Green_Dragon Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 (edited) Πέρασα την αναβάθμιση από τον οδηγό άνετα και ωραία. Από τα τρία αρχεία μόνο το AOL 5 ODIN κατέβασα στον υπολογιστή και το έκανα extract σε ένα φάκελο στη επιφάνεια εργασίας, ώστε να τα χρησιμοποιήσω με το ODIN tool. Τα άλλα δύο τα αντέγραψα όπως είναι σε μορφή zip δηλαδή στην sd κάρτα. Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και είναι πολύ γρήγορη και smooth η λειτουργία του. Για μπαταρία δεν μπορώ να μιλήσω, επειδή το έχω λιώσει για να το σεταρω από την αρχή. ............ Edited February 12, 2018 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Είχα περάσει αρκετές φορές στο.προσφατο παρελθόν με odin. Χαίρομαι που είμαι τυχερός αν έκανα βλακεια αλλά ποιο ήταν πιστεύεις το μεγαλύτερο λάθος μ πέρασα τα αρχεία που ειχα κατεβάσει στο κινητό τα πέρασα στον υπολογιστή κ τα έκανα extract μετά έβαλα τη συσκευή σε download Mode τη σύνδεσα στο pc κ πήγα να τα περάσω μέσα στο bl κ στο ap κολλούσε Ελα ντε... μπορεί να είχε γίνει σφάλμα κατά το download του zip ή στο extract! Δεν μπορείς να ξέρεις σίγουρα. Αλλα αφου θα έρθει πολύ σύντομα μέσο OTA μην ξανά μπεις στον κόπο να δοκιμάσεις απλά υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 (edited) https://postimg.org/image/cxz0yki9p/ Edited February 12, 2018 by Green_Dragon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 https://postimg.org/image/cxz0yki9p/ Πως έβγαλες τόσο μεγάλο screenshot? Ενσωματώθηκε η επιλογή που υπάρχει στο Note8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Πως έβγαλες τόσο μεγάλο screenshot? Ενσωματώθηκε η επιλογή που υπάρχει στο Note8?Φίλε αυτο υπάρχει απο πέρυσι στο σ7! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Dragon Δημ. February 12, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2018 Πως έβγαλες τόσο μεγάλο screenshot? Ενσωματώθηκε η επιλογή που υπάρχει στο Note8? Υπάρχει η δυνατότητα για "κυλιόμενο screenshoot". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
super_f Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Φίλε αυτο υπάρχει απο πέρυσι στο σ7! Υπάρχει η δυνατότητα για "κυλιόμενο screenshoot". Ναι τώρα το είδα. Απλώς εγώ έβγαζα πάντα screenshot με συντόμευση από το bxActions και δεν εμφανιζόταν αυτή η επιλογή. Πρέπει να τραβήξεις screenshot με Power+Volume Down για να εμφανιστεί. Από το S7 δεν πέρασα οπότε δεν το ήξερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Ναι τώρα το είδα. Απλώς εγώ έβγαζα πάντα screenshot με συντόμευση από το bxActions και δεν εμφανιζόταν αυτή η επιλογή. Πρέπει να τραβήξεις screenshot με Power+Volume Down για να εμφανιστεί. Από το S7 δεν πέρασα οπότε δεν το ήξερα! Είτε από τον συνδυασμό κουμπιών, είτε από την edge screen με την εφαρμογή softkey edge. Με βολεύει πολύ η συγκεκριμένη εφαρμογή. Την δούλευα και στο s8 plus και τώρα στο note. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
merkon Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Καλημερα στην παρεα, ειμαι κατοχος S8+ απο τον Αυγουστο και ειμαι υπερ ευχαριστημενος. Σκεφτομαι να μεταβω σε Note 8, πρεπει να δωσω μια διαφορα συν 170 ευρω και το σκεφτομαι ομως. Υπαρχει καποιος που εκανε την μεταβαση; Αξιζει την διαφορα των 170 ευρω; Τι λετε; Υ.Γ. Εχω ξαναδουλεψει με S pen και Note 5 επομενως ξερω τι προσφερει το s pen... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Είτε από τον συνδυασμό κουμπιών, είτε από την edge screen με την εφαρμογή softkey edge. Με βολεύει πολύ η συγκεκριμένη εφαρμογή. Την δούλευα και στο s8 plus και τώρα στο note. Ωραία εφαρμογή, ευχαριστούμε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_alex Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Ξέρουμε αν ακολουθώντας τον οδηγό χάνουμε την εγγύηση;Κάποια απάντηση εδώ από κάποιον που το έκανε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Κάποια απάντηση εδώ από κάποιον που το έκανε; Λογικά όχι... Πρόσεχε μη το μορικσρεις κ πάει για πέταμα Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos2 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Κάποια απάντηση εδώ από κάποιον που το έκανε; ΟΧΙ οταν βαζεις επισημα firmware δεν την χανεις. Μονο αν ρουταρεις την συσκευη την χανεις ,η διαδικασια αυτη ειναι ασφαλεστατη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Περασα και εγω την αναβάθμιση με τον οδηγό όλα καλα πηγαν. απλα στο odin αργεί πολυ να φορτώσει το αρχείο APxxxxxxxxx ειναι και 5.1GB αλλωστε. Επίσης σε εφαρμογή που δίνει στοιχεία για το κινητό το KNOX ειναι μηδέν :rolleyes: Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Καλημερα στην παρεα, ειμαι κατοχος S8+ απο τον Αυγουστο και ειμαι υπερ ευχαριστημενος. Σκεφτομαι να μεταβω σε Note 8, πρεπει να δωσω μια διαφορα συν 170 ευρω και το σκεφτομαι ομως. Υπαρχει καποιος που εκανε την μεταβαση; Αξιζει την διαφορα των 170 ευρω; Τι λετε; Υ.Γ. Εχω ξαναδουλεψει με S pen και Note 5 επομενως ξερω τι προσφερει το s pen... φιλε ποιος κανει αυτη την ανταλαγη ? εχω και εγω το 8 πλας και θελω το note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Μην τρελένεστε να περάσετε την ορέο ρισκάροντας χωρίς οτα. Δεν αλλάζει και τπτ. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω καταλάβει τπτ απολύτως. Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Εγώ αυτό πήγα να πω. Καλός, χρυσός ο οδηγός άλλα δεν καταλαβαίνω γιατί να πάρει κάποιος το οποίο ρίσκο υπάρχει. Είτε για την εγγύηση που θεωρώ ότι δεν υπάρχει είτε για το odin και αν σκαλώσει και σε ποιο σημείο. Τι τώρα, τι σε έναν μήνα.... Sent using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos100 Δημ. February 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2018 Δεν υπαρχει κανενα προβλημα ,ολα ειναι ασφαλεστατα ,αρκει να εχει δουλεψει ξανα κανεις odin και να εχει κανει πετε εξι στοιχειωδη πραγματακια ...και ναι εχει καποια αρκετα πλεονεκτιματα η αναβαθμιση που οταν βαλει τη ρομ θα δει Παράθεση nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 για το μεσεντζερ γνωριζουμε κατι που κανει αποσυνδεσεις? οταν δεν το δουλευεις και πας να μπεις μετα απο καποια ωρα που κανει συνδεση εκεινη την στιγμη και λεει οτι συνδεεται και φυσικα δεν ερχονται μηνυματα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nondaz Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 για το μεσεντζερ γνωριζουμε κατι που κανει αποσυνδεσεις? οταν δεν το δουλευεις και πας να μπεις μετα απο καποια ωρα που κανει συνδεση εκεινη την στιγμη και λεει οτι συνδεεται και φυσικα δεν ερχονται μηνυματα! ρυθμήσεις-εφαρμογές-επανω δεξια τις τελίτσες-ειδική πρόσβαση-βελτιστοποίηση χρήσης μπαταρίας-ολες οι εφαρμογές- και επιλεγεις το messenger δεξιά την μπάρα να γίνει μπλε. εγω οταν το εκανα και μετά δεν ειχα θέμα να ερχονται όποτε θέλουν οι ειδοποίσεις του messenger Παράθεση iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Που μπορούμε να δούμε την ποιότητα σήματος? Παλιά την βλέπαμε στην μπαταρία θυμαμαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Που μπορούμε να δούμε την ποιότητα σήματος? Παλιά την βλέπαμε στην μπαταρία θυμαμαι About phone - > Status -> Sim Status Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_amg Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 About phone - > Status -> Sim Status Όχι αυτό Παλιά είχαμε σαν μια μπαρα και μεσα έδειχνε κόκκινο και πράσινο όπου πιάνει καλό σημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Όχι αυτό Παλιά είχαμε σαν μια μπαρα και μεσα έδειχνε κόκκινο και πράσινο όπου πιάνει καλό σημα Δεν γνωρίζω τι είναι αυτό που λες. Θα υπάρχουν σίγουρα χιλιάδες widget να βάλεις για αυτό από Play store. Αλλά οι γραμμές πάνω στην status bar δεν σου κάνουν? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasb13 Δημ. February 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2018 Υπάρχει καμιά αλλαγή στο ui, touchwiz, stock apps στην Oreo ή είναι τα ιδια πραγματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts