Mitsos_The_Great Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Ρε παιδια για το bleeding, μήπως είναι αντανάκλαση του φωτός στο σασί λόγω edge οθόνης που έχει φως στο πλάι ? Το είχα προσέξει και στο s7 edge και στο s6 edge αλλά μετά από παρατήρηση θεωρώ ότι ήταν αντανάκλαση του φωτός στο σασί. Bleeding σημαίνει κενό και κενό σημαίνει εισροη νερού. Θυμάμαι τα Ζ3 που είχαν τέτοιο θέμα όποιος τα έβαλε στο νερό του έμεναν στο χέρι. Άρα λοιπόν είτε είναι κενό για να περναει φως ή αντανάκλαση στο σασί ή κάτι άλλο που σκέφτομαι, έχοντας δει μερικά βίντεο συναρμολογησης.. Αυτό που είδα είναι ότι το άκρο της οθόνης που πατάει στο σασί είναι διαφανές, και ίσως από εκεί περνάει φως καθώς δεν είναι μαύρο όπως το πιο πάνω κομμάτι μέχρι την οθόνη. Πραγματικά δε μπορω να σκεφτώ κάτι άλλο. http://s12.postimg.org/5wd0ttf25/y_Nmu_Ta_K.png αυτό ακριβώς φίλε Νίκο. Καθόμαστε και το ψυριζουμε άσκοπα. Αν ήταν κενό όπως λένε θα είχε τραβήξει νερό το δικό μου που το έβαλα χθες λεκάνη και το έκανα υποβρύχιο στην ουσία... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 http://s12.postimg.org/5wd0ttf25/y_Nmu_Ta_K.png αυτό ακριβώς φίλε Νίκο. Καθόμαστε και το ψυριζουμε άσκοπα. Αν ήταν κενό όπως λένε θα είχε τραβήξει νερό το δικό μου που το έβαλα χθες λεκάνη και το έκανα υποβρύχιο στην ουσία... :lol: Και πάνω σε αυτήν την εικόνα ορίστε ένα ωραίο βίντεο να ξέρουμε πως είναι από μέσα η οθονη.. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Ιστορίες για αγρίους παίδες. Όποιος έχει red tint, το αλλάζει η το επισκευάζει. Κατα τα υπόλοιπα η συσκευή είναι απλά άψογη! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 εχει κανει κανενας ασφαλεια;τι παιζει αξιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vlgeor Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Παιδιά πως λένε την εφαρμογή που πληρώνεις με το κινητό με ανέπαφη συναλλαγή; να το δοκιμάσω σε κάνα βενζινάδικο Winbank wallet Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 εχει κανει κανενας ασφαλεια;τι παιζει αξιζει; Διάβασε καμία 10 σελίδες πίσω έχουν αναφερθεί πολλοί αναλυτικά για τις διάφορες ασφάλειες Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IanBlack Δημ. July 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2017 Καλησπέρα σε όλους! Σκέφτομαι να αγοράσω κι εγώ μέσα στη βδομάδα το S8+. Έχει κανένας να μου προτείνει κάποιο skroutzομαγαζο (με ΠΜ ή δημόσια) ώστε σε περίπτωση DOA να μην έχω προβλήματα? Είδα πριν από μερικές σελίδες ότι κάποιος έχει κάνει μια πρόταση και θα με ενδιέφερε να ξέρω τα κριτήρια. Ευχαριστώ! Sent from my SM-N910F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Τι γίνεται με τα μηνύματα που ξεκινάνε με +30; δε μπορώ να στείλω σε κανένα. Πρέπει να κάνω τροποποίηση χωρίς το πρόθεμα. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Έχει ακούσει διαβάσει κανείς τι γίνεται με το βίντεο 1080 στα 60fps που δεν εστιάζει σχεδόν Πότε? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Παιδιά είχα και gap! :( Ευτυχώς που είχε κόλλα στο σημείο και δεν πήρε νερό όταν το έβαλα να δοκιμάσω τις αντοχές του λόγω διαρροής φωτεινότητας. Σε μια γωνία το γυαλί δεν είναι σωστά εφαρμοσμένο στο σασί και με το ηλιακό φως φανταστείτε έβλεπα την κόλλα (; ) ... Σήμερα το παρατήρησα και τα'παιξα... Συννενοήθηκα για το πρόβλημα με τα παιδιά της Smartec μέσω FB και εφόσον το πρόβλημα είναι εργοστασιακό και το αναγνωρίσει και η Samsung θα γίνει αντικατάσταση συσκευής. Τους το έστειλα βιαστικά σήμερα με κούριερ μαζί με το κουτί και τα παρεκλόμενα που μου ζήτησαν (έχω ένα φόβο ότι μπορεί να σπάσει και στο δρόμο αν και το τύλιξα στο σφραγισμένο κουτί του με αεροπλάστ -ελάχιστο όμως-). Φυσικά επι της ευκαιρίας ανάφερα και τη διαρροή φωτισμού (αν και δεν με απασχολούσε αυτό). Παιδιά ξενέρωσα τόσο πολύ που πήγα να το σπάσω αλλά σκέφτηκα τα 640ε... :( Γενικά πάντως η Smartech είναι καλή όπως διαβάζω έτσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Εμένα παιδιά το citis shop μου είπε θα το στείλει ts solutions για να πάρει επίσημη γνωμάτευση για να κάνει doa. Η ts solutions μου είπε ότι έστειλε την συσκευή πίσω στο κατάστημα και δεν κάνουν ελέγχους doa και ότι το έχει εξηγήσει πολλές φορές στο κατάστημα. Καταλαβαίνω ότι το κατάστημα θέλει να το επισκευάσει για να μην κάνει doa. Συνήγορος του καταναλωτή με τη μια; Βαρέθηκα 10 μέρες τώρα να περιμένω και να μην γίνεται τίποτα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_Mpl Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Εμένα παιδιά το citis shop μου είπε θα το στείλει ts solutions για να πάρει επίσημη γνωμάτευση για να κάνει doa. Η ts solutions μου είπε ότι έστειλε την συσκευή πίσω στο κατάστημα και δεν κάνουν ελέγχους doa και ότι το έχει εξηγήσει πολλές φορές στο κατάστημα. Καταλαβαίνω ότι το κατάστημα θέλει να το επισκευάσει για να μην κάνει doa. Συνήγορος του καταναλωτή με τη μια; Βαρέθηκα 10 μέρες τώρα να περιμένω και να μην γίνεται τίποτα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάρτο πήγαινε το Smartec και έστω επισκευή αν γίνει θα είναι σαν καινούργιο. Παράθεση Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Πάρτο πήγαινε το Smartec και έστω επισκευή αν γίνει θα είναι σαν καινούργιο.Καινούριο τηλέφωνο να επισκευαστεί; Όχι ρε φίλε δεν τρελάθηκα. Μια ώρα το είχα στα χέρια μου. Καταγγελία αύριο το πρωί να τελειώνουμε. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Παιδιά μόλις μου επέστρεψαν τα χρήματα Μου! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 τους ξαναπηρες τηλ η απο μονοι τους; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Παιδιά μόλις μου επέστρεψαν τα χρήματα Μου! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠώς κ το δέχτηκαν? Επισεις είναι το μαγαζί στη μεταμόρφωση ? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 τους ξαναπηρες τηλ η απο μονοι τους;Έστειλα mail με απειλές για συνήγορο και με πήραν μετά από μισή ώρα και μου έβαλαν τα λεφτά.Πώς κ το δέχτηκαν? Επισεις είναι το μαγαζί στη μεταμόρφωση ? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν ξέρω που είναι. Citis shop μακριά μάγκες. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Petsali Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Παιδιά μόλις μου επέστρεψαν τα χρήματα Μου! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Και τη σκέφτεσαι να πάρεις τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Έστειλα mail με απειλές για συνήγορο και με πήραν μετά από μισή ώρα και μου έβαλαν τα λεφτά.Δεν ξέρω που είναι. Citis shop μακριά μάγκες. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Φίλε μου τα ίδια τράβηξα με το Kaizer store πριν λίγο καιρό για red tint. Μόλις τους πήρα τηλέφωνο και άρχισα τις απειλές για συνήγορο καταναλωτή κλπ. μου ζήτησαν το iban και μου τα έβαλαν την ίδια μέρα τα χρήματα. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highland1 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 και ο αγιος φοβερα θελει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Χαίρομαι GeorgeX21 που βρήκες άκρη. Ελπίζω να βρω και εγώ άκρη με τη Smartech και να μου αντικαταστήσουν τη συσκευή χωρίς πολλά - πολλά γιατί όσο να'ναι δεν την πήραμε και τζάμπα. Τόσα λεφτά δώσαμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IanBlack Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Ναι αλλά δε μπορώ να καταλάβω γιατί θα πρέπει σε κάθε αγορά να παλεύουμε για τα αυτονόητα. Sent from my SM-N910F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akizaki Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Χαίρομαι GeorgeX21 που βρήκες άκρη. Ελπίζω να βρω και εγώ άκρη με τη Smartech και να μου αντικαταστήσουν τη συσκευή χωρίς πολλά - πολλά γιατί όσο να'ναι δεν την πήραμε και τζάμπα. Τόσα λεφτά δώσαμε!Εγώ πάντως πιστεύω ότι το έχουν όλα κ δεν είναι light bleeding γιατι η amoled δεν έχουν αυτό το φαινόμενο. Κάτι άλλο είναι. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 (edited) Δυστυχως σε πολλα καταστηματα αν δεν φωναξεις και χωρις φασαρια δεν πετυχαινεις τιποτα εξ ου και εγω επειδη τους εχω μαθει εχω παψει προ πολλου μαζι τους να ασχολουμε. Δεν αποδεχομαι να φτανω σε τσακωμους και να χαλαω την ηρεμια για το δικιο μου επειδη ετσι εχουν μαθει να συμπεριφερονται δηλαδη απο τη στιγμη που πληρωσες και εφυγες απο το ταμειο σκασιλα μου. Edited July 31, 2017 by alextrela Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Εγώ πάντως πιστεύω ότι το έχουν όλα κ δεν είναι light bleeding γιατι η amoled δεν έχουν αυτό το φαινόμενο. Κάτι άλλο είναι. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν είναι light bleeding, διαρροή φωτός απο το σασί είναι. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts