Jump to content

Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτό πως γίνεται;

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρυθμίσεις->εφαρμογές->ειδική πρόσβαση (στο μενού πάνω δεξιά)->βελτιστοποιηση χρήσης μπαταρίας

Ρυθμίσεις->εφαρμογές->ειδική πρόσβαση (στο μενού πάνω δεξιά)->βελτιστοποιηση χρήσης μπαταρίας

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Φαίνεται ότι είναι όλες. Θα πρέπει να εξαιρέσω αυτές που θέλω.. Τότε θα καταναλώνουν πολύ μπαταρία;

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Καλημέρα παιδιά!!

Εαν "γράψει" το knox, υπάρχει τρόπος να επανέλθει;

Οχι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα!

Όσο πρόβλημα δημιουργεί και μια φωτογραφία...
Απορώ εάν έχεις δει τις οδηγίες προφύλαξης. Απαγορεύεται στα βρέφη, σε άτομα με επιληψία κτλ, όχι σε μικρή απόσταση κτλ. Μακροπρόθεσμα θα φανεί εάν είναι βλαβερή αυτή η λειτουργία η όχι.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

κοιτα να δεις ποσοι αργοσχολοι βολεμενοι και χωρις ζωη υπαρχουν που μαλωνουν για κινητα.ορε 100 χρονια μνημονια θελετε

-Galaxy S23 green

-Galaxy watch 7 44mm

-Galaxy buds 2

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Φαίνεται ότι είναι όλες. Θα πρέπει να εξαιρέσω αυτές που θέλω.. Τότε θα καταναλώνουν πολύ μπαταρία;

τι να σου πω...εγω ουτως ή αλλως απογοητευμενος ειμαι απο την αυτονομια του, τουλαχιστον ειπα να κανει τη δουλεια του στην ωρα του...

Από που ξεφύτρωσε αυτός πάλι;

Σαν τα σαλιγκάρια μετά την βροχή αυτά τα ποστ σήμερα.. :lol:

κοιτα να δεις ποσοι αργοσχολοι βολεμενοι και χωρις ζωη υπαρχουν που μαλωνουν για κινητα.ορε 100 χρονια μνημονια θελετε

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Από που ξεφύτρωσε αυτός πάλι;

Σαν τα σαλιγκάρια μετά την βροχή αυτά τα ποστ σήμερα.. :lol:

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Κομμένα τα κινητά, σκουπίδια μας έκανε ο σοφός! :lol: :lol:

Κομμένα τα κινητά, σκουπίδια μας έκανε ο σοφός! :lol: :lol:

Απορώ εάν έχεις δει τις οδηγίες προφύλαξης. Απαγορεύεται στα βρέφη, σε άτομα με επιληψία κτλ, όχι σε μικρή απόσταση κτλ. Μακροπρόθεσμα θα φανεί εάν είναι βλαβερή αυτή η λειτουργία η όχι.

Μια υπέρυθρη κάμερα είναι, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

Παιδιά καλημέρα... Πέρασα την συγκεκριμένη ρομ, και το knox ξανα έγραψε 0x0. Άλλωστε το λέει και στην περιγραφή στην αρχή.

https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/samsung-galaxy-s8--s8-cross-device-development/renovate-ice-g950-g955-android-7-0-aqdg-t3598040

Παιδιά καλημέρα... Πέρασα την συγκεκριμένη ρομ, και το knox ξανα έγραψε 0x0. Άλλωστε το λέει και στην περιγραφή στην αρχή.

https://forum.xda-developers.com/galaxy-s8/samsung-galaxy-s8--s8-cross-device-development/renovate-ice-g950-g955-android-7-0-aqdg-t3598040

Τι εννοείς ξαναέγραψε 0χ0? Είχες ρουτάρει πιο πριν και τον είχες ρίξει?

Ναι ετσι ακριβώς.

Και τώρα αν μπουτάρεις σε download mode σου γράφει ξεκάθαρα KNOX WARRANTY VOID 0x0?

Κάτσε μια στιγμή να το τεστάρω...

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπα τσάμπα η χαρά.. Εγώ το είχα τεστάρει με την εφαρμογή knox status η οποία μου το έδειξε 0.

Δεν βαριέσαι.. Πάμε γι αλλά

Μπα τσάμπα η χαρά.. Εγώ το είχα τεστάρει με την εφαρμογή knox status η οποία μου το έδειξε 0.

Ούτως η άλλως, για να το πήγαινες στην αντιπροσωπεία, θα έπρεπε να κάνεις unroot, αρα πάλι θα πειραζόταν το σύστημα και πάλι θα έγραφε ο knox....

“When there's no more room in hell, the dead will walk the earth.”

Είπα και γω! Θα είχε βγει τέτοιο κόλπο και δεν θα το είχαν πει στις ειδήσεις???

Ούτως η άλλως, για να το πήγαινες στην αντιπροσωπεία, θα έπρεπε να κάνεις unroot, αρα πάλι θα πειραζόταν το σύστημα και πάλι θα έγραφε ο knox....

Unroot μπορείς να κάνεις και περνώντας μια επίσημη ROM με Odin χωρίς να γράψει ο KNOX. Το θέμα είναι να μη γράψει στο root.

Καλησπέρα

Θα ήθελα να ρωτήσω, Αν το τηλέφωνο το φορτιζετε με τον ταχυφορτιστη κάθε φορά ή χρησιμοποιείτε και κάποιες φορές άλλο..

Unroot μπορείς να κάνεις και περνώντας μια επίσημη ROM με Odin χωρίς να γράψει ο KNOX. Το θέμα είναι να μη γράψει στο root.

μα νομιζω οτι δεν γινεται να κανεις root χωρις να γραψει ο knox

Καλησπέρα

Θα ήθελα να ρωτήσω, Αν το τηλέφωνο το φορτιζετε με τον ταχυφορτιστη κάθε φορά ή χρησιμοποιείτε και κάποιες φορές άλλο..

Προσωπικά μόνο αν χρειαστεί. Που μέχρι στιγμής (4 μήνες) δεν μου έχει χρειαστεί. Φορτίζω κάθε βράδυ ασύρματα ανεξαρτήτως του τι ποσοστό έχω. Από όσα έχω διαβάσει λένε ότι η ταχεία φόρτιση σε συνεχή χρήση μειώνει τη ζωή της μπαταρίας πιο γρήγορα. Δεν το έχω τσεκάρει βέβαια.

μα νομιζω οτι δεν γινεται να κανεις root χωρις να γραψει ο knox

Το ξέρω. Έχασες τη συζήτηση πιο πάνω...

Με την αναβάθμιση σε Oreo περιορίζεται πολύ η δυνατότητα flash μέσω Odin:

https://www.xda-developers.com/samsung-galaxy-s8-note8-bootloader-odin/

"Since Prince Comsy Odin no longer works with this new bootloader, that means that any builds that are not officially signed by Samsung will not flash. This also means that if you have a Canadian phone and want to flash the U.S. firmware, you can no longer do so. This is because even though they are signed by Samsung, the model numbers do not match. Unfortunately that also means Note8 owners with the carrier Note8 devices cannot flash the US unlocked firmware. If you try to flash the carrier unlocked firmware on carrier phone, it will hard brick your phone. Currently, there is no way to restore from a hard brick in Odin from the new bootloader."

Προσωπικά μόνο αν χρειαστεί. Που μέχρι στιγμής (4 μήνες) δεν μου έχει χρειαστεί. Φορτίζω κάθε βράδυ ασύρματα ανεξαρτήτως του τι ποσοστό έχω. Από όσα έχω διαβάσει λένε ότι η ταχεία φόρτιση σε συνεχή χρήση μειώνει τη ζωή της μπαταρίας πιο γρήγορα. Δεν το έχω τσεκάρει βέβαια.

Πως επιλεγεις αν θα φορτισεις με ταχεια φορτιση ή οχι ? εχει κανα setting μεσα στο μενου?

Πως επιλεγεις αν θα φορτισεις με ταχεια φορτιση ή οχι ? εχει κανα setting μεσα στο μενου?
Πήγαινε ρυθμίσεις / διαχείριση συσκευής / μπαταρία / 3 τελίτσες πάνω δεξιά / συνθέτες ρυθμίσεις / και από εκεί επιλέγεις η όχι την γρήγορη φόρτιση.

Samsung Galaxy S8 plus

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy Alpha

Samsung TV ue55h6800 Curved

Samsung Watch Gear

Ρυθμίσεις>Διαχείριση συσκευής>Μπαταρία>Σύνθετες ρυθμίσεις>Γρήγορη ενσύρματη φόρτιση και Γρήγορη ασύρματη φόρτιση.

Εάν δεν σου εμφανίζει την γρήγορη ασύρματη φόρτιση μην ανησυχήσεις, το εμφανίζει μετά την πρώτη φορά που φορτίσεις ασύρματα με συμβατό ασύρματο ταχυφορτιστή.

• The title was changed to Samsung Galaxy S8 (SM-G950F)