Mitsos_The_Great Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Απίστευτη αυτονομία σύμφωνα με τα νούμερά σου. Είμαι περίεργος να δω κατά πόσο το S8+ είναι καλύτερο από το S7 Edge στη μπαταρία (που και εκείνο είχε φοβερή αυτονομία). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 αν δε θες να μπλεξεις με odin δοκιμασε την λυση στο ποστ 2311Θέλω εντελώς καθαρο τηλεφωνο. Οπότε το βράδυ έχει Odin και εκ νέου σεταρισμα. Ευχαριστώ πάντως. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Πραγματικά απίστευτα νούμερα.. Σε wifi μόνο να φανταστώ? Ναι εννοείται και με κλειστό το AOD. Αλλά ανοιχτά τα πάντα και αυτόματη φωτεινότητα. Απίστευτη αυτονομία σύμφωνα με τα νούμερά σου. Είμαι περίεργος να δω κατά πόσο το S8+ είναι καλύτερο από το S7 Edge στη μπαταρία (που και εκείνο είχε φοβερή αυτονομία). Είναι κατά πολύ καλύτερο. Τουλάχιστον ένα 30%. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Θέλω εντελώς καθαρο τηλεφωνο. Οπότε το βράδυ έχει Odin και εκ νέου σεταρισμα. Ευχαριστώ πάντως. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν θέλεις όντως καθαρό τηλέφωνο εκτός απο odin που είναι δεκτό με την εφαρμογή αυτη μπορείς να κλείσεις κάθε πακέτο. Εγω εχω γύρω στα 115 πακέτα κλειστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Πότε πάνω κάτω είδατε άνοδο στην αυτονομία; Εγώ είμαι στην αρχή ακόμα, οπότε όλο και κάτι θα χρειαστεί επανεκκίνηση, οπότε χάνονται τα battery stats ( τα σπαστικά της samsung που λέγαμε :P ) και δεν μπορώ να εκτιμήσω την κατάσταση ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanispan Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Ερώτηση … αν βάλετε τέρμα τον φωτισμό, και πάτε ρύθμισης - εμφάνιση – λειτουργία οθόνης – συνθέτες επιλογές κόκκινο , πράσινο, μπλε στο τέρμα - ισορροπία χρωμάτων άκρης οθόνης η οθόνη γύρο γύρο σας έχει ένα πολύ ελαφρύ ροζ ..και ειδικά αν βάλετε την μπάρα στο τέρμα που λέει θερμό φαίνεται πιο έντονο .. έτσι πρέπει να είναι ..?? Παράθεση Στέφανος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Ερώτηση … αν βάλετε τέρμα τον φωτισμό, και πάτε ρύθμισης - εμφάνιση – λειτουργία οθόνης – συνθέτες επιλογές κόκκινο , πράσινο, μπλε στο τέρμα - ισορροπία χρωμάτων άκρης οθόνης η οθόνη γύρο γύρο σας έχει ένα πολύ ελαφρύ ροζ ..και ειδικά αν βάλετε την μπάρα στο τέρμα που λέει θερμό φαίνεται πιο έντονο .. έτσι πρέπει να είναι ..??Περιμετρικά τις συσκευής περνάει φως ανάμεσα σε οθόνη και πλαίσιο κυρίως πάνω από την κάμερα και σαρωτή ίριδας; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiglas Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Περιμετρικά τις συσκευής περνάει φως ανάμεσα σε οθόνη και πλαίσιο κυρίως πάνω από την κάμερα και σαρωτή ίριδας; Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι φίλε μου αν είναι δυνατόν... Δεν πρέπει να περνάει τίποτα... Εν σου περνάει τότε πας για επιστροφή ή επισκευή... Σε εμένα το είχε αναφέρει και άλλος ένας φίλος εδώ και το είχα τσεκάρει αναλυτικά σε λευκό φόντο και απόλυτο σκοτάδι και ήταν μια χαρά.... Παράθεση Huawei Mate 8, Samsung Galaxy Note 7, Samsung galaxy S7 edge, Lg V20, Huawei Mate 9, Samsung Galaxy S8+, Samsung Galaxy Note 8, Huawei Mate 10, Samsung galaxy S9+, Huawei P20 Pro Dual, Samsung Galaxy Note 9 Dual, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P30, Huawei P30 pro, Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 10+, S21 Ultra, Samsung Zfold2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Όχι φίλε μου αν είναι δυνατόν... Δεν πρέπει να περνάει τίποτα... Εν σου περνάει τότε πας για επιστροφή ή επισκευή... Σε εμένα το είχε αναφέρει και άλλος ένας φίλος εδώ και το είχα τσεκάρει αναλυτικά σε λευκό φόντο και απόλυτο σκοτάδι και ήταν μια χαρά....Το έχω επιστρέψει για αντικατάσταση και περιμένω την απόφαση από το service. Αγορασμένο από citis shop. Θα ενημερώσω τι θα γίνει και αν μου το περάσουν doa αλλιώς θα έχουμε καταγγελίες. Προς το παρών έχουν την συσκευή 5 μέρες, εγώ την είχα στα χέρια μου μια ώρα. Από εβδομάδα θα έχω νέα. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Τελικά με Odin έβαλα την Eur. Αλλά παρουσίασε πρόβλημα το viber. Δεν αναγνωρίζει τη χώρα μας και όταν πάω χειροκίνητα μου λέει πως δεν έχει σύνδεση στο internet. Έχω δοκιμάσει και Wi-Fi και data. Από την άλλη whatsapp messenger κτλ είναι οκ. Φυσικά έχει γίνει επανεγκατάσταση όπως και clear data. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Τελικά με Odin έβαλα την Eur. Αλλά παρουσίασε πρόβλημα το viber. Δεν αναγνωρίζει τη χώρα μας και όταν πάω χειροκίνητα μου λέει πως δεν έχει σύνδεση στο internet. Έχω δοκιμάσει και Wi-Fi και data. Από την άλλη whatsapp messenger κτλ είναι οκ. Φυσικά έχει γίνει επανεγκατάσταση όπως και clear data. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τελείωσες το "στήσιμο" της συσκευής? Έχω παρατηρήσει κάποιες φορές που κάνω επαναφορά και στήσιμο από την αρχή, ότι όταν κατεβαίνουν πχ εφαρμογές από play store, galaxy apps κτλ και ταυτόχρονα ενώ έχει κατέβει το viber και προσπαθώ να το ενεργοποιήσω κάνει κόλπα. Θυμάμαι τελευταία φορά δεν δεχόμουν κλήση η sms ενεργοποίησης. Στήσε όλες τις εφαρμογές, και άσε στο τέλος το viber. Η κάνε άλλη μια φορά σβήσιμο της εφαρμογής και εγκατάσταση ξανά. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Έχω από τις 8 το απόγευμα που προσπαθώ. Έχουν τελειώσει όλα από κατέβασμα. Θα δοκιμάσω αύριο βράδυ πάλι ένα format αν δε λυθεί. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Μόλις ανακάλυψα ότι έχω bleending στο σημείο ακριβώς που έχει και ο george21 (όχι τόσο έντονο) και στη μία γωνία και έφαγα ένα πολύ ωραίο ξενέρωμα... Στο ίντερνετ που έψαξα άλλοι λένε ότι είναι φυσιολογικό και άλλοι πήραν αντικατάσταση και υπήρχε και στην καινούρια συσκευή... Η συσκευή αγοράστηκε χθες και παρέλαβα σήμερα... Αξίζει να πάει πίσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Μόλις ανακάλυψα ότι έχω bleending στο σημείο ακριβώς που έχει και ο george21 (όχι τόσο έντονο) και στη μία γωνία και έφαγα ένα πολύ ωραίο ξενέρωμα... Στο ίντερνετ που έψαξα άλλοι λένε ότι είναι φυσιολογικό και άλλοι πήραν αντικατάσταση και υπήρχε και στην καινούρια συσκευή... Η συσκευή αγοράστηκε χθες και παρέλαβα σήμερα... Αξίζει να πάει πίσω; βαλε μας μια φωτο φιλε να σου πουμε την γνωμη μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 βαλε μας μια φωτο φιλε να σου πουμε την γνωμη μας Δυστυχώς δεν το "βλέπει" η κάμερα του Χ10 ΜΙΝΙ που έχω. Πάντως με το μάτι φαίνεται ιδιαίτερα στη γωνία πάνω δεξιά και όχι τόσο πολύ πάνω από τον αισθητήρα. Δεν ξέρω βέβαια αν η συσκευή συνεχίζει να είναι αδιάβροχη σε αυτή την κατάσταση και κατά πόσο θα βρω άκρη με το κατάστημα & service... Πάντως υπάρχουν πολλές αναφορές στο ίντερνετ για το συγκεκριμένο θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 (edited) Μόλις ανακάλυψα ότι έχω bleending στο σημείο ακριβώς που έχει και ο george21 (όχι τόσο έντονο) και στη μία γωνία και έφαγα ένα πολύ ωραίο ξενέρωμα... Στο ίντερνετ που έψαξα άλλοι λένε ότι είναι φυσιολογικό και άλλοι πήραν αντικατάσταση και υπήρχε και στην καινούρια συσκευή... Η συσκευή αγοράστηκε χθες και παρέλαβα σήμερα... Αξίζει να πάει πίσω;Το θέμα είναι ότι δεν το έχουν όλες οι συσκευές. Εγώ όπως είπα περιμένω από εβδομάδα να μου απαντήσει το service. Ξενέρωμα λέει!!!! Εγώ παρέλαβα Σάββατο στις 11 και στις 12 το έστειλα πίσω! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το δικό μου ήταν έτσι. Εννοείται από κοντά ήταν πιο έντονο. Με κάποια άτομα που μίλησα σε ξένα φόρουμ μου είπαν ότι εβρεξαν κανονικά την συσκευή και δεν είχα θέμα. Τώρα παραπάνω δεν γνωρίζω. Πάντως στο s7 edge που έχω το δοκίμασα και έχω περιμετρικά σε όλη τη συσκευή. Edited July 28, 2017 by GeorgeX21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Δυστυχώς δεν το "βλέπει" η κάμερα του Χ10 ΜΙΝΙ που έχω. Πάντως με το μάτι φαίνεται ιδιαίτερα στη γωνία πάνω δεξιά και όχι τόσο πολύ πάνω από τον αισθητήρα. Δεν ξέρω βέβαια αν η συσκευή συνεχίζει να είναι αδιάβροχη σε αυτή την κατάσταση και κατά πόσο θα βρω άκρη με το κατάστημα & service... Πάντως υπάρχουν πολλές αναφορές στο ίντερνετ για το συγκεκριμένο θέμα. μαλλον ειναι αστοχια, οντως ξενερωμα αλλα καποιοι δυστυχως πεφτουν πανω ετσι γινεται σε ολα τα ηλεκτρονικα θα στο αλλαξουν σιγουρα πιστευω απλα το περιμενε ειναι το θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AroundTheGalaxy Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Εγώ όταν το αγόρασα, ρώτησα το μαγαζί αν το παίρνουν πίσω σε περίπτωση που έχει red tint και μου είπαν αν το ανοίξω μπροστά τους τότε ναι. Έτσι και έκανα, αφού το πλήρωσα στο ταμείο, το άνοιξα και ευτυχώς ήταν τέλειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 (edited) Η αναμονή είναι το λιγότερο που με απασχολεί. Παραπάνω από μία εβδομάδα δεν νομίζω να κάνει. Άλλα με απασχολούν: 1) Αν το πρόβλημα εμφανιστεί και σε επόμενη συσκευή σε περίπτωση αντικατάστασης. 2) Αν το μαγαζί θα μου κάνει αντικατάσταση (με εντολή smartec πάντα). Και αυτό γιατί πέταξα τα σακουλάκια που ήταν μέσα ο φορτιστής και τα ακουστικά. 3) Μη δε μου κάνουν αντικατάσταση αλλά επισκευή . Είναι 1 ημέρας κινητό. Χλωμό αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Το θέμα είναι ότι δεν το έχουν όλες οι συσκευές. Εγώ όπως είπα περιμένω από εβδομάδα να μου απαντήσει το service. Ξενέρωμα λέει!!!! Εγώ παρέλαβα Σάββατο στις 11 και στις 12 το έστειλα πίσω! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το δικό μου ήταν έτσι. Εννοείται από κοντά ήταν πιο έντονο. Με κάποια άτομα που μίλησα σε ξένα φόρουμ μου είπαν ότι εβρεξαν κανονικά την συσκευή και δεν είχα θέμα. Τώρα παραπάνω δεν γνωρίζω. Πάντως στο s7 edge που έχω το δοκίμασα και έχω περιμετρικά σε όλη τη συσκευή. Μήπως τελικά είμαστε πολύ ψύρες; :p Μήπως όντως είναι αντανάκλαση όπως λένε σε πολλά φόρουμ και εξωτερικού; Αν δεν επηρεάζει το αδιάβροχο του πράγματος δεν βλέπω το λόγο να το παώ στο σέρβις. Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να το πάω είναι επειδή υπάρχουν παρτίδες που ΔΕΝ το έχουν... :) Έστειλα μήνυμα στη Smartec να δω κατά πόσο είναι φυσιολογικό ή όχι αυτό. Edited July 28, 2017 by Mitsos_The_Great Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Η αναμονή είναι το λιγότερο που με απασχολεί. Παραπάνω από μία εβδομάδα δεν νομίζω να κάνει. Άλλα με απασχολούν: 1) Αν το πρόβλημα εμφανιστεί και σε επόμενη συσκευή σε περίπτωση αντικατάστασης. 2) Αν το μαγαζί θα μου κάνει αντικατάσταση (με εντολή smartec πάντα). Και αυτό γιατί πέταξα τα σακουλάκια που ήταν μέσα ο φορτιστής και τα ακουστικά. 3) Μη δε μου κάνουν αντικατάσταση αλλά επισκευή . Είναι 1 ημέρας κινητό. Χλωμό αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Εγώ μίλησα με το μαγαζί που το πήρα. Το έστειλαν ts solutions πρώην arvato και μου είπαν ότι αν πει το service ότι είναι κατασκευαστικό λάθος θα γίνει αντικατάσταση. Επίσης μίλησα και με το service και θα μου στείλουν mail όταν ελεγχθεί η συσκευή πριν κάνουν οτιδήποτε επειδή είναι after sale service ότι συσκευή πάει εκεί και είναι εντός εγγύησης με την απόδειξη επισκευάζεται αμέσως χωρίς να ενημερωθεί κανείς. Έτσι όμως χάνεις το doa. Τους είπα λοιπόν να μην κάνουν τίποτα αφού πρώτα με ενημερώσουν. Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πάρτε και φωτο από το s7 edge!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 (edited) εμενα παλι δεν μου φαινετε για αστοχια περιμετρικα. Σαν αντανακλαση μου κανει απο τις οπες της καμερας και του σαρωτη. τωρα που το παρατηρω καλυτερα με φουλ φωτεινοτητα υπαρχει περιμετρικα. Edited July 28, 2017 by polteris Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Η αναμονή είναι το λιγότερο που με απασχολεί. Παραπάνω από μία εβδομάδα δεν νομίζω να κάνει. Άλλα με απασχολούν: 1) Αν το πρόβλημα εμφανιστεί και σε επόμενη συσκευή σε περίπτωση αντικατάστασης. 2) Αν το μαγαζί θα μου κάνει αντικατάσταση (με εντολή smartec πάντα). Και αυτό γιατί πέταξα τα σακουλάκια που ήταν μέσα ο φορτιστής και τα ακουστικά. 3) Μη δε μου κάνουν αντικατάσταση αλλά επισκευή . Είναι 1 ημέρας κινητό. Χλωμό αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μήπως τελικά είμαστε πολύ ψύρες; :p Μήπως όντως είναι αντανάκλαση όπως λένε σε πολλά φόρουμ και εξωτερικού; Αν δεν επηρεάζει το αδιάβροχο του πράγματος δεν βλέπω το λόγο να το παώ στο σέρβις. Ο μόνος λόγος που σκέφτομαι να το πάω είναι επειδή υπάρχουν παρτίδες που ΔΕΝ το έχουν... :) Έστειλα μήνυμα στη Smartec να δω κατά πόσο είναι φυσιολογικό ή όχι αυτό.Κι εγώ γι αυτό το έστειλα επειδή δεν το έχουν όλες. εμενα παλι δεν μου φαινετε για αστοχια περιμετρικα. Σαν αντανακλαση μου κανει απο τις οπες της καμερας και του σαρωτηΑυτό γράφουν στα ξένα φόρουμ ότι είναι αντανάκλαση. Αλλά γιατί όχι σε όλες τις συσκευές; Ποιότητα κατασκευής samsung! Ρε τι τραβάμε!!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
polteris Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 Κι εγώ γι αυτό το έστειλα επειδή δεν το έχουν όλες. Αυτό γράφουν στα ξένα φόρουμ ότι είναι αντανάκλαση. Αλλά γιατί όχι σε όλες τις συσκευές; Ποιότητα κατασκευής samsung! Ρε τι τραβάμε!!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αναψε τον φακο και βαλε το δαχτυλο μπροστα να δεις οτι γυρω γυρω εκει που τελειωνει το γυαλι και αρχιζει το μεταλο βγαζει φως ιδιο με του μπροστα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeX21 Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 αναψε τον φακο και βαλε το δαχτυλο μπροστα να δεις οτι γυρω γυρω εκει που τελειωνει το γυαλι και αρχιζει το μεταλο βγαζει φως ιδιο με του μπροστα Φοράω dbrand στη πλάτη του s7 edge οπότε δεν περνάει τίποτα :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. July 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2017 εμενα παλι δεν μου φαινετε για αστοχια περιμετρικα. Σαν αντανακλαση μου κανει απο τις οπες της καμερας και του σαρωτη. τωρα που το παρατηρω καλυτερα με φουλ φωτεινοτητα υπαρχει περιμετρικα. Υπάρχει και στο δικό σου κινητό αυτό το θέμα; Κι εγώ γι αυτό το έστειλα επειδή δεν το έχουν όλες. Αυτό γράφουν στα ξένα φόρουμ ότι είναι αντανάκλαση. Αλλά γιατί όχι σε όλες τις συσκευές; Ποιότητα κατασκευής samsung! Ρε τι τραβάμε!!! Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το θέμα είναι ότι άντε και παίρνεις αντικατάσταση. Ποιος σου λέει ότι δεν θα είναι και το άλλο έτσι;Επίσης αυτό με την ARVATO με φοβίζει να το ξέρεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts