Jump to content

Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να πω και εγώ πως δεν έχω πρόβλημα, και δεν έχω κάνει καμια εργοστασιακή επαναφορά.

ούτε όταν πέρασα από το 7 στο 8 oreo.

λέτε πως χρειάζεται να το κάνω, θα δω κάποια διαφορά;

Άμα έχεις κάποιο πρόβλημα σίγουρα θα δεις διαφορά.. αν όχι δεν ξέρω σαν τι μπορεί να αλλάξει!

Πάντως σε θέμα μπαταρίας είναι πολύ σύνθετα τα πράγματα. Σε κάθε κινητό είναι ανάλογα την χρήση και τις εκάστοτε εφαρμογές, το σήμα κινητής και η φωτεινότητα της οθόνης!

Μόνο άμα δεις πολύ μεγάλο Android system ανεβασμένο 80% φταίει το λειτουργικό του κινητού και θέλει επαναφορά.

S8 plus οθόνη όνειρο, Samsung browser επίσης εξαιρετικός, κάμερα ακόμα και σήμερα στέκεται πολύ καλά σίγουρα υπολείπεται με τις τωρινές ναυαρχίδες όμως είναι μια πολύ καλή επιλογή σίγουρα. Με την Oreo τελείως ανάλαφρο με πάρα πολύ καλή μπαταρία... στα 450 ευρώ ένα καλό μεταχειρισμένο ή με 100 και κάτι παραπάνω καινούργιο νομίζω πως διαλύει τον όποιο ανταγωνισμό προσφέροντας premium κατασκευή και συναρμολόγηση υλικών με αδιαβροχοποιηση.... το μοναδικό κινητό που μπορεί να βάλει σε σκέψεις κάποιον φιλόδοξο αγοραστή είναι ότι λόγω πολύ δυναμικής παρουσίας και προώθησης του Huawei p20-p20 pro, βρίσκει κάποιος σε αγγελίες και σε ανάλογη τιμή το mate 10....
Konakis.

Σε μαγαζι που το ειδα,παρατηρησα οτι με την ορεο καταργηθηκε το πληκτρολογιο 3×4 που με βολευε για μηνυματα και εχει επιλογη μονο για qwerty πληκτρολογιο.Ισχυει?

S8 plus οθόνη όνειρο, Samsung browser επίσης εξαιρετικός, κάμερα ακόμα και σήμερα στέκεται πολύ καλά σίγουρα υπολείπεται με τις τωρινές ναυαρχίδες όμως είναι μια πολύ καλή επιλογή σίγουρα. Με την Oreo τελείως ανάλαφρο με πάρα πολύ καλή μπαταρία... στα 450 ευρώ ένα καλό μεταχειρισμένο ή με 100 και κάτι παραπάνω καινούργιο νομίζω πως διαλύει τον όποιο ανταγωνισμό προσφέροντας premium κατασκευή και συναρμολόγηση υλικών με αδιαβροχοποιηση.... το μοναδικό κινητό που μπορεί να βάλει σε σκέψεις κάποιον φιλόδοξο αγοραστή είναι ότι λόγω πολύ δυναμικής παρουσίας και προώθησης του Huawei p20-p20 pro, βρίσκει κάποιος σε αγγελίες και σε ανάλογη τιμή το mate 10....

Ε οχι και χειροτερη καμερα απο τις ναυαρχιδες.Και το S8 ναυαρχιδα ειναι ποσες συσκευες αλλων εταιριων εχουν την καμερα του ; οτι τα μολις ελαχιστα καινουρια που κυκλοφορουν εχουν καποιες παραπανω λεπτομεριες δεν λες οτι δεν ειναι ναυαρχιδα.Εδω ακομα τα ποιο παλια(σχετικο παλια) S7 και S7edge ειναι στις κορυφαιες θεσεις απο θεμα αποδοσης καμερας αλλα και συνολικα ως συσκευες.

Edited by s_wind

Μαζί σου είμαι, απλά προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός πάντοτε ;)

Το s9 s9 plus είναι καλύτερο σε πολλά σημεία θα έλεγα, το Huawei p20 pro σίγουρα υπερτερεί επίσης, όπως επίσης το mate 10 pro έχει περισσότερες επιλογές και φυσικά το pixel 2 είναι μια επίσης δυνατή πρόταση. Προσωπικά έχοντας κ το 7edge ταυτόχρονα το οποίο είναι τηλέφωνο αδυναμία για τα γούστα μου, είμαι καλυμμένος σε θέματα κάμερας κι όχι μόνο, αν και στα σημεία ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού το s8 plus υπερτερεί του 7edge.

Konakis.

Ναι συμφωνω.βεβαια οι λεγομενες συνθηκες "χαμηλου φωτισμου" πιστευω οτι παντα στα φορουμ αναφερθηκε με λαθος τοποθετηση εδω και χρονια.Χαμηλος φωτισμος θεωρειται στον 'φωτογραφικο τομεα' οπου υπαρχει σκια δεν υπαρχει φως και επισης απο την στιγμη που δυει ο ηλιος.Οι ναυαρχιδες σαυτες τις περιπτωσεις δεν παρουσιαζουν διαφορες που θα πεις 'μα τι χαλια βγηκε' η φωτο.Δηλαδη σε σκιες τα μεσημερια ,τα απογευματα,το σουρουπο κτλ.Οι λεπτομεριες φαινονται σε συνθηκες με σκοταδι και 'Ελαχιστο' φωτισμο με διακυμανσεις οπου το φως ειναι θερμο η αντιθετο ψυχρο κτλ.Αναφερομαι για ναυαρχιδες οχι για αυτα που εχουν χαλια φακο ....Τα γνωστα:p Edited by s_wind

Χτες τα δοκίμαζα (7edge-s8 plus) σε σκιερό χώρο- δωμάτιο στα "βασικά" iso (50-100) κι όντως όπως έλεγαν και τα παιδιά στην αρχή του θέματος,το s8 έχει ακόμα καλύτερη εικόνα και με λιγότερο κόκκο.

----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε όλα συμφωνούμε εξάλλου :) ✌

Konakis.

Μου ήρθε και μένα χθες το update CRD1. Όλα μια χαρά. Όσο για τη συζήτηση που κάνετε παραπάνω, για μένα το S8 είναι πάρα μα πάρα πολύ κοντά στις φετινές ναυαρχίδες. Αυτό στο οποίο υστερεί ουσιαστικά είναι το zoom στην κάμερα , το slow motion video και η θέση του αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Από αυτά τα τρία το μόνο που θα ήθελα να έχω είναι το zoom του P20 Pro. To slow motion video ωραίο είναι αλλά νομίζω πως μετά από λίγο διάστημα θα έπαυε να με ενδιαφέρει. Δαχτυλικό δεν χρησιμοποιώ. Είναι η 1η φορά που έχει περάσει σχεδόν χρόνος και συνεχίζω να λατρεύω τόσο τη συσκευή που έχω. Συνήθως στο 6μηνο ήθελα να αλλάξω.:lol:

Συμφωνώ φίλε μου, το s8 έχει ωριμάσει πολύ, πρώτη φορά συμπαθώ και συνυπαρχω με samsung.. και πάνω που έλεγα και εγώ για το p20 pro πριν βγεί, μόλις το είδα άλλαξα γνώμη με εκείνη την εγκοπή που κόλλησαν όλοι.. Γούστα βέβαια!

Πέρασα μέσω Odin την CRC7 (για TPH) και μου ήρθε αμέσως η αναβάθμιση σε CRD7. Προς το παρόν θα έλεγα καλύτερη αυτονομία και αυξημένη ταχύτητα...

1η φορά κι εγώ σε Samsung προερχόμενος από σειρά κινητών ναυαρχιδων της LG (g2 g3 g4) & Sony Xperia Z-Z3 ,από τον Σεπτέμβριο του '16 με το εξαιρετικό s7 edge. Έκτοτε απόλυτα ικανοποιημένος έως εντυπωσιασμένος θα έλεγα με αποκορύφωση το τωρινό μου S8 plus. Τί λέτε αξίζει η μετάβαση σε Huawei P20 pro ;
Konakis.

Να ρωτήσω λίγο, σαν να ειδα πως υπάρχει επιλογή να έχουμε διπλές εφαρμογές, που βρίσκεται αυτή η επιλογή; ψάχνω τώρα να το βρώ αλλα χωρίς αποτέλεσμα

"Ασφαλής φάκελος" για ποιο prive καταστάσεις, μακρυά από αδιάκριτα βλέμματα :lol:

Στα 250 κατι δεν θα πηγαινει καλα. Πολυ χαμηλη τιμη.

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να ρωτήσω λίγο, σαν να ειδα πως υπάρχει επιλογή να έχουμε διπλές εφαρμογές, που βρίσκεται αυτή η επιλογή; ψάχνω τώρα να το βρώ αλλα χωρίς αποτέλεσμα
Settings - Advanced Features - Dual messenger. Ότι γίνεται να υπάρχει διπλό στο εμφανίζει εκεί (social κυρίως).

Αλλιώς το secure folder που είπε και ο φίλος παραπάνω.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Λογικά εννοεί 250 το s6 edge ;)

Konakis.

Λογικά εννοεί 250 το s6 edge ;)

Προφανώς εννοεί ότι 250 θα είναι η διαφορά που θα δώσει αφού πουλήσει το S6.

Settings - Advanced Features - Dual messenger. Ότι γίνεται να υπάρχει διπλό στο εμφανίζει εκεί (social κυρίως).

Αλλιώς το secure folder που είπε και ο φίλος παραπάνω.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Σ ευχαριστώ Nick

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

"Ασφαλής φάκελος" για ποιο prive καταστάσεις, μακρυά από αδιάκριτα βλέμματα :lol:

Αυτό δεν το έπιασα ,πώς δηλαδή; ευχαριστώ

Αυτό δεν το έπιασα ,πώς δηλαδή; ευχαριστώ

http://www.samsung.com/gr/support/skp/faq/1131958

Ο super-f το επιασε.Εννοω να δωσω το δικο μου s6 και να παρω με ανταλλαγη το s8 μεταχειρισμενο με 250 ευρω ακομα.Συμφερει?

Αν ειναι σε αριστη κατασταση ναι. Το πολυ πολυ να πας για αλλαγη μπαταριας.

Το s8 είναι edge? Στις εικόνες που βλέπω έχει κυρτή οθόνη.λαθος κάνω;
Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Και τα 2 S8 ειναι αλλα με μικροτερη κυρτοτητα απο τα προηγουμενα.

• The title was changed to Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)