GMF80 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Στα ιδια επιπεδα και σε μενα η μπαταρια μετα την ενημερωση Δεκεμβριου... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 το android system μου ρουφαει ασυστολα :angry::angry::angry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Κανε ενα clear cache στο κινητο και λογικα θα στρωσει... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 εκανα 2 φορες. και ενω παλαιοτερα μετα την εκαθαριση , οταν ανοιγε το κινητο εκανε Optimise τις εφαρμογες, τωρα δεν κανει τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2019 Στα ιδια επιπεδα και σε μενα η μπαταρια μετα την ενημερωση Δεκεμβριου... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Την πέρασα κι εγώ, κομπλέ έτσι στα ίδια επίπεδα κυμαίνεται. Το μοναδικό που με στεναχωρεί είναι ο Samsung browser, δεν έχει τελικά την προηγούμενη έκδοση και η τελευταία που συνίσταται για το s8 plus μου κάνει ώρες ώρες τρελο λαγκάρισμα σε αντίθεση με τον chrome που πραγματικά φυσάει, ακαριαίο φόρτωμα και δίχως κομπιάσματα... έχω καταλήξει ανάλογα τις σελίδες που με ενδιαφέρει να δω ,επιλέγω και τον αντίστοιχο browser. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Παιδια, πρωτα θα παρει την pie το s8 plus και μετα εμεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. January 4, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2019 Μαζι τις παιρνουν Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1987 Δημ. January 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2019 Καλημέρα σε όλους, Μου έσπασε η οθόνη του S8 πάνω δεξιά (κατά τα άλλα λειτουργική) - ήθελα να σας ρωτήσω που μπορώ να βρω καινούργια (original ή με τα ίδια specs) οθόνη για το κινητό σε λογική τιμή; Σε online καταστήματα μήπως; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Η pie ερχεται με την experience 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Εννοειται! Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Το μενου θα ειναι μαυρο απο ασπρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Το μενου θα ειναι μαυρο απο ασπρο? σαν επιλογη night mode θα ειναι το μαυρο. μαμισιο μαυρο θεμα δηλαδη το οποιο η google διαβασα θα το προσθεσει στην επομενη εκδοση αντροιντ,κλασικα δηλαδη οτι νεο προσθετει η σαμσουγκ μπαινει απο την google στις επομενες εκδοσεις αντροιντ Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Αρα δε θα το'χουμε στην pie? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2019 Αρα δε θα το'χουμε στην pie?Όταν έχεις ενεργοποιημένη τη νυχτερινή λειτουργία θα είναι όλα τα μενού σε νυχτερινή λειτουργία (μαύρο/γκρι), όταν όχι θα είναι όλα λευκά. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Με την ορεο γινεται αυτο η μονο με την pie? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2019 Με την ορεο γινεται αυτο η μονο με την pie?Μόνο με την PIE. Με την OREO χρειάζεσαι είτε κάποιο Theme, είτε substratum για τέτοιες αλλαγές. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Καλησπέρα σας. Αξίζει λέτε να αλλάξω την μπαταρία εδώ...https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/episkeues-kinitwn-smartphones/episkeues-kinitwn-samsung/188176--αλλαγή-μπαταρίας-samsung-galaxy-s8 Έχω ακόμα εγγύηση άλλα Είμαι ρουταρισμενος. Για Αθήνα ή Χαλκίδα πιο είναι το επίσημο σέρβις;;να τους πάρω ένα τηλέφωνο να ρωτήσω. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mips Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Καλησπέρα σας. Αξίζει λέτε να αλλάξω την μπαταρία εδώ...https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/episkeues-kinitwn-smartphones/episkeues-kinitwn-samsung/188176--αλλαγή-μπαταρίας-samsung-galaxy-s8 Έχω ακόμα εγγύηση άλλα Είμαι ρουταρισμενος. Για Αθήνα ή Χαλκίδα πιο είναι το επίσημο σέρβις;;να τους πάρω ένα τηλέφωνο να ρωτήσω. Ευχαριστώ πολύ Πάρε τηλέφωνο στη smartec στο Χαϊδάρι. Ειναι επίσημο service τηςsamsung Παράθεση ΔΗΜΗΤΡΗΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
studiosakis Δημ. January 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2019 Πάρε τηλέφωνο στη smartec στο Χαϊδάρι. Ειναι επίσημο service τηςsamsung Ευχαριστώ για την ακαριαία απάντηση :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Εχετε παρει την ενημερωση ασφαλειας Ιανουαριου? Βλεπω να ερχεται κατα τις 20 Γεναρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. January 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2019 Εχετε παρει την ενημερωση ασφαλειας Ιανουαριου? Βλεπω να ερχεται κατα τις 20 Γεναρη. Με γερμανικο , ακομα δεν εχει ερθει κατι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixalis81 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Εχω δοκιμάσει να τοποθετησω προφυλαξη οθονης αλλα η θηκη που χρησιμοποιω την σπρώχνει και ξεκολλαει.εχει καποιος εντοπισει καποια προφυλαξη οθονης που να μην εχει τετοιο θεμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 γιατι να βαλεις προφυλαξη οθονης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Εχω δοκιμάσει να τοποθετησω προφυλαξη οθονης αλλα η θηκη που χρησιμοποιω την σπρώχνει και ξεκολλαει.εχει καποιος εντοπισει καποια προφυλαξη οθονης που να μην εχει τετοιο θεμα;Spigen Neo Flex μεμβρανη με Spigen θηκη ταιριαζει αψογα. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 βγηκε η beta pie για οσους εχουν btu rom,μεσω του samsung members app Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts