cocous Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 (edited) Καλημέρα. Μετα την αναβάθμιση σε oreo και ενώ στην ρύθμιση εμφάνιση-πλαισια εικονιδίων εχω βαλει μονο εικονίδια κάποιες εφαρμογές εμφανίζονται ακομη με πλαίσιο... Συμβαίνει και σε άλλους αυτό? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠαιδιά σε εμένα αυτή η επιλογή απο τις ρυθμίσεις είναι σβηστή. Δεν μπορώ να επιλέξω κάτι άλλο. Γιατι? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 11, 2018 by cocous Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Παιδιά σε εμένα αυτή η επιλογή απο τις ρυθμίσεις είναι σβηστή. Δεν μπορώ να επιλέξω κάτι άλλο. Γιατι? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν μπορείς να την επιλέξεις γιατί έχεις αλλάξει θέμα και έχεις βάλει δικό σου άλλαξε το θέμα και βάλε το αρχικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 δεν μπορείς να την επιλέξεις γιατί έχεις αλλάξει θέμα και έχεις βάλει δικό σου άλλαξε το θέμα και βάλε το αρχικόΣε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Παιδιά έχει κανείς θέμα με τα δεδομένα; Δεν ανοίγουν καθόλου δοκίμασα τα πάντα εκτός απο format. Αν περάσω ξανα το firmware μεσω smart switch θα κανει φόρματ; Το σκέφτομαι γιατί βαριέμαι να στήνω παλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Παιδιά έχει κανείς θέμα με τα δεδομένα; Δεν ανοίγουν καθόλου δοκίμασα τα πάντα εκτός απο format. Αν περάσω ξανα το firmware μεσω smart switch θα κανει φόρματ; Το σκέφτομαι γιατί βαριέμαι να στήνω παλι. Όλα κομπλέ εδώ! Πριν περάσεις ξανά, κάνε φορμάτ Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Όλα κομπλέ εδώ! Πριν περάσεις ξανά, κάνε φορμάτ λεω να το γλιτωσω μιας και χτες το εστησα, μεσω smart switch την εκανα και λεω να κανω επανεγκατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 ρε παιδια κανεις δε μπορει να πει αν του χανονται οι ειδοποιησης οταν πατησει διαγραφει Ευχαριστώ αδερφέ να ξέρω μη τη βαλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocous Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Παιδιά Καλημέρα. Υπάρχει κανείς εδώ που να χρησιμοποιεί την εφαρμογή 3C Toolbox στο S8+? Απλά θέλω μια επιβεβαίωση. Μετά την αναβάθμιση σε android 8 δεν διαβάζει την θερμοκρασία του cpu παρα μονο της μπαταρίας. Μαλλον έχει να κάνει με ασυμβατότητα αλλά για να είμαι σίγουρος αν καποιος το δουλεύει ας τσεκάρει και να μου πει λιγο. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Η Samsung δεν είχε πει οτι όσοι θα αλλάζουν ρομς θα έχουν θέμα? Ισχύει τελικά κάτι τέτοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Καλημέρα θέλω τη γνώμη σας. Όσο το δουλεύω κανονικά χωρίς εξοικονόμηση δουλεύει ρολόι όταν το βάζω σε εξοικονόμηση μια φορά μου πάγωσε κ έκανα με συνδιασμο τα κουμπιά επανεκκίνηση κ δύο φορές ως τώρα πήγα να ξεκλειδωσω με ιριδα και δεν έβγαζε τα στρογγυλά για τα μάτια ούτε με το αποτύπωμα ξεκλειδώνει. Κ με άφησε να το κάνω επανεκκίνηση με το κουμπί στο πλάι. Την oreo την έχω βάλει αλλά δεν έκανα επαναφορά εργοστασιακων. Διάβασα ότι είχαν παραπονεθεί κ άλλοι για πάγωματα κτλ όταν εβαζαν την εξοικονόμηση. Για κάποιο λόγο με την εξοικονόμηση κ με την ιριδα παθαίνει κοκομπλοκο. Τι κάνω λοιπόν ακούω γνώμες. Οκ το έβαλα στο κανονικό.. Το. Κάνω επαναφορά μήπως στρώσει κ βλέπουμε η πάω κ το ανταλλάσω με S9 plus Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Καλημέρα θέλω τη γνώμη σας. Όσο το δουλεύω κανονικά χωρίς εξοικονόμηση δουλεύει ρολόι όταν το βάζω σε εξοικονόμηση μια φορά μου πάγωσε κ έκανα με συνδιασμο τα κουμπιά επανεκκίνηση κ δύο φορές ως τώρα πήγα να ξεκλειδωσω με ιριδα και δεν έβγαζε τα στρογγυλά για τα μάτια ούτε με το αποτύπωμα ξεκλειδώνει. Κ με άφησε να το κάνω επανεκκίνηση με το κουμπί στο πλάι. Την oreo την έχω βάλει αλλά δεν έκανα επαναφορά εργοστασιακων. Διάβασα ότι είχαν παραπονεθεί κ άλλοι για πάγωματα κτλ όταν εβαζαν την εξοικονόμηση. Για κάποιο λόγο με την εξοικονόμηση κ με την ιριδα παθαίνει κοκομπλοκο. Τι κάνω λοιπόν ακούω γνώμες. Οκ το έβαλα στο κανονικό.. Το. Κάνω επαναφορά μήπως στρώσει κ βλέπουμε η πάω κ το ανταλλάσω με S9 plus Περιμένεις να βγει update που θα τα διορθώνει αυτα τα προβλήματα. Αμα θες να πας σε s9 δεν θα σου πει κανείς οχι! Αμα εχεις τα λεφτά καντω άφοβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Παιδιά έχει κανείς θέμα με τα δεδομένα; Δεν ανοίγουν καθόλου δοκίμασα τα πάντα εκτός απο format. Αν περάσω ξανα το firmware μεσω smart switch θα κανει φόρματ; Το σκέφτομαι γιατί βαριέμαι να στήνω παλι. ολα καλα τελικα αλλαξα μια ρυθμιση στα προφιλ δεδομενων και δουλεψε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Μέχρι στιγμής δεν έχω κάποιο θέμα με την αναβάθμιση. Και δεν του έκανα factory reset. Λίγο πιο σβελτο και μπαταρία μια χαρά. Αρνητική πάντως εντύπωση μου έχει κάνει ότι δεν άλλαξε κάτι ή samsung στο ui, το ίδιο πράγμα είναι με κάτι ψιλοαλλαγες σε εικονίδια σε μενού, πχ photo editor. Και κάποια νέα πράγματα της oreo όπως τα μενού όταν πατάς τα εικονιδια τα έχω ήδη εδώ και καιρό με τον nova. Τεσπα, αφού δουλεύει τουλάχιστον χωρίς θέματα, είμαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill66542 Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Μαγκες βγηκε η ΟΤΑ. Μεγεθος 1405 ΜΒ Βαράτε!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Μαγκες βγηκε η ΟΤΑ. Μεγεθος 1405 ΜΒ Βαράτε!!! Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος... Για ποια χώρα; Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros1001 Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 εχει ερθει σε EUR γιατι σε μενα στο smart switch γραφει οτι εχω την τελευταια αναβαθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChaosAD Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Μόλις ήρθε Voda ελληνικό... 1352.22 mb Κατεβάζω Τώρα! Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Get BIG and RIPPED or DIE trying! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Evagelos_ Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Μόλις ήρθε Voda ελληνικό... 1352.22 mb Κατεβάζω Τώρα! Sent from my SM-G955F using Tapatalk unbranded ελληνικό επισης. Παράθεση iPHONE 14 Pro Max 512GB S24ULTRA 512GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Madness Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 ρε παιδια να ρωτησω κατι ...το κινητο ηταν αγγλικο ... εγινε επαναφορα με κοσμοτε καρτα μεσα και γυρισε EUR sto phone info βγαζει active csc EUR ...Και CSC country SEGR/GR ...παταω για update και δηλωνει οτι η τελευταια ειναι η 7..... QL5...ενω βλεπω οτι για EUR βγηκε 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Τι κάνω λοιπόν ακούω γνώμες. Οκ το έβαλα στο κανονικό.. Το. Κάνω επαναφορά μήπως στρώσει κ βλέπουμε η πάω κ το ανταλλάσω με S9 plus Μου φαίνεται ότι ψοφας να σου πούμε να το ανταλλάξεις :lol: Εγώ λέω να κάτσω στα αυγά μου! Βέβαια παίζει ρόλο ότι τη συσκευή την έχω λιγότερο από 2 μήνες... Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Μου φαίνεται ότι ψοφας να σου πούμε να το ανταλλάξεις :lol: Εγώ λέω να κάτσω στα αυγά μου! Βέβαια παίζει ρόλο ότι τη συσκευή την έχω λιγότερο από 2 μήνες... Και γω κάπου κάνα 3μηνο το έχω. Όχι πιστεύω θα φαω κάνα ξενέρωμα που είναι ίδιο στην φάτσα.. Μα πήρα αναβάθμιση γράφω την μεγάλη κ πάλι κόλλησε με την εξοικονόμηση. Αλλά κανονικά δεν μ έχει ούτε παγώσει ούτε είχα θέμα να μη μπορώ να το ξεκλειδωσω.. Ίσως με επαναγορά να στρώσει τι να πω Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Λυστε μου μια απορία, όταν έχουμε ενεργοποιημένη την αυτόματη φωτεινότητα και είμαστε έξω στον ήλιο, γιατί δε μπορούμε να μειώσουμε τη φωτεινότητα έστω και λίγο; Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Λυστε μου μια απορία, όταν έχουμε ενεργοποιημένη την αυτόματη φωτεινότητα και είμαστε έξω στον ήλιο, γιατί δε μπορούμε να μειώσουμε τη φωτεινότητα έστω και λίγο; Sent from my SM-G930F using Tapatalk Γιαυτό λέγεται αυτόματη φωτεινότητα για να μπορεί να είναι ευανάγνωστη η οθόνη κάτω απτον ήλιο αν το έχεις χωρίς αυτόματη κάπου στη μέση κ είσαι κάτω απτον ήλιο μπορεί Ναμη βλέπεις για να το ανοίξεις μετά στο τερμα το πάθαινα με s7 edge αυτό οπότε το αφήνω κ το πάει αυτό στο τερμα μόνο του σε εξωτερικούς χώρους Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Ευανάγνωστη είναι και ένα κλικ πιο κάτω, εκεί που τελειώνει η μπλε γραμμή πριν την κόκκινη και κάνει αρκετή εξοικονόμηση μπαταρίας. Manual τότε.. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. March 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2018 Με την καινουρια αναβαθμιση antutu! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts