδα ολα αυτα.ισως μεχρι το s12 να εχει βρεθει μια σοβαρη λυση για τη μπροστινη καμερα Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anegefalos Δημ. February 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2019 Δεν υπάρχει ανταγωνιστής στο θέμα κάμερα όσο αφορά στο s8.έχω αλλάξει δεκάδες ναυαρχίδες από άλλες εταιριες καμια δε φτανει το s8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Κατα τη γνωμη μου μονο και μονο για τη selfie camera και το διαφραγμα της πισω αξιζει ναι. Το θεμα ειναι οτι στα χρηματα που συζητας υπαρχουν καλυτερες προτασεις. Τοσο φωτογραφικα οσο και συνολικα. φωτογραφικα σε αυτά τα λεφτά ποια εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 έχει παρατηρήσει κανείς κάποιο πρόβλημα με την εργοστασιακή εφαρμογή των μηνυμάτων που δουλεύει σαν το viber μέσω ίντερνετ. πολλές φορές τα μυνήματα τα παραλαμβάνω μετά από μέρες και ας ειμαι συνδεδεμένος μονίμως ίντερνετ Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 έχει παρατηρήσει κανείς κάποιο πρόβλημα με την εργοστασιακή εφαρμογή των μηνυμάτων που δουλεύει σαν το viber μέσω ίντερνετ. πολλές φορές τα μυνήματα τα παραλαμβάνω μετά από μέρες και ας ειμαι συνδεδεμένος μονίμως ίντερνετ Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Προφανώς μιλάς για τη λειτουργία RCS και την αποστολή μηνυμάτων μέσω wifi χωρίς χρέωση, αντίστοιχο με το imessage της Apple. Δεν δουλεύω πολύ με SMS αλλά σπάνια μου έχει τύχει αυτό που λες συνήθως βράδυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Πως γίνεται αυτό;; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. February 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2019 Κατα τη γνωμη μου μονο και μονο για τη selfie camera και το διαφραγμα της πισω αξιζει ναι. Το θεμα ειναι οτι στα χρηματα που συζητας υπαρχουν καλυτερες προτασεις. Τοσο φωτογραφικα οσο και συνολικα. φωτογραφικα με τοσα χρηματα πανω κατω ποιο ειναι καλυτερο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RSAROUKLA Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Προφανώς μιλάς για τη λειτουργία RCS και την αποστολή μηνυμάτων μέσω wifi χωρίς χρέωση, αντίστοιχο με το imessage της Apple. Δεν δουλεύω πολύ με SMS αλλά σπάνια μου έχει τύχει αυτό που λες συνήθως βράδυ.εγω πλέον το έχω απενεργοποιήσει γιατί μου έκανε πολλά τέτοια. της apple αν δεν το στείλει imessage το στέλνει κανονικό μήνυμα από μόνο του μετά από λίγο ενώ εδώ δεν το στέλνει καθόλου η το στέλνει όταν ξεμπλοκαρει . στη Samsung που ρώτησα μου είπαν δεν έχει παρατηρηθεί κάτι τέτοιο και αν ισχύει θα το φτιάξει με κάποιο update σύντομα. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 εγω πλέον το έχω απενεργοποιήσει γιατί μου έκανε πολλά τέτοια. της apple αν δεν το στείλει imessage το στέλνει κανονικό μήνυμα από μόνο του μετά από λίγο ενώ εδώ δεν το στέλνει καθόλου η το στέλνει όταν ξεμπλοκαρει . στη Samsung που ρώτησα μου είπαν δεν έχει παρατηρηθεί κάτι τέτοιο και αν ισχύει θα το φτιάξει με κάποιο update σύντομα. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠου είναι αυτή η ρύθμιση; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Που είναι αυτή η ρύθμιση; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ρυθμίσεις Μηνυμάτων > Ρυθμίσεις Συνομιλίας > Προηγμένες λειτουργίες κλήσεων και ανταλλαγής μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Ρυθμίσεις Μηνυμάτων > Ρυθμίσεις Συνομιλίας > Προηγμένες λειτουργίες κλήσεων και ανταλλαγής μηνυμάτων.Δεν έχει κάτι τέτοιο σε εμένα στις ρυθμίσεις μηνυμάτων. Έχω την beta pie, δεν ξέρω αν το έχουν βγάλει.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Δεν έχει κάτι τέτοιο σε εμένα στις ρυθμίσεις μηνυμάτων. Έχω την beta pie, δεν ξέρω αν το έχουν βγάλει.... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν εμφανίζεται αν δεν έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία. (Μιλαω για vodafone για άλλες δε ξερω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Δεν εμφανίζεται αν δεν έχεις ενεργοποιήσει την υπηρεσία. (Μιλαω για vodafone για άλλες δε ξερω)Και εγώ Vodafone έχω. Πως ενεργοποιειται; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 Και εγώ Vodafone έχω. Πως ενεργοποιειται; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχεις PM... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christian27 Δημ. February 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2019 (edited) φωτογραφικα σε αυτά τα λεφτά ποια εννοείς? φωτογραφικα με τοσα χρηματα πανω κατω ποιο ειναι καλυτερο? Στα χρηματα 350-400 καλυτερα φωτογραφικα κινητα απο το S8 (οσο αφορα την πισω καμερα) ειναι το Mi8, το Οneplus 6 και κυριως το P20. Βεβαια σε selfie παιζει να μην εχουν τοσο μεγαλη διαφορα, συμφωνα τουλαχιστον με τα τελευταια tests του dxomark που ηταν ειδικα για τη μπροστινη καμερα και εδειξαν οτι τα Huawei πασχουν γενικα, ενω τα Samsung ηταν αρκετα ψηλα. Σχετικα με το βιντεο τελος, η σταθεροποιηση που εχουν τα Samsung με OIS ειναι ανωτερη απο ολο τον ανταγωνισμο. Edited February 8, 2019 by Christian27 Παράθεση ~ Samsung Galaxy S10 ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapalex Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι,έχω το κινητό από τέλη Δεκεμβρίου και δεν έχει κάνει καμία ενημέρωση λογισμικου, δοκίμασα χειροκίνητα και μου εμφανίζει ότι οι πιο πρόσφατες ενημερώσεις είναι εγκατεστημένες με αντίγραφο ασφαλείας Οκτωβρίου 2018 είναι φυσιολογικο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Οχι. Θα επρεπε να εχεις παρει και Ιανουαριου λογικα. Τι χωρα προελευσης εχει το κινητο; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Ήρθε σε voda η ενημέρωση Ιανουαρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapalex Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Από ότι είδα είναι από Φινλανδία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 Θα επρεπε να εχεις Ιανουαριου. Το ειχα παθει και εγω γιατι εκανα πρωτη εγκατασταση με καρτα sim μεσα και κατι αλλαξε στα csc. Αναγκαστηκα και εκανα εγκατασταση μεσω odin για να παρει παλι updates. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapalex Δημ. February 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2019 ναι κατάλαβα σε ευχαριστώ.είναι εύκολο μέσω odin; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts