scorpio3 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 (edited) κ αλλαγή navigation buttons με oreo!! ευχαριστώ τον φιλο marios_ch για την ενημέρωση Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited March 10, 2018 by scorpio3 Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Το θέμα που έβαλες έκανε την αλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Το θέμα που έβαλες έκανε την αλλαγήναι φιλε μου το ξέρω απλα δεν το ανέφερα Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Έχεις περασμένη την έκδοση της Cosmote ή την eur; Μπορεί κάποιος με Cosmote και Oreo EUR να δει αν δουλεύει το VoLTE και το VoWIFI; Δεν περασα τιποτα απο cosmote. Περασα την εκδοση που ειχε ο οδηγος για την crap την eur. Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Έχετε βρει όλες τις αλλαγές που προκύπτουν με την oreo με κάποιο βίντεο στο YouTube? Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. March 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2018 Έχω συσκευή EUR/TPH ( Πορτογαλία ) που έχει περασμένη την CRAP, από τον γνωστό οδηγό που δημοσιεύτηκε εδώ πριν λίγο καιρό. Τι κάνω τώρα; Περιμένω ΟΤΑ update; ή χρειάζεται να κάνω κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Παιδια καλημερα να σας κανω μια ερωτηση οσοι εχετε παρει την OREO.Οταν εχετε πχ ενα μηνυμα σε οτιδηποτε messenger-viber-μηνυματα,και δεν τ ανοιξεται να τα δειτε και γραφει απανω το νουμερο τον αδιάβαστων και κατεβασετε την μπαρα και κανετε εκκαθάριση, σβηνονται μετα τα νουμερα? γιατι μια που ειχα βαλει εγω απο το XDA το εκανε αυτο και με ξενερωσε και ξανα εβαλα την nougat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Παιδια καλημερα να σας κανω μια ερωτηση οσοι εχετε παρει την OREO.Οταν εχετε πχ ενα μηνυμα σε οτιδηποτε messenger-viber-μηνυματα,και δεν τ ανοιξεται να τα δειτε και γραφει απανω το νουμερο τον αδιάβαστων και κατεβασετε την μπαρα και κανετε εκκαθάριση, σβηνονται μετα τα νουμερα? γιατι μια που ειχα βαλει εγω απο το XDA το εκανε αυτο και με ξενερωσε και ξανα εβαλα την nougat. Εγω που χρησιμοποιώ nova prime με το tesla unread... δεν έχω αυτό το θέμα. Τώρα για το απλο της Samsung δεν το έχω δει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chacky Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Καλημέρα. Μετα την αναβάθμιση σε oreo και ενώ στην ρύθμιση εμφάνιση-πλαισια εικονιδίων εχω βαλει μονο εικονίδια κάποιες εφαρμογές εμφανίζονται ακομη με πλαίσιο... Συμβαίνει και σε άλλους αυτό? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Έτσι είναι τα εικονίδια της Oreo από την google! Στην προσπάθεια της να τα κάνει όλα ίδια σε μέγεθος και σχήμα έχει βάλει αυτό το τραγικό για εμένα φόντο σε όλα εικονίδια. Οπότε μόνο icon pack σε σώζει αν θες να το διώξεις τελειώς. Διαφορετικά υπάρχει μέσα στις ρυθμίσεις επιλογή που νομίζω αλλάζει το λευκό φόντο στο βασικό χρώμα της εφαρμογής. Αλλά το πλαίσιο παραμένει. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elessar86 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Παιδιά να ρωτήσω εσείς που πήρατε oreo οι ειδοποιήσεις στο messenger φτιάξανε ή έρχονται πάλι οπότε θέλουν Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xetasa Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Μεγάλη βλακεία να μη σου δίνει επιλογή να αφαιρέσεις το πλαίσιο, όπως πριν! Παράθεση πριν:nokia n82+5800+x6+n8 SlimModed by Lagoskon+lumia 800+920+820+830+925+1020+930, huawei p8 lite+p9 lite+mate 10 pro, iphone 5c+5+5s+6, Xiaomi Redmi note 2+ redmi 3s gold+ redmi note 3 pro+Redmi Note 4+Redmi Note 5+Mi A1+Mi8 6/64+Mi9 6/128+Poco F3, samsung galaxy s3+s3 mini+s4+s6+s7+s7 edge+s8 plus+s9plus+s10 plus 8/128+note 9+Note 10 plus+s20 fe 5G+s21fe+s21ultra+s21plus+s22 plus+s23ultra τώρα: s23 plus 8/512 & s21 fe 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Κατάφερα και έβαλα Android Oreo τελικά και άλλαξα και το csc code από πορτογαλικό MEO σε ελληνικό EUR. Πολύ καλές εντυπώσεις μέχρι στιγμής. Επιτέλους δουλεύει και σωστά η φωνητική αναγνώριση ταυτόχρονα σε δύο γλώσσες και ελληνικά και αγγλικά σε όλες τις εφαρμογές Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Εγω που χρησιμοποιώ nova prime με το tesla unread... δεν έχω αυτό το θέμα. Τώρα για το απλο της Samsung δεν το έχω δει. ναι αλλα εγω δε θελω nova prime γυρνα μια στη samsung και δοκιμασε αυτο που λεω να δεις αν σου χανονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Παιδιά να ρωτήσω εσείς που πήρατε oreo οι ειδοποιήσεις στο messenger φτιάξανε ή έρχονται πάλι οπότε θέλουν Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με ειδοποιήσεις στο messenger. Ούτε σε Nougat ούτε τώρα σε Oreo/ Μεγάλη βλακεία να μη σου δίνει επιλογή να αφαιρέσεις το πλαίσιο, όπως πριν! Και εγώ προσωπικά το θεωρώ βλακεία και απορώ με τους υπέυθυνους του design στην google. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 (edited) Καλημέρα. Μετα την αναβάθμιση σε oreo και ενώ στην ρύθμιση εμφάνιση-πλαισια εικονιδίων εχω βαλει μονο εικονίδια κάποιες εφαρμογές εμφανίζονται ακομη με πλαίσιο... Συμβαίνει και σε άλλους αυτό? Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι και εμένα αυτό έκανε και έβαλα icon pack... αλλιώς δεν βγαίνει με τίποτα... ούτε με icon pack της Samsung https://www.dropbox.com/s/lk2khkztvxd3ocd/Screenshot_20180311-152124_Nova%20Launcher.jpg?dl=0 Edited March 11, 2018 by thanos1989 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Εγω οπως ξαναειπα εχω την πορτογαλική ρομ και δεν βιάζομαι για αναβάθμιση, ποιά τα πλεονεκτήματα να βάλω ελληνική ρομ πέραν του volte & vowifi , αξίζει αυτή η διαδικασία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Εγω οπως ξαναειπα εχω την πορτογαλική ρομ και δεν βιάζομαι για αναβάθμιση, ποιά τα πλεονεκτήματα να βάλω ελληνική ρομ πέραν του volte & vowifi , αξίζει αυτή η διαδικασία?Κανένα πλεονέκτημα δεν υπάρχει. Το αν αξίζει το κρίνει ο καθένας. Αν θες τα παραπάνω features που αναφέρεις τότε το κάνεις. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 (edited) Επειδή θα με ενδιέφερε αυτό με το WiFi calling λογικά γίνεται μόνο με κοσμοτε; έχω βονταφον κ μέσα στο σπίτι δεν έχω πολυ καλό σήμα όπως και στη δουλειά είμαι στο - 1 υπόγειο κ στις περισσότερες μεριές δεν έχω σήμα.. Είναι αυστριακό μπορώ να αλλάξω Ρομ κ να έχω WiFi call? Edited March 11, 2018 by tresor_jim Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Επειδή θα με ενδιέφερε αυτό με το WiFi calling λογικά γίνεται μόνο με κοσμοτε; έχω βονταφον κ μέσα στο σπίτι δεν έχω πολυ καλό σπίτι όπως και στη δουλειά είμαι στο - 1 υπόγειο κ στις περισσότερες μεριές δεν έχω σήμα.. Είναι αυστριακό μπορώ να αλλάξω Ρομ κ να έχω WiFi call?μέχρι στιγμής μόνο η cosmote εχει wifi calling κ volte Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 μέχρι στιγμής μόνο η cosmote εχει wifi calling κ volte Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλά η βονταφον δεν έχει καν καλό 4g και η κοσμοτε κ σε μαγαζιά πιάνει 4g+ έχε χάρη που έχω το φοιτητικό αλλιώς... Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Επειδή θα με ενδιέφερε αυτό με το WiFi calling λογικά γίνεται μόνο με κοσμοτε; έχω βονταφον κ μέσα στο σπίτι δεν έχω πολυ καλό σήμα όπως και στη δουλειά είμαι στο - 1 υπόγειο κ στις περισσότερες μεριές δεν έχω σήμα.. Είναι αυστριακό μπορώ να αλλάξω Ρομ κ να έχω WiFi call?Μπορείς να βάλεις rom Cosmote, αν το πας σε κατάστημα Γερμανού το κάνουν και οι ίδιοι από ότι διάβασα στη σελίδα της Cosmote. Αρχίζω και το σκέφτομαι σοβαρά και εγώ, έχω wind και ενώ μέχρι και πριν ενάμιση χρόνο στο σπίτι είχα πάρα πολύ καλό σήμα κάπου βγάλανε μία κεραία μάλλον και έχω χάλια σήμα, το ίδιο και στη δουλειά. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να μου κάνει μία χάρη; Από τα Settings μπορεί να πατήσει την επιλογή που λέει για το εγχειρίδιο χρήσης και αφού ανοίξει στον browser να κάνει copy εδώ το link, για κάποιο λόγο ενώ πριν μερικές μέρες μου δούλευε σωστά τώρα όταν το πατάω μου ανοίγει το εγχειρίδιο στα λιθουανικά, ότι να ναι. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haritos14 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 ρε παιδια κανεις δε μπορει να πει αν του χανονται οι ειδοποιησης οταν πατησει διαγραφει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas443 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 ρε παιδια κανεις δε μπορει να πει αν του χανονται οι ειδοποιησης οταν πατησει διαγραφει αν διαβαστεί το μήνυμα πχ ατό το viber σβήνετε το νούμερο από το εικονίδιο σε εμενα έτσι γίνετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2018 Είναι feature της oreo φίλε μου. Όταν σβήνεις την ειδοποίηση από την status bar, φεύγει και το badge. Επίσης στο δείχνει σε demo όταν κάνεις αναβάθμιση μιας και είναι νέο future, μαζί με το snooze notification κλπ. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts