chris_amg Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Το φλας στην μπροστινή κάμερα δεν μένει αρκετά αναμμένο πριν βγει η φώτο η μου φαίνεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Το φλας στην μπροστινή κάμερα δεν μένει αρκετά αναμμένο πριν βγει η φώτο η μου φαίνεται? Μένει αρκετά δευτερα αναμμένο Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Οποίος πέρασε την τελευταία ορεο, στην έκδοση βασικού φάσματος εξακολουθεί να λέει crap; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Φυσικά. Δεν έχει αλλάξει το baseband. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. February 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2018 Φυσικά. Δεν έχει αλλάξει το baseband. Sent from my SM-G955F using TapatalkΓιατί νόμιζα ότι δεν έκανα κάτι καλά. Σε ευχαριστώ πολύ Νίκο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Όποιος ξέρει ας απαντήσει... Έχω s8 plus δίχως εγγύηση λόγω αγοράς εκτός Ευρώπης. Θα το δεχτούνε στον κωτσοβολο η σε public για να το πάρω με άτοκες με επιπλέον 475; να πάω σε note 8 η να κάτσω στα αυγά μου; εργένης είμαι μέχρι στιγμής οπότε λέω να τα σκόρπισω για λίγο ακόμα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mitsos_The_Great Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Εγώ φίλε δεν θα το έκανα στη θέση σου. Εντελώς πεταμένα λεφτά εκτός και αν σε ενδιαφέρει η κάμερα. Έχεις κάποιο παράπονο από το S8+; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Εγώ φίλε δεν θα το έκανα στη θέση σου. Εντελώς πεταμένα λεφτά εκτός και αν σε ενδιαφέρει η κάμερα. Έχεις κάποιο παράπονο από το S8+; Όχι κανένα παράπονο. Για την καμερα θα το άλλαζα κ μόνο. Είδα τις προϋποθέσεις κ πιστεύω τις περνάει το κινητό μου. Μόνο τα ακουστικά έχουν θέμα δεν δουλεύει πάντα το ένα ακουστικό έτσι μου το δώσανε αν κ ήταν νομίζω σφραγισμένα. Έχω βρει να το πουλήσω αφού είναι κινητάρα. Ίσως δεν αξίζει να πάω να σκάσω τόσα λεφτά απλά είναι δέλεαρ τα 500 κ ότι τα υπόλοιπα θα είναι είναι άτοκα.. Μόνο για την δεύτερη κάμερα θα το άλλαζα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 μα δεν υπαρχουν διαφορες στην καμερα περα απο το optical zom που παρεχει.μια χαρα ειναι το s8+ Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Ξεκινάω το πρωί κ μαζεύω στο κουτί του τα πράγματα της συσκευής.. Πέρασα κ φώτο κτλ στο pc μου. Πάω κωτσοβολο επαρχεία. Δεν ήξεραν ούτε για την προσφορά ανταλλαγής.. Κοιτούσαν στο pc μου είπαν ούτε ξέρουν ποιος πρέπει να κάνει τον έλεγχο είχα αρκετή ώρα εκεί. Θα με ειδοποιήσουν... Ξεκινάω πάω Γερμανό... Είχε πολύ δουλειά ο τεχνικός.. Θα με πάρει τηλ όταν θα μπορεί για τον έλεγχο... Έχασα τον ύπνο μου πήγα μέσα στη βροχή να πετάξω τα ασχημουτσικα λεφτά μου κ δεν τα ήθελαν... Μάλλον θα πάρω στα κεντρικά να τους τα πω μια γύρα... Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Ξεκινάω το πρωί κ μαζεύω στο κουτί του τα πράγματα της συσκευής.. Πέρασα κ φώτο κτλ στο pc μου. Πάω κωτσοβολο επαρχεία. Δεν ήξεραν ούτε για την προσφορά ανταλλαγής.. Κοιτούσαν στο pc μου είπαν ούτε ξέρουν ποιος πρέπει να κάνει τον έλεγχο είχα αρκετή ώρα εκεί. Θα με ειδοποιήσουν... Ξεκινάω πάω Γερμανό... Είχε πολύ δουλειά ο τεχνικός.. Θα με πάρει τηλ όταν θα μπορεί για τον έλεγχο... Έχασα τον ύπνο μου πήγα μέσα στη βροχή να πετάξω τα ασχημουτσικα λεφτά μου κ δεν τα ήθελαν... Μάλλον θα πάρω στα κεντρικά να τους τα πω μια γύρα... Το ίδιο έπαθα και εγώ!!!! Στον Κωτσόβολο! Στο public online λέει το S8 στα 476€ και το + στα 500€. Το παρήγγειλα από εκεί online και θα πάω το απόγευμα για έλεγχο. Ελπίζω να ισχύει η τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2018 Το ίδιο έπαθα και εγώ!!!! Στον Κωτσόβολο! Στο public online λέει το S8 στα 476€ και το + στα 500€. Το παρήγγειλα από εκεί online και θα πάω το απόγευμα για έλεγχο. Ελπίζω να ισχύει η τιμή. Περιμένουμε νέα σου. Αντε μακάρι να μην έχουμε κάποιο θέμα.. Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Έχει έρθει σε άλλες χώρες το update ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Έχει έρθει σε άλλες χώρες το update ? Φαίνεται να έχει βγει ήδη και Πολωνία, Ισπανία. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Περιμένουμε νέα σου. Αντε μακάρι να μην έχουμε κάποιο θέμα.. Κωτσόβολος 320€, Public 470€ & Plaisio 340€. Το κακό με τα Public είναι ότι δεν σου εγγυώνται την τιμή και φοβάμαι μην την αλλάξουν ξαφνικά. Το παρήγγειλα από Public και αν δεν είναι η τιμή που λένε απλά δεν θα το αγοράσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arisgrc1 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Εχουμε καποιο Link xda για την τελευταια εκδοση της OREO? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 https://www.sammobile.com/news/galaxy-s8-android-8-oreo-firmware-sammobile-can-be-flashed-no-issues Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Κωτσόβολος 320€, Public 470€ & Plaisio 340€. Το κακό με τα Public είναι ότι δεν σου εγγυώνται την τιμή και φοβάμαι μην την αλλάξουν ξαφνικά. Το παρήγγειλα από Public και αν δεν είναι η τιμή που λένε απλά δεν θα το αγοράσω. Εμένα 279 από κωτσοβολο βάση imei και στα public κανονικά 500 ευρώ μου το είπε τηλεφωνικά χωρίς imei ! Απατεώνες θέλουν να μας το πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί.. Μιλάω για το s8 plus μου Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Ξεφτίλα. Καλύτερα το δίνεις σε αγγελία και αγοράζεις από skroutz. 279 δε κάνει ούτε το S7. Μαυραγορίτες. Στάλθηκε από το S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Το συγκεκριμένο promo είναι σε όλη την Ευρώπη, μιας και το βλέπω κι εδώ στη Γερμανία. Δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει βέβαια όταν πουλώντας την συσκευή σου παίρνεις καλύτερη τιμή στις περισσότερες περιπτώσεις. Επίσης εδώ έχει και πακέτα που αλλάζεις κινητό κάθε χρόνο δίνοντας πίσω το παλιό. Στην ουσία τα λεφτά που δίνεις μέσα στο συμβόλαιο για το κινητό είναι γύρο στα 350 στο χρόνο (ναυαρχίδα), οπότε promos σαν το συγκεκριμένο δεν έχει μεγάλη απήχηση. Sent from my SM-G955F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Ποσο βλακας μπορεί να είσαι για να το δώσεις με κατω απο 480€??? για αυτα που δεν έχουν χτυπήματα και ακομα 1 χρονο εγγύηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Ποσο βλακας μπορεί να είσαι για να το δώσεις με κατω απο 480€??? για αυτα που δεν έχουν χτυπήματα και ακομα 1 χρονο εγγύηση! Αυτό μου έκανε και εμένα εντύπωση για Πλαίσιο και Κωτσόβολο. Θύματα ψάχνουν; Νομίζω και η Cosmote έχει καλή τιμή γιατί αναφέρει ως παράδειγμα το S8+ ότι είναι 400€+100€ επιδότηση από την Samsung. Δεν έχω ρωτήσει όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Αυτό μου έκανε και εμένα εντύπωση για Πλαίσιο και Κωτσόβολο. Θύματα ψάχνουν; Νομίζω και η Cosmote έχει καλή τιμή γιατί αναφέρει ως παράδειγμα το S8+ ότι είναι 400€+100€ επιδότηση από την Samsung. Δεν έχω ρωτήσει όμως... Στον γερμανο έτσι είναι οι τιμές... Αλλά μου είπαν θέλουν ΜΟΝΟ από ελληνικό μαγαζί... Αν μου δώσει 500 επιδότηση τα Public μάλλον θα πάω για εκεί... Μυρίζομαι ότι κοιτάνε να φάνε λεφτά οι μεγάλες αλυσίδες δίνεις ένα δυνατό κινητό και ενώ βγάζουν διαφήμιση για 500 ευρώ... Η έως 500 σ λένε 279; όχι ρε δεν ψάχνω για τη δόση μου.. Πάντα έτσι ήταν αυτές οι αλυσίδες.... Αν δώσει την φυσιολογική έκπτωση τα Public θα ανέβουν στα μάτια μου.. Ποια είναι η διαδικασία για ανταλλαγή; πας εκεί τη συσκευή με Κουτί αντάπτορες κτλ σου κάνουν έλεγχο κ λες θέλω με το. S9 plus π. Χ κ μετά;; κρατάνε το Δικο σου μέχρι να έρθει το s9 κ να πας να το παραλάβεις σε 3 ή 5 μέρες;;;; Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antoniskon Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Στον γερμανο έτσι είναι οι τιμές... Αλλά μου είπαν θέλουν ΜΟΝΟ από ελληνικό μαγαζί... Αν μου δώσει 500 επιδότηση τα Public μάλλον θα πάω για εκεί... Μυρίζομαι ότι κοιτάνε να φάνε λεφτά οι μεγάλες αλυσίδες δίνεις ένα δυνατό κινητό και ενώ βγάζουν διαφήμιση για 500 ευρώ... Η έως 500 σ λένε 279; όχι ρε δεν ψάχνω για τη δόση μου.. Πάντα έτσι ήταν αυτές οι αλυσίδες.... Αν δώσει την φυσιολογική έκπτωση τα Public θα ανέβουν στα μάτια μου.. Ποια είναι η διαδικασία για ανταλλαγή; πας εκεί τη συσκευή με Κουτί αντάπτορες κτλ σου κάνουν έλεγχο κ λες θέλω με το. S9 plus π. Χ κ μετά;; κρατάνε το Δικο σου μέχρι να έρθει το s9 κ να πας να το παραλάβεις σε 3 ή 5 μέρες;;;; Τι εννοείς στον Γερμανό έτσι είναι οι τιμές; Στα 500; Τα Public δίνουν 500 S8+ και 470€ S8 απλό. Το παραγγέλνεις online κανονικά στα 979 €. Υπάρχουν 2 επιλογές. Ή επιστρέφεις το κινητό σήμερα και λες ότι είναι ειδικά για το S9 (άλλη τιμή έκπτωσης) αν και εφόσον έχεις 2η συσκευή προφανώς ή όταν σου έρθει mail ότι έφτασε στο κατάστημα που θα το παραλάβεις επιστρέφεις και το κινητό. Αυτά μου είπαν χθες και σε τηλέφωνο και από κοντά που πήγα. Δες εδώ: http://www.public.gr/cat/tilefonia/kinita-smartphones/galaxy-s9/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2018 Τι εννοείς στον Γερμανό έτσι είναι οι τιμές; Στα 500; Τα Public δίνουν 500 S8+ και 470€ S8 απλό. Το παραγγέλνεις online κανονικά στα 979 €. Υπάρχουν 2 επιλογές. Ή επιστρέφεις το κινητό σήμερα και λες ότι είναι ειδικά για το S9 (άλλη τιμή έκπτωσης) αν και εφόσον έχεις 2η συσκευή προφανώς ή όταν σου έρθει mail ότι έφτασε στο κατάστημα που θα το παραλάβεις επιστρέφεις και το κινητό. Αυτά μου είπαν χθες και σε τηλέφωνο και από κοντά που πήγα. Δες εδώ: http://www.public.gr/cat/tilefonia/kinita-smartphones/galaxy-s9/ Στο. Γερμανό είναι 400 ευρώ και 100 αν πάρεις το s9. Τι εννοείς άλλη τιμή έκπτωσης αν το. Επιστρέψεις για το s9 κ να το αφήσεις; σε πόσες μέρες λες να κάνει να έρθει με την προπαραγγελια. Ρε ****το. Πιστεύω πέρα απτην φωτογραφική δεν θα δω άλλη διαφορά που κ τώρα έχω μποκέ με την καμερα της Google η με το pixlr μετά στην φώτο. Αυτά είναι προβλήματα. Επίσης σκέφτομαι για. Μπλε μετά από 7edge κ 8 plus μαύρο βαρέθηκα να μ λένε α δεν φαίνεται η διαφορά... Λες κ δεν έβλεπαν ότι δεν υπάρχει κουμπί μπροστά στο plus Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts