Jump to content

Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)

ZZW30
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πέρασα την αναβάθμιση από τον οδηγό άνετα και ωραία.

Από τα τρία αρχεία μόνο το AOL 5 ODIN κατέβασα στον υπολογιστή και το έκανα extract σε ένα φάκελο στη επιφάνεια εργασίας, ώστε να τα χρησιμοποιήσω με το ODIN tool.

Τα άλλα δύο τα αντέγραψα όπως είναι σε μορφή zip δηλαδή στην sd κάρτα.

Έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και είναι πολύ γρήγορη και smooth η λειτουργία του. Για μπαταρία δεν μπορώ να μιλήσω, επειδή το έχω λιώσει για να το σεταρω από την αρχή.

............

Edited by Green_Dragon

• Απαντήσεις 6,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Είχα περάσει αρκετές φορές στο.προσφατο παρελθόν με odin. Χαίρομαι που είμαι τυχερός αν έκανα βλακεια αλλά ποιο ήταν πιστεύεις το μεγαλύτερο λάθος μ πέρασα τα αρχεία που ειχα κατεβάσει στο κινητό τα πέρασα στον υπολογιστή κ τα έκανα extract μετά έβαλα τη συσκευή σε download Mode τη σύνδεσα στο pc κ πήγα να τα περάσω μέσα στο bl κ στο ap κολλούσε

Ελα ντε... μπορεί να είχε γίνει σφάλμα κατά το download του zip ή στο extract!

Δεν μπορείς να ξέρεις σίγουρα.

Αλλα αφου θα έρθει πολύ σύντομα μέσο OTA μην ξανά μπεις στον κόπο να δοκιμάσεις απλά υπομονή.

Πως έβγαλες τόσο μεγάλο screenshot? Ενσωματώθηκε η επιλογή που υπάρχει στο Note8?

Πως έβγαλες τόσο μεγάλο screenshot? Ενσωματώθηκε η επιλογή που υπάρχει στο Note8?

Υπάρχει η δυνατότητα για "κυλιόμενο screenshoot".

Φίλε αυτο υπάρχει απο πέρυσι στο σ7!

Υπάρχει η δυνατότητα για "κυλιόμενο screenshoot".

Ναι τώρα το είδα. Απλώς εγώ έβγαζα πάντα screenshot με συντόμευση από το bxActions και δεν εμφανιζόταν αυτή η επιλογή. Πρέπει να τραβήξεις screenshot με Power+Volume Down για να εμφανιστεί. Από το S7 δεν πέρασα οπότε δεν το ήξερα!

Ναι τώρα το είδα. Απλώς εγώ έβγαζα πάντα screenshot με συντόμευση από το bxActions και δεν εμφανιζόταν αυτή η επιλογή. Πρέπει να τραβήξεις screenshot με Power+Volume Down για να εμφανιστεί. Από το S7 δεν πέρασα οπότε δεν το ήξερα!

Είτε από τον συνδυασμό κουμπιών, είτε από την edge screen με την εφαρμογή softkey edge.

Με βολεύει πολύ η συγκεκριμένη εφαρμογή.

Την δούλευα και στο s8 plus και τώρα στο note.

kountouraN

Καλημερα στην παρεα, ειμαι κατοχος S8+ απο τον Αυγουστο και ειμαι υπερ ευχαριστημενος.

Σκεφτομαι να μεταβω σε Note 8, πρεπει να δωσω μια διαφορα συν 170 ευρω και το σκεφτομαι ομως. Υπαρχει καποιος που εκανε την μεταβαση; Αξιζει την διαφορα των 170 ευρω; Τι λετε;

Υ.Γ. Εχω ξαναδουλεψει με S pen και Note 5 επομενως ξερω τι προσφερει το s pen...

Είτε από τον συνδυασμό κουμπιών, είτε από την edge screen με την εφαρμογή softkey edge.

Με βολεύει πολύ η συγκεκριμένη εφαρμογή.

Την δούλευα και στο s8 plus και τώρα στο note.

Ωραία εφαρμογή, ευχαριστούμε. :)

129026.png?1640591734

Ξέρουμε αν ακολουθώντας τον οδηγό χάνουμε την εγγύηση;
Κάποια απάντηση εδώ από κάποιον που το έκανε;

Λογικά όχι... Πρόσεχε μη το μορικσρεις κ πάει για πέταμα

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

ΟΧΙ οταν βαζεις επισημα firmware δεν την χανεις. Μονο αν ρουταρεις την συσκευη την χανεις ,η διαδικασια αυτη ειναι ασφαλεστατη

Περασα και εγω την αναβάθμιση με τον οδηγό όλα καλα πηγαν. απλα στο odin αργεί πολυ να φορτώσει το αρχείο APxxxxxxxxx ειναι και 5.1GB αλλωστε. Επίσης σε εφαρμογή που δίνει στοιχεία για το κινητό το KNOX ειναι μηδέν :rolleyes:
iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

Καλημερα στην παρεα, ειμαι κατοχος S8+ απο τον Αυγουστο και ειμαι υπερ ευχαριστημενος.

Σκεφτομαι να μεταβω σε Note 8, πρεπει να δωσω μια διαφορα συν 170 ευρω και το σκεφτομαι ομως. Υπαρχει καποιος που εκανε την μεταβαση; Αξιζει την διαφορα των 170 ευρω; Τι λετε;

Υ.Γ. Εχω ξαναδουλεψει με S pen και Note 5 επομενως ξερω τι προσφερει το s pen...

φιλε ποιος κανει αυτη την ανταλαγη ? εχω και εγω το 8 πλας και θελω το note

Μην τρελένεστε να περάσετε την ορέο ρισκάροντας χωρίς οτα. Δεν αλλάζει και τπτ. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω καταλάβει τπτ απολύτως.

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ αυτό πήγα να πω. Καλός, χρυσός ο οδηγός άλλα δεν καταλαβαίνω γιατί να πάρει κάποιος το οποίο ρίσκο υπάρχει. Είτε για την εγγύηση που θεωρώ ότι δεν υπάρχει είτε για το odin και αν σκαλώσει και σε ποιο σημείο. Τι τώρα, τι σε έναν μήνα....

Sent using Tapatalk

Google Pixel 9 Pro XL

Δεν υπαρχει κανενα προβλημα ,ολα ειναι ασφαλεστατα ,αρκει να εχει δουλεψει ξανα κανεις odin και να εχει κανει πετε εξι στοιχειωδη πραγματακια ...και ναι εχει καποια αρκετα πλεονεκτιματα η αναβαθμιση που οταν βαλει τη ρομ θα δει

nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE

GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht]

για το μεσεντζερ γνωριζουμε κατι που κανει αποσυνδεσεις? οταν δεν το δουλευεις και πας να μπεις μετα απο καποια ωρα που κανει συνδεση εκεινη την στιγμη και λεει οτι συνδεεται και φυσικα δεν ερχονται μηνυματα!

για το μεσεντζερ γνωριζουμε κατι που κανει αποσυνδεσεις? οταν δεν το δουλευεις και πας να μπεις μετα απο καποια ωρα που κανει συνδεση εκεινη την στιγμη και λεει οτι συνδεεται και φυσικα δεν ερχονται μηνυματα!

ρυθμήσεις-εφαρμογές-επανω δεξια τις τελίτσες-ειδική πρόσβαση-βελτιστοποίηση χρήσης μπαταρίας-ολες οι εφαρμογές- και επιλεγεις το messenger δεξιά την μπάρα να γίνει μπλε. εγω οταν το εκανα και μετά δεν ειχα θέμα να ερχονται όποτε θέλουν οι ειδοποίσεις του messenger

iPad Pro 2020, iPhone 12 pro max

Που μπορούμε να δούμε την ποιότητα σήματος? Παλιά την βλέπαμε στην μπαταρία θυμαμαι

About phone - > Status -> Sim Status

Google Pixel 9 Pro XL

About phone - > Status -> Sim Status

Όχι αυτό Παλιά είχαμε σαν μια μπαρα και μεσα έδειχνε κόκκινο και πράσινο όπου πιάνει καλό σημα

Όχι αυτό Παλιά είχαμε σαν μια μπαρα και μεσα έδειχνε κόκκινο και πράσινο όπου πιάνει καλό σημα

Δεν γνωρίζω τι είναι αυτό που λες. Θα υπάρχουν σίγουρα χιλιάδες widget να βάλεις για αυτό από Play store. Αλλά οι γραμμές πάνω στην status bar δεν σου κάνουν?

Google Pixel 9 Pro XL

• The title was changed to Samsung Galaxy S8+ (SM-G955F)