konakis Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Σε κόβω για s8 plus... :) Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Σε κόβω για s8 plus... :) Ο λογος που πηρα το S8 ειναι οτι μπουχτισα λιγο τις γκουμουτσες. Πριν απο αυτα ειχα και iPhone 7 Plus. Προς το παρων καλο μου καθεται στο χερι επειδη ακριβως ειναι πολυ λεπτο. Ιδωμεν... Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Ηρθε το OnePlus 5... κι εφυγε! Ηρθε το HTC U11... κι εφυγε! Ηρθε σημερα και το S8... ας ελπισουμε να μεινει λιγο περισσοτερο! :D Και σκεφτόμουν για Σεπτέμβρη να δοκιμάσω το OP 5...δεν λέει τίποτα τελικά, ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Και σκεφτόμουν για Σεπτέμβρη να δοκιμάσω το OP 5...δεν λέει τίποτα τελικά, ε; Αν λεει?? Πολλα λεει μαλιστα... Στα σημεια πιο γρηγορο ακομη κι απο το HTC U11. Τοσο smooth αισθηση πρωτη φορα συνταντησα σε android συσκευη... Ωραια οθονη amoled, ωραια φωτογραφικη. Ωραια τα παντα γενικα... Τωρα γιατι το εδωσα... Σε δουλεια να βρισκομαστε! Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Αν λεει?? Πολλα λεει μαλιστα... Στα σημεια πιο γρηγορο ακομη κι απο το HTC U11. Τοσο smooth αισθηση πρωτη φορα συνταντησα σε android συσκευη... Ωραια οθονη amoled, ωραια φωτογραφικη. Ωραια τα παντα γενικα... Τωρα γιατι το εδωσα... Σε δουλεια να βρισκομαστε! Καλά, αυτό είναι η "αρρώστια" μας...χαχαχα...σε σύγκριση με το S8 θέλω να μου πείς, γιατί το S8 είναι πολύ ωραιά και καλή συσκευή στο σύνολο της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 (edited) Καλά, αυτό είναι η "αρρώστια" μας...χαχαχα...σε σύγκριση με το S8 θέλω να μου πείς, γιατί το S8 είναι πολύ ωραιά και καλή συσκευή στο σύνολο της. Συνολικα σιγουρα ειναι πιο "γεματη" συσκευη το S8. Αλλα δεν σου κρυβω πως ηδη απο το πρωτο ανοιγμα, αισθανομαι μικρα lag καποιες στιγμες και χαλιεμαι. Κλασικη Samsung... Ο ιδιος ο Θεος να φτιαξει επεξεργαστη προσωπικα για την επομενη ναυαρχιδα της Samsung, μολις βαλει η ιδια το χερακι της στο λογισμικο κλπ, παλι θα νοιωθεις κολληματα ωρες ωρες! Edited September 1, 2017 by Rottweiler Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 .μου αρέσει το τηλέφωνο δεν είπα το αντιθετο ομως το s7 edge για μένα είναι αξεπεραστο..η οθόνη ειδικά είναι πολύ χορταστική..γενικα παρά το compact μέγεθος του s8 η οθόνη του s7 edge παραμένει για μένα μια οθόνη με κορυφαίες αναλογίες και νομίζω εξυπηρετεί καλύτερα έτσι όπως είναι δομημενη σε πλάτος παρά την μακρόστενη του s8. Για μενα η πιο ουσιαστικη διαφορα ειναι η μπροστα κάμερα..τα αλλα ειναι λεπτομερειες για μενα..Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.. Δεν μπορω παρα να συμφωνησω. Συν οτι η αυτονομια του s8 ειναι πιο κατω απο το s7 edge Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Ναι νομίζω ότι η σύγκριση πρέπει να γίνεται με το plus. Η νέα αναλογία δε σημαίνει μεγαλύτερη οθόνη. Μπορεί να λέμε 5.8 αλλά είναι πιο λίγες σε συνολική επιφάνεια από τις 5.5 στην παλιά αναλογία. επίσης πιστεύω ότι η νέα αναλογία ταιριάζει μόνο σε μεγάλα κινητά που δε θα γινόταν να τα κρατήσει κάποιος με ένα χέρι αν είχαν και πλάτος μεγάλο. Οπότε κακώς το μικρό το άλλαξαν, πρέπει να μείνει σε 16:9 εφόσον είναι μικρό Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 Δεν μπορω παρα να συμφωνησω. Συν οτι η αυτονομια του s8 ειναι πιο κατω απο το s7 edge Πολύ σωστά, το S8 πρέπει να το συγκρίνουμε με το S7 το απλό, και όχι το S7 Edge. Το S8+ είναι το αντίστοιχο του S7 Edge. Απλά μεγαλώσανε και τα δύο νέα μοντέλα σε μέγεθος, οπότε μας βγαίνει λάθος σύγκριση του S8 με το S7 Edge. Πάντως, ερχόμενος από S7 Edge στο S8, είμαι υπέρικανοποιημένος, και από μπαταρία, και από κάμερα, και από design, και χωρίς μπροστινό κουμπί επιτέλους, απλά θέλει λίγο συνήθεια η μακρόστενη οθόνη. Που αν και είναι 5.8", δεν είναι τόσο "χορταστική" όσο είναι πχ του 7 Plus που έχω, που είναι μόνο 5.5". Γι'αυτό άλλωστε με τρώει το χέρι μου, να το αλλάξω με ένα OnePlus 5...αλλά ακόμα το σκέφτομαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Καλησπερ κι απο μενα...σας εχει τυχει οταν ανοιγετε την καμερα και εστιασετε σε καποιο αντικειμενο να ειναι θολη σα να μην μπορει να εστιασει; και φυσικα οταν τραβηξω εκεινη την ωρα φωτο να ειναι θολη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Πολύ σωστά, το S8 πρέπει να το συγκρίνουμε με το S7 το απλό, και όχι το S7 Edge. Το S8+ είναι το αντίστοιχο του S7 Edge. Απλά μεγαλώσανε και τα δύο νέα μοντέλα σε μέγεθος, οπότε μας βγαίνει λάθος σύγκριση του S8 με το S7 Edge. Πάντως, ερχόμενος από S7 Edge στο S8, είμαι υπέρικανοποιημένος, και από μπαταρία, και από κάμερα, και από design, και χωρίς μπροστινό κουμπί επιτέλους, απλά θέλει λίγο συνήθεια η μακρόστενη οθόνη. Που αν και είναι 5.8", δεν είναι τόσο "χορταστική" όσο είναι πχ του 7 Plus που έχω, που είναι μόνο 5.5". Γι'αυτό άλλωστε με τρώει το χέρι μου, να το αλλάξω με ένα OnePlus 5...αλλά ακόμα το σκέφτομαι... Μια 5.8 σε 18.5:9 είναι λίγο μικρότερη από μια 5.5" 16:9. Αν βάλεις τα on screen κουμπιά το μικρότερο πλάτος και την edge οθόνη βγαίνει μικρότερη από 5.2. Χαζομάρες της Samsung. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Μια 5.8 σε 18.5:9 είναι λίγο μικρότερη από μια 5.5" 16:9. Αν βάλεις τα on screen κουμπιά το μικρότερο πλάτος και την edge οθόνη βγαίνει μικρότερη από 5.2. Χαζομάρες της Samsung. Send From Note 3 With S8 Port Rom Είσαι εντελώς λάθος. Της google είναι η "πρόταση" να πάνε σε πιο "κινηματογραφικό" ratio και την ακολουθούν οι κατασκευαστές. Δεν ήταν καν πρώτη η Samsung. Πρώτη ήταν η LG. Με το σκεπτικό πάντως αυτό, ας γυρίσουμε και στις 4:3 οθόνες, που είναι μεγαλύτερες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Είσαι εντελώς λάθος. Της google είναι η "πρόταση" να πάνε σε πιο "κινηματογραφικό" ratio και την ακολουθούν οι κατασκευαστές. Δεν ήταν καν πρώτη η Samsung. Πρώτη ήταν η LG. Με το σκεπτικό πάντως αυτό, ας γυρίσουμε και στις 4:3 οθόνες, που είναι μεγαλύτερες. Πρώτη δεν έβγαλε η Samsung τέτοιο κινητό? Το 16:9 είναι η καλύτερη λύση και το στάνταρ κινηματογραφικο πρότυπο εδώ και πολλά χρόνια. Ούτε σε 4:3 είπα να πάμε. Αυτά που κάνουν τώρα είναι γελοιότητες ας τα μακρυνουν και άλλο. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Συνολικα σιγουρα ειναι πιο "γεματη" συσκευη το S8. Αλλα δεν σου κρυβω πως ηδη απο το πρωτο ανοιγμα, αισθανομαι μικρα lag καποιες στιγμες και χαλιεμαι. Κλασικη Samsung... Ο ιδιος ο Θεος να φτιαξει επεξεργαστη προσωπικα για την επομενη ναυαρχιδα της Samsung, μολις βαλει η ιδια το χερακι της στο λογισμικο κλπ, παλι θα νοιωθεις κολληματα ωρες ωρες! Λογικο καθως στην oneplus η ραμ και η μη υπαρξη bloat κανουν το τηλεφωνο πιο γρηγορο θεωρω. Απο καμερα εχω ακουσει πως τη νυχτα ειναι χαλι ισχυει;;; Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Πάντως λόγω της μακροστενης οθόνης, το S8 είναι πολύ, μα πολύ βολικό στο χέρι! Σαν συσκευή, δεν καταλαβαίνεις ότι κρατάς 5.8" οθόνη. Σε αντίθεση με συσκευές όπως το 7Plus που κρατάς ταμπλετάκι... Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Πρώτη δεν έβγαλε η Samsung τέτοιο κινητό? Το 16:9 είναι η καλύτερη λύση και το στάνταρ κινηματογραφικο πρότυπο εδώ και πολλά χρόνια. Ούτε σε 4:3 είπα να πάμε. Αυτά που κάνουν τώρα είναι γελοιότητες ας τα μακρυνουν και άλλο. Send From Note 3 With S8 Port Rom Όχι. LG G6 ήταν το πρώτο. Οδηγία της Google είναι, που ακολουθούν οι κατασκευαστές. Στάνταρ κινηματογραφικό πρότυπο το 16:9;;;; Ποτέ δεν ήταν! 21:9 είναι το κινηματογραφικό πρότυπο. Κι εγώ είχα επιφυλάξεις, αλλά αν διαβάσεις προσεκτικά τα +/- , θα δεις ότι υπάρχουν αρκετά πλεονεκτήματα. Αν προσέξεις όλοι οι μεγάλοι πάνε προς τα εκεί. Μέχρι και η Apple... Τα ίδια έλεγε ο κόσμος και όταν βγήκε το 16:9. Λιγότερη οθόνη στις ίδιες ίντσες μακρόστενη κ.λ.π. Ακριβώς το ίδιο γίνεται σήμερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dani89 Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Καλησπερ κι απο μενα...σας εχει τυχει οταν ανοιγετε την καμερα και εστιασετε σε καποιο αντικειμενο να ειναι θολη σα να μην μπορει να εστιασει; και φυσικα οταν τραβηξω εκεινη την ωρα φωτο να ειναι θολη... Η αλήθεια είναι ότι μου εχει τυχει αρκετές φορες...εχω βρει την λύση αν και μπακαλιστικη...κουναω το κινητο Παράθεση Siemens s35, Ericsson t66, Sharp gx10, Siemens sx1, Nokia n70, Nokia n73,Lg viewty, Motorola Milestone, Nokia n8, Samsung galaxy nexus, Samsung galaxy s4, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy Alpha, S6 Edge, Samsung Galaxy S8 :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rottweiler Δημ. September 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2017 Λογικο καθως στην oneplus η ραμ και η μη υπαρξη bloat κανουν το τηλεφωνο πιο γρηγορο θεωρω. Απο καμερα εχω ακουσει πως τη νυχτα ειναι χαλι ισχυει;;; Χαλια δεν το λες.. Σιγουρα ομως το S8 ειναι τουλαχιστον ενα επιπεδο πανω! https://www.dxomark.com/Mobiles/OnePlus-5-review-A-serious-shooter Παράθεση If God is for us... Who can be against us? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thp87 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Επίσημο μέλος και εγώ από το S7 σε S8. Δεν είναι μεγάλη αλλαγή στο σύνολο αλλά σίγουρα στην οθόνη είναι. Έτρεξα να προλάβω αφού είναι εμφανές πως οι τιμές συνεχώς θα ανεβαίνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 επειδή το χασα λίγο το θέμα. βλέπω στο skroutz ανέβηκαν οι τιμές και του μικρού μοντέλου και του μεγάλου. γιατί αυτό; έγινε κάτι που δεν γνωρίζω; Sent from my SM-N910C using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Χαλια δεν το λες.. Σιγουρα ομως το S8 ειναι τουλαχιστον ενα επιπεδο πανω! https://www.dxomark.com/Mobiles/OnePlus-5-review-A-serious-shooter Θελω να σου πω οτι δεν αξιζει να πας σε op5 απο s8 μονο και μονο για τα animation που ειναι πιο γρηγορα. Το συγκεκριμενο site δινει το pixel πιο ψηλα απο s8. Μου κανει λιγο περιεργο καθως το s8 πραγματικα σκοτωνει και τη νυχτα Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kasmpou Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Ερωτηση το σαβ/κο τραβιξα καποια live videos απο συναυλια...παρατηρησα οτι η καμερα εκανε εντονες αντανακλασεις απο το φωτα.το εχει δει κανεις αλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. September 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2017 Το συγκεκριμενο site δινει το pixel πιο ψηλα απο s8. Μου κανει λιγο περιεργο καθως το s8 πραγματικα σκοτωνει και τη νυχτα Γίνεται συχνά παρανόηση από τους χρήστες για το πως βαθμολογεί το dxomark. Δεν βαθμολογεί στο αυτόματο που τραβά το 99% των χρηστών και στο οποίο auto mode το S8 διαθέτει την καλύτερη κάμερα αλλά βαθμολογεί σε manual και με τρίποδο. Το Pixel έχει την καλύτερη κάμερα στο manual και με χρήση τρίποδου. Το LG V30 επίσης θα έχει πολύ καλό manual mode. Αυτό όμως αφορά ελάχιστους γιατί ελάχιστοι είναι αυτοί που χρησιμοποιούν manual mode και τρίποδο για να βγάλουν φωτό με το κινητό τους. 'Oποιος θέλει την καλύτερη οθόνη+την καλύτερη κάμερα στο auto+το καλύτερο design+ πολύ δυνατό επεξεργαστή, τότε είναι λογικό να πάει στο S8/S8+. Kαμία άλλη συσκευή δεν προσφέρει καλύτερα αυτόν τον συνδυασμό. Αντίθετα όποιος θέλει αντοχή σε πτώσεις ή τεράστια μπαταρία ή συχνότερα updates ή το καλύτερο smoothness ή συνδυασμό αυτών των κριτηρίων τότε είναι λογικό να πάει σε κάποια άλλη ναυαρχίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Ανέβηκαν οι τιμές σε όλα τα κινητά, υπάρχει και άρθρο στο φόρουμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. September 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2017 Καλημερα κι απο μενα! Ξερουμε αν το προβλημα που εμφανιζει στην καμερα με το ο.τι ειναι καποιες φορες θολη και δεν εστιαζει, αφορα ολα τα S8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts