kekropas Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Παιδιά είναι και άλλοι που δεν έχουν πάρει την 8 η μόνο εγώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Αν εχεις κανει factory reset με την sim μεσα και ηταν προορισμενο για αλλη χωρα τοτε το γυριζει σε ελληνικο και δεν ερχεται το update. Εγω το εκανα με odin. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Εννοείται πρέπει να το πας στο service έχει πολύ καλή υποστήριξη... ;);) Ξέρετε εάν αλλάζει το part; Ή ξαναβάζουν το ίδιο με πιθανή εμφάνιση στο μέλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 ρε παιδια ξερετε απο που βγαινει ο ηχος κλικ που ακουγετε οταν βγαζουμε φωτογραφια?? στις ρυθμισεις καμερα δεν εχω βρει επιλογη..επισης ουτε και στους ηχους..μου εχει διαφυγει κατι?? :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Αν εχεις κανει factory reset με την sim μεσα και ηταν προορισμενο για αλλη χωρα τοτε το γυριζει σε ελληνικο και δεν ερχεται το update. Εγω το εκανα με odin. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό έχει γίνει ακριβώς; Δεν θα έρθει ποτέ δηλαδή; Μόνο μέσω odin γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. April 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2018 Τι λετε μωρε? Επειδη του γύρισε σε ελληνικο δεν θα ξανα πάρει update; Μια χαρα θα πάρεις update οταν θα έρθει η ωρα. Ετσι λειτουργεί πλέον η σαμμυ με τα multi csc στο γυρίσει αν ειναι UNBRANDED στην χωρα που ειναι η σιμ. Γιατι να μην ξανα πάρει αναβάθμιση μετα? Που τα βλέπετε αυτα?! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 (edited) Εισαι επιθετικος φιλε. Εχει γινει σε πολλους. 21.3 ηρθε η Ελληνικη μεχρι 10.04 δεν ειχε ερθει και την εβαλα με Odin. Ουτε μεσω Smart Switch φαινονταν. Οταν βγει η ΟΤΑ αντα σε 2-3 μερες το πολυ ερχοταν. Εχω Samsung τηλεφωνα 3 χρονια σερι τωρα. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 16, 2018 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Έχουν δικό τα παιδιά... σε πολλά κινητά που έχει γίνει η αλλαγή δεν εχει έρθει αναβάθμιση ενω η EUR εχει έρθει κανονικά στους άλλους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pchrono Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Εισαι επιθετικος φιλε. Εχει γινει σε πολλους. 21.3 ηρθε η Ελληνικη μεχρι 10.04 δεν ειχε ερθει και την εβαλα με Odin. Ουτε μεσω Smart Switch φαινονταν. Οταν βγει η ΟΤΑ αντα σε 2-3 μερες το πολυ ερχοταν. Εχω Samsung τηλεφωνα 3 χρονια σερι τωρα. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χωρίς παρεξήγηση δεν είναι επιθετικός ο φίλος. Εγώ συμφωνώ μαζί του. Σε μένα και σε άλλους 2 φίλους έρχονται κανονικά οι αναβαθμίσεις ΟΤΑ. Το ΟΤΑ δεν έρχεται την ίδια μέρα σε όλη την χώρα. Μπορεί να κάνει καιρό για να το πάρουν όλοι. Έχει να κάνει με το serial no. Δεν λέει κάτι με το να έχεις Samsung τηλέφωνα 3 χρόνια σερι, αυτό με τα multi csc να στο γυρίσει αν είναι UNBRANDED στην χώρα που είναι η σιμ δεν το έκανε στα παλαιά κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 ρε παιδια ξερετε απο που βγαινει ο ηχος κλικ που ακουγετε οταν βγαζουμε φωτογραφια?? στις ρυθμισεις καμερα δεν εχω βρει επιλογη..επισης ουτε και στους ηχους..μου εχει διαφυγει κατι?? :worry: πίεσε το πάνω η κάτω κουμπί του ήχου. κατέβασε ή κλείσε τελείως την επιλογή, σύστημα. αυτό ήταν δε θα ξανά ακουστεί ήχος, κατά τη φωτογράφιση. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Μετα το factory reset με την sim χαθηκε το multi csc. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Μετα το factory reset με την sim χαθηκε το multi csc. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑντε να το ξανα πω!!! Δεν κοιτάμε απο εκει το csc παλιωσε το phone info. Πανε στις ρύθμισεις και πληροφορίες λογισμικού: Απο εκεί φαίνεται το csc ! Και το OXM ειναι multi csc με πρώτο csc χωρας DBT . Και στην ουσια σημαίνει το πρώτο dbt απο που θα παίρνεις update δεύτερο csc με τη χωρα ειναι σιμ δλδ ελληνικοί eur και τρίτο meo ειναι που προοριζόταν το κιμητο (Πορτογαλία το συγκεκριμένο BRANDED). Οποτε το multi csc που έχεις μια χαρα και δεν χάθηκε τιποτα! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Οποτε σημαινει οτι περνω απο EUR το update. Δεν δικαιολογειται να μην ειχε ερθει 20 ημερες αφου ειχε γινει διαθεσιμο. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Οποτε σημαινει οτι περνω απο EUR το update. Δεν δικαιολογειται να μην ειχε ερθει 20 ημερες αφου ειχε γινει διαθεσιμο. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΣε πια είσαι Τώρα? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Αν εννοεις εκδοση εβαλα την CRC7 με Odin. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 (edited) Αν εννοεις εκδοση εβαλα την CRC7 με Odin. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΗ crc7 ειναι και η τελευταία! Δεν εχει βγει καμια αλλη σε καμία χωρα! Εκτος αν εννοείς την πέρασες τωρα με odin ! ** το WIN σημαίνει πως είναι το κινητο σου ιταλικο wind δλδ branded. Οποτε πρώτον λογικό να μην σου ειχε ερθει η τελευταία έκδοση γιατι ειναι ακομα στην έκδοση με security patch Φεβρουαρίου το ιταλικο. Οποτε αν πέρασες με odin Τωρα την τελευταία η και πιο πριν εισαι οκ καο Για το μελλον με αναβαθμίσεις (γιατι στα branded Δεν υπάρχει multi csc οποτε όποια σιμ και αν βάλεις θα παραμένει το ιδιο). Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 16, 2018 by Livas Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_pixon12 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 (edited) Στην επαναφορα εργοστασιακων δεδομενων,δεν εχει επιλογη να κρατησω χωρις να σβηστουν, δεδομενα που θεωρουμε σημαντικα για να συγχρονιστει πχ η επομενη συσκευη οπως υπενθυμισεις ημερολογιου κτλ? Διοτι αυτα μεταφερονται μεσω συγχρονισμου στην νεα συσκευη,αλλα αν στην παλια τα σβησεις ολα,θα στα σβησει κ στην καινουρια αν δεν κανω λαθος Edited April 16, 2018 by user_pixon12 Παράθεση galaxy Κ zoom - white Samsung galaxy s8 - black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 (edited) Η crc7 ειναι και η τελευταία! Δεν εχει βγει καμια αλλη σε καμία χωρα! Εκτος αν εννοείς την πέρασες τωρα με odin ! ** το WIN σημαίνει πως είναι το κινητο σου ιταλικο wind δλδ branded. Οποτε πρώτον λογικό να μην σου ειχε ερθει η τελευταία έκδοση γιατι ειναι ακομα στην έκδοση με security patch Φεβρουαρίου το ιταλικο. Οποτε αν πέρασες με odin Τωρα την τελευταία η και πιο πριν εισαι οκ καο Για το μελλον με αναβαθμίσεις (γιατι στα branded Δεν υπάρχει multi csc οποτε όποια σιμ και αν βάλεις θα παραμένει το ιδιο). Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝαι εβαλα την CRC7 μεσω odin. Αρχικα οταν το εστησα χωρις sim ηταν XEU. Βρετανικο. Ηρθε η Oreo και εμεινε ετσι. Αποφασισα μετα απο 2 βδομαδες να κανω factory reset χωρις να αφαιρεσω την καρτα και εγινε Ελληνικο. Το ιταλικο branded δεν ξερω πως προεκυψε. Οποτε ετσι οπως τα λες θα παρω καονικα το επομενο update οταν βγει για Ιταλικο Wind και οχι για Ελληνικο. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 16, 2018 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Livas Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Ναι εβαλα την CRC7 μεσω odin. Αρχικα οταν το εστησα χωρις sim ηταν XEU. Βρετανικο. Ηρθε η Oreo και εμεινε ετσι. Αποφασισα μετα απο 2 βδομαδες να κανω factory reset χωρις να αφαιρεσω την καρτα και εγινε Ελληνικο. Το ιταλικο branded δεν ξερω πως προεκυψε. Οποτε ετσι οπως τα λες θα παρω καονικα το επομενο update οταν βγει για Ιταλικο Wind και οχι για Ελληνικο. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓιατι τα μπερδεύεις? Το τελευταίο WIN csc που γράφει ειναι ιταλικό wind εκει προοριζόταν πώληση κινητού. Εσύ θα παίρνεις update πλεον κανονικα με eur ελληνικά αφου πέρασες ρομ unbranded και στο γυρίσε σε ελληνικό. Το xeu απο που το είδες οτι ηταν ετσι πριν? Γιατι ξεκάθαρα στο λεει το κινητό σου οτι ειναι WIN καμια σχέση με XEU. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus Samsung Galaxy S7 Edge Samsung Galaxy Alpha Samsung TV ue55h6800 Curved Samsung Watch Gear Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 (edited) Οσο το κινητο ηταν σε νουγκατ και πριν κανω επαναφορα ηταν σε XEU. Απο phone info το ειδα και ηρθε η Βρετανικη oreo την ημερα που εγινε διαθεσιμη. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited April 16, 2018 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Εμένα γράφει EUR/EUR/DBT. Αυτό σημαίνει ότι παίρνω αναβαθμίσεις EUR; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Όχι, αναβαθμίσεις θα παίρνεις απο Ελλάδα (eur) και η συσκευή σου προορίζεται για Γερμανία αν θυμάμαι καλά (dbt). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambgeo Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Όχι, αναβαθμίσεις θα παίρνεις απο Ελλάδα (eur) και η συσκευή σου προορίζεται για Γερμανία αν θυμάμαι καλά (dbt). πολυ σωστα οπως και το δικο μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 πίεσε το πάνω η κάτω κουμπί του ήχου. κατέβασε ή κλείσε τελείως την επιλογή, σύστημα. αυτό ήταν δε θα ξανά ακουστεί ήχος, κατά τη φωτογράφιση. α..μπραβο.ναι το εκανα..ολα μια χαρα. ευχαριστω πολυ φιλε :yahoo: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wannaplay Δημ. April 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2018 Εμενα παντως ειναι eur/eur/ato και δε την εχει πάρει ακομα παρόλο που έχει κυκλοφορήσει στην Αυστρία https://samsung-firmware.org/download/Galaxy__S8__/7yn5/ATO/G950FXXU1CRC7/G950FOXM1CRC7/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts